Home » Internet » CineSteps » Cinesteps Δεκέμβριος 2019: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές
Cinesteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Δεκέμβριος 2019

Cinesteps Δεκέμβριος 2019: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές. Όμως, πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi, Stremio, και τα απαγορευμένα ελληνικά site, με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Στο μηνιαίο CineSteps φιλτράρουμε τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα έργα που προτείνουμε τα έχουμε δει. Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

The Capture (2019)

  • Είδος: Έγκλημα, Μυστήριο, Θρίλερ
  • Δίκτυο: BBC
  • Ένας κύκλος – 6 επεισόδια
  • IMDb: 7,9/10 – 3.856 ψήφοι
  • Subs4Series: 9,2/10 – ‎3 ψήφοι
  • Το 92% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η σειρά

Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα βρετανική σειρά που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα. Ένας Βρετανός στρατιώτης κατηγορείται για ένα έγκλημα και η επίμονη νεαρή αστυνομικός που χειρίζεται την υπόθεσή του αρχίζει να αποκαλύπτει μια πολυεπίπεδη συνωμοσία.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Magico σε ανεκτή ποιότητα. Η σειρά βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι μόνο για τα δύο πρώτα επεισόδια.

Informer (2018)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα, Θρίλερ
  • Δίκτυο: Amazon Prime Video – BBC
  • Ένας κύκλος – 6 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,9/10 – 3.295 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,8/10 – ‎2 ψήφοι
  • Το 82% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η σειρά

O Πληροφοριοδότης είναι άλλη μία ενδιαφέρουσα βρετανική σειρά που είναι και επίκαιρη μετά την πρόσφατη μεμονωμένη τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο.

Στη σειρά θα δούμε πώς ένας νεαρός Πακιστανός, Βρετανός υπήκοος από το ανατολικό Λονδίνο, αναγκάζεται να γίνει μυστικός πράκτορας κάτω από την πίεση ενός άνδρα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ο οποίος έχει σκοτεινό παρελθόν. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Liar (2017)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα, Θρίλερ
  • Δίκτυο: ITV, Sundance TV
  • Ένας κύκλος – 6 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,1/10 – ‎4.807 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,1/10 – ‎8 ψήφοι
  • Το 86% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

To Liar είναι μία βρετανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ που έκανε πρεμιέρα στο ITV στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 με τον πρώτο κύκλο να ολοκληρώνεται στις 16 Οκτωβρίου 2017. Αναμένεται και δεύτερος κύκλος στις αρχές του 2020.

Στο ψυχολογικό θρίλερ θα δούμε πώς μία σχέση μεταξύ ενός διάσημου χειρούργου και μιας δασκάλας, ενώ ήταν έτοιμη να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, μέσα σε μία νύχτα μετατράπηκε σε εφιάλτη. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, GamatoTV, και Ταινιομανία, σε ανεκτή ποιότητα.

See (2019)

  • Είδος: Δράση, Δράμα, Sci-Fi
  • Δίκτυο: Apple TV+
  • Ένας κύκλος – 6 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,7/10 15.215 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,5/10 – ‎7 ψήφοι
  • Το 94% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Παρότι αρκετοί από εμάς θα έχουμε σπεύσει ήδη να την δούμε, για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για μία νέα αμερικανική τηλεοπτική σειρά δράματος και επιστημονικής φαντασίας από την Apple TV+, η οποία έκανε πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου 2019.

Θα μεταφερθούμε σε ένα μακρινό μέλλον, όπου η ανθρώπινη φυλή έχει χάσει την όρασή της, και οι τοπικές κοινωνίες έπρεπε να βρουν νέους τρόπους επιβίωσης. Όλα θα αλλάξουν όταν δύο δίδυμα γεννιούνται με όραση. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 4K-1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Magigo, GamatoTV, και Ταινιομανία, σε ανεκτή ποιότητα. Δεν υπάρχουν ακόμα ελληνικοί υπότιτλοι για όλα τα επεισόδια καθώς η σειρά βρίσκεται σε εξέλιξη.

Official Secrets (2019)

  • Είδος: Ταινία, Αληθινή Ιστορία
  • IMDb: 7,3/10 – 7.598 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,0/10 – 21 ψήφοι
  • Το 94% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Τα Κρατικά Μυστικά είναι μία βρετανική ταινία του 2019, η οποία μεταφέρει την αληθινή ιστορία μιας υπαλλήλου των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που διέρρευσε πληροφορίες στον Τύπο σχετικά με την εισβολή στο Ιράκ το 2003. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την ταινία σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Magigo, GamatoTV, και Ταινιομανία, σε ανεκτή ποιότητα.

The Mandalorian (2019)

  • Είδος: Δράση, Περιπέτεια, Sci-Fi
  • Δίκτυο: Disney+
  • Ένας κύκλος – 8 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 9,1/10 – 38.596 ψήφοι
  • Subs4Series: 9,1/10 – 6 ψήφοι
  • Το 97% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Mandalorian, επίσης γνωστό ως “Star Wars: The Mandalorian”, είναι μία πολύ καλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που έκανε πρεμιέρα στη Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2019. Θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος.

Η σειρά μας μεταφέρει πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας “Η Επιστροφή των Jedi” και ακολουθεί έναν Mandalorian κυνηγό επικηρυγμένων στις απομακρυσμένες περιοχές του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 4K – 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, GamatoTV, και Ταινιομανία, σε ανεκτή ποιότητα. Η σειρά βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν υπάρχουν ακόμη ελληνικοί υπότιτλοι για όλα τα επεισόδια.

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps