Home » Software » Παιχνίδια » Ελληνικό Παιχνίδι Moofa, Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα του 2019
GamingSteps#20200104 - Steam Awards 2019, Τα Πιο Δημοφιλή Παιχνίδια Του Έτους

Ελληνικό Παιχνίδι Moofa, Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα του 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Valve ανακοίνωσε τους νικητές των Steam Awards 2019 καθώς και τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις, τους περισσότερους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες, και τα λοιπά. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια, τις καλύτερες ταινίες, και ούτω καθεξής για την χρονιά που φεύγει. Ωστόσο, το Metacritic παρουσίασε τα χειρότερα παιχνίδια του 2019.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Moofa είναι ένα ελληνικό ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι

Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών Aiwra έχει ως στόχο να αποκαταστήσει τη χαμένη φυσική επαφή μεταξύ των ανθρώπων, καταργώντας τη φήμη της αποξένωσης που περιβάλλει τον όρο “gamer”.

Τα μέλη της ομάδας πιστεύουν ότι όλοι περνάνε καλύτερα παίζοντας με φίλους, παρά ξοδεύοντας ατελείωτες ώρες σε μοναχικά online παιχνίδια. Γι' αυτό, ανέπτυξαν και κυκλοφόρησαν ένα ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα.

Στο Moofa μπορούν να συμμετέχουν από 2 έως 8 παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Ο κάθε ένας χρησιμοποιεί το κινητό ή το tablet του ως χειριστήριο με σκοπό να απαντά στις ερωτήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη.

Κάθε ερώτηση είναι μία έκφραση από την οποία απουσιάζει μία λέξη ή ολόκληρη φράση. Στην αρχή κάθε γύρου, οι παίκτες συμπληρώνουν το κενό στη φράση με ένα ψέμα.

Έπειτα, όλοι βλέπουν στο κινητό ή το tablet τους τις πιθανές απαντήσεις και κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει μόνο μία. Μεταξύ των απαντήσεων, υπάρχουν τα ψέματα των παικτών και η λέξη ή φράση που συμπληρώνει την πρόταση, η οποία καλείται ως “Αλήθεια”.

Μόλις οι παίκτες επιλέξουν τις απαντήσεις που πιστεύουν ότι είναι η “Αλήθεια”, το παιχνίδι αποκαλύπτει ποια είναι η πραγματική λύση της ερώτησης. Οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν πόντους ανάλογα με την επιλογή που έχουν κάνει.

Όσοι παίκτες βρουν την αλήθεια, κερδίζουν επιπλέον πόντους. Οι παίκτες που θα επιλέξουν το ψέμα κάποιου άλλου χάνουν πόντους, ενώ ο παίκτης που είπε το συγκεκριμένο ψέμα κερδίζει.

Τέλος, νικητής του παιχνιδιού είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους μετά από 3 γύρους και 7 ερωτήσεις.

Αν ενδιαφέρεστε για το Moofa, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Aiwra.

Οι νικητές των Steam Awards 2019 και τα καλύτερα παιχνίδια του έτους

Η Valve ανακοίνωσε τους νικητές των Steam Awards 2019. Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία ανακοίνωσε τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις, τους περισσότερους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες, και τα λοιπά.

Οι νικητές των Steam Awards 2019

Μετά τη νίκη του στα The Game Awards 2019 όπου κέρδισε το βραβείο “Game of the Year”, το Sekiro: Shadows Die Twice αναδείχθηκε από τα μέλη της κοινότητας του Steam ως το “Παιχνίδι της Χρονιάς” για το 2019.

Το Grand Theft Auto V κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο “Labor of Love”, το οποίο απονέμεται σε παλαιότερα παιχνίδια που οι εταιρείες συνεχίζουν να αναπτύσσουν ενεργά.

Μία ακόμη αξιοσημείωτη νίκη είναι αυτή του Beat Saber, το οποίο κέρδισε το βραβείο “VR/AR Game” τον Δεκέμβριο στα The Game Awards 2019, και τώρα αναδείχθηκε “VR Παιχνίδι της Χρονιάς” στα Steam Awards 2019.

Οι νικητές όλων των κατηγοριών στα Steam Awards 2019 είναι οι παρακάτω:

Τα καλύτερα παιχνίδια του 2019 με βάση τα στατιστικά του Steam

Όσον αφορά τα κορυφαία παιχνίδια του 2019, οι λίστες που δημιούργησε η Valve είναι οι εξής:

  • Κορυφαία σε πωλήσεις
  • Κορυφαίες νέες κυκλοφορίες
  • Κορυφαία σε πωλήσεις: VR παιχνίδια
  • Οι καλύτεροι τίτλοι που βγήκαν από Early Access
  • Τα παιχνίδια με τους περισσότερους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες

Οι περισσότερες κατηγορίες έχουν τέσσερις βαθμίδες, την “Πλατινένια”, τη “Χρυσή”, την “Ασημένια”, και τη “Χάλκινη”. Στην “Πλατινένια βαθμίδα βρίσκονται τα κορυφαία παιχνίδια κάθε κατηγορίας.

Έτσι, τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στο Steam για το 2019 είναι τα παρακάτω:

Τα VR παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στο Steam για το 2019 είναι τα ακόλουθα:

GamingSteps#20200104 - Steam Awards 2019, Τα Πιο Δημοφιλή Παιχνίδια Του Έτους

Τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν από Early Access το 2019 είναι τα παρακάτω:

Όσον αφορά τα παιχνίδια με τους περισσότερους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες, η Valve τα έχει χωρίσει σε βαθμίδες σύμφωνα με το πλήθος των παικτών. Οι τίτλοι που κατάφεραν να ξεπεράσουν τους 100.000 χρήστες είναι οι εξής:

Τέλος, στην κατηγορία με τις κορυφαίες νέες κυκλοφορίες υπάρχουν δώδεκα λίστες, μία για κάθε μήνα του έτους. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να παραθέσουμε εδώ όλα τα παιχνίδια.

Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά τους τίτλους της συγκεκριμένης κατηγορίας, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Τα χειρότερα παιχνίδια του 2019 σύμφωνα με το Metacritic

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια, τις καλύτερες ταινίες, και ούτω καθεξής. Ωστόσο, η γνωστή ιστοσελίδα Metacritic επέλεξε να παρουσιάσει τα χειρότερα παιχνίδια του 2019.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε την ιστοσελίδα, πρόκειται για μία υπηρεσία που συγκεντρώνει τις κριτικές από τους εγκυρότερους reviewers στο ίντερνετ, για παιχνίδια αλλά και για ταινίες.

Από αυτές τις κριτικές βγάζει ένα μοναδικό “Metascore”, με βάση τον αλγόριθμο του Metacritic.

Σίγουρα αυτή η μέθοδος δεν είναι τέλεια, καθώς δεν μπορεί να προβλέψει το προσωπικό γούστο των παικτών. Σε γενικές γραμμές, πάντως, φαίνεται να λειτουργεί σχετικά καλά.

Σε περίπτωση που διαφωνείτε με το Metacritic και πιστεύετε πως οι τίτλοι που επέλεξε δεν αξίζουν μία θέση στη δεκάδα με τα χειρότερα παιχνίδια του έτους, γράψτε μας στα σχόλια.

Η ιστοσελίδα έλαβε υπόψη μόνο τις κριτικές που δημοσιεύθηκαν από την 1η Ιανουαρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου του 2019. Επιπλέον, το Metacritic δεν συμπεριέλαβε στη λίστα όσα παιχνίδια είχαν λιγότερα από επτά review από επαγγελματίες κριτικούς.

Τέλος, υπήρχαν τίτλοι οι οποίοι εμφανίστηκαν στην αρχική λίστα πολλαπλές φορές, εξαιτίας του ότι κυκλοφορούν σε ποικίλες πλατφόρμες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ιστοσελίδα διατήρησε μόνο την έκδοση με το χαμηλότερο Metascore.

Με βάση όλα τα παραπάνω κριτήρια, η γνωστή ιστοσελίδα ανακοίνωσε ότι τα δέκα χειρότερα παιχνίδια για το 2019 ήταν τα ακόλουθα:

  • Narcos: Rise of the CartelsMetascore 46 – η έκδοση για PC
  • Generation ZeroMetascore 45 – η έκδοση για PlayStation 4
  • SubmersedMetascore 44 – η έκδοση για PlayStation 4
  • FIFA 20: Legacy Edition – Metascore 43 – η έκδοση για Nintendo Switch
  • WWE 2K20Metascore 43 – η έκδοση για PlayStation 4
  • Dollhouse – Metascore 41 – η έκδοση για PlayStation 4
  • Contra: Rogue CorpsMetascore 40 – η έκδοση για Nintendo Switch
  • Blades of TimeMetascore 38 – η έκδοση για Nintendo Switch
  • Left AliveMetascore 37 – η έκδοση για PlayStation 4
  • Eternity: The Last UnicornMetascore 36 – η έκδοση για PlayStation 4

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 5 με 11 Ιανουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει μόνο το “AO Tennis 2” στις 9 Ιανουαρίου, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Monster Hunter: World -60%

Στο Monster Hunter: World, ακολουθούμε τους Elder Dragons, οι οποίοι πέρασαν στην άλλη πλευρά της θάλασσας. Βρισκόμαστε στον Νέο Κόσμο και καλούμαστε να ανακαλύψουμε για ποιόν λόγο μετανάστευσαν.

Στην εξερεύνησή μας μπορούμε να συνεργαστούμε με άλλους παίκτες, να κατασκευάσουμε εξελιγμένο εξοπλισμό, να εξερευνήσουμε τον άδυτο και δυναμικό χάρτη, αλλά και να κυνηγήσουμε διάφορα τέρατα.

We Are The Dwarves -92%

Το We Are The Dwarves είναι ένα real-time tactical adventure από τη Whale Rock Games. Κυκλοφόρησε το 2016, και έχει συγκεντρώσει αρκετές θετικές κριτικές στο Steam.

Στο We Are The Dwarves ελέγχουμε μία ομάδα αστροναυτών και τους βοηθάμε να αντιμετωπίσουν τις ατελείωτες ορδές εχθρών που συναντούν καθώς εξερευνούν το σύμπαν.

Humble Software Bundle: Photography and Photo Filters

Στο Humble Bundle θα βρούμε παιχνίδια, αλλά και εφαρμογές για κάθε χρήση. Αυτήν την εβδομάδα το Humble Bundle μας προσφέρει το πακέτο Humble Software Bundle: Photography and Photo Filters, που περιέχει διάφορα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών.

Πληρώνοντας περίπου 1 ευρώ, παίρνουμε το “Photolemur 3”. Δίνοντας κάτι παραπάνω από 19 ευρώ, αποκτάμε επιπλέον το “Romantic Sky Overlays” και το “Enchanting Twilight Sky Overlays”.

Τέλος, με 26,80€ προσθέτουμε στην παραπάνω λίστα προγραμμάτων τα ακόλουθα:

  • Aurora HDR 2018
  • Luminar 3
  • Dramatic Landscapes Looks by Max Rive
  • Inspired by Tokyo's neon-lit nights, Looks by Evgeny Tchebotarev
  • 12 Signature Looks inspired by pristine landscapes by Marco Grassi
  • Signature Looks inspired by red carpet movies by Ilya Nodia
  • Analog Film Looks by Evgeny Tchebotarev
  • Magical Forests by Albert Dros
  • Cinematic LUTs
  • Creative Styles LUTs
  • Color Grading LUTs

Η πραγματική αξία όλων των προγραμμάτων μαζί είναι 418$.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mega Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Mega Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με έως 20 παιχνίδια.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 5, 10, ή 15 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 46 παιχνιδιών.

  • Eador. Imperium
  • The Signal From Tölva
  • Bunker Punks
  • The Last Leviathan
  • Overclocked: A History of Violence
  • The Hex
  • Rogue Stormers
  • Wings of Vi
  • Double Dragon Trilogy
  • Sanitarium
  • Asura: Vengeance Expansion
  • Eador: Masters of the Broken World
  • Raiden Legacy – Steam Edition
  • Alien Rage – Unlimited
  • Unexplored
  • Giana Sisters: Twisted Dreams
  • Giana Sisters: Twisted Dreams – Rise of the Owlverlord
  • Last Dream
  • Hazardous Space
  • Archamon
  • Seeking Evil: The Wendigo
  • Exile Squadron
  • Karateka
  • Hamsterdam
  • Railroad Pioneer
  • Snuggle Truck
  • OSK – The End of Time
  • World's Dawn
  • Pang Adventures
  • Raptor: Call of The Shadows – 2015 Edition
  • Art of Murder – FBI Confidential
  • Aces of the Luftwaffe
  • Art of Murder – Hunt for the Puppeteer
  • Airline Tycoon Deluxe
  • Clouds & Sheep 2
  • Art of Murder – Cards of Destiny
  • STARBO
  • Art of Murder – The Secret Files
  • Art of Murder – Deadly Secrets
  • Gates of Hell
  • Operation Thunderstorm
  • Vektor Wars
  • Jack Lumber
  • The Royal Marines Commando
  • Perfect Heist
  • Guns of Icarus Online

Τα πέντε παιχνίδια κοστίζουν 2,19€ και τα δέκα παιχνίδια στοιχίζουν 3,79€. Αν επιλέξουμε τους 15 ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 218,85€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 5,39€.

VR Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το VR Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με VR παιχνίδια.

Στο VR Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδια για 3,25€, τρία παιχνίδια για 8,75€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,19€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Dick Wilde
  • Galactic Rangers VR
  • Ascent Spirit
  • ALICE VR
  • Craft Keep VR
  • Let's Go! Skiing VR
  • Pyro VR
  • Drone Hunter VR
  • UNTITLED
  • Panzer Panic VR
  • Devil and the Fairy
  • Smoots Tennis Survival Zombie
  • Evil Robot Traffic Jam HD
  • VRog
  • Stunt Kite Masters VR
  • Tower Island: Explore, Discover and Disassemble
  • Dimensional
  • Sky Jac

Winter Mystery Bundle

Με το Winter Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Winter Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν τα Darksiders, Darksiders II, και Steep στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες τρεις τίτλους, οι οποίοι είναι το “Darksiders Warmastered Edition”, το “Darksiders II Deathinitive Edition”, και το “Steep”.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια κυκλοφόρησαν το 2010 και το 2012 αντίστοιχα και είναι hack and slash RPG περιπέτειες. Ο τρίτος τίτλος είναι ένα sport game στο οποίο ο παίκτης ασχολείται με τα extreme sports και κυκλοφόρησε το 2016.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps