Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Νοέμβριος 2019

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Νοέμβριος 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές. Όμως, πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi, Stremio, και τα απαγορευμένα ελληνικά site, με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στο μηνιαίο CineSteps φιλτράρουμε τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα έργα που προτείνουμε τα έχουμε δει. Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

The Morning Show

  • Είδος: Κωμωδία, Δράμα
  • Δίκτυο: Apple TV+
  • Ένας κύκλος – 10 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,3/10 – ‎1.531 ψήφοι
  • Subs4Series: 9,5/10 – 2 ψήφοι
  • Το 94% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

H νέα σειρά, που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στην Apple TV+, είναι αναμφίβολα ένας πετυχημένος συνδυασμός κωμωδίας και δράματος με καλές ερμηνείες από την Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν, και όχι μόνο. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και τα torrent του Magico σε επίσης καλή ποιότητα.

The Deuce (2017–2019)

  • Είδος: Δράμα
  • Δίκτυο: HBO
  • Τρεις κύκλοι – 25 επεισόδια
  • IMDb: 8,1/10 – ‎19.968 ψήφοι
  • Subs4Series: 7,9/10 – 15 ψήφοι
  • Το 91% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές online του HBO με γνωστούς και καλούς ηθοποιούς. Αν δεν την έχουμε δει πρέπει να την βάλουμε στις προτεραιότητες μας.

Ακολουθεί τη ζωή στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 και του 1980, όταν η πορνεία, τα ναρκωτικά, τα γυρίσματα ταινιών πορνό, και η δράση των γκάνγκστερ, ήταν σε έξαρση στο Μανχάταν. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, GamatoTV, και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμη ελληνικοί υπότιτλοι για τη 2η και 3η σεζόν, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσουν σταδιακά αυτή την περίοδο.

Pose (2018)

  • Είδος: Δράμα
  • Δίκτυο: FX
  • Δύο κύκλοι – 18 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,5/10 – ‎11.750 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,7/10 – ‎3 ψήφοι
  • Το 95% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Η Πόζα έχει βραβευτεί με τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη δραματική τηλεοπτική σειρά. Απεικονίζει γεγονότα που αφορούν την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα της Νέας Υόρκης και τη σκηνή των Drag Queens στη δεκαετία του 80.

Τον Ιούλιο του 2018 η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου 2019. Επίσης, η FX ανανέωσε τη σειρά για τρίτη σεζόν. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Magigo, GamatoTV, και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Why Women Kill (2019)

  • Είδος: Κωμωδία, Έγκλημα, Δράμα
  • Δίκτυο: CBS
  • Ένας κύκλος – 10 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,1/10 – ‎3.162 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,4/10 – ‎5 ψήφοι
  • Το 95% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Το “Γιατί οι γυναίκες σκοτώνουν” είναι μια αξιόλογη αμερικανική μαύρη κωμωδία 10 επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου 2019. Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

Η σειρά απεικονίζει με ιδιαίτερο τρόπο τα γεγονότα που οδηγούν στο θάνατο των συζύγων τριών παντρεμένων γυναικών. Όλες ζουν στο ίδιο σπίτι αλλά σε διαφορετικές δεκαετίες. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, GamatoTV, και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Suburra – La serie (2017–2019)

  • Είδος: Δράση, Έγκλημα
  • Δίκτυο: Netflix
  • Δύο κύκλοι – 18 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,0/10 – ‎7.553 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,3/10 – ‎6 ψήφοι
  • Το 96% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το “Υπόγεια Πόλη: Αίμα Στη Ρώμη” είναι μια ιταλική τηλεοπτική σειρά εγκλήματος και πρόκειται για prequel της ταινίας Suburra του 2015. Πρωταγωνιστεί και Έλληνας ηθοποιός στον πρώτο κύκλο.

Παρότι δεν είναι στο επίπεδο της σειράς Gomorrah και υπάρχουν αρκετές υπερβολές και αδιάφορες σκηνές, αν κάνουμε λίγο υπομονή στο πρώτο επεισόδιο που είναι σχετικά αργό και ενδεχομένως βαρετό, τα πράγματα στη συνέχεια αποκτούν κάποιο ενδιαφέρον.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Η πλατφόρμα ή το ανανεωμένο πρόσθετο του Netflix στο Kodi την αναπαράγουν σε UHD και 5.1 surround sound.

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates

  • Είδος: Ντοκιμαντέρ
  • Δίκτυο: Netflix
  • Ένας κύκλος – 3 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,0/10 – ‎3.940 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι

Όπως και να το κάνουμε, το πώς σκέφτεται και ενεργεί ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες και φιλάνθρωπους του πλανήτη, έχει το ενδιαφέρον του.

Παρότι υπάρχουν και σκηνές μέσα στο ντοκιμαντέρ που ενδέχεται να μας φανούν εντελώς αδιάφορες, η σειρά του Netflix μας μεταφέρει με επιτυχία στο μυαλό του διάσημου οραματιστή της τεχνολογίας. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Η πλατφόρμα ή το ανανεωμένο πρόσθετο του Netflix στο Kodi την αναπαράγουν σε UHD και 5.1 surround sound.

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps