Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Μεταγλωτισμένα Παιδικά Online: Τα Καλύτερα Site Για Παιδικές Ταινίες
Ταινίες Online: Τα Καλύτερα Μέσα Για Μεταγλωττισμένα Παιδικά

Μεταγλωτισμένα Παιδικά Online: Τα Καλύτερα Site Για Παιδικές Ταινίες

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι παιδικές ταινίες και σειρές είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ψυχαγωγηθούν οι μικροί μας φίλοι. Καθώς σε μικρή ηλικία δεν μπορούν να διαβάσουν υπότιτλους, τα μεταγλωτισμένα παιδικά έργα και σειρές είναι μονόδρομος. Στον οδηγό θα δούμε όλους τους τρόπους και τα πιο εύκολα μέσα για δωρεάν παιδικές ταινίες από το ίντερνετ μόνο με ένα κλικ στο PC και απευθείας αναπαραγωγή στις TV.​

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πού θα βρω μεταγλωτισμένα παιδικά

Στο παρελθόν μπορούσαμε να δούμε πολλά μεταγλωτισμένα παιδικά έργα και στο Kodi διαμέσου ενός ελληνικού πρόσθετου. Ωστόσο, όπως μας έχουν γράψει πολλοί χρήστες στα σχόλια, διαθέτει μόνο παλιές κυκλοφορίες και κακή ποιότητα εικόνας.

Έτσι, καθώς οι περισσότεροι γονείς ενδιαφερόμαστε για νεότερα μεταγλωτισμένα παιδικά έργα, όπως είναι φυσικό, θα τα βρούμε μόνο σε επιλεγμένα ελληνικά site.

Παρότι στην έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είναι αρκετά, εμείς θα δείξουμε εκείνα που λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Επιπλέον, καθώς όλα τα μεταγλωτισμένα παιδικά αναπαράγονται διαμέσου του PC, στο τέλος του οδηγού θα δείξουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να τα δούμε από τον καναπέ του σαλονιού απευθείας στην μεγάλη οθόνη της TV, είτε με τα εργαλεία που μας κατεβάζουν αυτόματα τα link, είτε ασύρματα χωρίς λήψεις.

Voody

Ο online κατάλογος του Voody διαθέτει πολλές νέες κυκλοφορίες σε μεταγλωτισμένα παιδικά έργα, καθώς επίσης και πολλές δημοφιλείς εμπορικές παραγωγές. Μπορούμε να το βρούμε στο ακόλουθο url:

http://voody.online/load/metaglwtism_na_paidik_online/

μεταγλωτισμένα παιδικά 1μμ

Το Voody διαθέτει μοντέρνο περιβάλλον και η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το παιδικό έργο για να δούμε όλες τις πληροφορίες στα ελληνικά.

Κατόπιν, πατάμε στο “Online” για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή.

GamatoKid

Το Gamato για παιδιά διαθέτει μία τεράστια συλλογή από μεταγλωτισμένα παιδικά. Τα έχει συγκεντρώσει με έξυπνο τρόπο και η αναπαραγωγή γίνεται άμεσα και μόνο με ένα κλικ. Μπορούμε να τα βρούμε στο ακόλουθο url:

https://gamatokid.com/

μεταγλωτισμένα παιδικά 1μμμμ

Τα πράγματα στο ελληνικό site είναι όσο πιο απλά θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Αυτό είναι κάτι που το καθιστά ιδανικό για να βλέπουμε με τους μικρούς μας φίλους εκατοντάδες online μεταγλωτισμένα παιδικά.

Promovies

Πρόκειται για άλλο ένα αξιόλογο ελληνικό site με μοντέρνο περιβάλλον και πολλά μεταγλωτισμένα παιδικά σε 1080p. Μπορούμε να τα βρούμε στο ακόλουθο url:

promovies.pro/quality/μεταγλωτισμενο-1080p/

Μεταγλωτισμένα Παιδικά 2ab

Τα πράγματα στο Promovies είναι απλά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε στην σχετική ένδειξη του μεταγλωτισμένου για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κάποια Bluray έργα δεν είναι σε αυτή την ποιότητα.

