Home » Software » Παιχνίδια » Kingdom Hearts Project Xehanort, Xbox Series X, Ubisoft Και DDoS
GamingSteps#20200124 - Kingdom Hearts Project Xehanort, Xbox Series X, Ubisoft Και DDoS

Kingdom Hearts Project Xehanort, Xbox Series X, Ubisoft Και DDoS

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ένας χρήστης του gaming φόρουμ NeoGAF δημοσίευσε φωτογραφίες ενός πρωτότυπου του Xbox Series X. Η Ubisoft αποφάσισε να λύσει μια για πάντα το πρόβλημα των DDoS επιθέσεων στο Rainbow Six Siege. Γι' αυτό, κατέθεσε αγωγή εναντίον των ιδιοκτητών μιας ιστοσελίδας που προσφέρει υπηρεσίες ελέγχου της ασφάλειας για οποιοδήποτε site επιθυμεί ο πελάτης. Η Square Enix ανακοίνωσε έναν νέο mobile τίτλο για τη σειρά παιχνιδιών Kingdom Hearts.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Xbox Series X αποκαλύπτουν τις θύρες

Πριν λίγες ημέρες, ένας χρήστης του gaming φόρουμ NeoGAF, ο CurryPanda, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε ένα πρωτότυπο μοντέλο του Xbox Series X.

Αρχικά, είχε επικρατήσει η άποψη ότι η κονσόλα που υπάρχει στις φωτογραφίες είναι ψεύτικη. Ωστόσο, ο Brad Samms από την ιστοσελίδα Thurrott ανέφερε ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό πρωτότυπο μοντέλο του Xbox Series X.

Ο συγκεκριμένος συντάκτης είναι γνωστό ότι διατηρεί επαφές με άτομα εντός της Microsoft. Γι' αυτό, μπόρεσε να πληροφορηθεί εκ των έσω αν η κονσόλα είναι γνήσια ή όχι.

Στην πρόσοψη του Xbox Series X θα υπάρχει η υποδοχή για τα DVD και τα Blu-ray, το κουμπί απενεργοποίησης της κονσόλας που έχει τη μορφή του σήματος του Xbox, μία θύρα USB, και ένα κουμπί του οποίου η λειτουργία παραμένει άγνωστη.

Στο πίσω μέρος του Xbox Series X υπάρχουν συνολικά οκτώ θύρες. Δύο USB, μία HDMI, μία Ethernet, μία S/PDIF, η θύρα τροφοδοσίας, και μία Kensington lock.

Η όγδοη θύρα έχει πλατύ ορθογώνιο σχήμα και ακριβώς από πάνω μία μεγάλη παύλα. Σύμφωνα με τον Samms, η Microsoft χρησιμοποιεί αυτές τις θύρες στα πρωτότυπα μοντέλα για να τα συνδέει σε συστήματα διαγνωστικών ελέγχων.

Η εγκοπή στην κορυφή της πλάτης του Xbox Series X εξυπηρετεί στην αφαίρεση του καλύμματος. Έτσι, η εταιρεία μπορεί να πραγματοποιεί ελέγχους στο εσωτερικό της κονσόλας και να τροποποιεί το hardware.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, η όγδοη θύρα και η εγκοπή στην κορυφή της πλάτης του πρωτότυπου δεν θα υπάρχουν στο τελικό προϊόν. Κατά τα άλλα, οι θύρες που θα διαθέτει το Xbox Series X είναι αυτές που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Η Ubisoft μήνυσε ιστότοπο για DDoS επιθέσεις στο Rainbow Six Siege

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Rainbow Six Siege είναι οι επιθέσεις DDoS, τις οποίες χρησιμοποιούν οι παίκτες για να διακόπτουν τα παιχνίδια. Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Ubisoft ανακοίνωσε ένα σχέδιο που στόχο είχε την αντιμετώπιση των επιθέσεων.

Η εταιρεία αναφέρει ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, παρατήρησε μείωση των DDoS επιθέσεων κατά 93%. Ωστόσο, τώρα αποφάσισε να χτυπήσει το κακό στη ρίζα του. Γι' αυτό, κατέθεσε αγωγή εναντίον των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας SNG.ONE.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος προσφέρει υπηρεσίες ελέγχου της ασφάλειας για οποιοδήποτε site επιθυμεί ο πελάτης. Σύμφωνα με τη Ubisoft, χρήστες του SNG.ONE πληρώνουν συνδρομή ώστε η ιστοσελίδα να πραγματοποιεί DDoS επιθέσεις στα online παιχνίδια της.

Στην αγωγή που κατέθεσε, η Ubisoft αναφέρει ότι η ομάδα του SNG.ONE είχε απαντήσει μέσω Twitter στις δηλώσεις της σχετικά με το σχέδιο αντιμετώπισης των DDoS επιθέσεων.

Το tweet έχει διαγραφεί πλέον, αλλά η εταιρεία έχει προσθέσει στην αγωγή το παραπάνω screenshot. Η ομάδα του SNG.ONE είχε δημοσιεύσει το εξής κείμενο: “Καλή δουλειά @UbisoftSupport. Συνεχίστε την καλή δουλειά.”

Επιπλέον, στο tweet υπήρχε μία εικόνα που έδειχνε τον Bart Simpson να γράφει επανειλημμένα στον πίνακα του σχολείου “We will ban every ddoser”, δηλαδή “Θα αποκλείσουμε κάθε επιτιθέμενο που χρησιμοποιεί DDoS.”

Η Ubisoft αναφέρει στην αγωγή ότι το συγκεκριμένο tweet αποδεικνύει πως η ομάδα του SNG.ONE γνώριζε τις ενέργειες που πραγματοποιεί η εταιρεία.

GamingSteps#20200124 - Kingdom Hearts Project Xehanort, Xbox Series X, Ubisoft Και DDoS

Προς το παρόν, η Ubisoft ζητάει αποζημίωση για τη ζημιά που έχουν προκαλέσει οι DDoS επιθέσεις, την κάλυψη των δικαστικών εξόδων από το SNG.ONE, και τη διακοπή παροχής των συγκεκριμένων υπηρεσιών από την ιστοσελίδα.

Νέο Kingdom Hearts mobile παιχνίδι

Η Square Enix ανακοίνωσε μέσω Twitter έναν νέο mobile τίτλο για τη σειρά παιχνιδιών Kingdom Hearts. Προς το παρόν, το όνομα του παιχνιδιού παραμένει κρυφό και η εταιρεία το αποκαλεί “Project Xehanort”.

Την ανακοίνωση του παιχνιδιού έκανε ο λογαριασμός Project Xehanort, ο οποίος ανήκει στη Square Enix. Στο tweet αποκαλύπτεται μόνο ότι το παιχνίδι θα προσφέρει μία ολοκαίνουργια εμπειρία του Kingdom Hearts και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020.

Στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, η Square Enix αποκάλυψε ότι το Project Xehanort θα είναι διαθέσιμο για iOS και Android συσκευές. Επιπλέον, έχει προσθέσει την ερώτηση “Why did he become the seeker of darkness?”.

Το παραπάνω ερώτημα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το νέο mobile παιχνίδι θα αφορά την πτώση του Xehanort στο σκοτάδι και τη μεταμόρφωσή του σε βασικό κακό του Kingdom Hearts.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει διαγωνισμό στον οποίο ζητά από τους συμμετέχοντες να μαντέψουν το όνομα του παιχνιδιού. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματα που περιγράφει η Square Enix στη σελίδα του παιχνιδιού.

Η υποβολή συμμετοχών λήγει στις 29 Ιανουαρίου και 4:59 π.μ ώρα Ελλάδος. Έπειτα, η εταιρεία θα επιλέξει δέκα χρήστες που μάντεψαν σωστά το όνομα και θα τους προσφέρει “μεγάλες αμοιβές”.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 26 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 26 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

28 Ιανουαρίου

  • The Coma 2: Vicious Sisters – σε PC
  • Kentucky Route Zero: Act 5 – σε PC
  • Kentucky Route Zero: TV Edition – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Pillars of Eternity 2: Deadfire – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Warcraft 3: Reforged – σε PC

30 Ιανουαρίου

  • Bookbound Brigade – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Not For Broadcast – σε PC
  • Sisters Royale – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Terraforming Earth – σε PC
  • Through the Darkest of Times – σε PC
  • Skellboy – σε Nintendo Switch και PC

31 Ιανουαρίου

  • Heroland – στο Nintendo Switch
  • Hockey Manager 20|20 – σε PC
  • Journey to the Savage Planet – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Hypercharge: Unboxed – σε Nintendo Switch και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Sweet Farm Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Φεβρουαρίου το ξεχωριστό Humble Sweet Farm Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας $92, και κοστίζει μόνο 9,01€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 0,90€ παίρνουμε το “Niche – a genetics survival game”, το “MagiCat”, και το “Evergarden”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 7,20€ αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τα εξής παιχνίδια:

  • Equilinox
  • Ultimate Chicken Horse
  • Samorost 3

Τέλος, αν πληρώσουμε από 9,01€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το “Stardew Valley”.

Humble Europa Universalis IV Bundle

Η Paradox Interactive σε συνεργασία με το Humble Bundle δημιούργησαν το Humble Europa Universalis IV Bundle, το οποίο περιέχει το Europa Universalis IV και όλα τα DLC του παιχνιδιού, συνολικής αξίας 266$.

Δίνοντας κάτι λιγότερο από ένα ευρώ, παίρνουμε τους παρακάτω τίτλους:

  • Europa Universalis IV
  • Europa Universalis IV – Art of War
  • Europa Universalis IV: Res Publica
  • Europa Universalis IV – Wealth of Nations
  • Europa Universalis IV: American Dream
  • Europa Universalis IV: Pre-Order Pack
  • Europa Universalis IV: Digital Extreme Edition Upgrade Pack

Με 8,87€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω, μαζί με τους ακόλουθους τίτλους:

  • Europa Universalis IV: Rights of Man
  • Europa Universalis IV: Mare Nostrum
  • Europa Universalis IV: The Cossacks
  • Europa Universalis IV: Common Sense
  • Europa Universalis IV – El Dorado

Τέλος, αν πληρώσουμε από 15,33€ και πάνω, παίρνουμε και τα υπόλοιπα DLC του παιχνιδιού που είναι τα εξής:

  • Europa Universalis IV: Golden Century – Immersion Pack
  • Expansion – Europa Universalis IV: Dharma
  • Immersion Pack – Europa Universalis IV: Rule Britannia
  • Expansion – Europa Universalis IV: Cradle of Civilization
  • Europa Universalis IV: Third Rome
  • Europa Universalis IV: Mandate of Heaven

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Playway Mega Bundle

Η ομάδα του Fanatical επέλεξε 21 παιχνίδια, πρόσθεσε στη λίστα 3 DLC, και δημιούργησε το Playway Mega Bundle, που περιέχει τίτλους συνολικής αξίας 139,83€.

Το Playway Mega Bundle κοστίζει 4,35€ και περιέχει τους παρακάτω τίτλους:

  • Car Demolition Clicker
  • Professor Madhouse
  • Escape Doodland
  • Phantaruk
  • Phantaruk Soundtrack
  • Diner Mania
  • Car Mechanic Manager
  • Chronicle Keepers: The Dreaming Garden
  • Bouncy Bob
  • Bouncy Bob – Soundtrack
  • Camper Jumper Simulator
  • Avenger Bird
  • Darkest Hunters
  • Clinically Dead
  • Earthworms
  • Earthworms – Soundtrack
  • ESport Manager
  • Helicopter Simulator 2014: Search and Rescue
  • Mech Rage
  • Grave Keeper
  • World Truck Racing
  • The Works of Mercy
  • Hotel Dracula
  • Street Arena

Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με hidden object παιχνίδια.

Στο Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε πέντε παιχνίδια για 2,19€, δέκα παιχνίδια για 3,29€, ή δεκαπέντε παιχνίδια στην τιμή των 4,39€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • Sacra Terra: Kiss of Death Collector’s Edition
  • Sacra Terra: Angelic Night CE
  • Inbetween Land
  • Sonya: The Great Adventure
  • The Last Dream: Developer's Edition
  • House of 1000 Doors: Family Secrets
  • House of 1000 Doors: The Palm of Zoroaster
  • House of 1000 Doors: Evil Inside
  • House of 1000 Doors: Serpent Flame
  • Alex Hunter: Lord of the Mind
  • Dark Angels: Masquerade of Shadows
  • Shtriga: Summer Camp
  • World Keepers: Last Resort
  • Mountain Crime: Requital
  • The Esoterica: Hollow Earth
  • The Saint: Abyss of Despair
  • The Fog: Trap for Moths
  • Joan Jade and the Gates of Xibalba
  • Eternal Journey: New Atlantis
  • Magic Encyclopedia: Moon Light
  • Mind's Eye: Secrets of the Forgotten
  • Love Alchemy: A Heart In Winter

Cursed Bundle

Αν μας αρέσουν οι point and click περιπέτειες, τότε το Cursed Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς. Το πακέτο περιέχει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους.

Αγοράζοντας το Cursed Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Midnight Mysteries: Salem Witch Trials
  • Midnight Mysteries 3: Devil on the Mississippi
  • Robinson Crusoe and the Cursed Pirates
  • Adventures of Robinson Crusoe
  • Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena
  • Samantha Swift and the Golden Touch
  • Angelica Weaver: Catch Me When You Can
  • Pickers
  • The Fool

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 93,91€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 2,69€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Μέχρι την 1η Απριλίου όλα τα Half-Life είναι free to play

Η Valve ανακοίνωσε ότι όλοι οι χρήστες του Steam μπορούν να παίξουν δωρεάν όλους τους βασικούς τίτλους της σειράς παιχνιδιών Half-Life, μέχρι την 1η Απριλίου.

GamingSteps#20200124 - Kingdom Hearts Project Xehanort, Xbox Series X, Ubisoft Και DDoS

Ο λόγος που η εταιρεία δίνει αυτήν τη δυνατότητα στους παίκτες είναι διότι θέλει να γιορτάσει την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Μάρτιο.

Η σειρά παιχνιδιών Half-Life περιλαμβάνει τους εξής βασικούς τίτλους:

  • Half-Life
  • Half-Life 2
  • Half-Life 2: Episode One
  • Half-Life 2: Episode Two

Όσον αφορά το Half-Life: Alyx, πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για κατόχους VR headset, όπως το Oculus Rift ή το HTC Vine. H ιστορία του Alyx λαμβάνει χώρα μεταξύ του Half Life 1 και του Half Life 2.

Εκτός από τη διάθεση του παιχνιδιού σε μία νέα πλατφόρμα, το βασικό gameplay παραμένει το ίδιο με αυτό των υπολοίπων τίτλων της σειράς. Σύμφωνα με τη Valve, το Half-Life: Alyx θα έχει περίπου την ίδια έκταση με το Half Life 2.

Δωρεάν το The Bridge στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “The Bridge”, ένα indie παιχνίδι επίλυσης γρίφων που κυκλοφόρησε το 2013.

Για να πάρουμε δωρεάν το The Bridge, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps