Home » Hardware » Προσφορές » Αποκτήστε Τα Windows Από €5,62 & Γνήσια Office 2021 Μόνο Με €13,05
FEATURED Αποκτήστε Τα Windows Από €5,62 & Γνήσια Office 2021 Μόνο Με €13,05

Αποκτήστε Τα Windows Από €5,62 & Γνήσια Office 2021 Μόνο Με €13,05

Το GoDeal24 φέρνει την Black Friday & Cyber Week με πολύ χαμηλές τιμές στα νόμιμα κλειδιά Office και Windows. Όλα έρχονται με δωρεάν και άμεση παράδοση μέσω e-mail. Έτσι, αν θέλουμε να κάνουμε σημαντικές αναβαθμίσεις, μπορούμε τώρα με εύκολο τρόπο να αποκτήσουμε τα γνήσια Windows 10/11 Home/Pro, το Microsoft Office, καθώς και τρίτα εργαλεία, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Σχετικά με τις νόμιμες άδειες χρήσης του GoDeal24

Με περισσότερες από 2.000 κριτικές, το Godeal24 έχει πολύ καλές αξιολογήσεις από τους χρήστες αποσπώντας βαθμολογία “Excellent” στο TrustPilot, καθώς προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: άμεση παράδοση προϊόντων μέσω email, 24/7 δωρεάν τεχνική υποστήριξη, εφ' όρου ζωής εξυπηρέτηση μετά την πώληση, και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Όλα τα κλειδιά της νέας προσφοράς Black Friday & Cyber Week , είναι απόλυτα νόμιμες εκδόσεις, και αυτή η πρακτική μεταπώλησης έχει νομιμοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Πρόκειται για τις λεγόμενες άδειες OEM που πωλούνται συνήθως σε κατασκευαστές υπολογιστών, ώστε να μπορούν να αγοράσουν τα Windows πιο φθηνά για να τα εγκαταστήσουν στους υπολογιστές μαζικής παραγωγής.

Με την αγορά μια άδειας, έχουμε πρόσβαση σε όλες τις ενημερώσεις του λειτουργικού αλλά και του λογισμικού της Microsoft, και μπορούμε να αποκτήσουμε το νόμιμο κλειδί μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να ξοδευτούμε.

Έτσι, αν δεν έχουμε ακόμη αναβαθμίσει τον υπολογιστή μας με τα Windows 10 και 11, αλλά και τα γνήσια Microsoft Office, μπορούμε τώρα να τα αποκτήσουμε όλα νόμιμα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όλες οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παρακάτω έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Office 2021 vs Microsoft 365: Ποια η διαφορά?

Το Office 2021 και το Microsoft 365 έχουν παρόμοιες λειτουργίες και μενού. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες διαφορές που πρέπει να τις γνωρίζουμε.

Το Office 2021 καλύπτει συνολικά τις ανάγκες γραφείου, κάτι που βοηθά τους χρήστες να έχουν μια πιο αποτελεσματική εμπειρία.

Το Microsoft 365 είναι πιο φιλικό στους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την προηγμένη χρήση του Office, και φυσικά κοστίζει περισσότερο λόγω της επίσημης συνδρομής που απαιτείται.

Επομένως, για τους χρήστες που εξαρτώνται λιγότερο από την αποθήκευση στο cloud και έχουν πιο ευαίσθητες ανάγκες αποθήκευσης δεδομένων, η εφάπαξ αγορά του Office 2021 ταιριάζει προφανώς περισσότερο.

Από την άλλη, αν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τον Office 2021 ταυτόχρονα σε περισσότερες από πέντε συσκευές, τότε ενδέχεται το Microsoft 365 της προσφοράς του GoDeal24 να είναι πιο κατάλληλο.

Γνήσια Microsoft Office 2021 από €13,05 – Η χαμηλότερη τιμή της χρονιάς

Το GoDeal24 σε αυτή την προσφορά διαθέτει ένα 100% γνήσιο κλειδί Office 2021 με μόλις €24,25 ή έναν συνδυασμό πέντε κλειδιών γνήσιων Office 2021 με €13,05 το καθένα.

Αν πρόκειται για το γραφείο μας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε ένα πακέτο δύο, τριών, ή πέντε κλειδιών μειώνοντας έτσι την τιμή του Office Professional 2021 ανά υπολογιστή. Αυτή είναι μια τεράστια εξοικονόμηση, δεδομένου ότι ένα τυπικό πακέτο Office Professional 2021 κοστίζει πάνω από 500 ευρώ στο Microsoft Store.

Windows 10 / 11 Pro από €5,62 / €9,98 – Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Το GoDeal24 σε αυτή την προσφορά φέρνει ειδική τιμή για όσους χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των Windows και ενδιαφέρονται να αγοράσουν πολύ φθηνά μια νέα έκδοση των Windows 11, ή θέλουν να εγκαταστήσουν πρώτα τα Windows 10, ώστε να αναβαθμίσουν δωρεάν σε Windows 11 όποτε το επιθυμούν.

Έκπτωση -62% σε πακέτα Windows + Office / Office 365

Σε αυτή την προσφορά θα βρούμε διάφορες σουίτες γραφείου και λογισμικά της Microsoft σε πολύ χαμηλές τιμές. Εδώ μπορούμε να αποκτήσουμε το πιο πρόσφατο πακέτο Windows 11 Pro και Office 2021 με μόλις 32,99€ και με έκπτωση έως και 62%.

Για να προμηθευτούμε τις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων με πολύ μεγάλη έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής τους, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ακόλουθο κωδικό:

SGO62

Έκπτωση -62% σε MS Office για MAC

Μπορούμε να προμηθευτούμε τις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων για Mac με πολύ μεγάλη έκπτωση.

Έκπτωση 50% σε περισσότερα Windows

Για να προμηθευτούμε τις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων με 50% έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής τους, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ακόλουθο κωδικό:

SGO50

>> Δείτε περισσότερα

Έκπτωση σε 50 κλειδιά Windows / Office 2021

Ειδικές προσφορές σε εργαλεία για PC / Mac / Android / iOS

Σε αυτή την προσφορά θα βρούμε αποκλειστικά τρίτα λογισμικά που διαθέτει το Godeal24 σε χαμηλότερες τιμές από τις μητρικές εταιρείες, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας.

Περισσότερα εργαλεία>>>

Πώς ολοκληρώνουμε την πληρωμή με PayPal

Ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής είναι η χρήση του PayPal. Για να ολοκληρώσουμε την πληρωμή με PayPal στο Godeal24, ακολουθούμε τα εξής βήματα:

Βάζουμε στο καλάθι μας το προϊόν που επιθυμούμε και πηγαίνουμε στο κουμπί “Checkout”.

Επιλέγουμε “Checkout as Guest” και πατάμε “Continue”. Εναλλακτικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε λογαριασμό με το “Register”.

Εισάγουμε τις πληροφορίες μας και πατάμε ξανά “Continue”.

Επιλέγουμε το Cwalletco ως μέθοδο πληρωμής στην καρτέλα “Payment information” και πατάμε “Continue”.

Τέλος, πατάμε “Place order”.

Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στην υπηρεσία Cwalletco, ώστε να ολοκληρώσουμε την πληρωμή μέσω PayPal. Κάνουμε κλικ στο “Choose payment methods” και αμέσως μετά στο “Process Order”.

Από εκεί, θα εμφανιστεί η επιλογή του PayPal, ώστε να ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή.

Αμέσως μετά την παραγγελία μας, θα λάβουμε το κλειδί που αγοράσαμε στο email μας.

Με οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για άριστη εξυπηρέτηση και εγγύηση 100% ικανοποίησης των πελατών.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7 στο [email protected].ιστό οδηγό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €56-€1.199 Σεπτέμβριος 2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards
GamingSteps