Τainiomania

Το Tainiomania παραμένει ένα δημοφιλές και ενημερωμένο site για να βλέπουμε απευθείας με ένα κλικ πολλά μεταγλωτισμένα παιδικά. Μπορούμε να τα βρούμε στο ακόλουθο url:

http://tainio-mania.co/load/metaglwtismena-paidika-online/

Εκτός του ότι διαθέτει πολλές νέες κυκλοφορίες σε παιδικές ταινίες, ένα από τα καλά επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του είναι ότι διαθέτει ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους που δεν είναι ευρέως γνωστές. Πολλές από αυτές ενδέχεται να μην τις βρούμε σε άλλα μέσα.

Paidikes-tainies

Το ελληνικό site επικεντρώνεται ως επί το πλείστον στην λήψη των παιδικών ταινιών και όχι στην online θέαση τους.

Περιέχει αρκετά πρόσφατα μεταγλωτισμένα παιδικά και πρέπει να απενεργοποιήσουμε τον ad blocker του browser για να δούμε το περιεχόμενό του.

μεταγλωτισμένα παιδικά 1m

Επίσης, σε μερικά μεταγλωτισμένα παιδικά, για να δούμε τα link έτσι ώστε να μπορούμε να κατεβάσουμε την ταινία, πρέπει να κάνουμε πρώτα like στο Facebook.

Το site είναι σίγουρα μία αξιοπρεπή εναλλακτική λύση για παιδικές ταινίες, αλλά δεν έχει τις δυνατότητες που έχουν τα άλλα μέσα του οδηγού μας.

Το url της ιστοσελίδας μπορούμε να το βρούμε παρακάτω:

https://paidikes-tainies.com/

Magico

Ο ελληνικός tracker Magico είναι αναμφίβολα μία πολύ καλή δουλειά από Έλληνες σχεδιαστές και ένα αξιόλογο site. Μας επιτρέπει να κατεβάζουμε torrent παιδικών ταινιών και να τις αποθηκεύουμε σε ένα USB φλασάκι ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για να τις βλέπουμε offline στην TV.

Την περίοδο που γράφαμε τον οδηγό, οι εγγραφές ήταν κλειστές. Ωστόσο, ανά τακτά διαστήματα ανοίγουν και μπορούμε να εγγραφούμε. Τα μεταγλωτισμένα παιδικά του Magico τα βρίσκουμε στο ακόλουθο url:

https://magico.one/?p=torrents&pid=10&cid=38

Το Magico αναπαράγει τα περισσότερα μεταγλωτισμένα παιδικά σε καλή ποιότητα 720p μέσω λήψη torrent. Μπορούμε να έχουμε και απευθείας αναπαραγωγή του torrent αρχείου χωρίς λήψεις και καθυστερήσεις μέσω του Ace player.

Ταινίες από το Ίντερνετ 60ααα

Netflix – παιδικές και οικογενειακές ταινίες

Το Netflix διαθέτει πολλά μεταγλωτισμένα παιδικά με τη διαφορά ότι πρέπει να πληρώσουμε συνδρομή. Μπορούμε να το δοκιμάσουμε δωρεάν για έναν μήνα έτσι ώστε να δούμε αν μας καλύπτει η ποιότητα και η ποσότητα των παιδικών ταινιών.

Φυσικά, δεν γίνεται λόγος για το περιεχόμενο και τις χιλιάδες νέες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που έχουμε πρόσβαση ως συνδρομητές της υπηρεσίας, ο οποίος αυξάνεται ακόμη περισσότερο αν ξεκλειδώσουμε τον τεράστιο κατάλογο της υπηρεσίας με το CyberGhost ή τα Smart DNS.

Featured-Πώς-Να-Ξεμπλοκάρω-Όλες-Τις-Διεθνείς-Σειρές-Και-Ταινίες-Netflix
Πώς Να Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Σειρές Και Ταινίες Netflix

Το περιεχόμενο του Netflix είναι τεράστιο, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του δεν διατίθεται στην Ελλάδα λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Παρότι πολλά VPN ισχυρίζονται ότι μπορούν να…

Πώς κατεβάζω όλα τα μεταγλωτισμένα παιδικά

Παρότι στις περισσότερες παιδικές ταινίες δεν υπάρχουν link για να κατεβάσουμε τα έργα, μπορούμε με δεξί κλικ να τα κατεβάσουμε εύκολα και γρήγορα.

Αυτό θα μας φανεί χρήσιμο, καθώς έτσι τις αποθηκεύουμε σε ένα USB φλασάκι για να τις βλέπουμε offline απευθείας στην TV.

Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε τον ταχύτατο FDM που βλέπουμε στην κάτωθι εικόνα, ή ένα παρόμοιο download manager.

μεταγλωτισμένα παιδικά 2μ

Πώς βλέπω τα έργα μέσω ασύρματης σύνδεσης PC με TV

Όπως είδαμε προηγουμένως, έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάσουμε τα μεταγλωτισμένα παιδικά, έτσι ώστε να τα βλέπουμε στην TV που διαθέτει USB θύρες, χωρίς την ανάγκη του ίντερνετ.

Όμως, αν έχουμε Smart TV που υποστηρίζει την τεχνολογία Miracast, η αναπαραγωγή των παιδικών ταινιών – και όχι μόνο – γίνεται πολύ πιο γρήγορα και ασύρματα. Αρκεί να έχουμε πλήρως ενημερωμένα τα Windows 10 στο laptop ή το επιτραπέζιο PC που έχει μία οικονομική ασύρματη κάρτα δικτύου.

μεταγλωτισμένα παιδικά 2μμ

Όλες σχεδόν οι Smart TV που κυκλοφόρησαν από το 2014 και μετά, ενσωματώνουν το Miracast.

Αγορά Τηλεόρασης 4K, 8K, Smart TV
Αγορά Τηλεόρασης 4K, 8K, Smart TV €129 – €84.999, Ιούνιος 2021

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει τα χάλια του, και κάθε χρονιά γίνεται χειρότερο. Όμως, με μία σύγχρονη τηλεόραση μπορούμε να δούμε ταινίες και σειρές από το…

Καθώς οι κατασκευάστριες εταιρείες δίνουν τη δική τους ονομασία, πρέπει να ψάξουμε για ένα χαρακτηριστικό τύπου “screen mirroring”. Εφόσον το υποστηρίζει, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις.

Αμφότερες οι συσκευές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο οικιακό δίκτυο για να είναι πλήρως λειτουργικές, αλλά και να είναι εφικτό το streaming από τα ελληνικά site με τα μεταγλωτισμένα παιδικά έργα.

Παραθέτουμε σε εικόνες τα βήματα των ρυθμίσεων που απαιτούνται στο Windows PC για να υλοποιηθεί η ασύρματη σύνδεση στην TV. H τηλεόρασή μας πρέπει να είναι ενεργοποιημένη.

Μεταγλωτισμένα Παιδικά 10α

Πατώντας στη “Σύνδεση”, τα Windows θα αναζητήσουν τις συμβατές και ασύρματες συσκευές. Θα τις εμφανίσουν στην καρτέλα που παρατηρούμε παρακάτω. Κατόπιν, απλά πατάμε στην τηλεόρασή μας και περιμένουμε λίγο για να υλοποιηθεί η σύνδεση.

Μεταγλωτισμένα Παιδικά 10αα

Μεταγλωτισμένα Παιδικά 10ααα

Μόλις γίνει η ασύρματη σύνδεση, θα δούμε καρφιτσωμένη την σχετική ένδειξη στην οθόνη του PC, αλλά και της TV. Μπορούμε να την ξεκαρφιτσώσουμε, πατώντας στο σχετικό εικονίδιο της πινέζας.

Καλό είναι να επιλέξουμε την ένδειξη “Παρακολούθηση βίντεο” πριν ξεκινήσει η αναπαραγωγή στα μεταγλωτισμένα παιδικά για να έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Πατώντας στην αποσύνδεση, θα σταματήσει η ασύρματη επικοινωνία των δύο συσκευών.

Μεταγλωτισμένα Παιδικά 10αααα

Ακόμα βέβαια και αν έχουμε παλαιότερη τηλεόραση ή κάποιον υπολογιστή που δεν υποστηρίζει τεχνολογία Miracast, μπορούμε πάντοτε να συνδέσουμε το laptop με καλώδιο HDMI.

Σύνδεση Laptop με Τηλεόραση
Σύνδεση Laptop με Τηλεόραση ή Προτζέκτορα: Όλοι οι τρόποι

Η τηλεόραση σε κάθε σπίτι είναι συνήθως μακράν η μεγαλύτερη οθόνη, ειδικά όταν μπορούμε να αποκτήσουμε ένα μοντέλο 55 ιντσών από 299 ευρώ. Αν λοιπόν…

Εσείς που επιλέγετε μεταγλωτισμένα παιδικά για τα παιδιά σας?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας γενικότερα με το οικιακό σινεμά και να προτείνετε άλλα μέσα που διαθέτουν μεταγλωτισμένα παιδικά από το ίντερνετ, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps