Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Λήψη YouTube Playlist, Αυτόματη Διαγραφή Αρχείων, Κωδικοί Chrome
QuickSteps#106 - Κωδικοί Chrome, Κατέβασμα YouTube Playlist, Χρήστης Windows

Λήψη YouTube Playlist, Αυτόματη Διαγραφή Αρχείων, Κωδικοί Chrome

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, αδειάζουμε αυτόματα τον Κάδο ανακύκλωσης και ενεργοποιούμε την εμφάνιση του χρόνου που απομένει μέχρι να κλείσει το laptop δίπλα στο ποσοστό της μπαταρίας. Κατεβάζουμε ολόκληρες playlist του YouTube και διαγράφουμε τους αποθηκευμένους κωδικούς στον Chrome. Αλλάζουμε το όνομα χρήστη και επιδιορθώνουμε τις Ρυθμίσεις στα Windows 10. Επεξεργαζόμαστε εικόνες με εντολές στο μενού στο δεξί κλικ.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Αυτόματο άδειασμα Κάδου ανακύκλωσης

Όταν θέλουμε να διαγράψουμε μόνιμα ένα αρχείο ή φάκελο χωρίς να το στείλουμε στον Κάδο ανακύκλωσης, χρησιμοποιούμε τη συντόμευση “Shift+Delete”. Ωστόσο, οι περισσότεροι επιλέγουμε να κάνουμε απλή διαγραφή των αρχείων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα περιττά αρχεία που μαζεύονται στον Κάδο ανακύκλωσης να αυξάνονται διαρκώς. Συνήθως, η μόνη περίπτωση στην οποία αποφασίζουμε να αδειάσουμε τον Κάδο ανακύκλωσης είναι όταν ο δίσκος είναι έτοιμος να γεμίσει.

Το Auto Recycle Bin είναι ένα μικρό πρόγραμμα το οποίο φροντίζει να αδειάζει τον Κάδο ανακύκλωσης κάθε φορά που ανοίγουμε τον υπολογιστή. Για να κατεβάσουμε το Auto Recycle Bin, μπαίνουμε στην επίσημη ιστοσελίδα και πατάμε το “DOWNLOAD FREE VERSION”.

Στην επόμενη σελίδα πατάμε τον σύνδεσμο “Click here to download Auto Recycle Bin 1.09”. Η 1.09 είναι η έκδοση του προγράμματος τη στιγμή που συντάξαμε τον οδηγό.

QuickSteps#106 - Κωδικοί Chrome, Κατέβασμα YouTube Playlist, Χρήστης Windows

Το περιβάλλον χρήστη του Auto Recycle Bin είναι ιδιαίτερα απλό. Στα αριστερά υπάρχει μία λίστα με όλους τους δίσκους που έχουμε στο σύστημά μας και στα δεξιά μπορούμε να δούμε όλες τις ρυθμίσεις.

Η πρώτη ρύθμιση αφορά την ηλικία των αρχείων και φακέλων που βρίσκονται στον Κάδο ανακύκλωσης. Το Auto Recycle Bin θα διαγράφει αυτόματα όσα αρχεία ή φακέλους βρίσκονται στον Κάδο ανακύκλωσης περισσότερες ημέρες από όσες έχουμε ορίσει.

Στο παράδειγμά μας επιλέξαμε τις 30 ημέρες. Οπότε, όταν διαγράφουμε κάποιο αρχείο ή φάκελο και παραμείνει στον Κάδο ανακύκλωσης για 30 ημέρες, το Auto Recycle Bin θα το διαγράφει οριστικά.

Η δεύτερη ρύθμιση έχει να κάνει με τον όγκο των αρχείων που βρίσκονται στον Κάδο ανακύκλωσης. Εδώ μπορούμε να ορίσουμε πόσα MB αρχείων επιτρέπεται να υπάρχουν στον Κάδο ανακύκλωσης.

Αν ο όγκος των αρχείων υπερβεί αυτό το όριο, το Auto Recycle Bin διαγράφει αυτόματα τα πιο παλιά αρχεία, έτσι ώστε ο συνολικός όγκος των διαγραμμένων αρχείων να μην υπερβαίνει τα MB που έχουμε ορίσει.

Πατώντας το κουμπί “See items in the Recycle Bin”, προβάλλουμε τα αρχεία που περιέχει ο Κάδος ανακύκλωσης.

Από τη λίστα που εμφανίζεται, μπορούμε να επιλέξουμε συγκεκριμένα αρχεία και έπειτα να κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο “Delete selected items” για να τα διαγράψουμε χειροκίνητα.

Επιπλέον, αν θέλουμε να διαγράψουμε χειροκίνητα αρχεία από τον Κάδο ανακύκλωσης, με βάση τις ρυθμίσεις που έχουμε ορίσει, κάνουμε κλικ στο “Process all”.

Στο παράδειγμά μας, το Auto Recycle Bin θα διαγράψει πρώτα όσα αρχεία βρίσκονται στον Κάδο ανακύκλωσης πάνω από 30 ημέρες.

Έπειτα, θα διαγράψει όσα αρχεία χρειάζεται μέχρι ο συνολικός όγκος των αρχείων στον Κάδο ανακύκλωσης να είναι μικρότερος από 5.000MB.

Τέλος, από το “Settings” μπορούμε να επιλέξουμε αν το Auto Recycle Bin θα διαγράφει αυτόματα αρχεία κατά την έναρξη των Windows ή αν θα εκτελούμε αυτή την εργασία χειροκίνητα πατώντας το κουμπί “Process all”.

Πώς κατεβάζω ολόκληρες playlist του YouTube

Σε όλους μας έχει τύχει να θέλουμε να κατεβάσουμε κάποιο βίντεο από το YouTube. Η λήψη ενός βίντεο είναι απλή υπόθεση και στο παρελθόν είχαμε δει πώς μπορούμε να κατεβάζουμε βίντεο σχεδόν από οποιαδήποτε υπηρεσία.

Οι μέθοδοι που περιγράφουμε στον οδηγό είναι χρήσιμες όταν πρόκειται για το κατέβασμα μεμονωμένων βίντεο. Για την αποθήκευση όλων των βίντεο που περιέχει μία playlist, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το 4K Video Downloader.

Για να κατεβάσουμε μία playlist με το 4K Video Downloader, αντιγράφουμε το URL της λίστας από τη γραμμή διευθύνσεων του browser και κάνουμε κλικ στο “Paste Link”, πάνω αριστερά στο παράθυρο.

Άμεσα θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που ρωτάει αν θέλουμε να κατεβάσουμε μόνο ένα βίντεο ή όλη την playlist. Εμείς πατάμε το “Download Playlist”.

To 4K Video Downloader ξεκινά να αναλύει όλα τα βίντεο της playlist και μετά από λίγο εμφανίζει ένα παράθυρο επιλογών. Εδώ μπορούμε να επιλέξουμε την ποιότητα λήψης των βίντεο και το πού θα αποθηκευτούν στον υπολογιστή.

Όταν ολοκληρώσουμε όλες τις ρυθμίσεις, κάνουμε κλικ στο “Download” και το 4K Video Downloader θα ξεκινήσει άμεσα το κατέβασμα του βίντεο.

Αν θέλουμε να διακόψουμε τη λήψη κάποιου βίντεο, κάνουμε κλικ στο μικρό κόκκινο “X”, πάνω δεξιά στην καταχώρησή του.

Αντίστοιχα, αν θέλουμε ένα συγκεκριμένο βίντεο να κατέβει πριν από όλα τα άλλα, κάνουμε κλικ στο “Force”.

Τέλος, αν θέλουμε να διακόψουμε προσωρινά το κατέβασμα κάποιου βίντεο, πατάμε στο “Pause”.

Επεξεργασία φωτογραφιών από το μενού στο δεξί κλικ στα Windows

Αν θέλουμε απλώς να αλλάξουμε το μέγεθος μιας φωτογραφίας ή τον τύπο αρχείου από PNG σε JPG, δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιούμε βαριά προγράμματα όπως το Photoshop.

Με το XnShell μπορούμε να προσθέσουμε αρκετές επιλογές επεξεργασίας εικόνων στο μενού στο δεξί κλικ. Για να κατεβάσουμε το πρόγραμμα, πηγαίνουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του και επιλέγουμε την έκδοση που ταιριάζει στα Windows που διαθέτουμε.

Στην κορυφή του μενού που δημιουργεί το XnShell μπορούμε να δούμε την προεπισκόπηση της εικόνας, μαζί με την ανάλυση της φωτογραφίας και τον όγκο του αρχείου.

Ακριβώς από κάτω θα βρούμε μία σειρά από εργαλεία. Το πρώτο είναι το “Convert into” που προσφέρει τη δυνατότητα να μετατρέψουμε άμεσα το αρχείο εικόνας σε κάποιον άλλο τύπο.

Για παράδειγμα, αν είναι “.jpg” θα επιτρέπει να τη μετατρέψουμε σε “.png”, “.tif”, και τα λοιπά.

Αν θέλουμε να αλλάξουμε το αρχείο εικόνας σε κάποιο τύπο ο οποίος δεν υπάρχει στη λίστα, πατάμε το “Convert” και επιλέγουμε τον τύπο που επιθυμούμε από το “Output format”.

Με το “Resize” μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος της εικόνας. Οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι περιορισμένες.

Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα στις αναλύσεις 320×200, 640×480, 800×600, και να έχει πλάτος 1024 pixels. Στην τελευταία περίπτωση, γίνεται προσαρμογή του ύψους της τελικής εικόνας ανάλογα με το ύψος που έχει η αρχική φωτογραφία.

Επιπλέον, μπορούμε να μικρύνουμε την εικόνα στο 50% ή στο 25% του αρχικού της μεγέθους.

Για να περιστρέψουμε μία εικόνα, κάνουμε κλικ στο “Rotate” και διαλέγουμε αν θέλουμε να περιστραφεί κατά 90° ή 180°, να γίνει αναστροφή της κάθετα ή οριζόντια, ή να πραγματοποιηθεί περιστροφή με βάση τις πληροφορίες EXIF.

Πατώντας το “Copy to clipboard”, αντιγράφουμε την εικόνα στο πρόχειρο και μπορούμε να την επικολλήσουμε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών.

Αντίστοιχα, αν έχουμε αποθηκευμένη μία φωτογραφία στο πρόχειρο, πατάμε το “Save clipboard to file” για να αποθηκεύσουμε το αρχείο εικόνας στον φάκελο όπου βρισκόμαστε.

Με το “Edit IPTC” μπορούμε να επεξεργαστούμε τα metadata ή αλλιώς τις πληροφορίες της εικόνας, όπως η ημερομηνία δημιουργίας.

Τέλος, με το “Set Wallpaper as” μπορούμε να ορίσουμε ως φόντο στην Επιφάνεια εργασίας τη συγκεκριμένη εικόνα.

Πώς επιδιορθώνω τις Ρυθμίσεις των Windows 10

Συχνά, τα Windows παρουσιάζουν προβλήματα τα οποία κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει. Ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα των Windows 10 είναι ότι αρκετές φορές η εφαρμογή των Ρυθμίσεων δεν λειτουργεί σωστά ή δεν ανοίγει καν.

Πριν προχωρήσουμε, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η διαδικασία που θα περιγράψουμε έχει ως αποτέλεσμα τη διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής και των στοιχείων της σύνδεσής μας.

Για να διορθώσουμε το πρόβλημα που προαναφέραμε, θα πρέπει να κάνουμε επαναφορά της εφαρμογής των Ρυθμίσεων στην αρχική της κατάσταση.

Πατάμε στην “Έναρξη”, κάνουμε δεξί κλικ στις “Ρυθμίσεις”, πηγαίνουμε “Περισσότερα”, και επιλέγουμε τις “Ρυθμίσεις εφαρμογών”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, εντοπίζουμε την “Επαναφορά” και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Επαναφορά”.

Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο το οποίο μας προειδοποιεί για τη διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής, καθώς και των στοιχείων σύνδεσής μας. Για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία, κάνουμε κλικ στην “Επαναφορά”.

Μετά την επαναφορά της εφαρμογής, το παράθυρο θα κλείσει αυτόματα. Αν όλα έχουν πάει καλά, θα μπορούμε να ανοίξουμε κανονικά τις Ρυθμίσεις των Windows. Ωστόσο, θα πρέπει να συνδεθούμε ξανά στον Microsoft λογαριασμό μας, αν χρησιμοποιούμε έναν.

Εμφάνιση υπολειπόμενου χρόνου μπαταρίας στα Windows 10

Όσοι χρησιμοποιούμε laptop σε εξωτερικούς χώρους όπου δεν υπάρχει δυνατότητα να το συνδέσουμε στο ρεύμα, ανησυχούμε για το πόση ώρα έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι να αδειάσει η μπαταρία.

Στα Windows 10 μπορούμε να κάνουμε κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας και να δούμε το υπολειπόμενο ποσοστό ενέργειας που διαθέτει. Ωστόσο, αυτό δεν μας πληροφορεί για το πόση ώρα έχουμε πριν ο υπολογιστής κλείσει.

Η παραπάνω πληροφορία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Αν ξέρουμε σε πόση ώρα θα κλείσει το laptop, θα προλάβουμε να αποθηκεύσουμε τα έγγραφα στα οποία δουλεύουμε εγκαίρως. Έτσι, θα έχουμε διασφαλίσει ότι ο χρόνος που αφιερώσαμε δεν θα πάει χαμένος.

Τα Windows προσφέρουν τη δυνατότητα προβολής του χρόνου που απομένει μέχρι να κλείσει το laptop, δίπλα στο ποσοστό της μπαταρίας. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό αυτό είναι ανενεργό από προεπιλογή.

Αν θέλουμε, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την προβολή αυτής της πληροφορίας μέσω του Μητρώου των Windows.

Το Μητρώο των Windows περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Για να ανοίξουμε το Μητρώο των Windows, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε “ENTER”.

Υπολογιστής\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power

Τώρα θα πρέπει να δημιουργήσουμε δύο νέες τιμές DWORD (32 bit). Πάντοτε επιλέγουμε αυτόν τον τύπο τιμής, ακόμα και αν έχουμε 64-bit Windows. Το QWORD (64 bit) είναι διαφορετικό είδος τιμής και δεν θα λειτουργήσει.

Οπότε, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή DWORD (32 bit)”, και ονομάζουμε την τιμή “EnergyEstimationEnabled”.

Τώρα κάνουμε διπλό κλικ στο “EnergyEstimationEnabled”. Στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “1” και πατάμε το “OK”.

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, δημιουργούμε την τιμή “UserBatteryDischargeEstimator” και στα “Δεδομένα τιμής” γράφουμε “0”.

Τέλος, κάνουμε επανεκκίνηση τον υπολογιστή μας για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Όπως βλέπετε και στην εικόνα, τα Windows αναγράφουν πλέον τον υπολειπόμενο χρόνο χρήσης. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο χρόνος που εμφανίζεται είναι κατά προσέγγιση.

Επίσης, το λειτουργικό σύστημα δεν εμφανίζει τη συγκεκριμένη πληροφορία όταν το laptop είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα.

Αλλαγή ονόματος χρήστη στα Windows 10

Στην οθόνη εισόδου των Windows 10, πάνω από το πεδίο εισαγωγής του κωδικού, εμφανίζεται το πλήρες όνομα χρήστη που έχουμε ορίσει. Το ίδιο όνομα βλέπουμε και στην Έναρξη.

Αν δεν θέλουμε να εμφανίζεται το όνομά μας στην οθόνη εισόδου ή την Έναρξη, μπορούμε να το αλλάξουμε με ό,τι επιθυμούμε, είτε χρησιμοποιούμε τοπικό λογαριασμό χρήστη, είτε έχουμε συνδέσει κάποιον λογαριασμό Microsoft.

Περισσότερα για τους λογαριασμούς χρηστών στα Windows μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο οδηγό.

Τι Σημασία Έχουν οι Λογαριασμοί Χρηστών στα Windows 7, 8, και 10

Οι λογαριασμοί χρηστών είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στα Windows και σε κάθε λειτουργικό σύστημα. Όμως, οι περισσότεροι χρήστες αγνοούν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι διαφορετικοί…

Αλλαγή ονόματος σε τοπικό λογαριασμό χρήστη

Για να αλλάξουμε το όνομα ενός τοπικού λογαριασμού χρήστη στα Windows 10, γράφουμε στην αναζήτηση “Πίνακας Ελέγχου” και πατάμε “Άνοιγμα” στο πρώτο αποτέλεσμα.

QuickSteps#106 - Κωδικοί Chrome, Κατέβασμα YouTube Playlist, Χρήστης Windows

Στη συνέχεια, γράφουμε στην αναζήτηση “Λογαριασμοί χρηστών” και κάνουμε κλικ στο βέλος.

Έπειτα, πατάμε στον σύνδεσμο “Λογαριασμοί χρηστών”.

Τώρα, κάνουμε κλικ στην “Αλλαγή ονόματος του λογαριασμού σας”.

Στο επόμενο παράθυρο γράφουμε το όνομα λογαριασμού που θέλουμε και πατάμε το κουμπί “Αλλαγή ονόματος”.

Τέλος, κλείνουμε τον Πίνακα Ελέγχου και κάνουμε επανεκκίνηση για να γίνει εφαρμογή του νέου ονόματος.

Αλλαγή ονόματος σε λογαριασμό Microsoft

Για να αλλάξουμε το όνομα που εμφανίζεται στην οθόνη εισόδου και την Έναρξη όταν χρησιμοποιούμε κάποιον λογαριασμό Microsoft, ανοίγουμε τις Ρυθμίσεις και κάνουμε κλικ στο “Λογαριασμοί”.

Έπειτα, πατάμε στον σύνδεσμο “Διαχείριση του λογαριασμού Microsoft” και αυτόματα θα ανοίξει στον browser η σελίδα του λογαριασμού μας.

Τώρα, κάνουμε κλικ στις “Περισσότερες ενέργειες” και επιλέγουμε την “Επεξεργασία προφίλ”.

Στην επόμενη σελίδα, κάνουμε κλικ στην “Επεξεργασία ονόματος”, κάτω ακριβώς από το όνομά μας.

Στη συνέχεια, γράφουμε στα πεδία “Όνομα” και “Επώνυμο” αυτά που επιθυμούμε να εμφανίζονται στην οθόνη εισόδου. Συμπληρώνουμε το τελευταίο πλαίσιο με τους χαρακτήρες που βλέπουμε στην εικόνα και κάνουμε κλικ στην “Αποθήκευση”.

Το όνομά μας θα αλλάξει αυτόματα σε όλες τις συσκευές όπου έχουμε συνδέσει τον συγκεκριμένο λογαριασμό Microsoft. Ωστόσο, για να αλλάξει το όνομα του λογαριασμού στον συγκεκριμένο υπολογιστή θα πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση.

Διαχείριση αποθηκευμένων κωδικών στον Chrome από κινητό Android

Ο Chrome προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης των κωδικών του χρήστη, ώστε να τους συμπληρώνει αυτόματα. Επιπλέον, ο browser της Google συγχρονίζει τους κωδικούς μεταξύ των συσκευών στις οποίες έχουμε συνδέσει τον ίδιο λογαριασμό.

Η παραπάνω λειτουργία μπορεί να μας γλιτώσει χρόνο διότι δεν χρειάζεται να πληκτρολογούμε κάθε φορά τα στοιχεία σύνδεσης. Ωστόσο, ίσως θέλουμε να διαγράψουμε παλιούς κωδικούς ή να δούμε όλα τα στοιχεία που αποθηκεύει ο Chrome.

Για να διαχειριστούμε τους κωδικούς που αποθηκεύει ο Chrome από το Android κινητό μας, πατάμε τις τρεις τελείες και πηγαίνουμε στις “Ρυθμίσεις”.

Έπειτα, πατάμε στο “Κωδ. πρόσβασης” και στην επόμενη οθόνη βλέπουμε όλους τους κωδικούς που έχει αποθηκεύσει ο browser.

Για να προβάλλουμε τα στοιχεία ή να διαγράψουμε έναν κωδικό, πατάμε στην καταχώρησή του.

Σε αυτό το σημείο, μπορούμε να αντιγράψουμε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, το “Όνομα χρήστη”, και τον “Κωδικό πρόσβασης”, επιλέγοντας το ανάλογο εικονίδιο αντιγραφής.

Αν θέλουμε να δούμε τον κωδικό πρόσβασης, πατάμε στο εικονίδιο με το μάτι.

Τέλος, για να διαγράψουμε τα συγκεκριμένα στοιχεία σύνδεσης, επιλέγουμε το εικονίδιο του κάδου.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps