Home » Hardware » Προσφορές » Αποκτήστε Τα Γνήσια Windows 10 Pro Μόνο Με €5,57 - Αναβάθμιση Windows 11 Δωρεάν
Featured Αποκτήστε Τα Γνήσια Windows 10 Μόνο Με €5,57 - Αναβάθμιση Windows 11 Δωρεάν

Αποκτήστε Τα Γνήσια Windows 10 Pro Μόνο Με €5,57 – Αναβάθμιση Windows 11 Δωρεάν

Το GoDeal24 φέρνει μια νέα προσφορά με πολύ χαμηλές τιμές στα νόμιμα κλειδιά των Office και των Windows. Όλα τα κλειδιά έρχονται με δωρεάν και άμεση παράδοση μέσω e-mail. Έτσι, αν θέλουμε να κάνουμε σημαντικές αναβαθμίσεις, μπορούμε τώρα με εύκολο τρόπο να αποκτήσουμε τα γνήσια Windows 10/11 Pro αλλά και το Microsoft Office στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Σχετικά με τις νόμιμες άδειες χρήσης του GoDeal24

Όλα τα κλειδιά της νέας προσφοράς είναι απόλυτα νόμιμες εκδόσεις, και αυτή η πρακτική μεταπώλησης έχει νομιμοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Πρόκειται για τις λεγόμενες άδειες OEM που πωλούνται συνήθως σε κατασκευαστές υπολογιστών, ώστε να μπορούν να αγοράσουν τα Windows πιο φθηνά για να τα εγκαταστήσουν στους υπολογιστές μαζικής παραγωγής.

Με την αγορά μια άδειας, έχουμε πρόσβαση σε όλες τις ενημερώσεις του λειτουργικού αλλά και του λογισμικού της Microsoft, και μπορούμε να αποκτήσουμε το νόμιμο κλειδί μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να ξοδευτούμε.

Έτσι, αν δεν έχουμε ακόμη αναβαθμίσει τον υπολογιστή μας με τα Windows 10 και 11, αλλά και τα γνήσια Microsoft Office, μπορούμε τώρα να τα αποκτήσουμε όλα νόμιμα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όλες οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παρακάτω έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η χαμηλότερη τιμή στα Windows – περιορισμένη διάρκεια

Το GoDeal24 σε αυτή την προσφορά φέρνει ειδική τιμή για όσους χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των Windows και ενδιαφέρονται να αγοράσουν μια νέα έκδοση των Windows 11 ή θέλουν να εγκαταστήσουν πρώτα τα Windows 10, ώστε να αναβαθμίσουν δωρεάν σε Windows 11 όποτε το επιθυμούν.

Η χαμηλότερη τιμή στα Microsoft Office – περιορισμένη διάρκεια

Μια μηνιαία συνδρομή Microsoft 365 μπορεί να φαίνεται φθηνή, αλλά σε πολυετή χρήση το κόστος είναι τεράστιο.

Ωστόσο, μπορούμε να αγοράσουμε το Office 2021 Pro μόνο με 29,99€ και να το χρησιμοποιούμε συνεχώς χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουμε επιπλέον. Απλά το αγοράζουμε μία φορά και το έχουμε για πάντα.

Έκπτωση -62% σε πακέτα Windows + Office | Κουπόνι: SGO62

Σε αυτή την προσφορά θα βρούμε διάφορες σουίτες γραφείου και λογισμικά της Microsoft σε πολύ χαμηλές τιμές.

Για να προμηθευτούμε τις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων με πολύ μεγάλη έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής τους, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ακόλουθο κωδικό:

SGO62

Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Windows Server / Enterprise -50% | Κουπόνι: SGO50

Για τα φθηνά κλειδιά των Windows Server / Enterprise, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ακόλουθο κωδικό για να έχουμε 50% έκπτωση:

SGO50

Περισσότερα προϊόντα Microsoft -62% | Κουπόνι: SGO62

Ειδικές προσφορές σε εργαλεία για τον υπολογιστή μας

Σε αυτή την προσφορά θα βρούμε αποκλειστικά τρίτα λογισμικά που διαθέτει το Godeal24 σε χαμηλότερες τιμές από τις μητρικές εταιρείες, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας.

Αποκτήστε περισσότερα εργαλεία>>>

Πώς ολοκληρώνουμε την πληρωμή με PayPal

Ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής είναι η χρήση του PayPal. Για να ολοκληρώσουμε την πληρωμή με PayPal στο Godeal24, ακολουθούμε τα εξής βήματα:

Βάζουμε στο καλάθι μας το προϊόν που επιθυμούμε και πηγαίνουμε στο κουμπί “Checkout”.

Επιλέγουμε “Checkout as Guest” και πατάμε “Continue”. Εναλλακτικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε λογαριασμό με το “Register”.

Εισάγουμε τις πληροφορίες μας και πατάμε ξανά “Continue”.

Επιλέγουμε το Cwalletco ως μέθοδο πληρωμής στην καρτέλα “Payment information” και πατάμε “Continue”.

Τέλος, πατάμε “Place order”.

Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στην υπηρεσία Cwalletco, ώστε να ολοκληρώσουμε την πληρωμή μέσω PayPal. Κάνουμε κλικ στο “Choose payment methods” και αμέσως μετά στο “Process Order”.

Από εκεί, θα εμφανιστεί η επιλογή του PayPal, ώστε να ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή.

Αμέσως μετά την παραγγελία μας, θα λάβουμε το κλειδί που αγοράσαμε στο email μας.

Με οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για άριστη εξυπηρέτηση και εγγύηση 100% ικανοποίησης των πελατών.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7 στο [email protected].ιστό οδηγό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT 2
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#223 - Τιμή Βενζίνης Στους Χάρτες Google, Δωρεάν HEVC codec, Αναφορές Instagram
QuickSteps
GamingSteps#202205014 - Τέλος Το FIFA Για Την EA, Νέο Silent Hill, Επικό Demo Της Unreal Engine 5
GamingSteps