Home » Software » Παιχνίδια » NFS Heat, Minecraft Super Duper Graphics, SNES Switch Controller
GamingSteps#20190817 - NFS Heat, Minecraft Super Duper Graphics Pack, SNES Switch Controller

NFS Heat, Minecraft Super Duper Graphics, SNES Switch Controller

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η EA ανακοίνωσε τον επόμενο τίτλο της σειράς Need for Speed και δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού. Ενώ το περιμέναμε από το 2017, η Mojang ανακοίνωσε ότι σταματά την δημιουργία του Super Duper Graphics Pack για το Minecraft. Η Nintendo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ακόμη ασύρματο χειριστήριο για το Switch, κι αυτή τη φορά θα είναι αντίγραφο του SNES Controller.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η EA ανακοίνωσε το Need for Speed Heat

Η EA ανακοίνωσε τον επόμενο τίτλο της σειράς Need for Speed και δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού. Το όνομα του επερχόμενου τίτλου είναι Need for Speed ​​Heat και θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Windows, και Xbox One.

Στο τρέιλερ μπορούμε να δούμε όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Need For Speed. Θα βρούμε τροποποιήσιμα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, αγώνες ταχύτητας σε φανταστικές περιοχές με εκπληκτικές λεπτομέρειες, και ανεβασμένη αδρεναλίνη.

Το Need for Speed ​​Heat είναι ο 16ος τίτλος της κύριας σειράς και λαμβάνει χώρα στην Palm City. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στις παραλιακές περιοχές, στο κέντρο της πόλης, και στον αυτοκινητόδρομο, προσφέροντας αμείωτη δράση.

Ο παίκτης στο Need for Speed ​​Heat ζει διπλή ζωή. Την ημέρα παίρνει μέρος σε έναν νόμιμο διαγωνισμό που ονομάζεται Speedhunters Showdown. Μέσω του διαγωνισμού, ο παίκτης συγκεντρώνει χρήματα με τα οποία βελτιώνει τον στόλο των αυτοκινήτων του.

GamingSteps#20190817 - NFS Heat, Minecraft Super Duper Graphics Pack, SNES Switch Controller

Τη νύχτα ο παίκτης συμμετέχει σε παράνομους αγώνες από τους οποίους κερδίζει ένα είδος νομίσματος που ονομάζεται Rep. Στους αγώνες εμπλέκονται διεφθαρμένοι αστυνομικοί που φέρονται βίαια στους συμμετέχοντες και τους κλέβουν τα χρήματα.

Ο δημιουργικός διευθυντής της Ghost Games, Riley Cooper, παραδέχθηκε ότι δικαία οι παίκτες απογοητεύτηκαν από την έλλειψη περιεχομένου στο Need for Speed Payback και υποσχέθηκε ότι το NFS Heat θα αποζημιώσει και τους πιο απαιτητικούς.

Σταμάτησε η ανάπτυξη του Minecraft Super Duper Graphics Pack

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που η Mojang ανακοίνωσε το Super Duper Graphics Pack για το Minecraft. Το πακέτο είχε ως στόχο να δώσει στο παιχνίδι την ποιότητα που χρειάζεται ώστε να επιβιώσει στον χρόνο.

Η πρώτη φορά που μάθαμε για το Super Duper Graphics Pack ήταν στην E3 2017. Τότε, η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι το πακέτο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του ίδιου έτους.

Καθώς το 2017 πλησίαζε στο τέλος του, η Mojang ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την κυκλοφορία του πακέτου διότι θέλει πολλή δουλειά ακόμη. Από τότε, η εταιρεία μείωσε τον ρυθμό των αναβαθμίσεων του παιχνιδιού και δεν ανέφερε ποτέ ξανά το πακέτο.

Πριν λίγες ημέρες, η Mojang ανακοίνωσε ότι σταματά την ανάπτυξη του Super Duper Graphics Pack διότι το πακέτο αποδείχθηκε τεχνικά απαιτητικό και η απόδοση του στις διάφορες εκδόσεις δεν είναι αυτή που επιθυμούν.

Επιπλέον, η Mojang δήλωσε ότι αναζητά τρόπους, οι οποίοι θα της επιτρέψουν να προσφέρει στους παίκτες την ανανεωμένη εμφάνιση του Minecraft που είχε υποσχεθεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Super Duper Graphics Pack θα πρόσθετε στο παιχνίδι υποστήριξη 4K HDR, θα εισήγαγε δυναμικές σκιές και φως, κίνηση στα φύλλα και το γρασίδι, πιο ρεαλιστικά κυματιστά νερά, και άλλα.

Θα κυκλοφορήσει ασύρματο χειριστήριο SNES για το Switch;

Πέρυσι, η Nintendo ξεκίνησε να προσφέρει ασύρματα NES χειριστήρια αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online. Κατά κύριο λόγο, τα χειριστήρια είναι συμβατά με τα NES παιχνίδια που υπάρχουν στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Switch.

Η Nintendo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ακόμη ασύρματο χειριστήριο για το Switch, κι αυτή τη φορά θα είναι αντίγραφο του SNES Controller.

Το χειριστήριο εμφανίστηκε στη σελίδα της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών (FCC) και στην καταχώρηση υπάρχει μία φωτογραφία της πίσω όψης του. Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ο αριθμός μοντέλου, ο οποίος είναι HAC-042.

Η Nintendo χρησιμοποιεί το πρόθεμα “HAC” στους αριθμούς μοντέλου όλων των αξεσουάρ του Switch. Οπότε, το συγκεκριμένο χειριστήριο σχεδιάστηκε για την κονσόλα της εταιρείας.

Επιπλέον, η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το χειριστήριο θα υποστηρίζει Bluetooth, θα έχει 525 mAh μπαταρία, και θύρα USB.

Αν και η καταχώρηση στην FCC δεν αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για SNES χειριστήριο που προορίζεται για το Switch, όλα τα δεδομένα μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Εκτός από την καταχώρηση του χειριστηρίου, παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει στοιχεία ότι η Nintendo θα προσθέσει στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Switch αρκετούς τίτλους του SNES.

Συγκεκριμένα, data miners ανακάλυψαν ότι στο Nintendo Switch Online θα προστεθούν τίτλοι του SNES, μεταξύ των οποίων είναι τα Super Mario Kart, Pilot Wings, The Legend of Zelda: A Link to the Past, και Super Mario World.

Δεν γνωρίζουμε αν όντως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει κάποιο SNES χειριστήριο για το Switch. Ωστόσο, αν όντως κάτι τέτοιο συμβεί, μαζί με το χειριστήριο θα διατεθούν και όλοι οι τίτλοι της κλασικής κονσόλας στο Nintendo Switch Online.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 18 με 24 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20190817 - NFS Heat, Minecraft Super Duper Graphics Pack, SNES Switch Controller

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 18 και 24 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

20 Αυγούστου

  • Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution – Nintendo Switch
  • Rad – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Remnant: From the Ashes – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Reel Fishing: Road Trip Adventures – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Remnant: From the Ashes – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

22 Αυγούστου

  • Oninaki – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Space Harrier – στο Nintendo Switch
  • Puyo Puyo – στο Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Jackbox Party Bundle 2019

Η Jackbox Games, σε συνεργασία με το Humble Bundle, δημιούργησαν το “Humble Jackbox Party Bundle 2019”. Το πακέτο περιέχει 16 παιχνίδια της εταιρείας, των οποίων η συνολική πραγματική αξία είναι 155$.

Δίνοντας κάτι λιγότερο από ένα ευρώ, παίρνουμε τα παρακάτω παιχνίδια:

  • YOU DON'T KNOW JACK Vol. 1 XL
  • YOU DON'T KNOW JACK TELEVISION
  • YOU DON'T KNOW JACK MOVIES
  • YOU DON'T KNOW JACK SPORTS
  • YOU DON'T KNOW JACK Vol. 6 The Lost Gold
  • YOU DON'T KNOW JACK HEADRUSH

Αν πληρώσουμε 10,76€ και παραπάνω, εκτός από τους παραπάνω τίτλους, προσθέτουμε στη συλλογή μας τα “The Jackbox Party Pack” και “The Jackbox Party Pack 2”.

Δίνοντας τουλάχιστον 11,32€, προσθέτουμε στη λίστα τα ακόλουθα παιχνίδια:

  • Drawful 2
  • Quiplash
  • Fibbage XL
  • YOU DON'T KNOW JACK Vol. 2
  • YOU DON'T KNOW JACK Vol. 3
  • YOU DON'T KNOW JACK Vol. 4 The Ride

Αν δώσουμε 13,45€, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “The Jackbox Party Pack 3” και το “The Jackbox Party Pack 4”

Humble Bohemia Interactive Bundle 2019 with DayZ

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με τη Bohemia Interactive και μας προσφέρει το “Humble Bohemia Interactive Bundle 2019 with DayZ”.

Πληρώνοντας περίπου ένα ευρώ, παίρνουμε τo “Arma 2”, το “Take On Helicopters”, το “Carrier Command: Gaea Mission”, και το “Take On Mars”.

Δίνοντας κάτι παραπάνω από 14 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Arma 3”, το “Ylands”, το “Original War”, και το “Pound of Ground”.

Με περίπου 18 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “Arma 3 Apex” και το “Arma X: Anniversary Edition”.

Τέλος, με 26,91€ παίρνουμε όλα τα παιχνίδια που αναφέραμε και επιπλέον το “DayZ”. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων μαζί είναι 292$.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Το πακέτο κοστίζει 7,59€ και περιέχει 10 τυχαίους τίτλους. Την πρώτη φορά που θα το πληρώσουμε παίρνουμε 10 διαφορετικά παιχνίδια. Αν αποφασίσουμε να το αγοράσουμε ξανά, υπάρχει πιθανότητα να βρούμε κάποιον τίτλο που ήδη έχουμε αποκτήσει.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Alpha Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Adventure Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Adventure Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με μερικές από τις καλύτερες περιπέτειες όλων των εποχών.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 5, 10, ή 15 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 35 παιχνιδιών.

  • RiME
  • Songbringer
  • Yesterday Origins
  • Dex
  • Mr. Shifty
  • Juanito Arcade Mayhem
  • Phantom Trigger
  • Distrust
  • Miasmata
  • Zenith
  • Agatha Christie – The ABC Murders
  • Diaries of a Spaceport Janitor
  • The Last Door – Collector's Edition
  • The Last Door: Season 2 – Collector's Edition
  • Syberia
  • Syberia II
  • Dead Age
  • Moebius: Empire Rising
  • No Time To Explain Remastered
  • Beholder
  • Pixel Heroes: Byte & Magic
  • 35MM
  • Wick
  • Damned
  • Still Life
  • Still Life 2
  • Cognition: An Erica Reed Thriller
  • Morningstar: Descent to Deadrock
  • Return to Mysterious Island
  • Supreme League of Patriots Season Pass
  • Savage Lands
  • Face Noir
  • Survivalist
  • Holy Avatar vs. Maidens of the Dead
  • Lost Civilization

Το πέντε παιχνίδια κοστίζουν 2,15€ και τα δέκα παιχνίδια στοιχίζουν 4,09€. Αν επιλέξουμε τους δεκαπέντε ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία ξεπερνά τα 260€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 5,35€.

Hidden Gems Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Hidden Gems & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με καλά κρυμμένα μικρά διαμάντια.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 5, 10, ή 15 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 19 παιχνιδιών.

  • Californium
  • The Mysterious Cities of Gold
  • Bad Dream: Coma
  • Escape Doodland
  • Clinically Dead
  • Deployment
  • Earthworms
  • Earth Overclocked
  • ESport Manager
  • Mech Rage
  • Fate Tectonics
  • Splatter – Zombie Apocalypse
  • SkyDrift
  • Plazma Being
  • Learn Japanese to survive Hiragana Battle
  • Revolution Ace
  • One Finger Death Punch
  • Out There Somewhere
  • PARTICLE MACE

Τα πέντε παιχνίδια κοστίζουν 2,15€ και τα δέκα παιχνίδια στοιχίζουν 3,25€. Αν επιλέξουμε τους 15 ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 112,45€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 4,09€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Hyper Light Drifter και το Mutant Year Zero: Road to Eden

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το “Hyper Light Drifter” και το “Mutant Year Zero: Road to Eden”.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2016 και είναι μία action RPG περιπέτεια και το δεύτερο είναι ένα turn-based παιχνίδια ρόλων που κυκλοφόρησε το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν το Hyper Light Drifter και το Mutant Year Zero: Road to Eden, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps