Home » Software » Παιχνίδια » Plague Inc. Coronavirus, YouTube Blizzard, PS5 Και Xbox Series X 2020
GamingSteps#20200131 - Plague Inc. Coronavirus, YouTube Blizzard, PS5 Και Xbox Series X 2020

Plague Inc. Coronavirus, YouTube Blizzard, PS5 Και Xbox Series X 2020

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Activision Blizzard έκλεισε πολυετή συμφωνία με τη Google. Όλες οι μεγάλες eSport διοργανώσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία θα γίνονται αποκλειστικά stream στα επίσημα YouTube κανάλια των παιχνιδιών της. Ο ιός Coronavirus έγινε η αφορμή της αύξησης των παικτών του Plague Inc. και της ακύρωσης αγώνων του Overwatch League. Οι προγραμματιστές το 2020 θα ασχοληθούν εντατικά με την ανάπτυξη παιχνιδιών για το PlayStation 5 και το Xbox Series X.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Αυξήθηκαν οι ενεργοί παίκτες του Plague Inc. λόγω του Coronavirus

Το Plague Inc. είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια στρατηγικής και προσομοίωσης στον κόσμο. Ο παίκτης διαχειρίζεται την εξάπλωση ενός ιού και έχει ως στόχο να μολύνει τον παγκόσμιο πληθυσμό πριν οι επιστήμονες καταφέρουν να βρουν θεραπεία.

Εξαιτίας του αντικειμένου με το οποίο έχει σχέση το Plague Inc., κάθε φορά που κάνει την εμφάνισή της κάποια επιδημία οι παίκτες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Το τελευταίο διάστημα έχει προκληθεί ιδιαίτερη αναστάτωση εξαιτίας του ιού Coronavirus, ο οποίος ξεκίνησε από την Κίνα και έχει εξαπλωθεί σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο.

Η εξάπλωση του ιού έγινε η αφορμή να αυξηθούν οι πωλήσεις του Plague Inc., καθώς και ο αριθμός των ενεργών παικτών του. Ο αριθμός των παικτών που έπαιξαν έστω και μία φορά το παιχνίδι στο Steam τις τελευταίες 30 ημέρες αγγίζει τις 18.000.

Η ενασχόληση των παικτών με το Plague Inc. είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να τραβήξει για μία ακόμη φορά τα βλέμματα. Γι' αυτό, η Ndemic Creations, δημιουργός του Plague Inc., εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον ιό και το παιχνίδι της.

Στην ανακοίνωση της, η Ndemic Creations αναφέρει ότι το Plague Inc. κυκλοφόρησε πριν οχτώ χρόνια και από τότε κάθε φορά που εμφανίζεται μία επιδημία, αυξάνεται ο αριθμός των παικτών.

Η αύξηση αυτή οφείλεται στην περιέργεια των παικτών οι οποίοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πώς εξαπλώνεται ένας ιός. Κάτι απόλυτα λογικό, διότι το Plague Inc. έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται.

Επιπλέον, η Ndemic Creations παρέχει μέσω του παιχνιδιού της αρκετά καλή πληροφόρηση γύρω από το αντικείμενο με το οποίο σχετίζεται. Δηλαδή, τους τρόπους εξάπλωσης και αντιμετώπισης των ιών.

Συνεχίζοντας την ανακοίνωσή της, η εταιρεία τονίζει ότι το Plague Inc. είναι απλά ένα παιχνίδι και όχι κάποιο επιστημονικό μοντέλο. Σημειώνει ότι ο Coronavirus είναι μία πραγματική επιδημία που έχει επηρεάσει πολλούς ανθρώπους.

Επιπλέον, η εταιρεία συνιστά στους παίκτες να φροντίσουν να πληροφορούνται για αυτά τα θέματα από τοπικές και παγκόσμιες επίσημες πηγές.

Η Activision Blizzard έκλεισε συμφωνία με τη Google

Πριν κάνουν την εμφάνισή τους το YouTube Gaming και το Mixer, το Twitch αποτελούσε τη βασική live streaming υπηρεσία για gaming περιεχόμενο. Ωστόσο, οι ανταγωνιστές του γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγάλοι streamer να εγκαταλείπουν το Twitch και να πραγματοποιούν stream στο YouTube, το Facebook, ή το Mixer.

Εκτός από τους streamer, απομακρύνονται από το Twitch και ολόκληρες εταιρείες, οι οποίες επιλέγουν να κάνουν stream τις σημαντικότερες gaming εκδηλώσεις τους σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Η Activision Blizzard είχε υπογράψει το 2018 ένα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Twitch. Ωστόσο, η εταιρεία διέκοψε τη συνεργασία της με την πλατφόρμα και έκλεισε νέα πολυετή συμφωνία με τη Google.

Η συμφωνία μεταξύ των Activision Blizzard και Google αφορά την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση όλων των μεγάλων eSports διοργανώσεων που πραγματοποιεί η εταιρεία στα επίσημα YouTube κανάλια των παιχνιδιών της.

Συγκεκριμένα, η Activision Blizzard προσέφερε στη Google τα αποκλειστικά δικαιώματα όλων των πρωταθλημάτων των Overwatch, Call of Duty, και Hearthstone.

Μάλιστα, η συμφωνία που έκλεισαν οι δύο εταιρείες τέθηκε ήδη σε εφαρμογή με την έναρξη του Call of Duty League, το οποίο ξεκίνησε στις 24 Ιανουαρίου. Συνέχεια έχει το Overwatch League 2020, που θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου.

Τέλος, ο CEO της Activision Blizzard Esports, Pete Vlastelica, δήλωσε ότι το 2020 είναι μία συναρπαστική χρονιά για την εταιρεία. Ξεκινά η πρώτη σεζόν του Call of Duty League και η πρώτη σεζόν με homestand για το Overwatch League, σε όλο τον κόσμο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα homestand είναι ένα νέο μοντέλο εκδηλώσεων που έχει υιοθετήσει η Blizzard. Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Overwatch League φιλοξενεί στην έδρα της μία σειρά αγώνων.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η αποστολή της Activision Blizzard Esports είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας ανταγωνιστική ψυχαγωγία.

Η Blizzard ακύρωσε εκδηλώσεις στην Κίνα λόγω του Coronavirus

Στις 30 Ιανουαρίου, η Blizzard ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλους τους αγώνες του Overwatch League που θα πραγματοποιούνταν στην Κίνα μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Η εταιρεία πήρε αυτή την απόφαση εξαιτίας της επιδημίας του ιού Coronavirus.

Στόχος της Blizzard είναι να προστατεύσει την υγεία των παικτών της. Η ίδια αναφέρει ότι θα ενημερώσει σύντομα για το νέο πρόγραμμα των αγώνων του Overwatch League, καθώς και για το πού θα πραγματοποιηθούν.

Τα σχέδια των προγραμματιστών παιχνιδιών για το 2020

Τόσο το PlayStation 5, όσο και το Xbox Series X, θα κυκλοφορήσουν στην εορταστική περίοδο του 2020. Ωστόσο, αρκετοί προγραμματιστές εργάζονται στη δημιουργία παιχνιδιών για τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Η Game Developer Conference πραγματοποίησε έρευνα με σκοπό να εξετάσει τις προθέσεις των προγραμματιστών για τη βιομηχανία παιχνιδιών το 2020. Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 4.000 προγραμματιστές.

Ένα μεγάλο κομμάτι της έρευνας αφορούσε τις κονσόλες νέας γενιάς που θα κυκλοφορήσουν η Sony και η Microsoft. Το πρώτο ερώτημα αφορούσε τις πλατφόρμες για τις οποίες οι προγραμματιστές αναπτύσσουν αυτή τη στιγμή κάποιον τίτλο.

Το 56% των προγραμματιστών έχουν ενεργό κάποιο project το οποίο αφορά τα PC. Παράλληλα, το 11% των developer αναπτύσσει ένα παιχνίδι για PlayStation 5 και το 9% για το Xbox Series X.

GamingSteps#20200131 - Plague Inc. Coronavirus, YouTube Blizzard, PS5 Και Xbox Series X 2020

Στη συνέχεια, η GCD θέλησε να μάθει την πλατφόρμα για την οποία θα αναπτύξουν το επόμενο παιχνίδι τους οι προγραμματιστές. Για μία ακόμη φορά το μεγαλύτερο ποσοστό απάντησε ότι θα κυκλοφορήσει μελλοντικά έναν τίτλο για PC.

Την ίδια στιγμή, το 23% των προγραμματιστών σχεδιάζει να αναπτύξει το επόμενο παιχνίδι για το PlayStation 5 και το 17% για το Xbox Series X.

Όσον αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη τίτλου στα PlayStation 5 και Xbox Series X, το 38% δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ένα παιχνίδι για την κονσόλα της Sony και το 25% για την κονσόλα της Microsoft.

Έδαφος φαίνεται να κερδίζουν και οι streaming υπηρεσίες παιχνιδιών. Το 6% των προγραμματιστών αναπτύσσει ήδη κάποιο παιχνίδι για τη Google Stadia και το 3% για το Xbox Project xCloud.

Τον επόμενο τίτλο τους θα κυκλοφορήσουν στη Google Stadia το 8% των προγραμματιστών, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για το Xbox Project xCloud είναι 6%.

Τέλος, το 19% των προγραμματιστών θα ήθελε να αναπτύξει ένα παιχνίδι για τη Google Stadia και το 11% για το Xbox Project xCloud.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 2 με 8 Φεβρουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 2 και 8 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

4 Φεβρουαρίου

  • The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Monster Energy Supercross 3 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, και Google Stadia
  • Monster Jam Steel Titans – στο Nintendo Switch
  • Zombie Army 4: Dead War – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

5 Φεβρουαρίου

  • 7th Sector – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

6 Φεβρουαρίου

  • Ghosts’n DJs – σε PC
  • Knights and Bikes – στο Nintendo Switch
  • Granblue Fantasy Versus – στο PlayStation 4
  • KUNAI – σε Nintendo Switch και PC

7 Φεβρουαρίου

  • The Turing Test – στο Nintendo Switch
  • Marooners – στο Nintendo Switch
  • Crash Drive 2 – στο Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Sweet Farm Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Φεβρουαρίου το ξεχωριστό Humble Sweet Farm Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας $92, και κοστίζει μόνο 9,07€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 0,91€ παίρνουμε το “Niche – a genetics survival game”, το “MagiCat”, και το “Evergarden”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 7,47€ αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τα εξής παιχνίδια:

  • Equilinox
  • Ultimate Chicken Horse
  • Samorost 3

Τέλος, αν πληρώσουμε από 9,07€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το “Stardew Valley”.

Humble Europa Universalis IV Bundle

Η Paradox Interactive σε συνεργασία με το Humble Bundle δημιούργησαν το Humble Europa Universalis IV Bundle, το οποίο περιέχει το Europa Universalis IV και όλα τα DLC του παιχνιδιού, συνολικής αξίας 266$.

Δίνοντας κάτι λιγότερο από ένα ευρώ, παίρνουμε τους παρακάτω τίτλους:

  • Europa Universalis IV
  • Europa Universalis IV – Art of War
  • Europa Universalis IV: Res Publica
  • Europa Universalis IV – Wealth of Nations
  • Europa Universalis IV: American Dream
  • Europa Universalis IV: Pre-Order Pack
  • Europa Universalis IV: Digital Extreme Edition Upgrade Pack

Με μόλις 8,40€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω, μαζί με τους ακόλουθους τίτλους:

  • Europa Universalis IV: Rights of Man
  • Europa Universalis IV: Mare Nostrum
  • Europa Universalis IV: The Cossacks
  • Europa Universalis IV: Common Sense
  • Europa Universalis IV – El Dorado

Τέλος, αν πληρώσουμε από 15,41€ και πάνω, παίρνουμε και τα υπόλοιπα DLC του παιχνιδιού που είναι τα εξής:

  • Europa Universalis IV: Golden Century – Immersion Pack
  • Expansion – Europa Universalis IV: Dharma
  • Immersion Pack – Europa Universalis IV: Rule Britannia
  • Expansion – Europa Universalis IV: Cradle of Civilization
  • Europa Universalis IV: Third Rome
  • Europa Universalis IV: Mandate of Heaven

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Adventure Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Adventure Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με μερικές από τις καλύτερες περιπέτειες όλων των εποχών.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 5, 10, ή 15 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 33 παιχνιδιών.

  • Through the Woods
  • Odyssey – The Story of Science
  • Mr. Shifty
  • Quantum Replica
  • Yesterday Origins
  • Phantom Trigger
  • Trulon: The Shadow Engine
  • Fall of Light: Darkest Edition
  • The Watchmaker
  • Sanitarium
  • Diaries of a Spaceport Janitor
  • Dex
  • Distrust
  • Renoir
  • Little Big Adventure – Enhanced Edition
  • Damned
  • No Time To Explain Remastered
  • The Last Express Gold Edition
  • Agatha Christie – The ABC Murders
  • Miasmata
  • Still Life
  • Little Big Adventure 2
  • Dead Age
  • DreamBreak
  • Beholder
  • Return to Mysterious Island
  • Return to Mysterious Island 2
  • Pixel Heroes: Byte & Magic
  • Displaced
  • Still Life 2
  • Wick
  • Survivalist
  • Holy Avatar vs. Maidens of the Dead

Τα πέντε παιχνίδια κοστίζουν 2,15€ και τα δέκα παιχνίδια στοιχίζουν 4,09€. Αν επιλέξουμε τους δεκαπέντε ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 252€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 5,35€.

Tower Defense Bundle

Αν μας αρέσουν τα tower defense παιχνίδια, τότε το Tower Defense Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς. Το πακέτο περιέχει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους.

Αγοράζοντας το Tower Defense Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Warstone TD
  • Guards
  • Age of Defense

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 28,97€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 5,49€.

Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle

Το Staff Picks Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Staff Picks Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 2,69€, πέντε παιχνίδια για 4,39€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 5,39€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Masquerada: Songs and Shadows
  • The King's Bird
  • Invisigun Reloaded
  • The Age of Decadence
  • ibb & obb
  • Out There: Ω Edition + Soundtrack
  • Angry Video Game Nerd II: ASSimilation
  • Cook, Serve, Delicious!
  • Cook, Serve, Delicious! 2!!
  • Out of Reach
  • Ara Fell
  • Oxenfree
  • Figment
  • GIBZ
  • Neon Chrome
  • The Coma: Recut
  • Ziggurat
  • Jalopy
  • Tharsis

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Farming Simulator 19 στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Farming Simulator 19”, ένα παιχνίδι προσομοίωσης που κυκλοφόρησε το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν το Farming Simulator 19, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps