Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2019
Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα *Gadget* του Μήνα - Σεπτέμβριος 2019

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Σεπτέμβριος 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, αλλά εμείς δεν κάνουμε διακοπές. Σκαλίσαμε το internet και βρήκαμε περισσότερα περίεργα gadget να σας παρουσιάσουμε. Αυτόν τον μήνα, μεταξύ άλλων, έχουμε μία συσκευή που ελέγχει την υγεία των φυτών, έναν πολυφορτιστή ο οποίος υποστηρίζει την ταυτόχρονη φόρτιση έως τριών συσκευών, και μία τσάντα με ενσωματωμένη LED οθόνη.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Βάση πολλαπλών χρήσεων για smartphone

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες είδη φορτιστών και βάσεων στήριξης για smartphone και tablet. Ωστόσο, η Baseus δημιούργησε μία βάση πολλαπλών χρήσεων ειδικά σχεδιασμένη για smartphone.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα *Gadget* του Μήνα - Σεπτέμβριος 2019

Οι θύρες που διαθέτει η Baseus 7 in 1 προσφέρουν αρκετές δυνατότητες. Για παράδειγμα, με τη θύρα USB Type-C φορτίζουμε το κινητό και χρησιμοποιώντας τις τρεις θύρες USB, συνδέουμε διάφορα αξεσουάρ.

Επιπλέον, η Baseus 7 in 1 έχει θύρα HDMI και υποδοχές καρτών μνήμης. Μπορούμε να παραγγείλουμε τη βάση με 20,84€ από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Θήκη πιστωτικών καρτών για smartphone

Οι περισσότεροι από εμάς κυκλοφορούμε με το κινητό, τα κλειδιά, και την κάρτα της τράπεζας. Συνήθως, έχουμε μαζί μας ένα μικρό πορτοφόλι στο οποίο φυλάμε τις κάρτες και ίσως ένα μικρό ποσό σε μετρητά.

Ωστόσο, αν δεν συνηθίζουμε να πληρώνουμε με μετρητά, δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάμε μαζί μας ολόκληρο πορτοφόλι. Μπορούμε απλά να χρησιμοποιήσουμε τη λεπτή θήκη σιλικόνης για smartphone που δημιούργησε η Baseus.

Στη θήκη μπορούμε να τοποθετήσουμε μόνο μία κάρτα και όταν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε, τη σπρώχνουμε από την ειδική εγκοπή στο κάτω μέρος. Η θήκη κοστίζει 5,41€ και είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα.

Βάση ασύρματης φόρτισης με αποσπώμενο φωτάκι νυκτός

Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά smartphone που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και στη στήλη με τα gadget έχουμε δει αρκετές βάσεις ασύρματης φόρτισης.

Αυτό που κάνει τη βάση ασύρματης φόρτισης της Yeelight να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει μαγνητικό LED φωτάκι νυκτός. Η βάση είναι ιδιαίτερα λεπτή, με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση μέχρι 10W.

Το LED φωτάκι έχει 500mAh που του προσφέρει έως και 24 ώρες αυτονομία. Η τιμή του Yeelight Wireless Charger στο Banggood είναι 22,57€.

Τσάντα με ενσωματωμένη LED οθόνη

Μία τσάντα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις, είτε διότι είμαστε σπουδαστές, είτε γιατί ως επαγγελματίες μεταφέρουμε διαρκώς έγγραφα, το laptop, και άλλα αντικείμενα.

Η παραπάνω τσάντα απευθύνεται στους λάτρεις των gadget και όχι μόνο. Πρόκειται για μία αδιάβροχη τσάντα με διαστάσεις 44x35x13 εκατοστά και χωρητικότητα 20 λίτρα.

Επίσης, η τσάντα διαθέτει μία LED οθόνη η οποία τροφοδοτείται μέσω powerbank. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της εταιρείας, μπορούμε να προβάλλουμε στην οθόνη μηνύματα, εικόνες, ή animation.

Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, μπλε, κίτρινο, και γκρι, και κοστίζει στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest 79,64€.

