Home » Software » Παιχνίδια » Η Καταιγίδα Της Blizzard, PlayStation 5, Steam Remote Play Together
Η Καταιγίδα Της Blizzard, PlayStation 5, Steam Remote Play Together

Η Καταιγίδα Της Blizzard, PlayStation 5, Steam Remote Play Together

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Blizzard απέκλεισε (αλλά πλέον επανέφερε) επαγγελματία παίκτη επειδή ανέφερε σε συνέντευξή του ένα σύνθημα που χρησιμοποιούν οι διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ. Το όνομα της επόμενης κονσόλας που θα κυκλοφορήσει η Sony είναι PlayStation 5 και θα κυκλοφορήσει το 2020. Η Valve ανακοίνωσε το Steam Remote Play Together, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν local multiplayer mode εξ αποστάσεως.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Blizzard απέκλεισε παίκτη εξαιτίας των πεποιθήσεων του

Η Blizzard μονοπώλησε το ενδιαφέρον αρκετών ιστοσελίδων και όχι εξαιτίας κάποιου event σε ένα από τα παιχνίδια της. Ο αποκλεισμός ενός επαγγελματία παίκτη είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες να μποϊκοτάρουν την εταιρεία.

Ωστόσο, για να κατανοήσουμε κάθε πλευρά της όλης υπόθεσης θα πρέπει να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και να ασχοληθούμε με κάποια γεγονότα. Όλα ξεκίνησαν με το Χονγκ Κονγκ, την πρώην βρετανική αποικία στα νοτιοανατολικά της Κίνας.

Το 1997, το Ηνωμένο Βασίλειο παρέδωσε το Χονγκ Κονγκ στην Κίνα. Ωστόσο, η πρώην αποικία έχει δικό της σύνταγμα, το οποίο ορίζει ότι θα διατηρήσει το κοινό δίκαιο και το καπιταλιστικό σύστημα μέχρι το έτος 2047.

Τον Ιούνιο του 2019, η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ προσπάθησε να καθιερώσει έναν εξαιρετικά αμφιλεγόμενο νόμο. Οι κάτοικοι ξεκίνησαν ειρηνικές διαμαρτυρίες ζητώντας να μην ψηφιστεί ο νόμος, και τελικά τον Σεπτέμβριο έγινε ανάκληση του νομοσχεδίου.

Ωστόσο, οι κάτοικοι εναντιώθηκαν στην κυβέρνηση και συνέχισαν τις διαμαρτυρίες, ζητώντας περισσότερες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις. Αυτό δεν σταμάτησε την κυβέρνηση από το να ψηφίσει νόμο που απαγορεύει τη χρήση μασκών σε δημόσιους χώρους.

Κάπως έτσι φτάνουμε στα γεγονότα της εβδομάδας και τη Blizzard. Στις 6 Οκτωβρίου, έλαβε χώρα στην Ταϊβάν το Asia-Pacific Hearthstone Grandmasters. Μετά το τουρνουά, οι casters πήραν συνέντευξη από τον επαγγελματία παίκτη με το όνομα “Blitzchung”.

Ο Chung Ng Wai, όπως είναι το πραγματικό όνομα του “Blitzchung”, φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα και γυαλιά του σκι. Κάποια στιγμή, ο παίκτης είπε τη φράση “Liberate Hong Kong, revolution of our time”, η οποία συνδέεται με τις διαμαρτυρίες.

Η αντίδραση της Blizzard στη συμπεριφορά του “Blitzchung” ήταν άμεση. Αρχικά, απαγόρευσε στον Chung να συμμετέχει σε τουρνουά για έναν χρόνο και του αφαίρεσε το δικαίωμα να λάβει το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στο τουρνουά.

Έπειτα, η Blizzard απέλυσε τους δύο casters που πραγματοποιούσαν τη συνέντευξη, διότι σύμφωνα με την ίδια δεν αντέδρασαν καθόλου στη συμπεριφορά του παίκτη.

Επιπλέον, η Blizzard δήλωσε ότι ο Chung παραβίασε έναν κανόνα του διαγωνισμού που απαγορεύει στους συμμετέχοντες να δείχνουν δημόσια αδιαφορία, να προσβάλλουν το κοινό, ή να βλάπτουν την εικόνα της ως εταιρεία.

Τα παιχνίδια της Blizzard έχουν ιδιαίτερη απήχηση στην Κίνα. Γι’ αυτό, αρκετοί θεωρούν ότι προέβη στις συγκεκριμένες κινήσεις για να μην χάσει το κοινό της στη χώρα.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα παίκτες, οπαδοί, ακόμη και υπάλληλοι της εταιρείας, να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους με ποικίλους τρόπους. Κάποιοι τροποποίησαν το λογότυπο της.

https://twitter.com/spicy_wasabaee/status/1181877857871548416

Άλλοι δημιούργησαν meme χρησιμοποιώντας τη Mei από το Overwatch.

https://twitter.com/RampantCritic/status/1181844303016005632

Οι υπάλληλοι της Blizzard αρνήθηκαν να πάνε για δουλειά και συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της εταιρείας, δείχνοντας έτσι ότι υποστηρίζουν το Χονγκ Κονγκ.

Το γεγονός έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στον χώρο του gaming. Εκπρόσωπος της Epic Games δήλωσε ότι η εταιρεία υποστηρίζει το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του για την πολιτική και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επίσης, τόνισε ότι ποτέ δεν θα απαγορεύσει σε κανέναν να εκφράζεται ελεύθερα, ούτε θα τον τιμωρήσει επειδή μίλησε για τις πεποιθήσεις του.

Η Tencent κατέχει το 40% της Epic Games και το 5% της Activision Blizzard. Ο CEO της Epic Games δήλωσε ότι η Tencent δεν θα επηρεάσει τις αποφάσεις της. Ωστόσο, φαίνεται ότι η κινέζικη εταιρεία ασκεί επιρροή στις αποφάσεις της Blizzard.

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα αυξανόμενης δημόσιας πίεσης, η Blizzard το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ανέστρεψε μερικώς τον αποκλεισμό του NG Wai Chung και των δύο casters, μετατρέποντάς τα σε εξάμηνο αποκλεισμό.

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020

Εδώ και μήνες κυκλοφορούν φήμες για την επόμενης γενιάς κονσόλα της Sony, και τελικά η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα ονομάζεται PlayStation 5 και θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020.

Εκτός από το όνομα και την περίοδο κυκλοφορίας του PlayStation 5, η Sony αποκάλυψε και αρκετά από τα χαρακτηριστικά της κονσόλας.

Πρώτα από όλα, η νέα κονσόλα θα διαθέτει SSD ο οποίος θα ενισχύσει ιδιαίτερα την ταχύτητα του συστήματος. Ένας SSD είναι πολύ πιο γρήγορος από έναν HDD και θα μειώσει αισθητά τους χρόνους φόρτωσης των παιχνιδιών.

Επιπλέον, ο SSD θα ενισχύσει αρκετά το gaming stream. Όσο γρήγορη σύνδεση και να διαθέτουμε, αν ο δίσκος δεν μπορεί να επεξεργαστεί γρήγορα τα δεδομένα που γίνονται stream, πάντα θα υπάρχουν καθυστερήσεις και κωλύματα.

Το επόμενο μεγάλο βήμα που κάνει η Sony είναι ότι θα εξοπλίσει το PlayStation 5 με έναν 8-core Zen 2 7nm Ryzen επεξεργαστή.

Ο νέος ισχυρός επεξεργαστής θα είναι σε θέση να διαχειριστεί πιο περίπλοκους ανοιχτούς κόσμους με βελτιωμένο ρεαλισμό. Επίσης, ο Ryzen επεξεργαστής θα βοηθήσει στη βελτίωση της οπτικής πιστότητας.

Επιπλέον, ο Lead System Architect της Sony, Mark Cerny, είπε ότι το PlayStation 5 θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί real-time ray tracing, χάρη στη διαδικασία επιτάχυνσης που θα υποστηρίζει η GPU.

Οι αναβαθμίσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η Sony είπε ότι τα χειριστήρια του PlayStation 5 θα έχουν προσαρμόσιμες σκανδάλες. Έτσι, οι προγραμματιστές θα μπορούν να ρυθμίζουν το επίπεδο αντίστασης των L2 και R2.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε προσαρμόσιμες σκανδάλες σε χειριστήριο. Αντίστοιχη τεχνολογία διαθέτει και το Xbox Elite Controller 2, αλλά η υλοποίηση της Sony είναι διαφορετική.

Η εταιρεία ανέφερε ότι οι σκανδάλες θα είναι σε θέση να ασκούν πίεση στο χέρι του χρήστη, προσφέροντας μεγαλύτερο ρεαλισμό. Ως παράδειγμα έδωσε το τράβηγμα της χορδής ενός τόξου, που στην πραγματικότητα πιέζει το εσωτερικό των δακτύλων.

Επιπλέον, ο Cenry είπε ότι πλέον οι προγραμματιστές θα είναι σε θέση να χωρίσουν τα παιχνίδια τους σε κομμάτια και ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει ποια τμήματα του παιχνιδιού θα εγκαθιστά.

Για παράδειγμα, όταν ο κάτοχος της κονσόλας τερματίσει το single-player mode ενός παιχνιδιού, θα μπορεί να το απεγκαταστήσει και να διατηρήσει μόνο το multiplayer. Με αυτόν τον τρόπο θα απελευθερώνει χώρο στον SSD για περισσότερα παιχνίδια.

Τέλος, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το PlayStation 5 θα διαθέτει UHD 4K Blu-ray disc player, θα υποστηρίζει 8K αναλύσεις, και ανέφερε μικρές βελτιώσεις που θα κάνει στο περιβάλλον χρήστη.

Local multiplayer εξ αποστάσεως με το Steam Remote Play Together

Το Steam ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Remote Play Together”. Η εταιρεία εξήγησε ότι το Remote Play Together θα επιτρέπει σε δύο μέχρι τέσσερις παίκτες να παίζουν local multiplayer παιχνίδια μέσω ίντερνετ.

Ακούγεται λίγο μπερδεμένο, αλλά είναι πολύ πιο απλό. Για να λειτουργήσει το Remote Play Together, χρειάζεται ένας από τους παίκτες να έχει αγοράσει το παιχνίδι. Έπειτα, ο παίκτης αυτός ανοίγει το παιχνίδι και ξεκινά ένα local multiplayer mode.

Στη συνέχεια, ο παίκτης καλεί φίλους του να παίξουν μαζί και κάνει stream το παιχνίδι στους υπολογιστές τους. Όπως είναι λογικό, θα πρέπει ο παίκτης να διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση, διαφορετικά το Remote Play Together θα παρουσιάζει προβλήματα.

Τα παιχνίδια θα γίνονται stream στα 1080p και 60fps. Επίσης, το Remote Play Together θα αναγνωρίζει αυτόματα αν οι φιλοξενούμενοι παίκτες χρησιμοποιούν χειριστήρια και θα ενημερώνει άμεσα το παιχνίδι στον υπολογιστή του οικοδεσπότη.

Η beta φάση του Remote Play Together θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου και η Valve θα διαθέσει το χαρακτηριστικό σε όλα τα παιχνίδια που προφέρουν local co-op ή split screen mode.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 13 με 19 Οκτωβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20191012 - Η Καταιγίδα Της Blizzard, PlayStation 5, Steam Remote Play Together

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 13 και 19 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

15 Οκτωβρίου

  • Baldur’s Gate Enhanced Edition – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Overwatch – στο Nintendo Switch
  • Planescape & Icewind Dale Enhanced Editions – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition – στο Nintendo Switch
  • Children of Morta – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • DayZ – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Disco Elysium – σε PC
  • Outer Wilds – στο PlayStation 4
  • Zombieland: Double Tap – Road Trip – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Earth Defense Force: Iron Rain – σε PC
  • Grandia HD Remaster – σε PC

16 Οκτωβρίου

  • Little Town Hero – στο Nintendo Switch
  • Chernobylite – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

17 Οκτωβρίου

  • Travis Strikes Again: No More Heroes – σε PlayStation 4 και PC
  • Columns 2 – στο Nintendo Switch
  • The Fisherman: Fishing Planet – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Ichidant-R- στο Nintendo Switch
  • Kine – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Monkey King: Hero is Back – σε PlayStation 4 και PC
  • Stranded Sails – Explorers of the Cursed Islands – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Felix the Reaper – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

18 Οκτωβρίου

  • Digimon Story Cyber Sleuth Complete Edition – σε Nintendo Switch και PC
  • Plants Vs. Zombies: Battle for Neighborville – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Ringfit Adventure – στο Nintendo Switch
  • Return of the Obra Dinn – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Ice Age: Scrat's Nutty Adventure – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Megaquarium – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Pig Eat Ball – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Raging Loop – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Lovecraft Tales: The Whisperer in the Darkness – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Racing Sale

Αυτή την εβδομάδα, το Humble Bundle μας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα racing παιχνίδια. Στο Racing Sale θα βρούμε ποικιλία τίτλων και προσφορές που αγγίζουν το -85%.

Wreckfest -60%

Η Bugbear Entertainment προσπάθησε να διαφοροποιήσει το Wreckfest από τα άλλα racing παιχνίδια, προσθέτοντας μερικά ξεχωριστά στοιχεία.

Το γενικό gameplay του “Wreckfest” δεν διαφέρει καθόλου από τα υπόλοιπα παιχνίδια αγώνων δρόμου. Ωστόσο, οι κόντρες εδώ είναι βρώμικες, και ο καθένας θα κάνει τα πάντα ώστε να είναι ο μοναδικός επιζών.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να καταφέρνουμε να βρίσκουμε ισορροπία μεταξύ των τακτικών επιβίωσης και της διαμόρφωσης επιθετικής στρατηγικής.

DiRT 4 -80%

Τα λόγια είναι περιττά. Το DiRT 4 είναι ο τελευταίος τίτλος μιας εκ των πιο επιτυχημένων παιχνιδιών αγώνων εκτός δρόμου.

Η σειρά ξεκίνησε το 1998 με το “Colin McRae Rally”, και πρώτη φορά είδαμε τον όρο Dirt το 2007 με το “Colin McRae: Dirt”. Τέλος, το 2017 κυκλοφόρησε το “DiRT 4”, με πλούσιο περιεχόμενο, που θα μας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Motorsport Manager -75%

Το Motorsport Manager είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης που δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού να διαχειριστούν τη δική τους ομάδα.

Στο Motorsport Manager ο παίκτης προσλαμβάνει οδηγούς, κατασκευάζει και αναβαθμίζει αυτοκίνητα, και έχει ως βασικό σκοπό να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Racing Sale”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Livewire Bundle

Το Livewire Bundle του Fanatical μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε μερικά από τα καλύτερα top-down shooter, platformer, και RPG παιχνίδια δράσης όλων των εποχών.

Το πακέτο είναι χωρισμένο σε δύο tier. Πληρώνοντας κάτι παραπάνω από ένα ευρώ, αγοράζουμε το Tier 1, το οποίο περιέχει τους εξής τίτλους:

  • Deployment
  • Ninjin: Clash of Carrots
  • Magrunner: Dark Pulse
  • Super Panda Adventures

Δίνοντας περίπου πέντε ευρώ, αποκτάμε το Tier 2 και προσθέτουμε στην παραπάνω λίστα τα ακόλουθα παιχνίδια:

  • Dimension Drifter
  • Robothorium: Cyberpunk Dungeon Crawler
  • Omen Exitio: Plague
  • Hamsterdam
  • Black Paradox
  • Degrees of Separation
  • On Rusty Trails
  • Archamon

F.E.A.R. Bundle

Με το F.E.A.R. Bundle του Fanatical αγοράζουμε ολόκληρη τη σειρά παιχνιδιών F.E.A.R. στην τιμή των 5,15€. Το F.E.A.R. αφορά την ομώνυμη ειδική ομάδα, η οποία προσπαθεί να εξοντώσει μία παραφυσική οντότητα, που ονομάζεται Alma Wade.

Το πακέτο περιέχει τους τρεις βασικούς τίτλους της σειράς, τα δύο expansion pack του “F.E.A.R.”, καθώς και το expansion pack του “F.E.A.R. 2: Project Origin”. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων που περιέχει το πακέτο είναι 51,96€.

Middle-earth: Shadow of Mordor Bundle

Το “Middle-earth: Shadow of Mordor” είναι μία περιπέτεια δράσης ανοιχτού κόσμου, που αναπτύχθηκε από την Monolith Productions. Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα μεταξύ των γεγονότων του “The Hobbit” και του “The Lord of the Rings”.

Πέραν του βασικού τίτλου, κυκλοφόρησαν και αρκετά DLC που προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο στο παιχνίδι και επεκτείνουν την ιστορία του.

Το Middle-earth: Shadow of Mordor Bundle κοστίζει μόνο 5,15€ και περιέχει το παιχνίδι και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει γι' αυτό.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Surviving Mars στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Surviving Mars”, ένα simulation city building παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2018.

Εκτός από το βασικό παιχνίδι, η Epic Games προσφέρει δωρεάν και δύο DLC του Surviving Mars, το “Mysteries Resupply Pack” και το “Space Race”.

Για να πάρουμε δωρεάν το Surviving Mars, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps