Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2019
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2019

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Αύγουστος 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Έχει καλοκαιριάσει για τα καλά και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει αρκετά. Αυτόν τον μήνα έχουμε μερικούς ενδιαφέροντες ανεμιστήρες και κάποια DIY gadget. Επιπλέον, μετά από ψάξιμο εντοπίσαμε την πιο περίεργη λάμπα UV για κουνούπια και μία βολική βάση ασύρματης φόρτισης για το αυτοκίνητο. Μεταξύ των υπόλοιπων gadget, υπάρχει ένα ηλεκτρικό ψαλίδι και μία βάση που φορτίζει ταυτόχρονα το κινητό και τα ασύρματα ακουστικά μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

USB ανεμιστήρας με LED φώτα

Αν ενδιαφερόμαστε για ένα μικρό gadget γραφείου, το οποίο μας δροσίζει αλλά δεν είναι ένας κλασικός ανεμιστήρας, τότε ο Digoo DG-TFB11 είναι η καλύτερη επιλογή.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2019

Ο μίνι ανεμιστήρας της Digoo συνδέεται σε θύρα USB και στο ένα φτερό έχει φώτα LED. Μέσω του προγράμματος που διαθέτει η εταιρεία, μπορούμε να ορίσουμε τι μήνυμα θα προβάλλεται.

Μπορούμε να αγοράσουμε την απλή έκδοση από το Banggood για 8,64€. Προς το παρόν, η έκδοση με τα RGB LED έχει εξαντληθεί.

Εξωτερικό CD Recorder / DVD Player

Η χρήση οπτικών δίσκων ως μέσο αποθήκευσης έχει σχεδόν εκλείψει. Γι’ αυτό, οι κατασκευαστές laptop επιλέγουν να μην προσθέτουν συσκευές ανάγνωσης οπτικών δίσκων στα προϊόντα τους.

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες μία τέτοια συσκευή είναι αναγκαία. Για παράδειγμα, ίσως έχουμε κρατήσει από παλιά backup σε οπτικούς δίσκους, και δεν θέλουμε να χάσουμε πρόσβαση σε αυτό.

Μπορεί επίσης να θέλουμε να γράψουμε ένα CD με μουσική για να παίζει σε αυτοκίνητο με παλαιότερο ηχοσύστημα. Για τέτοιες χρήσεις, ένα εξωτερικό CD Recorder και DVD Player είναι μια ευέλικτη και οικονομική λύση.

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι plug and play, κάτι που σημαίνει ότι απλά τη συνδέουμε στον υπολογιστή μας και τη χρησιμοποιούμε άμεσα. Έχει ταχύτητα ανάγνωσης 24x για CD και 8x για DVD και η ταχύτητα εγγραφής για CD φτάνει μέχρι 24x.

Η τιμή του συγκεκριμένου εξωτερικού drive στο GearBest είναι 11,88€.

Μίνι USB type-C IR τηλεκοντρόλ

Σε όλους μας έχει τύχει να ψάχνουμε το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και να μην το βρίσκουμε. Ωστόσο, αρκετά smartphone διαθέτουν υπέρυθρες και κάποια εφαρμογή χειρισμού τηλεοράσεων, TV Box, και άλλων συσκευών.

Σε περίπτωση που το κινητό μας δεν έχει υπέρυθρες, μπορούμε να προμηθευτούμε το Baseus remote controller. Πρόκειται για ένα μικρό τηλεκοντρόλ, το οποίο συνδέεται σε κάθε smartphone με θύρα USB type-C και κοστίζει 10,30€.

Έξυπνη λάμπα γραφείου από τη Xiaomi

Η Mijia Philips Smart Lamp 2 είναι η ιδανική λάμπα για το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο, διότι είναι σχεδιασμένη ώστε να μην κουράζει τα μάτια μας.

Το φωτιστικό αυτό έχει λειτουργία νυκτός, αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας, και μπορούμε να το ελέγχουμε μέσω του Mi Home App. Η Mijia Philips Smart Lamp 2 κοστίσει 42,30€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest.

Πολυφορτιστής για iPhone, Apple Watch, και AirPods

Κάθε συσκευή διαθέτει το δικό της φορτιστή και όταν επιχειρούμε να φορτίσουμε πολλές ταυτόχρονα, γεμίζει όλο το γραφείο καλώδια. Ευτυχώς, υπάρχουν gadget σαν το LEEHUR 3, με το οποίο μπορούμε να φορτίζουμε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Ο LEEHUR 3 λειτουργεί ως βάση φόρτισης στην οποία μπορούμε να βάλουμε το iPhone, το Apple Watch, και τα AirPods. Ωστόσο, επιτρέπει τη φόρτιση μέχρι δύο συσκευών ταυτόχρονα. Η τιμή του στο GearΒest είναι 4,23€.

LED φωτιζόμενος δακτύλιος σε τρίποδο

Αν θέλουμε να βγάζουμε καθαρές selfie, είτε κάνουμε vlogging στο YouTube, είτε livestreaming, τότε χρειαζόμαστε κάποια καλή πηγή φωτός.

Τα φώτα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της φωτογραφίας είναι ιδιαίτερα ακριβά. Όμως υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις, όπως το light ring της φωτογραφίας.

Το συγκεκριμένο φως είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να βρούμε αν δεν έχουμε μεγάλο budget. Έχει διάμετρο 20 εκατοστά, 10 επίπεδα φωτεινότητας, τρία διαφορετικά χρώματα, τρίποδο, και χειριστήριο. Αν μας ενδιαφέρει, θα το βρούμε στο Banggood για 29,04€.

DIY ρομπότ με ηλιακό πάνελ

Το συγκεκριμένο ρομπότ απευθύνεται σε όσους αγαπούν τα gadget που προσφέρουν γνώση. Δεν είναι κάτι εξεζητημένο, αλλά θα μας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και θα μάθουμε λίγα πράγματα για την ηλιακή ενέργεια.

Το ρομπότ παίρνει ενέργεια από το ηλιακό πάνελ και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στο νερό. Η συσκευασία περιέχει δεκάδες κομμάτια, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας 14 σχέδια. Η τιμή του στο GearBest είναι 15,12€.

DIY σετ με μαγνητικές σφαίρες

Σχεδόν σε όλους μας αρέσουν τα παζλ, είτε τα κλασικά δύο διαστάσεων, είτε τα 3D που συνήθως είναι φτιαγμένα από κάποιο αφρώδες υλικό. Ωστόσο, τυχαίνει μερικές φορές τα παζλ αυτά να φαντάζουν βαρετά ή μονότονα.

Το DIY Neo Cube είναι ένας νέας τρόπος κατασκευής 3D παζλ που μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε ό,τι φανταστούμε με τη χρήση μαγνητικών σφαιρών. Το πακέτο περιέχει 216 χάντρες και κοστίσουν 10,83€.

Σφουγγαράκι καθαρισμού γυαλιών

Όσοι φοράμε γυαλιά, γνωρίζουμε καλά το μαρτύριο του να βλέπεις τα πάντα θολά χωρίς προφανή αιτία. Επιπλέον, κάποιες φορές είναι σχεδόν αδύνατο να απομακρύνουμε τη βρωμιά με τα συμβατικά πανάκια καθαρισμού.

Το συγκεκριμένο σφουγγαράκι από το Banggood είναι κατασκευασμένο από μικροΐνες που βοηθούν στην απομάκρυνση κάθε λεκέ. Επίσης, έχει μικρό μέγεθος και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως μπρελόκ ώστε να το έχουμε πάντα μαζί.

Κάθε συσκευασία περιέχει ένα μόνο σφουγγαράκι, με τυχαίο χρώμα, και κοστίζει 1,56€.

Πτυσσόμενος φορητός ανεμιστήρας από τη BlitzWolf

Ένας ανεμιστήρας είναι μία συσκευή που χρειαζόμαστε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, ειδικά αν δεν έχουμε κλιματιστικό. Ωστόσο, όταν είσαι λάτρης των gadget, δεν σου αρκούν οι συμβατικοί ανεμιστήρες δαπέδου.

https://youtu.be/qpASvcVwbHI

Η BlitzWolf δημιούργησε έναν πτυσσόμενο ελαφρύ φορητό ανεμιστήρα που λειτουργεί με μπαταρία. Ο BlitzWolf BW-FUN1 έχει τρία διαφορετικά ύψη, πολλαπλές γωνίες τοποθέτησης, τέσσερις λειτουργίες αέρα, και τρεις ταχύτητες.

Η μπαταρία του ανεμιστήρα έχει χωρητικότητα 7.200mAh, φορτίζει πλήρως σε 4 ώρες, και προσφέρει έως 23,5 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Ο BlitzWolf BW-FUN1 κοστίζει 26,73€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Λάμπα UV για κουνούπια με σχήμα κάκτου

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του καλοκαιριού είναι τα κουνούπια. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φιδάκια, συσκευές που καίνε αντικουνουπικό υγρό, ή ταμπλέτες. Ωστόσο, υπάρχουν πιο οικολογικές και καλαίσθητες επιλογές.

Αντί για τα φιδάκια και τις ταμπλέτες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία λάμπα UV, όπως η παραπάνω που μοιάζει με κάκτο. Η συγκεκριμένη λάμπα λειτουργεί μέσω USB και κοστίζει 15,59€.

Βάση ασύρματης φόρτισης για το αυτοκίνητο

Εάν περνάμε αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο, σίγουρα θα διαθέτουμε κάποιο power bank ή φορτιστή. Το πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι πρέπει να ψάχνουμε διαρκώς το καλώδιο.

Για να αποφύγουμε τέτοια προβλήματα, μπορούμε να χρησιμοποιούμε βάσεις φόρτισης για smartphone. Επιπλέον, αν το κινητό μας υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, τότε μπορούμε να αγοράσουμε την παραπάνω βάση ασύρματης φόρτισης.

Η βάση τοποθετείται στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου, υποστηρίζει Quick Charge 3.0, και κοστίσει 7,20€.

Μαγνητική συσκευή εντοπισμού

Όσοι ζούμε σε μεγάλες πόλεις και οδηγούμε, θα έχει τύχει να παρκάρουμε σε κάποιο άγνωστο στενό και μετά να μην μπορούμε να βρούμε το αυτοκίνητό μας. Ακόμη κι αν κυκλοφορούμε με ποδήλατο, υπάρχει περίπτωση να πέσουμε θύμα κλοπής.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα ήταν χρήσιμο ένα gadget όπως το GF07. Πρόκειται για μία μαγνητική συσκευή εντοπισμού, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου, του ποδηλάτου, ή της μηχανής μας.

Το GF07 έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία με αυτονομία 12 ημέρες. Η συσκευή χρησιμοποιεί κάρτα SIM, και σε περίπτωση που χάσουμε το μεταφορικό μας μέσο, στέλνουμε ένα μήνυμα και το εντοπίζουμε άμεσα.

Η συσκευή εντοπισμού έχει 7 λειτουργίες, είναι ιδιαίτερα ελαφριά, αδιάβροχη, και κοστίζει 7,20€.

Ηλεκτρικό ψαλίδι

Το ψαλίδι δεν έχει αλλάξει μορφή σχεδόν από όταν δημιουργήθηκε. Όλοι έχουμε πάνω από ένα, σε διαφορετικά μεγέθη, για διαφορετικές χρήσεις. Όμως, το συγκεκριμένο ψαλίδι δεν πρέπει να λείπει από το συρτάρι κανενός λάτρη των gadget.

Το ηλεκτρικό ψαλίδι λειτουργεί με 4 μπαταρίες AA, μπορεί να κόψει από χαρτί μέχρι δέρμα, και κοστίζει 4,50€.

Πώς σας φάνηκαν τα gadget του Αυγούστου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps