Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Σεπτέμβριος 2019
CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Σεπτέμβριος 2019

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Σεπτέμβριος 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές. Όμως, πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi, Stremio, και τα απαγορευμένα ελληνικά site, με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στο μηνιαίο CineSteps φιλτράρουμε τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα έργα που προτείνουμε τα έχουμε δει. Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

The Virtues (2019)

  • Είδος: Δράμα
  • Δίκτυο: Channel 4
  • Ένας κύκλος – 4 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,4/10 – 1.942 ψήφοι
  • Subs4Series: 7,8/10 – 3 ψήφοι

Όπως διαφαίνεται στο πρώτο επεισόδιο, πρόκειται για μια ωραία βρετανική μίνι σειρά, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις 15 Μαΐου 2019. Κυριαρχεί ο ρόλος του εξαιρετικού Stephen Graham, ο οποίος εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με την ερμηνεία του.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν τα πρώτα επεισόδια της σειράς σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Wentworth (2013)

  • Είδος: Δράμα – Έγκλημα
  • Δίκτυο: Foxtel
  • Επτά κύκλοι – 81 επεισόδια
  • IMDb: 8,6/10 – ‎14.940 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 97% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Wentworth είναι ένα πολυβραβευμένο αυστραλιανό τηλεοπτικό δράμα που διαδραματίζεται στις γυναικείες φυλακές της μακρινής ηπείρου.

Η σειρά αποτελείται από πολλά επεισόδια και οι νεότεροι κύκλοι δεν έχουν επί του παρόντος ελληνικούς υπότιτλους. Ωστόσο, οι Έλληνες υποτιτλιστές συνεχώς προσθέτουν νέους.

Στα τέλη του 2018 ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξουν και 20 νέα επεισόδια, που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2019. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, GamatoTV, και Ταινιομανία, σε ανεκτή ποιότητα.

The Halcyon (2017)

  • Είδος: Δράμα – Αληθινή ιστορία
  • Δίκτυο: ITV
  • Ένας κύκλος – 8 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,4/10 – ‎2.109 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 95% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Η ενδιαφέρουσα σειρά είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που αφορούν την κατάσταση στο Λονδίνο μέσα από το πρίσμα του πολέμου και τον αντίκτυπο που είχε στις οικογένειες, την πολιτική, τις σχέσεις, και την εργασία, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Η σειρά επικεντρώνεται σε ένα πολυσύχναστο και λαμπερό ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Την περίοδο που οι Ναζί βομβάρδιζαν τη βρετανική πρωτεύουσα, μετατρεπόταν σε πολυτελές καταφύγιο για τους βομβαρδισμούς. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Pierrepoint: The Last Hangman (2005)

  • Είδος: Αληθινή ιστορία, Έγκλημα, Δράμα
  • IMDb: 7,4/10 – ‎4.630 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 91% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Η ταινία βασίζεται στη ζωή του πιο παραγωγικού δήμιου της Βρετανίας, Albert Pierrepoint, από τη στιγμή που εκπαιδεύτηκε για τη δουλειά και έγινε δεκτός στη λίστα των επίσημων δημίων της χώρας το 1932, μέχρι την παραίτησή του το 1956.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Inside the Mossad

  • Είδος: Ντοκιμαντέρ
  • Ένας κύκλος – 4 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • Δίκτυο: Netflix
  • IMDb: 7,7/10 – 401 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 94% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η σειρά

Σε αυτό το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων του Netflix, δεκάδες πρώην πράκτορες της περίφημης μυστικής υπηρεσίας του Ισραήλ μας βάζουν στα άδυτα των απόρρητων επιχειρήσεων της. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 720p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Όπως είναι αναμενόμενο, η πλατφόρμα ή το πρόσθετο του Netflix στο Kodi την αναπαράγουν σε 1080p.

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps