Home » Software » Παιχνίδια » Στημένα Παιχνίδια FIFA 20, Κίνα vs Gaming, Απολογία Blizzard
GamingSteps#20191109 - Στημένα Παιχνίδια FIFA 20, Κινά vs Gaming, Απολογία Blizzard

Στημένα Παιχνίδια FIFA 20, Κίνα vs Gaming, Απολογία Blizzard

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η EA απέκλεισε παίκτη του FIFA 20 διότι συμμετείχε σε “στημένα” παιχνίδια με στόχο να κερδίσει βραβεία αξίας εκατοντάδων ευρώ. Ο CEO της Blizzard, J. Allen Brack, απολογήθηκε για το συμβάν με τον επαγγελματία παίκτη του Hearthstone όσον αφορά τις δηλώσεις του για το Hong Kong. Η Κίνα έθεσε σε ισχύ νόμο που περιορίζει τον χρόνο ενασχόλησης των ανηλίκων με τα βιντεοπαιχνίδια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Παίκτες “έστηναν” παιχνίδια στο Weekend League του FIFA 20

Το Weekend League είναι ένα mode στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες του FIFA 20. Κάθε σαββατοκύριακο, οι συμμετέχοντες παίζουν μία σειρά 30 παιχνιδιών και οι νικητές λαμβάνουν αρκετά αξιόλογα βραβεία.

Η αμοιβή που λαμβάνει ο κάθε παίκτης εξαρτάται από τις νίκες και τις ήττες που σημείωσε, άσχετα με το επίπεδο των αντιπάλων του. Τα βραβεία κυμαίνονται από μικρές ποσότητες νομισμάτων μέχρι ειδικές εκδόσεις καρτών FUT Champion.

Οι κορυφαίοι παίκτες του Weekend League έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν βραβεία αξίας εκατοντάδων ευρώ. Επιπλέον, έχουν την ευκαιρία να μπουν στο FIFA eWorld Cup από το οποίο θα μπορούσαν να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

GamingSteps#20191109 - Στημένα Παιχνίδια FIFA 20, Κινά vs Gaming, Απολογία Blizzard

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να σκαρφιστούν οτιδήποτε αρκεί να αποκτήσουν τις παραπάνω αμοιβές. Κάτι που μας φέρνει στα γεγονότα της εβδομάδας που μας πέρασε.

Οι server της EA παρουσίασαν διάφορα προβλήματα τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τις συχνές αποσυνδέσεις παικτών. Ένας από τους παίκτες που αντιμετώπισαν πρόβλημα ήταν ο RunTheFutMarket, ο οποίος βρισκόταν στα τελευταία λεπτά ενός κρίσιμου αγώνα.

Εξαιτίας της ξαφνικής αποσύνδεσής του, ο RunTheFutMarket έχασε την ευκαιρία να μπει στην κατάταξη των 100 κορυφαίων παικτών του FIFA 20. Αντιδρώντας σε αυτό που συνέβη, ο παίκτης δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυπτε ολόκληρη σκευωρία.

Δεκάδες επαγγελματίες παίκτες του FIFA 20 έχουν δημιουργήσει έναν Discord server στον οποίο συνεννοούνται ώστε να μην έρθουν αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλοι τους να παίζουν ενάντια σε πιο εύκολους αντιπάλους.

Με αυτόν τον τρόπο, οι συγκεκριμένοι παίκτες εξασφάλιζαν εύκολες νίκες, καλύτερα βραβεία, και φυσικά την πρόκριση στους προκριματικούς του FIFA eWorld Cup.

Ο RunTheFutMarket θεωρεί ότι οι παίκτες έχουν στήσει όλο αυτό το σύστημα για να βγάζουν περισσότερα χρήματα. Όπως αναφέρει, ένα βίντεο που σε δείχνει στους 100 καλύτερους είναι πιο ενδιαφέρον από την οποιαδήποτε νίκη σε κάποιο μικρό τουρνουά.

Η EA τιμώρησε έναν από τους παίκτες που εμπλέκονταν στην υπόθεση, τον NYC_Chris, απαγορεύοντας του να λάβει μέρος στους επόμενους δύο προκριματικούς του EA Sports FIFA 20 Global Series.

Το πλήθος των παικτών που συμμετείχαν στον server παραμένει άγνωστο, αλλά η EA επέλεξε να αποκλείσει μόνο τον NYC_Chris ώστε να δείξει πως δεν θα ανεχτεί στο μέλλον αντίστοιχες συμπεριφορές.

Ο CEO της Blizzard ανέλαβε την ευθύνη για το σκάνδαλο στο Hearthstone

Η BlizzCon 2019 ξεκίνησε με μία ανακοίνωση από τον CEO της εταιρείας, J. Allen Brack, ο οποίος αναφέρθηκε στο επίμαχο περιστατικό με τον επαγγελματία παίκτη του Hearthstone, Chung “Blitzchung” Ng Wai.

Θυμίζουμε τον σάλο που προξένησε η εταιρεία όταν απέκλεισε αρχικά τον παίχτη μετά από δηλώσεις που έκανε υπέρ του Hong Kong, για να ανακαλέσει σύντομα αργότερα τον αποκλεισμό.

Η Καταιγίδα Της Blizzard, PlayStation 5, Steam Remote Play Together
Η Καταιγίδα Της Blizzard, PlayStation 5, Steam Remote Play Together

Η Blizzard απέκλεισε (αλλά πλέον επανέφερε) επαγγελματία παίκτη επειδή ανέφερε σε συνέντευξή του ένα σύνθημα που χρησιμοποιούν οι διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ. Το όνομα της…

Ο Brack είπε ότι η Blizzard είχε την ευκαιρία να ενώσει τους παίκτες, εκμεταλλευόμενη μια δύσκολη στιγμή στα eSports του Hearthstone, αλλά απέτυχε.

Συνέχισε λέγοντας ότι η εταιρεία πήρε βιαστικές αποφάσεις και καθυστέρησε να ανταποκριθεί στις αντιδράσεις του κοινού.

Ωστόσο, ο Brack απολογήθηκε για το όλο θέμα και ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για όσα συνέβησαν. Λίγο αργότερα, έκλεισε την ομιλία του υποσχόμενος ότι από εδώ και πέρα θα προσπαθούν να βελτιώνονται και οι πράξεις τους θα αντικατοπτρίζουν αυτήν την προσπάθεια.

Η ομιλία του Brack δεν ήταν αρκετή για να κατευνάσει τα πνεύματα και να σταματήσει τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Anaheim Convention Center, όπου γινόταν η BlizzCon 2019.

Οι διαδηλωτές είπαν ότι η εταιρεία έχει ξεχάσει τις αξίες της και σημείωσαν ότι ο μόνος λόγος που απολογήθηκε ο Brack ήταν για να διορθώσει την εικόνα της Blizzard. Επίσης, ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου στον παίκτη και την ποινή του.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ο Brack έδωσε συνέντευξη στο PC Gamer, η οποία αφορούσε τον Blitzchung, την ποινή του, και τους λόγους που του επιβλήθηκε.

Ο Brack τόνισε ότι ο αρχικός λόγος που η Blizzard απέκλεισε τον Blitzchung είναι διότι όσα είπε δεν είχαν καμία σχέση με το Hearthstone. Σημείωσε ότι δεν πρόκειται να μειώσουν την ποινή του διότι θέλουν τα επίσημα broadcast να αφορούν μόνο το παιχνίδι.

Επιπλέον, τόνισε ότι η Blizzard θέλει οι παίκτες να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά μέσω των προσωπικών τους κοινωνικών δικτύων, και όχι από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας.

Τέλος, ο Brack είπε ότι αν δεν λάμβαναν τώρα κάποια μέτρα, στο μέλλον οι παίκτες θα εκμεταλλεύονταν αντίστοιχες καταστάσεις. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα οι συνεντεύξεις να ξεφεύγουν διαρκώς από το θέμα, που δεν είναι άλλο από το εκάστοτε παιχνίδι.

Η Κίνα θέτει όρια στην ενασχόληση των ανηλίκων με το gaming

Τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει το διαδίκτυο, και ιδιαίτερα την gaming κοινότητα, το γεγονός ότι η State Administration of Press and Publications της Κίνας έθεσε σε ισχύ νόμο ο οποίος θέτει όρια στην ενασχόληση των ανηλίκων με τα βιντεοπαιχνίδια.

Με βάση όσα ορίζει ο νόμος, οι ανήλικοι κάτοικοι της Κίνας δεν μπορούν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια για πάνω από 90 λεπτά την ημέρα ή 270 λεπτά το Σάββατο και την Κυριακή. Επιπλέον, απαγορεύεται να παίζουν από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.

Όσα παιδιά θέλουν να δημιουργήσουν λογαριασμό σε κάποιο παιχνίδι, θα πρέπει να χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα και να ταυτοποιούν τα στοιχεία τους.

Σύμφωνα με τη State Administration of Press and Publications της Κίνας, ο συγκεκριμένος νόμος στοχεύει στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων, όπως η εξάρτηση από τα παιχνίδια, η μυωπία (την οποία δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη πως επηρεάζουν τα videogames), και οι κακές ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Εκτός από τα χρονικά όρια, η κινέζικη αρχή έθεσε όρια και στα χρήματα που μπορούν να ξοδεύουν οι ανήλικοι παίκτες σε DLC και microtransactions. Ο νόμος ορίζει ότι τα παιδιά 8 ετών και κάτω δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούν καμία αγορά.

Ωστόσο, τα παιδιά και οι ανήλικοι από 8 έως και 18 ετών μπορούν να ξοδεύουν από 200 έως 400 CNY τον μήνα (περίπου 26 και 52 ευρώ αντίστοιχα), ανάλογα με την ηλικία τους.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 10 με 16 Νοεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20191109 - Στημένα Παιχνίδια FIFA 20, Κινά vs Gaming, Απολογία Blizzard

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 10 και 16 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

11 Νοεμβρίου

  • Romancing SaGa 3 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PS Vita, και PC
  • Truck Driver – σε PC

12 Νοεμβρίου

  • Doctor Who: The Edge of Time – σε PC VR και PSVR
  • The Legend of Bum-Bo – σε PC
  • Mad Games Tycoon – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • My Friend Pedro – στο Nintendo Switch
  • The Pit: Infinity – σε PC
  • VR Ping Pong Pro – σε PC VR και PSVR
  • Yaga – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, και iOS

13 Νοεμβρίου

  • XIII Remake – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Last Labyrinth – σε PlayStation 4 και PC

14 Νοεμβρίου

  • Age of Empires 2: Definitive Edition – σε PC
  • Bee Simulator – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Paranoia: Happiness is Mandatory – σε PC
  • Sparklite – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Stormland – στο Oculus Rift

15 Νοεμβρίου

  • Beast Quest – στο Nintendo Switch
  • Biker Garage: Mechanic Simulator – σε PC
  • Jumanji: The Video Game – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Pokemon Sword and Shield – στο Nintendo Switch
  • Star Wars Jedi: Fallen Order – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Terminator: Resistance – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Tokyo Ghoul: re Call to Exist – σε PlayStation 4 και PC
  • Tokyo Warfare Turbo – στο Xbox One
  • Astroneer – στο PlayStation 4
  • Woven – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Idea Factory Bundle

Σε όσους από εμάς αρέσουν τα anime σε κάθε τους μορφή, αξίζει πραγματικά να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα παιχνίδια που προσφέρει το πακέτο Humble Idea Factory Bundle.

Πληρώνοντας περίπου ένα ευρώ, παίρνουμε το “Trillion: God of Destruction”, το “Neptunia Shooter”, και το “Moero Chronicle”.

Δίνοντας περίπου 6 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “MegaTagmension Blanc Deluxe Edition Bundle” και το “Fairy Fencer F”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 9,03€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το “Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart”, το “Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls”, και το “Fairy Fencer F: Advent Dark Force Complete Deluxe Set”. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων μαζί είναι 173$.

Humble Day of the Devs Bundle 2019

Η “Day of the Devs” είναι μία ετήσια εκδήλωση η οποία αφορά τα indie παιχνίδια και την πραγματοποιούν οι εταιρείες Double Fine και iam8bit.

Στα πλαίσια του φετινού event, το Humble Bundle δημιούργησε το “Humble Day of the Devs Bundle 2019”, το οποίο περιέχει μία σειρά από ενδιαφέροντα indie παιχνίδια και ένα VIP εισιτήριο για την εκδήλωση.

Πληρώνοντας κάτι λιγότερο από ένα ευρώ, παίρνουμε το “The Haunted Island, a Frog Detective Game”, και το “ART SQOOL”.

Με 4,35€ αποκτάμε τα παραπάνω, συν το “Flipping Death” και το “Battle Chef Brigade”.

Τέλος, με μόλις 8,12€, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “Minit” και το “ToeJam & Earl: Back in the Groove”. Επιπλέον, παίρνουμε και ένα VIP εισιτήριο για την εκδήλωση “Day of the Devs”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Fall Mystery Bundle

Με το Fall Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Fall Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Retribution Bundle

Αν μας αρέσουν οι περιπέτειες, τα RPG, και τα rogue-lite παιχνίδια, τότε το Retribution Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς. Το πακέτο χωρίζεται σε δύο διαφορετικά tier.

Το πρώτο tier του Retribution Bundle κοστίζει 1,09€ και περιέχει το “Wings of Vi”, το “The Uncertain – The Last Quiet Day”, και το “World's Dawn”.

Πληρώνοντας 4,39€, αγοράζουμε το tier 2 του Retribution Bundle και προσθέτουμε στην παραπάνω λίστα το “Bunker Punks”, το “Extinction”, το “The Crown of Leaves”, το “Asterix & Obelix XXL 2”, και το “Unexplored”.

Sandbox Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Sandbox Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με sandbox παιχνίδια.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 3, 5, ή 10 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 15 παιχνιδιών.

  • The Last Leviathan
  • Enforcer: Police Crime Action
  • Valnir Rok Survival RPG
  • FortressCraft Evolved!
  • Blockland
  • VoidExpanse
  • The Mims Beginning
  • FarSky
  • Jalopy
  • Super Inefficient Golf
  • Better Late Than DEAD
  • Savage Lands
  • CastleMiner Z
  • Who's Your Daddy
  • Shoppe Keep

Τα τρία παιχνίδια κοστίζουν 2,69€ και τα πέντε παιχνίδια στοιχίζουν 3,79€. Αν επιλέξουμε τους δέκα ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία ξεπερνά τα 130€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 6,49€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Nuclear Throne και το RUINER στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το “Nuclear Throne” και το “RUINER”.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2015 και είναι ένα shoot 'em up παιχνίδι με roguelike στοιχεία και το δεύτερο είναι ένα top-down shooter παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το Nuclear Throne και το RUINER, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps