Home » Software » Παιχνίδια » Nintendo Virtual Boy Pro, RollerCoaster Tycoon Και Atari, Οι Παίκτες Παίζουν Κυρίως Παλιούς Τίτλους
GamingSteps#20240406 - Nintendo Virtual Boy Pro, RollerCoaster Tycoon Και Atari, Οι Παίκτες Παίζουν Κυρίως Παλιούς Τίτλους

Nintendo Virtual Boy Pro, RollerCoaster Tycoon Και Atari, Οι Παίκτες Παίζουν Κυρίως Παλιούς Τίτλους

Η εταιρεία ανάλυσης της αγοράς βιντεοπαιχνιδιών Newzoo δημοσίευσε μια έκθεση η οποία αποκάλυψε ότι 66 τίτλοι αντιπροσωπεύουν το 80% του συνολικού χρόνου που αφιέρωσαν οι παίκτες σε παιχνίδια το 2023. Για να γιορτάσουν την Πρωταπριλιά, πολλοί δημιουργοί και εκδότες παιχνιδιών δημοσίευσαν τα δικά τους αστεία. Η Atari αγόρασε τα δικαιώματα έκδοσης του RollerCoaster Tycoon 3 από την Frontier Developments έναντι 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα αστεία των gaming εταιρειών για το 2024

Κάθε χρόνο, το διαδίκτυο γεμίζει με διάφορες φάρσες που κάνουν οι εταιρείες ανά τον κόσμο την Πρωταπριλιά. Όπως είναι αναμενόμενο, οι δημιουργοί και εκδότες παιχνιδιών συμμετέχουν σε αυτήν τη γιορτή. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πέντε πιο ενδιαφέροντα αστεία και σας τα παρουσιάζουμε.

Το βραβείο ανήκει στην Nintendo, η οποία αποκάλυψε το Virtual Boy Pro, μέσω του γνωστού ιστότοπου IGN. Πρόκειται για μία συσκευή τύπου VR headset που συνδέεται με το Switch.

Όπως και το Apple Vision Pro, φαίνεται να επικεντρώνεται κυρίως σε εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας με μία πινελιά από τη Nintendo. Μάλιστα, η εταιρεία δημιούργησε gameplay τρέιλερ από τα Link's Korok Catcher, Super Mario Home Run, Animal Crossing: Moving Day, Luigi's Mansion 4, και Mario Kart: Open Road.

Τη δεύτερη θέση αποφασίσαμε να τη δώσουμε στη CD Projekt RED, η οποία ανακοίνωσε τη συλλεκτική “Floppy Edition” του Cyberpunk 2077. Αυτή η έκδοση αποτελείται από 97.619 δισκέτες 3.5”, καθώς η εγκατάσταση του καταλαμβάνει τουλάχιστον 70GB.

Στην τρίτη θέση βρίσκουμε ένα Πρωταπριλιάτικο αστείο που ισορροπεί ανάμεσα στο hardware και το software. Η SEGA αποφάσισε να παρουσιάσει στο κοινό τη φυσική έκδοση των DLC, τα CLC.

Το DLC είναι η συντομογραφία του “Downloadable content”, το πρόσθετο περιεχόμενο παιχνιδιών που αγοράζουμε και κατεβάζουμε online. Από την άλλη, το CLC προέρχεται από το “Cartridge Loadable Content”, το οποίο είναι το πρόσθετο περιεχόμενο για retro παιχνίδια που μπορούμε να φορτώσουμε στην κονσόλα μέσω των γνωστών κασετών (cartridge).

Κάνοντας στροφή στις φάρσες που αφορούσαν αποκλειστικά το software, δίνουμε την τέταρτη θέση στη Mojang. Η εταιρεία ανακοίνωσε το “Poisonous Potato Update” του Minecraft.

Αυτή η ενημέρωση μεταφέρει τον παίκτη στην Poisonous Potato Dimension, όπου υπάρχουν πέντε “potastic biomes”. Ο παίκτης διαθέτει νέο εξοπλισμό, όπως έναν αποφλοιωτή πατάτας, ενώ μπορεί να μαστιγώνει πατάτες. Επιπλέον, στα biomes ζουν τα Batato mob και ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει μπότες από δηλητηριώδεις πατάτες και δηλητηριώδη φτερά.

Την πεντάδα με τα καλύτερα Πρωταπριλιάτικα αστεία των gaming εταιρειών για το 2024 κλείνει η FuturLab, η οποία αποφάσισε να παίξει με το άγχος των ψυχαναγκαστικών ατόμων. Η δημιουργός του PowerWash Simulator ανακοίνωσε το “Dirt Mode”, στο οποίο ο παίκτης “ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”, αντί να καθαρίζει τα πάντα.

Οι παίκτες έπαιξαν πρωτίστως παιχνίδια άνω των 6 ετών το 2023

Τα “Spider-Man 2”, “Starfield” και “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” κυκλοφόρησαν το 2023. Ωστόσο, αυτοί οι κορυφαίοι τίτλοι δεν εμπόδισαν τους παίκτες να περάσουν τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας παλαιότερα παιχνίδια, όπως το “Grand Theft Auto V” και το “Fortnite”.

Η εταιρεία ανάλυσης της αγοράς βιντεοπαιχνιδιών Newzoo δημοσίευσε μια έκθεση η οποία αποκάλυψε ότι 66 τίτλοι αντιπροσωπεύουν το 80% του συνολικού χρόνου που αφιέρωσαν οι παίκτες σε παιχνίδια το 2023. Από αυτόν τον αριθμό, το 60% του χρόνου αφορούσε παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πριν από έξι χρόνια, ή παλαιότερα.

GamingSteps#20240406 - Nintendo Virtual Boy Pro, RollerCoaster Tycoon Και Atari, Οι Παίκτες Παίζουν Κυρίως Παλιούς Τίτλους

Αναλυτικότερα, η Newzoo κατέταξε τα παιχνίδια σε κάθε πλατφόρμα με βάση τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες τους σε 37 αγορές, με εξαίρεση το Nintendo Switch για το οποίο χρησιμοποίησε δεδομένα μόνο από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο PlayStation, μόνο το “EA Sports FC 24” κατάφερε να μπει στη λίστα, ενώ ο μοναδικός νέος τίτλος στη δεκάδα του Xbox είναι το “Starfield”. Από την άλλη, οι PC gamers δεν επέλεξαν ούτε ένα νέο παιχνίδι, ενώ οι χρήστες του Switch επένδυσαν τον χρόνο τους σε τρεις νέες κυκλοφορίες, τα “Tears of the Kingdom”, “Super Mario Bros. Wonder” και “Hogwarts Legacy”.

Το “Fortnite” ήταν το παιχνίδι που έπαιξαν περισσότερο οι χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ το “Roblox”, το “Minecraft”, το “GTA 5”, το “Call of Duty”, και το “Rocket Leagues” αποδείχθηκαν ως οι κύριοι τίτλοι του 2023.

Τα παραπάνω παιχνίδια αντιπροσώπευαν συνολικά το 27% του συνολικού χρόνου παιχνιδιού το 2023, ενώ οι νέες κυκλοφορίες όπως το “FC”, το “NBA 2K” και το “Madden NFL”, αντιπροσώπευαν περίπου το 15% του συνολικού χρόνου.

Επιπλέον, το “Diablo 4” κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των παιχνιδιών με 1,4% μερίδιο από τον χρόνο που αφιέρωσαν οι χρήστες παίζοντας το 2023. Δεύτερο είναι το “Hogwarts Legacy” με 0,8%, τρίτο το “Baldur's Gate 3” με 0,6%, και την πεντάδα κλείνουν τα “Elden Ring” και “Starfield” με 0,3%.

Παρά τους συγκριτικά χαμηλούς αριθμούς χρόνου παιχνιδιού, όλα αυτά τα παιχνίδια εξακολουθούν να θεωρούνται απίστευτα επιτυχημένα. Το “Diablo 4” έφτασε τα 10 εκατομμύρια παίκτες τον μήνα της κυκλοφορίας του, τον Ιούνιο του 2023.

Αντίστοιχα, το “Hogwarts Legacy” ήταν το νέο παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις το 2023 και το “Baldur's Gate 3” κέρδισε πάρα πολλά βραβεία ως το παιχνίδι της χρονιάς, ενώ εξασφάλισε στη Hasbro 90 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του.

Το Elden Ring κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022 και η παρουσία του στα πέντε πιο δημοφιλή παιχνίδια του 2023 αποδεικνύει τη δημοτικότητά του. Τέλος, το Starfield έφτασε τα 10 εκατομμύρια παίκτες σε μόλις τρεις εβδομάδες και ξεπέρασε τα The Elder Scrolls 5: Skyrim και Fallout 4 ως το μεγαλύτερο λανσάρισμα όλων των εποχών για τη Bethesda.

Η Atari αγόρασε τα δικαιώματα έκδοσης του RollerCoaster Tycoon 3 για 7 εκ. δολάρια

Η Atari αγόρασε τα δικαιώματα έκδοσης του RollerCoaster Tycoon 3 από την Frontier Developments έναντι 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, η εταιρεία είναι πλέον ο μοναδικός εκδότης όλων των σημαντικών τίτλων του franchise RollerCoaster Tycoon.

Οι τίτλοι αυτοί είναι τα Rollercoaster Tycoon Classic, Rollercoaster Tycoon 2, Rollercoaster Tycoon 3, Rollercoaster Tycoon Deluxe, Rollercoaster Tycoon Joyride, Rollercoaster Tycoon World, Rollercoaster Tycoon Puzzle, και Rollercoaster Tycoon Touch.

Το εξαιρετικά επιτυχημένο Rollercoaster Tycoon 3 ανέπτυξε η Frontier Developments. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2004 από την Frontier Foundry και είναι διαθέσιμο σε PC, iOS, και Nintendo Switch.

Η Atari δήλωσε ότι σχεδιάζει να επεκτείνει την ψηφιακή και φυσική διανομή του παιχνιδιού. Επιπλέον, η εταιρεία θα διερευνήσει συνεργασίες με εμπορικά σήματα και δημιουργούς διαφημιστικών προϊόντων, ως μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου να ανεβάσει το franchise σε άλλο επίπεδο.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 7 με 13 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240406 - Nintendo Virtual Boy Pro, RollerCoaster Tycoon Και Atari, Οι Παίκτες Παίζουν Κυρίως Παλιούς Τίτλους

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 7 και 13 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

9 Απριλίου

 • Botany Manor – σε Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Children of the Sun – σε PC
 • Final Factory – σε PC
 • Gigantic: Rampage Edition – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
 • Inkbound – σε PC

10 Απριλίου

 • Ereban: Shadow Legacy – σε PC
 • The Planet Crafter – σε PC
 • House Flipper 2 – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
 • Broken Roads – σε PC

11 Απριλίου

 • Goons: Legends & Mayhem – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Revival: Recolonization – σε PC
 • Let's! Revolution! – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
 • Slave Zero X – στο Nintendo Switch

12 Απριλίου

 • Anomaly Collapse – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η έκπτωση, βρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων παιχνιδιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Θα ξεκινήσουμε αυτόν τον οδηγό με τα βασικά γύρω από την συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Back with a Vengeance: The Best of Boomer Shooters

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 13 Απριλίου το Back with a Vengeance: The Best of Boomer Shooters. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 149,28€, και κοστίζει μόνο 16,46€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 16,46€ και πάνω, παίρνουμε το “Ultrakill”, το “Turbo Overkill”, το “Forgive Me Father 2”, το “Deadlink”, το “Prodeus”, το “Quake II”, και το “POSTAL: Brain Damaged – Connoisseur Edition”.

Spring Screams

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 18 Απριλίου το Spring Screams. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 176,93€, και κοστίζει μόνο 15,54€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 8,22€ και πάνω, παίρνουμε το “Escape the Backrooms”, το “DEVOUR”, το “Demonologist”, και το “FOREWARNED”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 15,54€ αγοράσουμε επιπλέον το “Amnesia: The Bunker”, το “My Friendly Neighborhood”, το “The Quarry”, και το “Ad Infinitum”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,39€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

 • Highwater
 • No Place Like Home
 • Saturnalia
 • Clive ‘N' Wrench
 • The Wreck
 • Homebody
 • Strayed Lights
 • Pan'orama
 • Parkasaurus
 • Tainted Grail: Conquest
 • Dishonored 2
 • Batbarian: Testament of the Primordials
 • How 2 Escape
 • Fresh Start Cleaning Simulator
 • Lost Ruins
 • Raji: An Ancient Epic
 • Wolfenstein: The Old Blood
 • Wolfenstein: The New Order

Build Your Own Diamond Collection

Με το Build Your Own Diamond Collection του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Diamond Collection επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, τέσσερα παιχνίδια για 18,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 17 τίτλους:

 • Chorus
 • Wolfenstein II: The New Colossus – Digital Deluxe Edition
 • The Chant
 • Doom Eternal
 • Barony
 • Bang-On Balls: Chronicles
 • Cardboard Town
 • Death's Gambit: Afterlife
 • Skabma – Snowfall
 • Everdream Valley
 • Tormented Souls
 • My Little Universe
 • Heaven Dust 2
 • Complete Dread X Collection
 • Mail Time
 • Hidden Deep
 • Sands of Salzaar

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι εύκολο να βρούμε καλές προσφορές εντός της πλατφόρμας – τουλάχιστον όχι τόσο καλές όσο σε ειδικά sites. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες σελίδες με προσφορές σε παιχνίδια.

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε τις δύο πλευρές του νομίσματος. Θα σας πούμε την αντικειμενική αλήθεια για τα φθηνά παιχνίδια, τι κέρδος μπορεί να έχουμε με την αγορά τους, και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#327 - Όριο Συσκευών Netflix, Δωρεάν Παιχνίδια Steam, IMEI Smartphone, Επεξεργασία DM Στο Instagram
QuickSteps
GamingSteps#20240511 - Το Επίσημο Εργαλείο Mod Του The Witcher 3, Sonic Rumble Battle Royale, Nintendo Switch 2
GamingSteps