Home » Hardware » Προσφορές » Προσφορές Χονδρικής Στα Προϊόντα Της Xiaomi Και Huawei

Προσφορές Χονδρικής Στα Προϊόντα Της Xiaomi Και Huawei

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το DHgate είναι μία από τις μεγαλύτερες κινέζικες B2B πλατφόρμες χονδρικής πώλησης, με τιμές πιο χαμηλές από όλα τα κινέζικα eshop. H πλατφόρμα φιλοξενεί επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi και Huawei που διαθέτουν τα προϊόντα τους σε συμφέρουσες τιμές χονδρικής. Δείτε τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στα Xiaomi Repeater Pro 300Mbps, αλλά και σε διάφορες άλλες έξυπνες συσκευές των δύο μεγάλων κινέζικων εταιρειών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το DHgate

Η εταιρεία εδρεύει στο Πεκίνο και πρόκειται για μια τεράστια αγορά χονδρεμπορίου των κινέζικών προϊόντων. Μέσα στην πλατφόρμα δραστηριοποιούνται εκατοντάδες καταστήματα και πωλητές της κινέζικης αγοράς, όπως ακριβώς συμβαίνει με πολλές άλλες γνωστές B2B υπηρεσίες.

Σε αντίστοιχες πλατφόρμες χονδρεμπορικής, όπως για παράδειγμα το Alibaba, πρέπει να αγοράσουμε αρκετά κομμάτια για να είναι εφικτή η αγορά και να έχουμε φθηνότερες τιμές. Όμως, οι πωλητές στο DHgate προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές του χονδρεμπορίου ακόμη και αν αγοράσουμε ένα κομμάτι.

Φυσικά, αν είμαστε έμποροι και παραγγείλουμε μεγαλύτερες ποσότητες, οι τιμές πέφτουν ακόμη περισσότερο.

Προστασία αγοραστών και εικονίδια

Όπως συμβαίνει με το eBay και το AliExpress, έτσι και το DHgate προσφέρει προστασία στους αγοραστές.

Για παράδειγμα, εάν η παραγγελία μας δεν φτάσει ποτέ ή δεν είναι όπως την περιγράφει ο πωλητής στο κατάστημά του, η πλατφόρμα μας επιστρέφει τα χρήματα.

Στο καλάθι μας πριν την αγορά, θα βλέπουμε την προστασία που παρέχει το DHgate για κάθε παραγγελία μας, μέσα από τα δύο εικονίδια που παρατηρούμε παρακάτω.

Τα κουπόνια του PCsteps και οι έξτρα εκπτώσεις

Επίσης, εκτός από τις φθηνότερες τιμές, οι συνεργαζόμενοι πωλητές προσφέρουν και επιπλέον εκπτώσεις με κουπόνια ειδικά για τους αναγνώστες του PCsteps, τα οποία θα τα δίνουμε σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στη συνέχεια, η πρώτη μας αγορά στο DHgate συνοδεύεται αθροιστικά και με έξτρα έκπτωση από κουπόνια γνωριμίας (DHCoupon), που κατεβάζουν και άλλο την τελική τιμή που πήραμε από τα κουπόνια του PCsteps.

Η πλατφόρμα θα μας ενημερώσει για αυτά τα κουπόνια του νέου αγοραστή μόλις εισέλθουμε στον λογαριασμό μας. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί η σχετική καρτέλα, τα βρίσκουμε στη σχετική ένδειξη που παρατηρούμε παρακάτω, ή πατώντας εδώ.

Η πλατφόρμα του DHgate είναι στα αγγλικά και δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα γνωστά κινέζικα eshop.

Ωστόσο, αν θέλουμε εξελληνισμένο περιβάλλον, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε μια φορά στη σχετική ένδειξη της επιλογής γλώσσας για να τα βλέπουμε μονίμως όλα στα ελληνικά.

Xiaomi Mijia WiFi Repeater Pro

Το extender της Xiaomi έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει την κάλυψη WiFi και να ενισχύσει το σήμα από το ασύρματο router στο σπίτι ή το γραφείο μας. Υποστηρίζει ταχύτητα έως και 300 Mbps και διαθέτει διπλές κεραίες που εξαλείφουν τις νεκρές ζώνες του Wi-Fi.

Η προσφορά χονδρικής από τον μεταπωλητή της Xiaomi κατεβάζει την τιμή του Mi WiFi Repeater Pro περίπου στα 9,9 ευρώ ($10.99) αν χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

0F42FC19

Το extender της Xiaomi διατίθεται στα ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα σε τριπλάσιο κόστος.

Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ. Σύμφωνα με το κατάστημα, η σύνδεση στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται ταχύτατα μέσω του app. Ωστόσο, αν αντιμετωπίσουμε δυσχέρεια στην σύνδεση, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ορίσουμε την Κίνα ως την κύρια χώρα.

Huawei Honor AM08 Swan

Το Bluetooth ηχείο της Huawei έρχεται με ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις ανοιχτής ακρόασης και ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου. Έχει ωραίο design και απαλό φωτισμό κατά την λειτουργία του.

Η προσφορά χονδρικής από τον μεταπωλητή της Huawei κατεβάζει την τιμή του ασύρματου ηχείου περίπου στα 13 ευρώ ($14.50) αν χρησιμοποιήσουμε τα DHCoupons νέου αγοραστή.

Το Huawei Honor AM08 Swan διατίθεται ακριβότερα στα ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ. Διατίθεται σε δύο χρώματα.

Xiaomi μίνι ηλεκτρική ξυριστική μηχανή

Η επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή της Xiaomi είναι αδιάβροχη, και λόγω του πολύ μικρού μεγέθους της μπορούμε να την έχουμε παντού μαζί μας στο συνοδευτικό τσαντάκι της συσκευασίας.

Διαθέτει περιστροφική κεφαλή και ειδικό δίχτυ για να αποφευχθεί τυχαίος τραυματισμός από τη λεπίδα. Η φόρτιση γίνεται μέσω του καλωδίου Type-C της συσκευασίας, και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως 90 λεπτά.

Η προσφορά χονδρικής από τον μεταπωλητή της Xiaomi κατεβάζει την τιμή της ξυριστικής μηχανής περίπου στα 9,9 ευρώ ($10.99) με το ακόλουθο κουπόνι:

dhgate1234

Η επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή της Xiaomi δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά. Μπορούμε να την παραγγείλουμε από εδώ.

Xiaomi ασύρματη ηλεκτρική σκούπα

Η πρωτότυπη φορητή σκούπα 4 σε 1 της Xiaomi είναι ιδανική για να κάνουμε λεπτομερή καθαρισμό και απολύμανση ταυτόχρονα. Διαθέτει υπεριώδη λυχνία UV, η οποία βοηθά στην αποστείρωση των επίπλων και των επιφανειών που καθαρίζουμε.

Σύμφωνα με το κατάστημα, έχει ισχυρότατη αναρρόφηση και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική με τα ακάρεα και όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Η προσφορά χονδρικής από τον μεταπωλητή της Xiaomi κατεβάζει την τιμή της ασύρματης φορητής σκούπας περίπου στα 78 ευρώ ($86.99) αν χρησιμοποιήσουμε τα DHCoupons νέου αγοραστή.

Η ηλεκτρική σκούπα δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά. Μπορούμε να την παραγγείλουμε από εδώ. Θα μας την στείλουν δωρεάν με την ταχύτατη UPS από τις αποθήκες στην Πολωνία.

Συμφέρουν οι προσφορές συσκευών Xiaomi και Huawei από το DHgate?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε ενδιαφέρουσες προσφορές από τους επίσημους μεταπωλητές των δημοφιλών Xiaomi και Huawei στο DHgate.

Αν έχετε αγοράσει συσκευές της κινέζικης αγοράς από αυτή την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps