Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Αθλητικές Μεταδόσεις: Το Μοναδικό Μέσο Για Δωρεάν Streaming Χωρίς Διακοπές/Buffering
FEATURED Αθλητικές Μεταδόσεις Το Μοναδικό Μέσο Για Δωρεάν Streaming Χωρίς Buffering Δ2

Αθλητικές Μεταδόσεις: Το Μοναδικό Μέσο Για Δωρεάν Streaming Χωρίς Διακοπές/Buffering

Οι ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Formula 1, MotoGP, και άλλων σπορ, είναι σε εξέλιξη σε όλο τον πλανήτη, και πολλοί από εμάς επιθυμούμε να τις βλέπουμε δωρεάν. Όμως, αν θέλουμε τους αγώνες χωρίς διακοπές, παραμένει απαραίτητη η σχετική πληρωμή. Δείτε με ποιον τρόπο μπορούμε να βλέπουμε ζωντανά όλα τα ματς του κόσμου, αλλά και ελληνικούς αγώνες χωρίς συνδρομή και τις ενοχλητικές καθυστερήσεις στο streaming.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι χρειάζομαι για να βλέπω δωρεάν και αδιάλειπτα τις αθλητικές μεταδόσεις

Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, για να δούμε τους όλους τους αγώνες live, με τις εύκολες μεθόδους του οδηγού χρειαζόμαστε αρχικά μια ευρυζωνική σύνδεση στο Internet. Από εκεί και μετά, εφόσον επιθυμούμε να βλέπουμε τους αγώνες στην τηλεόραση του σαλονιού μας και όχι στην οθόνη του υπολογιστή, έχουμε αρκετές επιλογές.

Για παράδειγμα, αν δεν έχουμε TV Box, η καλύτερη επιλογή είναι το ασύρματο mirroring απευθείας μέσα από το κινητό σε ό,τι αφορά το Android app που θα δούμε στη συνέχεια.

αθλητικές μεταδόσεις 10μν

Ειδάλλως, αν θέλουμε τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις στην τηλεόραση μέσω του υπολογιστή μας, αρκεί να έχουμε Smart TV και ένα ενημερωμένο Windows PC που υποστηρίζει το Miracast.

αθλητικές μεταδόσεις 20α

Όλες σχεδόν οι Smart TV που κυκλοφόρησαν από το 2014 και μετά, ενσωματώνουν το Miracast. Καθώς οι κατασκευάστριες εταιρείες δίνουν τη δική τους ονομασία, πρέπει να ψάξουμε για ένα χαρακτηριστικό τύπου “screen mirroring”.

Ειδάλλως, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα TV Box, ένα mini PC, ή ένα laptop που θα συνδέσουμε ασύρματα ή ενσύρματα στην TV.

Τέλος, χρειαζόμαστε έναν καλό ad-blocker όπως το uBlock Origin στον browser του υπολογιστή μας, καθώς και το Blokada στο TV Box, αλλά και το εύκολο dns.adguard στο κινητό.

Προαιρετικά, μπορούμε να προσθέσουμε το uBlock Origin και στον Kiwi browser της Android συσκευής μας, καθώς όπως έχουμε περιγράψει σε προηγούμενο οδηγό, υποστηρίζει όλα τα πρόσθετα του chrome web store.

Ποια αθλήματα μπορώ να παρακολουθήσω

Το περιεχόμενο του θεάματος που μπορούμε να δούμε στις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις μέσω των δύο μεθόδων του οδηγού είναι ανεξάντλητο.

Οι τρόποι που θα δούμε στη συνέχεια καλύπτουν όλη τη γκάμα των αθλημάτων. Από τα μηχανοκίνητα σπορ, όπως η Formula 1 και το MotoGP, έως το τένις και το επαγγελματικό μποξ.

Όπως είναι φυσικό, το Champions League, το NBA, αλλά και όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Ευρώπης, έχουν τη μερίδα του λέοντος.

PC / Smart TV

Το βρετανικό VIPBox είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος παίκτης στις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις σε όλα τα αθλήματα, καθώς και στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, και με την περιγραφή του αγώνα στα ελληνικά.

αθλητικές μεταδόσεις 10μνα

Η μοναδική διεύθυνση που είναι ασφαλής, και το γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία, είναι η ακόλουθη:

https://www.vipbox.lc/

Το VIPBox λειτουργεί μέσω του browser και καλύπτει τα πάντα, ακόμη και ειδικές εκδηλώσεις όπως τα Grammy Awards, τα Academy Awards κοινώς Oscars, κ.α.  Το streaming λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών, tablet, και PlayStation.

Επιπλέον, το μεγάλο πλεονέκτημα του VIPBox είναι η αδιάλειπτη ροή στις αθλητικές μεταδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βλέπουμε τις ενοχλητικές διακοπές και το buffering που είναι κανόνας στα πρόσθετα του Kodi, αλλά και σε άλλα websites με ζωντανούς αγώνες.

Φυσικά, μπορεί κάποια στιγμή να δούμε μια διακοπή, αλλά αρκεί μια γρήγορη επανάληψη φόρτωσης στον browser και αστραπιαία θα επανέρχεται το streaming. Αυτό μπορεί να συμβεί το πολύ 1-2 φορές στα 90 λεπτά ενός αγώνα ποδοσφαίρου.

Η διαδικασία για να δούμε τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις στο VIPBox είναι ιδιαίτερα εύκολη και αξιόπιστη, και δεν απαιτείται κάποια εγγραφή. Αρχικά, επιλέγουμε την ενότητα του αθλήματος που μας ενδιαφέρει, και μετά τον αγώνα που θέλουμε να δούμε.

Το streaming του αγώνα θα είναι διαθέσιμο μερικά λεπτά πριν ξεκινήσει. Ιδίως στο ελληνικό πρωτάθλημα θα εμφανίζεται σχεδόν την ώρα της έναρξης του ματς, όπου απλά επιλέγουμε κάποιο από τα links που θα εμφανίζονται. Αυτό ήταν όλο.

αθλητικές μεταδόσεις 10μνααα

Σε ό,τι αφορά το Android, όπως αναφέραμε στην αρχή, λειτουργεί σε όλες τις συσκευές. Έτσι, αν θέλουμε τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις του VIPBox στο TV Box, πρέπει να έχουμε τον Kiwi browser με uBlock Origin, ή το Blokada ενεργό στην Android TV.

Αν δεν έχουμε TV Box, τότε οι αθλητικές μεταδόσεις του VIPBox στην Smart TV μπορούν να υλοποιηθούν με το ασύρματο mirroring απευθείας μέσα από τον Kiwi browser του κινητού μας.

Αρκεί μόνο να ενεργοποιήσουμε πρώτα την σχετική ένδειξη της ασύρματης μετάδοσης στo smartphone/tablet, που ενδέχεται να έχει διαφορετικό όνομα και εικονίδιο ανάλογα τον κατασκευαστή.

αθλητικές μεταδόσεις 11m

Ωστόσο, αν θέλουμε καλύτερη ποιότητα εικόνας διαμέσου του Android, ίσως πρέπει να προτιμήσουμε το app που ακολουθεί.

Τέλος, το VIPBox θεωρείται απόλυτα ασφαλές και όπως αναφέραμε στην αρχή, από προσωπική εμπειρία δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα ζήτημα κακόβουλων ενεργειών.

Android / Smart TV

Αν θέλουμε τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις μόνο του ποδοσφαίρου απευθείας στην Android TV, και κυρίως σε πολύ καλύτερη ποιότητα στην τηλεόραση, τότε το Live Football TV – HD είναι το μοναδικό μέσο που μπορεί να μας τις προσφέρει εύκολα και χωρίς να χαθούμε στις ρυθμίσεις και το buffering των addon του Kodi, κ.λ.π.

Έτσι, καθώς το app δεν διατίθεται στο Play Store της Android TV, το μόνο που έχουμε είναι να κατεβάσουμε το apk στο κινητό από το ελληνικό AndroidList που διαθέτει την πιο ενημερωμένη έκδοση του.

Αν θέλουμε την εγκατάσταση απευθείας στο TV Box, χρησιμοποιούμε τον Downloader ή το SFTTV, όπως έχουμε περιγράψει στον σχετικό οδηγό μας.

Από εκεί και μετά, αφού βεβαιωθούμε ότι έχουμε ενεργό το Blokada στην Android TV, δεν χρειάζεται να κάνουμε απολύτως τίποτα άλλο. Μόλις ανοίξουμε το app θα δούμε όλες τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας, για να επιλέξουμε τον αγώνα που θέλουμε.

Όπως αναφέραμε, η ποιότητα εικόνας μέσω του Android app είναι εξαιρετική στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμη και στους ελληνικούς αγώνες.

Επίσης, αν δεν έχουμε Android TV, μπορούμε πάντα να δούμε τα ματς πάλι σε υψηλή ποιότητα στην Smart TV, απευθείας μέσα από το κινητό μας και μέσω του  ασύρματου mirroring, όπως περιγράψαμε προηγουμένως.

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να έχουμε ενεργό το Blokada για smartphone / tablet, ή αλλιώς το εύκολο dns.adguard.

Τέλος, το apk θεωρείται απόλυτα ασφαλές και αυτό το επιβεβαιώνει και το VirusTotal όπως παρατηρούμε στο κάτωθι στιγμιότυπο.

αθλητικές μεταδόσεις 11maa

Εσείς πώς βλέπετε τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps