Home » Software » Παιχνίδια » The Game Awards 2019, Χειριστήριο PS5, H Toyota Στο Forza Horizon 4
GamingSteps#20191121 - The Game Awards 2019, Χειριστήριο PS 5, H Toyota Στο Forza Horizon 4

The Game Awards 2019, Χειριστήριο PS5, H Toyota Στο Forza Horizon 4

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των The Game Awards 2019. Το Death Stranding είναι υποψήφιο σε συνολικά οκτώ κατηγορίες. Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Sony Interactive Entertainment αποκαλύπτει ότι το χειριστήριο του PlayStation 5 διαφέρει ελάχιστα από το DualShock 4. Τα αυτοκίνητα της Toyota επιστρέφουν στο Forza Horizon 4 στις 12 Δεκεμβρίου, ως μέρος του Series 17 update.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα The Game Awards 2019

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα The Game Awards 2019. Οι βασιλιάδες των βραβείων είναι το Death Stranding με συνολικά οκτώ υποψηφιότητες και το Control που είναι υποψήφιο σε επτά κατηγορίες.

GamingSteps#20191121 - The Game Awards 2019, Χειριστήριο PS 5, H Toyota Στο Forza Horizon 4

Τη χρονιά που μας πέρασε κυκλοφόρησαν αρκετοί AAA τίτλοι και μερικά εξαιρετικά indie παιχνίδια, όπως το Outer Wilds και το Untitled Goose Game, που είναι υποψήφια για το βραβείο “Best Independent Game”.

Η πλήρης λίστα των υποψηφιοτήτων περιλαμβάνει αμέτρητους τίτλους και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Ωστόσο, εμείς επιλέξαμε τις σημαντικότερες κατηγορίες των The Game Awards 2019 και σας τις παρουσιάζουμε.

Game of The Year

  • Control (Remedy/505 Games)
  • Death Stranding (Kojima Productions/SIE)
  • Super Smash Bros. Ultimate (Bandai-Namco/Sora/Nintendo)
  • Resident Evil 2 (Capcom/Capcom)
  • Sekiro: Shadows Die Twice (From Software/Activision)
  • The Outer Worlds (Obsidian/Private Division)

Best Game Direction

  • Control (Remedy/505 Games)
  • Death Stranding (Kojima Productions/SIE)
  • Resident Evil 2 (Capcom/Capcom)
  • Sekiro: Shadows Die Twice (From Software/Activision)
  • Outer Wilds (Mobius Digital/Annapurna)

Best Ongoing Game

  • Apex Legends (Respawn)
  • Destiny 2 (Bungie)
  • Final Fantasy XIV (Square Enix)
  • Fortnite (Epic Games)
  • Tom Clancy's Rainbow Six Siege (Ubisoft Montreal/Ubisoft)

Best Independent Game

  • Baba Is You (Hempuli)
  • Disco Elysium (ZA/UM)
  • Katana ZERO (Askiisoft/Devoler Digital)
  • Outer Wilds (Mobius Digital/Annapurna)
  • Untitled Goose Game (House House/Panic)

Best Mobile Game

  • Call of Duty: Mobile (TiMi Studios/Activision)
  • GRINDSTONE (Capybara Games)
  • Sayonara Wild Hearts (Simogo/Annapurna)
  • Sky: Children of Light (Thatgamecompany)
  • What the Golf? (Tribland)

Best VR/AR Game

  • Asgard's Wrath (Sanzaru Games/Oculus Studios)
  • Blood & Truth (SIE London Studio/SIE)
  • Beat Saber (Beat Games)
  • No Man's Sky (Hello Games)
  • Trover Saves the Universe (Squanch Games)

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, developers, ομάδες esport, και τα λοιπά, έως τις 11 Δεκεμβρίου. Η ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων, του Twitter, και του Discord server.

Τα The Game Awards 2019 θα προβληθούν ζωντανά στις 13 Δεκεμβρίου και 3:30 π.μ ώρα Ελλάδος. Θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το livestream στο Twitch, στο Mixer, στο YouTube, στο Facebook, και σε πολλές ακόμη πλατφόρμες.

Το χειριστήριο του PlayStation 5

Η Sony Interactive Entertainment κατέθεσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο φαίνεται να αφορά το χειριστήριο του PlayStation 5.

Οι εικόνες που συνοδεύουν τα έγγραφα της πατέντας αποκαλύπτουν ότι το χειριστήριο του PS5 διαφέρει ελάχιστα από το DualShock 4. Το σώμα του χειριστηρίου είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και οι λαβές του μοιάζουν αρκετά με αυτές του Xbox Controller.

Η Sony αφαίρεσε πλήρως το φωτισμό στην κορυφή του χειριστηρίου και πρόσθεσε θύρα USB type-C. Επιπλέον, τα triggers φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερα, σε σύγκριση με αυτά του DualShock 4.

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 και πρόσφατα η Sony αποκάλυψε αρκετά από τα χαρακτηριστικά της κονσόλας.

Τα αυτοκίνητα της Toyota επιστρέφουν στο Forza Horizon 4

Τα αυτοκίνητα της Toyota ήταν πάντα ιδιαίτερα δημοφιλή στα racing παιχνίδια. Ωστόσο, τον περασμένο Αύγουστο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δίνει τα αποκλειστικά δικαιώματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων της στο Gran Turismo Sport.

Ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία απομάκρυνε τα αυτοκίνητα της από άλλους racing τίτλους, όπως το Need For Speed, ήταν διότι προωθούν τους παράνομους αγώνες ταχύτητας.

Όπως όλα δείχνουν, η Toyota αποφάσισε να δώσει τα δικαιώματα των αυτοκινήτων της και σε μία ακόμη εταιρεία.

Η Playground Games ανακοίνωσε ότι με το Series 17 update του Forza Horizon 4 θα προστεθεί στο παιχνίδι το Toyota Supra RZ του 1998. Το update θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 24 με 30 Νοεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20191121 - The Game Awards 2019, Χειριστήριο PS 5, H Toyota Στο Forza Horizon 4

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 24 και 30 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

26 Νοεμβρίου

  • Monster Jam Steel Titans – στο Nintendo Switch

27 Νοεμβρίου

  • Story of a Gladiator – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Cyber Troopers Virtual-On Masterpiece 1995~2001 – στο PlayStation 4
  • SD Gundam G Generation Cross Rays – σε PC

29 Νοεμβρίου

  • Five Nights at Freddy's – στο Nintendo Switch
  • Five Nights at Freddy's 2 – στο Nintendo Switch
  • Five Nights at Freddy's 3 – στο Nintendo Switch
  • Where the Water Tastes Like Wine – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

11 Bit Studios Publisher Week Sale

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές για μεμονωμένους τίτλους της 11 Bit Studios. Μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο αξιόλογα παιχνίδια της εταιρείας, με έκπτωση έως 85%.

This War of Mine: Final Cut -75%

To This War of Mine είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ελέγχουμε μία ομάδα αμάχων που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια χώρα ρημαγμένη από τον εμφύλιο. Σε αυτό το παιχνίδι, οι απλές, καθημερινές δραστηριότητες απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση και προσπάθεια.

https://youtu.be/4AyRu2Ob46A

Έχοντας ως στόχο την επιβίωση, ψάχνουμε διαρκώς τρόπους να αποκτήσουμε τα απαραίτητα αγαθά, έστω και αν χρειαστεί να τα κλέψουμε. Παράλληλα, πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για την απώλεια οποιουδήποτε μέλους της ομάδας.

Frostpunk -55%

Ζούμε στο 1886, και τα πάντα έχουν καταστραφεί από τις εκρήξεις του Krakatoa και του Mount Tambora. Ο ήλιος έχει εξασθενίσει και προσπαθούμε να επιβιώσουμε σε έναν ατελείωτο χειμώνα.

Στο Frostpunk το πρώτο βήμα της επιβίωσης είναι οι γεννήτριες που δημιουργήθηκαν στον Βορρά, σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταναστεύσουν όλοι από τον Νότο.

Εμείς είμαστε ο διοικητής μιας από τις πόλεις που διαθέτουν γεννήτριες. Καλούμαστε να πάρουμε όλες τις καίριες αποφάσεις, διαχειριζόμαστε τους διαθέσιμους πόρους, και γενικότερα φροντίζουμε για την επιβίωσή της.

Moonlighter -60%

Στο Moonlighter ζούμε διπλή ζωή. Τη μέρα είμαστε καταστηματάρχες και τη νύχτα εξερευνητές.

Ως ιδιοκτήτες καταστήματος, διαχειριζόμαστε αγαθά και κερδίζουμε χρήματα. Με τα χρήματα αναβαθμίζουμε την πόλη και προσθέτουμε επιπλέον υπηρεσίες, όπως έναν σιδερά ή έναν κατασκευαστή φίλτρων.

Τη νύχτα όμως όλα αλλάζουν. Εξερευνούμε μπουντρούμια, πολεμάμε ορδές εχθρών, και βρίσκουμε θησαυρούς.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Staff Picks FALL 2019 Pick & Mix Build Your Own Bundle

Το Staff Picks FALL 2019 Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical περιέχει μία σειρά παιχνιδιών που επέλεξε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Staff Picks 2019 Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1 ευρώ και κάτι, τρία παιχνίδια για 2,69€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 3,79€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • Tesla vs Lovecraft
  • Rogue Wizards
  • Equilinox
  • River City Ransom: Underground
  • JYDGE
  • Rocketbirds 2 Evolution
  • Time Recoil
  • Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation
  • Chroma Squad
  • Shadow Blade: Reload
  • The Swindle
  • Robothorium: Cyberpunk Dungeon Crawler
  • Xenoraid: The First Space War
  • The Ship: Remasted
  • Anna's Quest
  • Valhalla Hills
  • Last Dream: World Unknown
  • Murderous Pursuits
  • Pony Island
  • Caravan
  • Fantasy Versus
  • Shooting Stars!

Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με hidden object παιχνίδια.

Στο Hidden Object Pick & Mix Build Your Own Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε πέντε παιχνίδια για 2,19€, δέκα παιχνίδια για 3,29€, ή δεκαπέντε παιχνίδια στην τιμή των 4,39€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 24 τίτλους:

  • Sacra Terra: Kiss of Death Collector’s Edition
  • Sacra Terra: Angelic Night CE
  • Inbetween Land
  • Sonya: The Great Adventure
  • The Last Dream: Developer's Edition
  • House of 1000 Doors: Family Secrets
  • House of 1000 Doors: The Palm of Zoroaster
  • House of 1000 Doors: Evil Inside
  • House of 1000 Doors: Serpent Flame
  • Forest Legends: The Call of Love Collector's Edition
  • Alex Hunter: Lord of the Mind
  • Dark Angels: Masquerade of Shadows
  • Dark Strokes: The Legend of the Snow Kingdom Collector’s Edition
  • Shtriga: Summer Camp
  • World Keepers: Last Resort
  • Mountain Crime: Requital
  • The Esoterica: Hollow Earth
  • The Saint: Abyss of Despair
  • The Fog: Trap for Moths
  • Joan Jade and the Gates of Xibalba
  • Eternal Journey: New Atlantis
  • Magic Encyclopedia: Moon Light
  • Mind's Eye: Secrets of the Forgotten
  • Love Alchemy: A Heart In Winter

Cursed Bundle

Αν μας αρέσουν οι point and click περιπέτειες, τότε το Cursed Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς. Το πακέτο περιέχει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους.

Αγοράζοντας το Cursed Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Midnight Mysteries: Salem Witch Trials
  • Midnight Mysteries 3: Devil on the Mississippi
  • Robinson Crusoe and the Cursed Pirates
  • Adventures of Robinson Crusoe
  • Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena
  • Samantha Swift and the Golden Touch
  • Angelica Weaver: Catch Me When You Can
  • Pickers
  • The Fool

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 93,91€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 2,69€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Bad North στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Bad North”, ένα παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν το Bad North, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps