Home » Hardware » Προσφορές » Τα Καλύτερα Site Για Επιστροφή Χρημάτων Σε Online Αγορές
Τα Καλύτερα Site Για Επιστροφή Χρημάτων

Τα Καλύτερα Site Για Επιστροφή Χρημάτων Σε Online Αγορές

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα που εξασφαλίζουν καλύτερες τιμές όταν αγοράζουμε διάφορα προϊόντα. Όμως, ίσως δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και πλατφόρμες που επιστρέφουν χρήματα όταν κάνουμε τις online αγορές μας. Δείτε τα καλύτερα site για επιστροφή χρημάτων, ακόμη και όταν πληρώνουμε με αντικαταβολή, τα οποία πιστώνονται αμέσως στον λογαριασμό μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Επιστροφή χρημάτων από αγορές

Η επιστροφή χρημάτων, ή αλλιώς cashback, είναι μια διαδεδομένη υπηρεσία εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό.

Υπολογίζεται ότι στη Μ. Βρετανία περισσότεροι από επτά εκατομμύρια χρήστες έχουν εξοικονομήσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ μέσα από αντίστοιχες πλατφόρμες.

Φυσικά, η επιστροφή μετρητών είναι ένα πλεονέκτημα που μας δίνουν εδώ και καιρό αρκετές τράπεζες. Βέβαια, απαιτείται να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά την σχετική κάρτα που μας έχουν εκδώσει.

Επιστροφή Χρημάτων 1α

Ωστόσο, η επιστροφή χρημάτων από online αγορές αποτελεί μια έξτρα παροχή, η οποία είναι ανεξάρτητη από αυτή των τραπεζών. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να πληρώνουμε μόνο με κάρτα για να κερδίσουμε επιστροφή χρημάτων, καθώς μπορούμε να την έχουμε και με αντικαταβολή, κατάθεση, PayPal, κ.ο.κ.

Φυσικά, αν έχουμε μια τραπεζική κάρτα που παρέχει επιστροφή μετρητών, ενδέχεται να μας συμφέρει διπλά, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κερδίζουμε μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων από τις online αγορές μας σε διάφορα γνωστά καταστήματα.

Βασική προϋπόθεση για να έχουμε αυτό το οικονομικό όφελος από την πλατφόρμα που μας παρέχει την επιστροφή χρημάτων είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου ψωνίζουμε να συνεργάζονται με το site.

Επιστροφή Χρημάτων 1αα

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, είναι αναρίθμητα τα συνεργαζόμενα eshop από Ελλάδα και εξωτερικό. Πολλά από αυτά είναι δημοφιλή και καλύπτουν όλους τους κλάδους, όπως τεχνολογία, ταξίδια, μόδα και ομορφιά, είδη σπιτιού, ηλεκτρικά, ασφάλειες, υπηρεσίες, κ.α.

Pigogo

Το Pigogo είναι μια απλή πλατφόρμα που μας επιτρέπει να κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές μας αγορές.

Από τη στιγμή που πραγματοποιούμε τις αγορές μας στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα, κερδίζουμε επιστροφή στο Pigogo. Δεν πρόκειται για πόντους, δώρα, ή κουπόνια, αλλά για πραγματικά χρήματα που πιστώνονται στον λογαριασμό μας.

Ωστόσο, εκτός από επιστροφή χρημάτων, το Pigogo προσφέρει και εκπτωτικούς κωδικούς. Μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε στα καταστήματα για έξτρα όφελος, καθώς και στις προσφορές ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι μια απλή εγγραφή μέσω Google, Facebook, ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας και ένα έγκυρο email.

Από εκεί και μετά, η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και εύκολη. Αρχικά, βρίσκουμε μέσα από τον κατάλογο του site το ηλεκτρονικό κατάστημα που μας ενδιαφέρει. Κατόπιν, πραγματοποιούμε κανονικά τις αγορές μας όπως θα κάναμε με οποιοδήποτε e-shop.

Όταν επιλέξουμε το κατάστημα που μας ενδιαφέρει, στην επόμενη καρτέλα θα δούμε το ποσοστό της επιστροφής χρημάτων που κερδίζουμε, ανάλογα την κατηγορία των προϊόντων που μας ενδιαφέρουν.

Όταν μεταφερθούμε σε ένα κατάστημα μέσω της πλατφόρμας και πραγματοποιήσουμε μία αγορά, εμείς κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων. Ταυτόχρονα, το Pigogo κερδίζει και αυτό ένα ποσό λόγω του ότι εκείνο μας παρέπεμψε στο κατάστημα.

Με τον τρόπο αυτόν, η πλατφόρμα είναι σε θέση να μας προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν. Αυτού του είδους η στρατηγική λέγεται Affiliate Marketing και την έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο οδηγό μας.

Έτσι, αφού ολοκληρώσουμε την αγορά μας, αμέσως κερδίζουμε την επιστροφή χρημάτων. Η πλατφόρμα καταγράφει την μεταφορά και το ποσό της επιστροφής θα φαίνεται στον λογαριασμό μας στο Pigogo.

Όλες οι επιστροφές χρημάτων που έχουμε κερδίσει θα βρίσκονται στην σχετική καρτέλα της σύνοψης.

Τι χρειάζεται για να καταγραφεί μια αγορά?

Για να καταγραφεί από το Pigogo μια αγορά μας σε ένα συνεργαζόμενο κατάστημα και να μπορούμε να λάβουμε την αντίστοιχη επιστροφή, πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα:

Αν θέλουμε αναλυτικές πληροφορίες, το Pigogo μας παρέχει πλήρη βοήθεια σε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε τις συχνές ερωτήσεις ανά κατηγορία.

Πως λαμβάνω την ανάλογη επιστροφή?

Μπορούμε να λάβουμε την επιστροφή χρημάτων που συγκεντρώσαμε σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό μας ή στο Viva Wallet.

Από την ενότητα “Στοιχεία πληρωμής” μπορούμε να ορίσουμε τον τρόπο που θέλουμε να λαμβάνουμε τα χρήματά μας από το Pigogo.

Επιστροφή-Χρημάτων-40αα

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, το ελάχιστο ποσό πληρωμής του Pigogo είναι μόλις ένα ευρώ για τη Viva και πέντε ευρώ για την τραπεζική κατάθεση. Επιπλέον, οι πληρωμές προς τους χρήστες πραγματοποιούνται δύο φορές τον μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχουμε συγκεντρώσει τουλάχιστον πέντε ευρώ σε επιστροφή αν πρόκειται να πληρωθούμε μέσω τράπεζας, ή ένα ευρώ αν η πληρωμή θα γίνει μέσω Viva Wallet.

Αν δεν έχουμε συγκεντρώσει το ποσό, τα χρήματά μας φυσικά δεν χάνονται, καθώς θα παραμένουν στο Pigogo μέχρι να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό.

Επιστροφή-Χρημάτων-40αααα

Για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, το Pigogo δεν χρεώνει για την πληρωμή. Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσει η τράπεζά μας. Για ποσά επιστροφής άνω των 30 ευρώ, το Pigogo καλύπτει και αυτά τα έξοδα.

Έτσι, για λογαριασμούς Eurobank, Πειραιώς, και Alpha Bank, καθώς και για την επιλογή πληρωμής με Viva Wallet, τα έξοδα μεταφοράς είναι μηδενικά για όλα τα ποσά.

Διπλή επιστροφή χρημάτων

Το Pigogo διπλασιάζει την επιστροφή χρημάτων στην πρώτη αγορά που θα κάνουμε μέσω της πλατφόρμας. Επίσης, κάθε μήνα, ένας τυχερός διπλασιάζει την επιστροφή χρημάτων που συγκέντρωσε τον συγκεκριμένο μήνα.

Κουπόνια

Το Pigogo προσφέρει και εκπτωτικούς κωδικούς και κουπόνια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα, κατά τη διαδικασία της αγοράς.

Συνήθως εμφανίζονται κατά τη διαδικασία αγοράς, ή και στη σελίδα του καλαθιού. Θα δούμε το σχετικό πεδίο του εκπτωτικού κωδικού για να τον εισάγουμε εκεί.

Επιστροφή-Χρημάτων-41ααα

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αξιοποιήσουμε την έκπτωση που μας προσφέρουν οι κωδικοί, συνδυαστικά με την επιστροφή χρημάτων από το Pigogo.

Επιστροφή-Χρημάτων-41αα

Αν θέλουμε ακόμη περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες, το Pigogo μας παρέχει πλήρη βοήθεια σε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε τις συχνές ερωτήσεις ανά κατηγορία.

ApoPou

Το χρήσιμο cashback μας το παρέχει και το ApoPou. Εδώ θα βρούμε πολλά συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και στην Κίνα, όπου διαμέσου της πλατφόρμας θα έχουμε επιστροφή χρημάτων σε κάθε online αγορά.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι μια απλή εγγραφή, συμπληρώνοντας το email μας και έναν κωδικό.

Στη συνέχεια, βρίσκουμε το eshop από όπου θέλουμε να ψωνίσουμε μέσω του καταλόγου των online καταστημάτων που υπάρχουν στην πλατφόρμα, ή μέσω της αναζήτησης.

Κατόπιν, κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο “Κατάστημα” για να εισέλθουμε σε αυτό για να κάνουμε τις αγορές μας όπως θα κάναμε και χωρίς την πλατφόρμα.

Αφού ολοκληρώσουμε την αγορά μας, το ApoPou μας πιστώνει την επιστροφή μετρητών στον λογαριασμό μας.

Επιστροφή-Χρημάτων-31α

Όλες οι επιστροφές χρημάτων που έχουμε κερδίσει θα βρίσκονται στο ιστορικό κλικ.

Επιστροφή-Χρημάτων-31αα

Επιπλέον, εκτός από την επιστροφή χρημάτων, στο ApoPou θα βρούμε και διάφορα κουπόνια που κατεβάζουν το αρχικό κόστος αγοράς.

Ένα όμως αρνητικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας, σε σχέση με το Pigogo, είναι ότι το ApoPou κρατάει εννιά ευρώ τον χρόνο από την επιστροφή χρημάτων που δικαιούμαστε. Τα χρήματα αυτά τα κρατάει από την πρώτη ανάληψη που θα ζητήσουμε κάθε χρόνο.

Πώς λαμβάνω την ανάλογη επιστροφή?

Η χρήση της πλατφόρμας είναι εξαιρετικά απλή σε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Αν θέλουμε περαιτέρω βοήθεια για οτιδήποτε μας ενδιαφέρει σχετικά με την επιστροφή χρημάτων, απλά πατάμε τις συχνές ερωτήσεις.

Σας φάνηκαν ενδιαφέροντα τα site για επιστροφή χρημάτων?

Αν βρήκατε ενδιαφέρουσα την επιστροφή χρημάτων στο Pigogo και ApoPou ή σας δημιουργήθηκε κάποια απορία, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps