Όλα δείχνουν πως η επόμενη γενιά των Windows 11 θα διατίθεται δωρεάν μόνο στους  χρήστες των Windows 10. Αν δεν έχουμε ακόμη αναβαθμίσει τον υπολογιστή μας με τα Windows 10, το Godeal24 μας δίνει την ευκαιρία να τα αποκτήσουμε νόμιμα και ιδιαίτερα οικονομικά. Δείτε τις νέες ευκαιρίες, όπως η πολύ χαμηλή τιμή των Windows Pro στα 5,99 ευρώ για δύο PC, που μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε πανέτοιμους όλους τους υπολογιστές του δικτύου μας για την αναβάθμιση τους με τα επερχόμενα Windows 11.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Το Godeal24 είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πλατφόρμες πώλησης λογισμικού, με ασυναγώνιστες τιμές και άμεση παράδοση μέσω e-mail.

Mid-Year Sale

Το Godeal24 σε αυτή την προσφορά φέρνει ειδική τιμή χωρίς τη χρήση κουπονιού στα πιο δημοφιλή προϊόντα της Microsoft. Ξεχωρίζει η πολύ χαμηλή τιμή των Windows Pro στα 5,99 ευρώ για δύο PC.

Έκπτωση 45% σε όλα τα προϊόντα των Windows 10 | Κουπόνι: SGO45

Για να εκμεταλλευτούμε αυτή την προσφορά ή κάποια άλλη από τα παρακάτω προϊόντα των Windows με έκπτωση -45%, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ακόλουθο κωδικό:

SGO45

Έκπτωση -60% σε συνδυαστικά πακέτα Windows + Office | Κουπόνι: SGO60

Για τους επαγγελματίες, αλλά και τους απλούς χρήστες που χρειάζονται τα πιο πρόσφατα MS Office και Windows 10 Pro, οι νέες καλοκαιρινές προσφορές τα παρέχουν σε πακέτο με πολύ λιγότερα χρήματα.

Για να προμηθευτούμε τις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων με πολύ μεγάλη έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής τους αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ακόλουθο κωδικό:

SGO60

Πώς ολοκληρώνουμε την πληρωμή με PayPal

Ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής είναι η χρήση του PayPal. Για να ολοκληρώσουμε την πληρωμή με PayPal στο Godeal24, ακολουθούμε τα εξής βήματα:

Βάζουμε στο καλάθι μας το προϊόν που επιθυμούμε και πηγαίνουμε στο κουμπί “Checkout”.

Επιλέγουμε “Checkout as Guest” και πατάμε “Continue”. Εναλλακτικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε λογαριασμό με το “Register”.

Εισάγουμε τις πληροφορίες μας και πατάμε ξανά “Continue”.

Επιλέγουμε το Cwalletco ως μέθοδο πληρωμής στην καρτέλα “Payment information” και πατάμε “Continue”.

Τέλος, πατάμε “Place order”.

Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στην υπηρεσία Cwalletco, ώστε να ολοκληρώσουμε την πληρωμή μέσω PayPal. Κάνουμε κλικ στο “Choose payment methods” και αμέσως μετά στο “Process Order”.

Από εκεί, θα εμφανιστεί η επιλογή του PayPal, ώστε να ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή.

Αμέσως μετά την παραγγελία μας, θα λάβουμε το κλειδί που αγοράσαμε στο email μας.

Με οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για άριστη εξυπηρέτηση και εγγύηση 100% ικανοποίησης των πελατών.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7 στο [email protected].