Ψηφιακό θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης της Xiaomi

Ένα ιατρικό θερμόμετρο είναι πάντα χρήσιμο, ειδικά τις περιόδους όπου βρίσκονται σε έξαρση οι ιώσεις. Ωστόσο, ένα ψηφιακό θερμόμετρο προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια από τα συμβατικά θερμόμετρα υδραργύρου.

Το Xiaomi iHealth χρησιμοποιεί υπέρυθρη τεχνολογία ώστε να μετρά τη θερμοκρασία του σώματος από απόσταση. Επίσης, χάρη στον γερμανικό αισθητήρα Hyman, η απόκλιση της μέτρησης είναι ±0.2℃.

Το ψηφιακό θερμόμετρο της Xiaomi έχει πάρει βραβείο σχεδιασμού iF το 2017 και λειτουργεί με δύο μπαταρίες AAA. Η τιμή του iHealth είναι 28,50€ στο Banggood.

Λάμπα νυκτός με ρυθμιζόμενη ένταση φωτός

Κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να χρειαστούμε φως για διάφορους λόγους. Στο παρελθόν είχαμε δει μία λωρίδα LED με αισθητήρα ενεργοποίησης και έναν φορτιστή USB που λειτουργεί και ως έξυπνο φωτάκι νυκτός.

Ωστόσο, αν αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μία απλή λάμπα νυκτός με ρυθμιζόμενη ένταση φωτός, τότε η BW-LT19 της BlitzWolf είναι η ιδανική λύση για εμάς.

Η λάμπα της BlitzWolf παράγει φως μέχρι 300 lumen, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 1.200mAh, έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό, μικρές διαστάσεις, και κοστίζει 13,59€.

Πολυφορτιστής με υποστήριξη Quick Charge 3.0

Συνήθως χρησιμοποιούμε πολύπριζα, τα οποία μας βοηθούν να συνδέουμε πολλές συσκευές σε μία πρίζα. Επιπλέον, υπάρχουν έξυπνα πολύπριζα τα οποία χρησιμοποιούν τον Google Assistant.

Ο Spedcrd δεν είναι ένα ακόμα πολύπριζο. Πρόκειται για έναν φορτιστή που υποστηρίζει την ταυτόχρονη φόρτιση έως τριών συσκευών.

Από τις τρεις θύρες, η μία υποστηρίζει 30W QC 3.0 γρήγορη φόρτιση και οι άλλες δύο έχουν 2.4A έξοδο. Η τιμή του Spedcrd στο Gearbest είναι 5,88€.

LED προειδοποιητικό φως ποδηλάτου με πέντε λειτουργίες

Όσοι χρησιμοποιούμε ποδήλατο, γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη είναι η μετακίνηση, ειδικά τη νύχτα, και σε σημεία με χαμηλό φωτισμό. Γι’ αυτό, τοποθετούμε πάντα στο πίσω μέρος του ποδηλάτου ένα κόκκινο φως σήμανσης.

Τα παραδοσιακά φώτα ποδηλάτου κάνουν μία χαρά τη δουλειά τους, αλλά το Utorch είναι ένα LED φως το οποίο έχει 5 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού.

Επιπλέον, η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαθέτει προσφέρει μέχρι και 32 ώρες αυτονομία. Η τιμή του Utorch στο GearBest είναι 4,07€ και διατίθεται σε τρία σχήματα.

Ανιχνευτής ποιότητας χώματος για φυτά

Μερικές φορές η φροντίδα των φυτών είναι δύσκολη διαδικασία και για να παραμείνουν ζωντανά, δεν πρέπει μόνο να τα ποτίζουμε. Η Xiaomi δημιούργησε έναν έξυπνο ανιχνευτή που ελέγχει την κατάσταση των φυτών.

Ο ανιχνευτής ελέγχει την ποιότητα του χώματος σε πολλαπλά επίπεδα, όπως η υγρασία, η θερμοκρασία, και τα θρεπτικά στοιχεία. Τα δεδομένα που συλλέγει ο ανιχνευτής μπορούμε να τα δούμε μέσω της εφαρμογής που προσφέρει η εταιρεία.

Θα βρούμε τον Xiaomi Smart Plant Tester στο GearBest στην τιμή των 12,67€.

Προσωπική θερμάστρα από τη Xiaomi

Σιγά σιγά τα βράδια έχουν αρχίσει να γίνονται πιο ψυχρά και αρκετοί από εμάς θα απολαμβάναμε τη ζεστασιά μιας μικρής θερμάστρας.

Η Xiaomi Sothing Warmbaby Heater είναι μία ιδιαίτερα μικρή και ελαφριά θερμάστρα που λειτουργεί με ρεύμα. Το θερμαντικό σώμα της συσκευής ζεσταίνεται σε 2 δευτερόλεπτα και στέλνει άμεσα θερμό αέρα στον περιβάλλοντα χώρο.

Η θερμάστρα κυκλοφορεί σε τρία χρώματα και η τιμή της στο Banggood είναι στα 20,84€.

Υγραντήρας με σχήμα κάκτου

Η υγρασία του αέρα στους εσωτερικούς χώρους είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει να τη διατηρούμε στα σωστά επίπεδα. Γι’ αυτό, είναι πάντα καλό να χρησιμοποιούμε κάποιον υγραντήρα.

Ο Sothing 306B έχει δοχείο υγρού με χωρητικότητα 280ml, διαθέτει LED φωτισμό, και τροφοδοτείται με ρεύμα μέσω USB θύρας. Ο υγραντήρας μετατρέπει σε ομίχλη περίπου 50ml υγρού την ώρα και το μεγάλο δοχείο που διαθέτει διαρκεί έως και 6 ώρες.

Θα βρούμε τον μικρό αυτό υγραντήρα στο Banggood στα 10,43€.

Έξυπνη ζυγαριά από τη Xiaomi

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν τη σωματική μας υγεία είναι το βάρος. Γι’ αυτό, πρέπει να διαθέτουμε μία ζυγαριά και να ελέγχουμε το βάρος μας τακτικά.

Η Xiaomi 2.0 Body Fat Scale είναι μία έξυπνη ζυγαριά που εμφανίζει 13 δεδομένα για το σώμα μας, όπως το βάρος και το επίπεδο του σπλαχνικού λίπους. Η ζυγαριά συνδέεται με bluetooth σε ειδική εφαρμογή και αποθηκεύει τα δεδομένα μέχρι 16 ατόμων.

Μπορούμε να προμηθευτούμε την Xiaomi 2.0 Body Fat Scale από το Banggood για 57,11€.

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με πέντε λειτουργίες

Η προσωπική υγιεινή είναι το παν αν θέλουμε να αποφεύγουμε μολύνσεις, κακοσμία, και άλλα. Αρκετοί οδοντίατροι θεωρούν ότι η συμβατική οδοντόβουρτσα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον καθαρισμό των δοντιών και προτείνουν τη χρήση ηλεκτρικής.

Η Digoo DG-YS11 είναι μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με πέντε διαφορετικές λειτουργίες και χρονοδιακόπτη δύο λεπτών με παύσεις κάθε τριάντα δευτερόλεπτα. Επίσης, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαθέτει προσφέρει έως 160 λεπτά αυτονομία.

Μπορούμε να αγοράσουμε την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Digoo από το Banggood για 27,09€.

Επιτραπέζιος καθρέπτης με ενσωματωμένο LED φως

Κάθε γυναίκα διαθέτει έναν επιτραπέζιο καθρέπτη που τη βοηθά στο μακιγιάζ, τον καθαρισμό του προσώπου, και άλλα. Ωστόσο, οι συμβατικοί καθρέπτες δεν είναι ιδανικοί για χρήση σε δωμάτια με χαμηλό ή κακό φωτισμό.

Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα *Gadget* του Μήνα - Σεπτέμβριος 2019

Ο Yeelight YLGJ01YL έχει ενσωματωμένο LED φως με τρεις λειτουργίες και τρεις θερμοκρασίες χρώματος. Επιπλέον, ο καθρέπτης διαθέτει αισθητήρα κίνησης ο οποίος απενεργοποιεί αυτόματα το φως μόλις απομακρυνθούμε.

Η μπαταρία του Yeelight YLGJ01YL έχει χωρητικότητα 2.000mAh η οποία προσφέρει έως 4,5 ώρες αυτονομία και φορτίζει μέσω θύρας USB. Μπορούμε να προμηθευτούμε τον καθρέπτη από το Banggood με 54,19€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Σεπτεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps