Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » KodiSteps » Τα Καλύτερα Kodi Add-on Για Live Sports Και IPTV
KodiSteps: Τα Καλύτερα Kodi Add-on Για Live Sports Χωρίς Διακοπές

Τα Καλύτερα Kodi Add-on Για Live Sports Και IPTV

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι ελληνικοί αγώνες και όλα τα ξένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ξεκίνησαν μετά από μεγάλη διακοπή, και το ζωντανό αθλητικό θέαμα πήρε ξανά τα “πάνω του”. Παρότι οι επιλογές για ζωντανούς αγώνες είναι πιο πολλές μέσω browser, το Kodi είναι πολύ πιο βολικό για live sports και IPTV αν έχουμε TV Box. Δείτε τα καλύτερα sports add-ons που προσφέρουν δωρεάν όλους τους αγώνες σε υψηλή ποιότητα εικόνας χωρίς διακοπές.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το KodiSteps είναι μια τακτική στήλη όπου θα παρουσιάζουμε ό,τι νεότερο υπάρχει στο Kodi, όπως πρόσθετα και plugins, αλλά και ό,τι αφορά τα νέα build, wizards, εφαρμογές, Live TV, backup, υπηρεσίες Debrid, και διάφορα tweaks και ρυθμίσεις.

Αυτή την εβδομάδα, θα δούμε πώς μπορούμε να βλέπουμε ζωντανά σε υψηλή ποιότητα και χωρίς διακοπές όλες τις σημαντικές αθλητικές μεταδόσεις μέσα από το Kodi, καθώς επίσης και αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το καλύτερο πρόσθετο

Το Rising Tides επέστρεψε ανανεωμένο και παραμένει ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα σε ποιότητα για live sports και κυρίως στους ζωντανούς διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο αξιόλογες δουλειές των σχεδιαστών της ανοικτής κοινότητας του λογισμικού.

Αν μας αρέσουν τα ξένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου όπως η Premier League, το Champions League, και άλλα, δεν πρέπει να λείπει σε καμία περίπτωση από το Kodi μας.

Το περιεχόμενο του πρόσθετου οργανώνεται λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν οι αγώνες μέσω λιστών αναπαραγωγής που επιμελούνται οι σχεδιαστές του. Το add-on μας επιτρέπει να βλέπουμε ζωντανά όλους τους σημαντικούς αγώνες της ημέρας χωρίς διακοπές.

Επίσης, σε κάθε αγώνα διαθέτει πολλές εναλλακτικές ροές σε υψηλή ποιότητα. Ακόμη και για λιγότερο σημαντικούς αγώνες.

Αν θεωρούμε ότι το πρόσθετο πράγματι κάνει εξαιρετική δουλειά στους διεθνείς ζωντανούς αγώνες, μπορούμε να συμβάλλουμε και με δωρεά ενός μικρού ποσού.

Εμείς οφείλουμε να πούμε ότι το έχουμε κάνει ήδη καθώς μας τους προσφέρει όλους δωρεάν με τον καλύτερο τρόπο και σε υψηλή ποιότητα, παρότι ενδέχεται να είναι δαπανηρή η συντήρηση των server.

Προσθήκη του add-on

Όνομα: Rising Tides
URL: http://mullafabz.xyz/Repository/

Αν χρησιμοποιούμε κάποιο ελληνικό build, καλό είναι να πάμε για λίγο στο αρχικό κέλυφος του Kodi, πατώντας στις ρυθμίσεις του build και μετά στη διασύνδεση.

Όταν ολοκληρώσουμε τα βήματα που περιγράφουμε, μπορούμε να επιστρέψουμε ξανά στο build και το Rising Tides θα λειτουργεί απρόσκοπτα και εκεί.

Έτσι λοιπόν, ξεκινάμε από το κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.

  • Κάνουμε επικόλληση το ακόλουθο url όπως το βλέπουμε:
http://mullafabz.xyz/Repository/
  • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.
  • Ονομάζουμε .mulla ή όπως αλλιώς θέλουμε την πηγή, κάτω από το “Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων”, και πατάμε πάλι το “Εντάξει”.
  • Μετά, επιστρέφουμε στο Κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”. Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί.
  • Στη συνέχεια, πατάμε στην εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ .mulla ➜ repository.Rising.Tides-x.x.x.zip.
  • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
  • Κατόπιν, από την ίδια καρτέλα πατάμε στην εγκατάσταση από αποθετήριο.
  • Στη συνέχεια, πατάμε διαδοχικά στα Rising Tides Repository➜ Πρόσθετα βίντεο➜ Rising Tides ➜ Εγκατάσταση, και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία πατώντας μόνο στο “Εντάξει” μία φορά.
  • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του πρόσθετου, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.
  • Αν χρησιμοποιούμε κάποιο build, πριν φύγουμε από το κέλυφος του Kodi, το βάζουμε με δεξί κλικ στα αγαπημένα μας, έτσι ώστε να το βρίσκουμε γρήγορα μέσα στο build.

Αν χρησιμοποιούμε το Crew skin, το Rising Tides, αλλά και οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο, θα το βρίσκουμε στα Apps > Πρόσθετα βίντεο.

Οι κύριες ενότητες

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα απλά όσον αφορά τις ενότητες του Rising Tides. Δεν απαιτείται απολύτως καμία ρύθμιση για να δούμε τους ζωντανούς αγώνες.

Παραθέτουμε συνοπτικά τις λίγες ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις.

Αρχικά, πρέπει να θυμόμαστε ότι τα link των αγώνων θα είναι ενεργά μερικά λεπτά πριν ξεκινήσουν. Αυτό σημαίνει ότι αν είναι βραδινός ο αγώνας, ενδέχεται να μην βλέπουμε ή να μην λειτουργούν οι σύνδεσμοι που εμφανίζονται το πρωί ή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Από εκεί και μετά, το μόνο που απαιτείται είναι να υπάρχουν ζωντανοί αγώνες εκείνη την βραδιά.

Μόλις επιλέξουμε το ματς που θέλουμε, θα δούμε μία σειρά από link των αγώνων όλων των δημοφιλών ξένων πρωταθλημάτων, όπως το Champion League, Premier League, La Liga, κ.λ.π.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε την διοργάνωση και τον αγώνα που μας ενδιαφέρει. Κατόπιν, δεν έχουμε παρά να ξεκινήσουμε από την κορυφή των ροών και στη επόμενη καρτέλα με την υψηλότερη ανάλυση.

Έτσι, με το Rising Tides θα έχουμε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου σε όλους τους αγώνες στην TV, ακόμη και όταν επιλέξουμε ροές στα 720p.

Φυσικά, σε περίπτωση που είμαστε άτυχοι και μας εμφανιστεί κάποια διακοπή, απλά πατάμε ξανά για να συνεχιστεί η αναπαραγωγή. Ειδάλλως, επιλέγουμε κάποιο άλλο link από τα πολλά που υπάρχουν.

Strims World

To Strims World (ναι, δεν είναι λάθος) είναι το μοναδικό plugin αθλητικών που προσφέρει ενεργά link με τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου που αναμεταδίδονται μόνο με συνδρομή σε κανάλια.

Πολλά από αυτά τα ελληνικά ματς έχουν την περιγραφή στη γλώσσα μας. Σε κάποια άλλα η αναμετάδοση είναι σε ξένη γλώσσα, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

To Strims World βρίσκεται μέσα στο Sportowa TV, ένα γνωστό αθλητικό πρόσθετο του Kodi στο Github.

Εγκατάσταση

Όνομα: mbebe Repository
URL: https://mbebe.github.io/blomqvist/

Ξεκινάμε από το κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.

  • Κάνουμε επικόλληση το ακόλουθο url όπως το βλέπουμε:
https://mbebe.github.io/blomqvist/
  • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.
  • Ονομάζουμε .blomqvist ή όπως αλλιώς θέλουμε την πηγή, κάτω από το “Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων”, και πατάμε πάλι το “Εντάξει”.
  • Μετά, επιστρέφουμε στο Κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”. Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί.
  • Στη συνέχεια, πατάμε στην εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ .blomqvist ➜ repository.mbebe.zip.
  • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
  • Κατόπιν, από την ίδια καρτέλα πατάμε στην εγκατάσταση από αποθετήριο.
  • Στη συνέχεια, πατάμε διαδοχικά στα mbebe➜ Πρόσθετα βίντεο➜ Sportowa TV➜ Εγκατάσταση, και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία πατώντας μόνο στο “Εντάξει” μία φορά.
  • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του πρόσθετου, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.
  • Αν χρησιμοποιούμε κάποιο build, πριν φύγουμε από το κέλυφος του Kodi, βάζουμε το Strims World με δεξί κλικ στα αγαπημένα μας, έτσι ώστε να το βρίσκουμε γρήγορα μέσα στο build.

Mirror V2, Swiftstreamz, IPTV-ORG

Το Mirror V2 παραμένει ένα χρήσιμο AIO πρόσθετο, καθώς εκτός από τις αναρίθμητες 4K-FHD ταινίες και σειρές με Real-Debrid, συγκεντρώνει αρκετά sports plugins σε ένα σημείο που το ονομάζει VipBox.

Επιπλέον, περιλαμβάνει και τα κεντρικά ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια που θέτουν γεωγραφικούς περιορισμούς στο ζωντανό πρόγραμμά τους.

Βέβαια, τα ελληνικά κανάλια χωρίς Geo-blocking μπορούμε να τα βρούμε και μέσα στο κορυφαίο πρόσθετο The Crew ή το AliveGR, που ενδέχεται να τα έχουμε ήδη εγκαταστήσει. Στο Crew τα εντοπίζουμε στην ενότητα IPTV > IPTV-ORG.

Το Swiftsteamz, με τη σειρά του, προσφέρει όλα τα μεγάλα ξένα αθλητικά κανάλια που έχουν πολλές ζωντανές μεταδόσεις ποδοσφαίρου, και όχι μόνο. Τα περισσότερα λειτουργούν καλά, αρκεί να ασχοληθούμε και να κάνουμε την απαραίτητη αναζήτηση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Swiftsteamz φαίνεται να λειτουργεί χωρίς προβλήματα μέσα στο Mirror V2, σε αντίθεση με το διαφορετικό Swift Streams που συναντάμε σε πολλά άλλα πρόσθετα.

Επίσης, περιλαμβάνει και συνδρομητικά ελληνικά κανάλια, τα οποία τις ημέρες που υπάρχουν αγώνες φαίνεται να λειτουργούν πολύ καλά, ενώ τις άλλες ημέρες αστοχούν. Πάντως, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που κάναμε τις δοκιμές, λειτουργούσαν και τα οκτώ.

Εγκατάσταση

Όνομα: Cy4Root Mirror Repository
URL: https://cy4root2.github.io/zip/
Εναλλακτικό URL: https://cy4root.github.io/

  • Ξεκινάμε από το κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
  • Κάνουμε επικόλληση το ακόλουθο url:
https://cy4root2.github.io/zip/
  • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.
  • Ονομάζουμε .cy4root την πηγή, ή οποιοδήποτε άλλο όνομα θέλουμε, κάτω από το “Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων”, και πατάμε πάλι το “Εντάξει”.
  • Μετά, επιστρέφουμε στο κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
  • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί.
  • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ .Cy4Root ➜ repository.cy4root-master.zip
  • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
  • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
  • Cy4Root Repository➜ Πρόσθετα βίντεο ➜ Mirror V2 ➜ Εγκατάσταση ➜ Πατάμε μόνο στο “Εντάξει” μία φορά.
  • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του Mirror V2, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.

Όλα τα αθλητικά plugins και την ελληνική IPTV θα τα βρούμε στις διαδρομές που παρατηρούμε στις κάτωθι εικόνες.

Χρειάζεται να έχουμε εναλλακτικές λύσεις στα Live Sports?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας σε ό,τι αφορά τα σπορ στο Kodi, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps