Home » Software » Παιχνίδια » Δωρεάν Torrent Αυξάνει Πωλήσεις, Minecraft Harry Potter, Overwatch
GamingSteps#20200118 - Overwatch Lunar New Year, Harry Potter Minecraft RPG, Danger Gazers

Δωρεάν Torrent Αυξάνει Πωλήσεις, Minecraft Harry Potter, Overwatch

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Floo Network είναι μία ομάδα από modders που δημιούργησε ένα πλήρες RPG βασισμένο στο Harry Potter μέσα στο Minecraft. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η Epic Games, το 2019 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία και το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Το Overwatch Lunar New Year 2020 είναι live σε όλες τις πλατφόρμες. Ένα επίσημο δωρεάν torrent ήταν η αιτία της αύξησης των πωλήσεων του Danger Gazers.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Ένα torrent ήταν η αιτία της αύξησης των πωλήσεων του Danger Gazers

Όταν κυκλοφόρησε στο Steam το top-down shooter Danger Gazers, το κοινό δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Λίγες ημέρες αργότερα, ο δημιουργός, Shota Bobokhidze, ανέβασε στο The Pirate Bay ένα torrent της πλήρους έκδοσης του παιχνιδιού.

https://thepiratebay.org/torrent/35556105/Danger.Gazers.1.1.0.Developer.ShotX

Στην περιγραφή αναφέρει ότι το torrent έχει ανέβει επίσημα από τη ShotX Studio, την εταιρεία του Shota Bobokhidze. Το μόνο που ζητάει από τους χρήστες είναι να σκεφτούν την αγορά του παιχνιδιού, αν τελικά τους αρέσει.

Σύμφωνα με τον Shota Bobokhidze, η τακτική του λειτούργησε θετικά για το παιχνίδι. Ο ίδιος αναφέρει ότι οι πωλήσεις του Danger Gazers αυξήθηκαν κατά 400% σε σύγκριση με την ημέρα κυκλοφορίας του.

Επίσης, τονίζει ότι ο αριθμός των παικτών που έχουν προσθέσει το παιχνίδι στη λίστα επιθυμιών τους στο Steam διπλασιάστηκε.

Ο Shota Bobokhidze αναφέρει στο Polygon, όπου έδωσε συνέντευξη, ότι αντιλαμβάνεται πως κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να αγοράσουν τα παιχνίδια που τους αρέσουν.

Όπως λέει ο ίδιος, σε κάποιες περιπτώσεις η πειρατεία είναι μονόδρομος όταν θέλουμε να έχουμε τις τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού που χρησιμοποιούμε, αλλά δεν μπορούμε να πληρώσουμε γι' αυτό.

Επίσης, σημειώνει πως ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί να αγοράσει ένα παιχνίδι ή λογισμικό, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να στηρίξει τους δημιουργούς του. Μεταξύ άλλων, ως παράδειγμα αναφέρει την κοινοποίηση της δουλειάς τους στα social media.

Στη συνέχεια, ο Shota Bobokhidze λέει ότι είναι δύσκολο για τους δημιουργούς των μικρών τίτλων να προσεγγίσουν τους παίκτες και να κάνουν γνωστή τη δουλειά τους στο κοινό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το torrent.

Η τακτική του Shota Bobokhidze είχε θετικά αποτελέσματα, τόσο για τον ίδιο όσο και για το παιχνίδι του. Οι παίκτες αφήνουν ιδιαίτερα θετικές κριτικές στο Steam και δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον δημιουργό του Danger Gazers.

Πέρα από την αγορά του παιχνιδιού, αρκετοί χρήστες έχουν προβεί σε δωρεές, με στόχο να βοηθήσουν τον Shota Bobokhidze να συνεχίσει την ανάπτυξη του Danger Gazers. Επίσης, λαμβάνει πολλά email από χρήστες που υποστηρίζουν τη δουλειά του.

Το Danger Gazers κοστίζει μόνο 8,19€ στο Steam και πραγματικά αξίζει να το αγοράσετε.

Ο μαγικός κόσμος του Harry Potter ζωντανεύει στο Minecraft

Η Floo Network είναι μία ομάδα που αναπτύσσει mods για το Minecraft. Τα μέλη της ομάδας δημιούργησαν ίσως το μεγαλύτερο και πιο ανεπτυγμένο mod που φτιάχτηκε ποτέ για το παιχνίδι, το Minecraft School of Witchcraft and Wizardry.

Η ομάδα έχει αναπτύξει έναν χάρτη που περιλαμβάνει πολλές από τις τοποθεσίες του μαγικού κόσμου της J.K. Rowling, όπως το Hogwarts, η Diagon Alley, και η Privet Drive.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του Hogwarts ο παίκτης θα μπορεί να εξερευνήσει όλα τα γνωστά δωμάτια και αίθουσες, όπως το The Great Hall, την αίθουσα διδασκαλίας της Defense Against the Dark Arts, τη Chamber of Secrets, την καλύβα του Hagrid, και άλλα.

Το Minecraft School of Witchcraft and Wizardry δεν είναι ένας απλός χάρτης του Minecraft, αλλά ένα πλήρες RPG με θέμα τον Harry Potter. Ο παίκτης θα μπορεί να πολεμά εχθρούς, να ψωνίζει στη Diagon Alley, ακόμη και να εξερευνά τμήματα του Λονδίνου.

Στον χάρτη υπάρχουν πολλά διαδραστικά στοιχεία, όπως οι σκάλες στη Grand Staircase που κινούνται διαρκώς. Επίσης, στο Quidditch Field ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε αγώνες.

Στους χώρους του Hogwarts υπάρχουν δωμάτια στα οποία ο παίκτης θα καλείται να λύσει γρίφους. Για να πετύχει το σκοπό του θα πρέπει να εξερευνήσει τον χώρο και να εξαπολύει μάγια με το ραβδί του.

Ο αρχηγός της ομάδας, Wednesday Frog, είπε ότι ο αρχικός σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν έναν χάρτη με τοποθεσίες του Harry Potter. Μάλιστα, επισκέφθηκαν και τα σκηνικά των ταινιών για να καταγράψουν όσο τον δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

GamingSteps#20200118 - Overwatch Lunar New Year, Harry Potter Minecraft RPG, Danger Gazers

Χρειάστηκαν πάνω από τέσσερα χρόνια για να δημιουργήσουν τον αρχικό χάρτη. Έπειτα, βλέποντας την αγάπη των παικτών του Minecraft και οπαδών του Harry Potter προς τον χάρτη που δημιούργησαν, αποφάσισαν να συνεχίσουν την ανάπτυξή του.

Τελικά, μετά από δύο επιπλέον χρόνια σκληρής δουλειάς, το Minecraft School of Witchcraft and Wizardry έγινε πραγματικότητα, και η Floo Network κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του mod.

Η ομάδα έχει δημιουργήσει μία σελίδα στο Patreon στην οποία μπορούν οι χρήστες να κάνουν δωρεές για να στηρίζουν την ανάπτυξη του Minecraft School of Witchcraft and Wizardry.

Προς το παρόν, η Floo Network δεν έχει ανακοινώσει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, ο Wednesday Frog ανέφερε ότι ελπίζουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να έχουν έτοιμη την πρώτη έκδοση του mod και να μπορέσουν να το διαθέσουν στους χρήστες.

Το 2019 ήταν η χρονιά της Epic Games

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η Epic Games, το 2019 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία και το ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών, του οποίου η λειτουργία ξεκίνησε πριν έναν χρόνο.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το Epic Games Store είχε κέρδη 680 εκατομμύρια δολάρια ή 610 εκατομμύρια ευρώ. Τα 251 εκατομμύρια δολάρια ή 225 εκατομμύρια ευρώ προέρχονται από παιχνίδια τρίτων προγραμματιστών.

Μέσα στη χρονιά που πέρασε, πραγματοποίησαν εγγραφή στο Epic Games Store πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες, εκ των οποίων τα 108 εκατομμύρια κατέβασαν τουλάχιστον ένα παιχνίδι.

Το 2019, η Epic Games προσέφερε δωρεάν στους χρήστες του ηλεκτρονικού της καταστήματος 73 παιχνίδια συνολικής αξίας 1.455 δολαρίων ή 1.305 ευρώ. Η εταιρεία αναφέρει ότι όλοι οι τίτλοι μαζί συγκέντρωσαν 200 εκατομμύρια λήψεις.

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του Epic Games Store ήταν τα The Division 2, World War Z, Satisfactory, Dauntless, Untitled Goose Game, The Outer Worlds, Borderlands 3, Metro Exodus, και Control.

Όλοι οι παραπάνω τίτλοι αποτέλεσαν αποκλειστικές κυκλοφορίες του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας για περιορισμένο διάστημα.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Epic Games Store, Steve Allison, ένα μεγάλο μέρος των εσόδων του ηλεκτρονικού καταστήματος προέρχεται από τους αποκλειστικούς τίτλους που διαθέτει η εταιρεία.

Τέλος, ο CEO της Epic Games, Tim Sweeney, δήλωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών και το 2020. Επιπλέον, θα διαθέσει ακόμα περισσότερους αποκλειστικούς τίτλους μέσα στο έτος, όπως το Rogue Company και Godfall.

Overwatch Lunar New Year 2020: The Year of the Rat

Το εορταστικό επετειακό event του Overwatch για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά είναι live σε όλες τις πλατφόρμες. Όπως κάθε χρόνο, το “Lunar New Year” μας φέρνει γιορτινές δραστηριότητες και μας παρουσιάζει μία σειρά από θεματικά skin.

Το φετινό Lunar New Year θα διαρκέσει έως τις 5 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια του event, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το co-op PvP mode Capture the Flag, το νέο ανταγωνιστικό mode Capture the Flag Blitz, και αρκετές εβδομαδιαίες προκλήσεις.

Στο Capture the Flag Blitz οι σημαίες των ομάδων απέχουν λιγότερο η μία από την άλλη, σε σύγκριση με το κλασικό Capture the Flag.

Επίσης, για να κερδίσουν τον αγώνα, οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν έξι φορές την σημαία του αντιπάλου, αντί για τρεις που απαιτούνται στο κλασικό Capture the Flag.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, είναι διαθέσιμα τα εορταστικά loot box που περιέχουν όλα τα περσινά θεματικά skin, καθώς και μερικά νέα που η εταιρεία πρόσθεσε στο παιχνίδι.

Επιπλέον, στα loot box θα βρούμε όλα τα παλιά διακοσμητικά, καθώς και δύο νέα εορταστικά emote για τους Hanzo και Bastion, και ένα ολοκαίνουργια αστείο intro για τον Junkrat.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 19 με 25 Ιανουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20200118 - Overwatch Lunar New Year, Harry Potter Minecraft RPG, Danger Gazers

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 19 και 25 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

21 Ιανουαρίου

  • Moons of Madness – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • TemTem – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

22 Ιανουαρίου

  • Football, Tactics & Glory – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

23 Ιανουαρίου

  • Fantasy Zone – στο Nintendo Switch
  • Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Oddworld: Stranger's Wrath HD – στο Nintendo Switch
  • Rugby 20 – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Shinobi – στο Nintendo Switch
  • The Walking Dead: Saints & Sinners – σε PC VR
  • Mosaic – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Bethesda Softworks Winter Sale

Αυτή την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές για μεμονωμένους τίτλους της Bethesda Softworks. Μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο αξιόλογα παιχνίδια της εταιρείας, με έκπτωση έως 75%.

Fallout 76 -50%

Το Fallout 76 είναι ένα αφηγηματικό prequel των παιχνιδιών Fallout και ακολουθεί μία εναλλακτική πλοκή. Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα το 2102, 25 χρόνια μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο που κατέστρεψε τη Γη.

Ο χαρακτήρας μας είναι κάτοικος του Vault 76, ένα υπόγειο καταφύγιο στο οποίο κατοικούν τα πιο λαμπρά μυαλά της Αμερικής και βρίσκεται στη Δυτική Βιρτζίνια.

Το Vault 76 ανοίγει τη “Reclamation Day”, με σκοπό να ενώσει τους ευφυείς κατοίκους του για να αποικίσουν στη Wasteland και να την επαναφέρουν στην παλιά της δόξα.

Η βασική έκδοση του Fallout 76 κοστίζει 19,99€. Την ίδια στιγμή, με 35,99€ αγοράζουμε το “Fallout 76 Tricentennial Edition” το οποίο περιέχει το βασικό παιχνίδι και μία σειρά από συλλεκτικά αντικείμενα.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition -50%

Το The Elder Scrolls είναι μία σειρά από παιχνίδια δράσης ανοιχτού κόσμου, με εξαίρεση το free-to-play card game “The Elder Scrolls: Legends”.

Ως παίκτες, βρισκόμαστε σε έναν φανταστικό κόσμο και ακολουθούμε την ιστορία του παιχνιδιού που λαμβάνει χώρα στην ήπειρο Tamriel.

Η σειρά διαθέτει αρκετούς τίτλους, όπως το Morrowind και το Oblivion και έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία. Οι πωλήσεις της έχουν ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Τη Special Edition του πολυβραβευμένου “The Elder Scrolls V: Skyrim” μπορούμε να την αποκτήσουμε με 19,99€.

Wolfenstein II: The New Colossus Deluxe Edition -70%

Το Wolfenstein ως παιχνίδι έχει μία ιστορία 30 και πλέον ετών. Το Wolfenstein II: The New Colossus είναι ο τελευταίος τίτλος της σειράς που κυκλοφόρησε το 2017.

Στο Wolfenstein II συνεχίζουμε την ιστορία του παιχνιδιού από εκεί ακριβώς που την αφήσαμε στο “Wolfenstein: The New Order” . Είμαστε ο βετεράνος William B.J. Blazkowicz και πολεμάμε ενάντια του ναζιστικού καθεστώτος στην Αμερική.

Για όσους αγαπούν τη σειρά, τα 17,99€ για τη Deluxe έκδοση του “The New Colossus” δεν είναι πολλά. Όσοι θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτή, σας προτείνουμε το “Return to Castle Wolfenstein” που κοστίζει 1,49€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle

Το Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Staff Picks – Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 2,69€, πέντε παιχνίδια για 4,39€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 5,39€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Masquerada: Songs and Shadows
  • The King's Bird
  • Invisigun Reloaded
  • The Age of Decadence
  • ibb & obb
  • Out There: Ω Edition + Soundtrack
  • Angry Video Game Nerd II: ASSimilation
  • Cook, Serve, Delicious!
  • Cook, Serve, Delicious! 2!!
  • Out of Reach
  • Ara Fell
  • Oxenfree
  • Figment
  • GIBZ
  • Neon Chrome
  • The Coma: Recut
  • Ziggurat
  • Jalopy
  • Tharsis

Adventure Pick & Mix Build Your Own

Με το Adventure Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με μερικές από τις καλύτερες περιπέτειες όλων των εποχών.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 5, 10, ή 15 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 33 παιχνιδιών.

  • Through the Woods
  • Odyssey – The Story of Science
  • Mr. Shifty
  • Quantum Replica
  • Yesterday Origins
  • Phantom Trigger
  • Trulon: The Shadow Engine
  • Fall of Light: Darkest Edition
  • The Watchmaker
  • Sanitarium
  • Diaries of a Spaceport Janitor
  • Dex
  • Distrust
  • Renoir
  • Little Big Adventure – Enhanced Edition
  • Damned
  • No Time To Explain Remastered
  • The Last Express Gold Edition
  • Agatha Christie – The ABC Murders
  • Miasmata
  • Still Life
  • Little Big Adventure 2
  • Dead Age
  • DreamBreak
  • Beholder
  • Return to Mysterious Island
  • Return to Mysterious Island 2
  • Pixel Heroes: Byte & Magic
  • Displaced
  • Still Life 2
  • Wick
  • Survivalist
  • Holy Avatar vs. Maidens of the Dead

Τα πέντε παιχνίδια κοστίζουν 2,15€ και τα δέκα παιχνίδια στοιχίζουν 4,09€. Αν επιλέξουμε τους 15 ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 252€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 5,35€.

Aksys Games Bundle

Η ομάδα του Fanatical επέλεξε πέντε παιχνίδια της Aksys Games και δημιούργησε το πακέτο Aksys Games Bundle.

Το Aksys Games Bundle κοστίζει 5,49€ και περιέχει τα παρακάτω παιχνίδια:

  • XBlaze Code: Embryo
  • XBlaze Lost: Memories
  • Creeping Terror
  • Aegis of Earth: Protonovus Assault
  • Mind Zero

Η συνολική πραγματική αξία των παραπάνω τίτλων είναι 88,95€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Horace στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Horace”, μία indie platformer περιπέτεια που κυκλοφόρησε το 2019.

Για να πάρουμε δωρεάν το Horace, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps