Home » Software » Παιχνίδια » Loot Box, Twitch Studio, Trump Εναντίον Βιντεοπαιχνιδιών
GamingSteps#20190810 - Loot Box, Twitch Studio, Trump Εναντίον Βιντεοπαιχνιδιών

Loot Box, Twitch Studio, Trump Εναντίον Βιντεοπαιχνιδιών

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι Microsoft, Sony, και Nintendo, αποφάσισαν πως όσα παιχνίδια περιέχουν loot box θα πρέπει να αναγράφουν τις πιθανότητες που έχει ο παίκτης να κερδίσει το κάθε αντικείμενο. Ο Trump κατηγορεί τα παιχνίδια για τα αυξημένα επίπεδα βίας και τις μαζικές ένοπλες επιθέσεις. Το Twitch δημιούργησε τη δική του επίσημη εφαρμογή για streaming που ονομάζεται Twitch Studio.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Οι Nintendo, Microsoft, και Sony, λαμβάνουν μέτρα για τα loot box

Τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές παραπονιούνται διαρκώς για την πολιτική των loot box και παρόμοιων αντικειμένων που πωλούνται εντός των παιχνιδιών.

Το θέμα τράβηξε την προσοχή της Federal Trade Commission, η οποία οδήγησε την ESA στη δημιουργία σαφών κανόνων που θα διέπουν τα loot box. Για την ESA ήταν ξεκάθαρο ότι το ESRB δεν είναι αρκετό και πως πρέπει να παρθούν επιπλέον μέτρα.

Το Entertainment Software Rating Board βαθμολογεί τα παιχνίδια ανάλογα με το περιεχόμενό τους. Ωστόσο, δεν καλύπτει τα αντικείμενα επί πληρωμή που υπάρχουν σε όλο και περισσότερα παιχνίδια και προσφέρονται μέσω loot box.

Η πίεση προς τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών αυξάνεται διαρκώς και γι' αυτό έπρεπε να γίνει κάτι άμεσα. Έτσι, οδηγηθήκαμε στη λήψη αποφάσεων που στοχεύουν στην επίλυση του προβλήματος με το φερόμενο τζόγο που διέπει τα loot box.

Η Entertainment Software Association ανακοίνωσε ότι οι τρεις μεγαλύτεροι κατασκευαστές κονσολών αποφάσισαν πως όσα παιχνίδια περιέχουν loot box θα πρέπει να αναγράφουν τις πιθανότητες που έχει ο παίκτης να κερδίσει το κάθε αντικείμενο.

Την ανακοίνωση πραγματοποίησε ο επικεφαλής δικηγόρος της ESA, Michael Warnecke, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης σχετικά με τα loot box, η οποία πραγματοποιήθηκε στη U.S. Federal Trade Commission. Συγκεκριμένα, ο Warnecke δήλωσε τα εξής:

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η Microsoft, η Nintendo, και η Sony, δεσμεύτηκαν στην ESA για τη νέα πολιτική που θα ακολουθήσουν σχετικά με τη χρήση των loot box που προσφέρονται στα παιχνίδια που αναπτύσσονται για τις πλατφόρμες τους.

Αυτό ισχύει για τα νέα παιχνίδια και οποιεσδήποτε ενημερώσεις προσθέτουν χαρακτηριστικά, όπως τα loot box. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται η πληροφόρηση σχετικά με τη σπανιότητα του κάθε αντικειμένου και την πιθανότητα απόκτησης του από το loot box”.

Επίσης, ο Warnecke δήλωσε ότι εκτός από τους μεγάλους κατασκευαστές κονσολών, αρκετοί κορυφαίοι εκδότες βιντεοπαιχνιδιών θα εφαρμόσουν παρόμοιες πολιτικές στα παιχνίδια τους.

Μεταξύ των εκδοτών βρίσκονται οι Activision Blizzard, Bandai Namco Entertainment, Bethesda, Bungie, Electronic Arts, Take-Two Interactive, Ubisoft, Warner Bros. Interactive Entertainment, και Wizards of the Coast.

Οι κατασκευαστές κονσολών στοχεύουν να εφαρμόσουν αυτές τις αλλαγές μέσα στο 2020. Αντίστοιχα, οι εκδότες παιχνιδιών εξέφρασαν την προσδοκία να έχουν ολοκληρώσει τη μετάβαση μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Ο Trump κατηγορεί τα παιχνίδια για τα αυξημένα επίπεδα βίας

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν δύο επιθέσεις στις ΗΠΑ. Μία στο El Paso του Texas και μία στο Dayton του Ohio. Οι δύο επιθέσεις συνέβησαν σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 35 ανθρώπων.

GamingSteps#20190810 - Loot Box, Twitch Studio, Trump Εναντίον Βιντεοπαιχνιδιών

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, προέβει σε μία σειρά δηλώσεων σχετικά με τις μαζικές ένοπλες επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα στις πολιτείες. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι Ρεπουμπλικανοί, κατηγορούν εν μέρει τα βιντεοπαιχνίδια γι' αυτή την έξαρση βίας.

Ο πλανητάρχης δήλωσε ότι πρέπει να σταματήσει ο εγκωμιασμός της βίας από κάθε μέσο, συμπεριλαμβανομένων των τρομακτικών βιντεοπαιχνιδιών. Τόνισε ότι σήμερα είναι πολύ εύκολο η νεολαία να ενσωματωθεί σε μία κουλτούρα βίας.

Επίσης, ο Trump ανέφερε και το διαδίκτυο, επιρρίπτοντας και σε αυτό μέρος της ευθύνης. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι το διαδίκτυο προσφέρει μία ανοιχτή οδό για τη ριζοσπαστικοποίηση των διαταραγμένων μυαλών.

Ίσως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στόχευε τον δράστη του El Paso, ο οποίος λίγο πριν τη μαζική ένοπλη επίθεση δημοσίευσε στο 8chan ένα μανιφέστο. Επιπλέον, η Cloudflare ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την εξυπηρέτηση του 8chan.

Η εταιρεία οδηγήθηκε σε αυτή τη πράξη διότι δέχθηκε αρκετά σχόλια τα οποία ανέφεραν ότι δεν χρησιμοποιεί σωστά τις υπηρεσίες της, ώστε να αποθαρρύνει τη δημιουργία ομάδων μίσους.

Ο Trump δεσμεύτηκε ότι θα παρθούν άμεσα μέτρα με στόχο τη μείωση των μαζικών ένοπλων επιθέσεων. Συμπλήρωσε, πως η κυβέρνηση σε συνεργασία με το FBI θα παρέχουν υποστήριξη στα θύματα αυτών των επιθέσεων.

Επιπλέον, η κυβέρνηση θα ξεκινήσει στενή συνεργασία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την έγκαιρη αντιμετώπιση τέτοιων κρουσμάτων. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα στοχεύουν στη θεραπεία ψυχικών ασθενειών.

Ο Πρόεδρος τον ΗΠΑ έφτασε στο σημείο να αναφέρει ότι θα ήταν ενδιαφέρουσα η επαναφορά της θανατικής ποινής αποκλειστικά για τους δράστες των μαζικών ένοπλων επιθέσεων.

Τα σχόλια του Trump ακολουθούν τις δηλώσεις αρκετών μελών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Για παράδειγμα, ένα μέλος του κόμματος είπε ότι ο δράστης του El Paso ανέφερε το Call of Duty στο μανιφέστο που εξέδωσε, στοχοποιώντας τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών.

Αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσίευσαν φήμες σχετικά με το τι οδήγησε τους δράστες στις πράξεις τους. Το Fox News είπε πως ο δράστης του El Paso πριν προβεί στην αποτρόπαια πράξη του ξόδεψε πολύ χρόνο παίζοντας παιχνίδια όπως το Fortnite.

Επιπλέον, οι σχολιαστές του Fox News ανέφεραν ότι τα βιντεοπαιχνίδια ξυπνούν τα πιο άγρια ένστικτα των ανθρώπων μέσω μηχανισμών όπως τα headshot.

Τα σχόλια των αξιωματούχων και των δημοσιογράφων έρχονται σε αντίθεση με μελέτες που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ των βιντεοπαιχνιδιών και της βίας στον πραγματικό κόσμο.

Ωστόσο, υπάρχει μία λογική εξήγηση σε όλα αυτά. Πάντα υπάρχει κάποιος αποδιοπομπαίος τράγος. Κάποτε ήταν τα βιβλία, τα μπικίνι στις παραλίες, ή το ποτό. Τώρα ήρθε η σειρά των βιντεοπαιχνιδιών, απλώς δεν ξέρουμε πού μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πλανητάρχης τα βάζει με τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Πέρυσι είχε εναντιωθεί και πάλι στα παιχνίδια, το διαδίκτυο, και τις ταινίες, διότι προάγουν τη βία και οδηγούν σε τέτοια περιστατικά.

Το Twitch Studio είναι μία νέα επίσημη εφαρμογή για streaming

Εάν ασχολούμαστε με το streaming και χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα του Twitch, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η προετοιμασία και η εκτέλεση της όλης διαδικασίας είναι αρκετά δύσκολη.

Το Twitch αποφάσισε να διευκολύνει τους streamer του και κυκλοφόρησε το δικό του broadcasting software, που ονομάζεται Twitch Studio. Προς το παρόν, το πρόγραμμα είναι σε closed beta και όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να κάνει αίτηση από αυτόν τον σύνδεσμο.

Η νέα εφαρμογή του Twitch προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για τη σωστή προετοιμασία και πραγματοποίηση ενός stream χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, το Twitch Studio διαθέτει έτοιμα τροποποιήσιμα streaming template.

Με το Twitch Studio, η υπηρεσία προσπαθεί να καλύψει τα κενά που παρουσιάζει έναντι του Mixer. Χάρη στο νέο της πρόγραμμα, οι streamer μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους θεατές τους με διάφορους τρόπους.

Τέλος, το Twitch σχεδιάζει να επιταχύνει την ανάπτυξη της εφαρμογής, και στους ερχόμενους μήνες θα προσθέσει υποστήριξη capture card, in-game overlay, και άλλα χαρακτηριστικά.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 11 με 17 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20190810 - Loot Box, Twitch Studio, Trump Εναντίον Βιντεοπαιχνιδιών

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 11 και 17 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

13 Αυγούστου

  • Friday the 13th: The Ultimate Slasher Edition – στο Nintendo Switch
  • Rebel Galaxy Outlaw – σε PC
  • The Bard's Tale Trilogy – στο Xbox One

14 Αυγούστου

  • No Man’s Sky: Beyond – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

15 Αυγούστου

  • Vasara Collection – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

16 Αυγούστου

  • Emma: Lost in Memories – σε PC
  • Zeus Begins – σε PC
  • Grandia HD Collection – στο Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Indie Hits Sale

Αυτή την εβδομάδα, το Humble Bundle μας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα indie παιχνίδια. Στο Indie Hits Sale θα βρούμε ποικιλία τίτλων και προσφορές που αγγίζουν το -96%.

Cuphead -15%

To Cuphead κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και έχει σαρώσει ταμεία και κριτικές.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος shooter παιχνιδιού, που χαρακτηρίζεται ως run and gun. Ο Cuphead με τον αδερφό του, Mugman, παλεύουν με ατελείωτα bosses, γιατί απλά χρωστούν στον διάβολο και πρέπει να τον ξεχρεώσουν.

Τα γραφικά του παιχνιδιού έχουν βαθιά επιρροή από τα κινούμενα σχέδια του Walt Disney της δεκαετίας του ‘30. Επίσης, το παιχνίδι είναι γνωστό για την ακραία του δυσκολία, και για να το τερματίσει κανείς θα πρέπει να πεθάνει εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες φορές.

Portal Knights -60%

Το Portal Knights είναι μία indie περιπέτεια επιβίωσης, με έντονα rpg, building, και crafting στοιχεία. Το στιλ των γραφικών του παιχνιδιού είναι εμπνευσμένο από τα JRPG παιχνίδια, όπως το Legend of Zelda.

Στο Portal Knights μπορούμε να εξερευνήσουμε έναν απέραντο φανταστικό κόσμο, να δημιουργήσουμε αμέτρητα αντικείμενα, και να πολεμήσουμε πανίσχυρα τέρατα. Στο sandbox περιβάλλον του παιχνιδιού μπορούμε να παίζουμε μόνοι μας ή με φίλους.

Layers of Fear -75%

Το Layers of Fear είναι ένα ψυχεδελικό παιχνίδι τρόμου, με μεγάλη έμφαση στην ιστορία και την εξερεύνηση. Καθώς ερευνούμε το συνεχώς μεταβαλλόμενο αρχοντικό της βικτοριανής εποχής, θα είμαστε διαρκώς σε εγρήγορση.

Παίζοντας, θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε τα οράματα ενός τρελού νεαρού ζωγράφου και να τον βοηθήσουμε να ολοκληρώσει τον μακάβριο πίνακά του.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη το Layers Of Fear, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αγοράσετε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Στο Layer of Fear 2 ο παίκτης ελέγχει έναν ηθοποιό του Hollywood, ο οποίος αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ταινία που γυρίζεται πάνω σε σκάφος. Την ταινία γυρίζει ένας αινιγματικός και ιδιαίτερα παράξενος σκηνοθέτης.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, έτσι και στο Layer of Fear 2, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί το ίδιο στιλ γραφικών και για μία ακόμη φορά έχει δημιουργήσει την απόλυτη ατμόσφαιρα τρόμου.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Indie Hits Sale”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mega Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Mega Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με έως 20 παιχνίδια.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 5, 10, ή 20 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 30 παιχνιδιών.

  • Storm
  • Chosen 2
  • Subterra
  • House of Caravan
  • Darkest Hunters
  • The Chosen RPG
  • Rolling Sun
  • Camper Jumper Simulator
  • Defy Gravity Extended
  • Storm Of Spears RPG
  • Gladiator Trainer
  • Airscape – The Fall of Gravity
  • Squirbs
  • Sun Blast: Star Fighter
  • See No Evil
  • Sins Of The Demon RPG
  • DRAGON: A Game About a Dragon
  • Secret Of Magia
  • Greyfox RPG
  • Legend of Mysteria RPG
  • The Odyssey: Winds of Athena
  • Battle Ranch: Pigs vs Plants
  • Marble Mayhem: Fragile Ball
  • Flight of the Paladin
  • Labyronia RPG
  • Labyronia RPG 2
  • BEEP
  • Destiny Warriors RPG
  • LocoSoccer
  • Gun Rocket

Τα πέντε παιχνίδια κοστίζουν 1,09€ και τα δέκα παιχνίδια στοιχίζουν 2,05€. Αν επιλέξουμε τους 20 ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 47,4€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 3,79€.

Hidden Gems Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Hidden Gems & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με καλά κρυμμένα μικρά διαμάντια.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 5, 10, ή 15 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 19 παιχνιδιών.

  • Californium
  • The Mysterious Cities of Gold
  • Bad Dream: Coma
  • Escape Doodland
  • Clinically Dead
  • Deployment
  • Earthworms
  • Earth Overclocked
  • ESport Manager
  • Mech Rage
  • Fate Tectonics
  • Splatter – Zombie Apocalypse
  • SkyDrift
  • Plazma Being
  • Learn Japanese to survive Hiragana Battle
  • Revolution Ace
  • One Finger Death Punch
  • Out There Somewhere
  • PARTICLE MACE

Τα πέντε παιχνίδια κοστίζουν 2,15€ και τα δέκα παιχνίδια στοιχίζουν 3,25€. Αν επιλέξουμε τους 15 ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 112,45€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 4,09€.

Mystery Goldrush Bundle

Με το Mystery Goldrush Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει ένα ευρώ και κάτι, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από δέκα ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Goldrush Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το GNOG στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “GNOG”, ένα 3D puzzle game που κυκλοφόρησε το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν το GNOG, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps