Home » Software » Παιχνίδια » Google Stadia Pro, Overwatch Summer Games 2019, Nintendo Switch
Nintendo Switch, Overwatch Summer Games 2019, Google Stadia Pro

Google Stadia Pro, Overwatch Summer Games 2019, Nintendo Switch

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Μετά το Nintendo Switch Lite, η εταιρεία ανακοίνωσε μία νέα βελτιωμένη έκδοση της βασικής κονσόλας. Ξεκίνησε το ετήσιο Summer Games στο Overwatch μαζί με το οποίο ήρθε και το Lucioball. Επίσης, η Blizzard τροποποίησε το σύστημα matchmaking, το οποίο πλέον ονομάζει “Role Queue”. Ο Διευθυντής Προϊόντος της Google Stadia, μέσω Reddit, έδωσε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία streaming παιχνιδιών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Νέο Nintendo Switch με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Nintendo ανακοίνωσε το Switch Lite. Αυτήν την εβδομάδα, η εταιρεία καταχώρησε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα μία νέα βελτιωμένη έκδοση του κλασικού Nintendo Switch.

Η νέα έκδοση του Nintendo Switch διαφέρει από την παλιά κυρίως στον επεξεργαστή και στη διάρκεια της μπαταρίας.

Στην ιστοσελίδα της, η Nintendo αναφέρει ότι η μπαταρία της νέας έκδοσης του Switch προσφέρει 4,5 έως 9 ώρες αυτονομία. Την ίδια στιγμή, η προηγούμενη έκδοση της κονσόλας είχε 2,5 μέχρι 6,5 ώρες αυτονομία.

Η αυτονομία που προσφέρει η μπαταρία έχει άμεση σχέση με το παιχνίδι το οποίο παίζουμε. Ενδεικτικά, η Nintendo αναφέρει ότι παίζοντας “Breath of the Wild” στην παλιά έκδοση, η μπαταρία αδειάζει σε 3 ώρες. Στη νέα έκδοση, ο χρόνος αυτός αγγίζει τις 5,5 ώρες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Nintendo κατέθεσε αίτηση στην Αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), στην οποία ανέφερε ότι θέλει να αλλάξει κάποια από τα εξαρτήματα του Switch.

Μεταξύ άλλων, η λίστα αυτή περιέχει και τον επεξεργαστή της κονσόλας. Εφόσον λοιπόν η εταιρεία δεν αύξησε τη χωρητικότητα της μπαταρίας του Nintendo Switch, μάλλον έχει εφοδιάσει τη νέα έκδοση με τον επεξεργαστή του Switch Lite.

Η τιμή του Nintendo Switch θα παραμείνει σταθερή, και η κονσόλα θα γίνει διαθέσιμη στην Αμερική στα μέσα Αυγούστου και στην Αγγλία τον Σεπτέμβριο. Έπειτα, η εταιρεία θα τη διαθέσει σταδιακά στις υπόλοιπες αγορές.

Overwatch Summer Games 2019 και νέος matchmaking μηχανισμός

Ξεκίνησε το Summer Games στο Overwatch 2019 και έφερε μαζί του το Lucioball. Το event θα διαρκέσει από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου, και κατά τη διάρκειά του μπορούμε να αγοράσουμε κάποιες νέες επετειακές εμφανίσεις, καθώς και όλες τις προηγούμενες.

Φέτος, η εταιρεία αλλάζει λίγο τα πράγματα, προσφέροντας τρεις εβδομαδιαίες προκλήσεις. Κάθε πρόκληση απαιτεί να πετύχουμε εννέα νίκες και μας προσφέρει τρία μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία.

Πέρα από τα events που διασκεδάζουν τους παίκτες, η Blizzard κάνει τα πάντα για να διατηρεί το fair play. Γι’ αυτό, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μερικές σημαντικές αλλαγές στο σύστημα δημιουργίας ομάδων.

Η εταιρεία μετονόμασε το σύστημα σε “Role Queue” και πλέον στα περισσότερα mode οι ομάδες θα αποτελούνται αναγκαστικά από δύο παίκτες ανά ρόλο. Δηλαδή δύο tanks, δύο support, και δύο damage ήρωες.

Με το νέο σύστημα, ο παίκτης θα πρέπει να επιλέξει τον ρόλο που θέλει να αναλάβει πριν μπει στην ουρά αναμονής. Έπειτα, το σύστημα αναλαμβάνει να συνδυάσει κατάλληλα τους παίκτες και να δημιουργήσει μία ομάδα με συνδυασμό 2-2-2.

O κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να διαλέγει μόνο ήρωες που αντιστοιχούν στον ρόλο που έχει επιλέξει, τόσο στην αρχή του παιχνιδιού, όσο και κατά τη διάρκεια του match.

Επιπλέον, από εδώ και στο εξής ο κάθε ρόλος έχει το δικό του σύστημα κατάταξης. Όσο ο παίκτης παίζει με ήρωες του εκάστοτε ρόλου, τόσο αλλάζει η θέση του στην κατάταξη. Σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες γίνονται match με παίκτες αντίστοιχης κατάταξης.

Η Google Stadia δεν είναι τελικά το Netflix των παιχνιδιών

Μπορεί η Google να αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για τη Stadia στη σχετική εκδήλωση που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα, αλλά οι χρήστες είχαν ακόμη πολλές απορίες.

Γι’ αυτό, ο Διευθυντής Προϊόντος της Google Stadia, Andrey Doronichev, απάντησε σε αρκετά από τα ερωτήματα των χρηστών μέσω Reddit.

Αρχικά, ο Doronichev ξεκαθάρισε πως με το Stadia Pro δεν αποκτά κανείς πρόσβαση σε μία μεγάλη βιβλιοθήκη δωρεάν παιχνιδιών. Αντιθέτως, όσοι πληρώνουν τη συνδρομή αυτή θα λαμβάνουν κάθε μήνα ένα δωρεάν παιχνίδι.

Τα δωρεάν παιχνίδια που προσθέτει στον λογαριασμό του ο χρήστης είναι προσβάσιμα μόνο όσο διατηρεί ενεργή την συνδρομή. Εάν για κάποιο λόγο ο χρήστης ακυρώσει τη συνδρομή του, δεν θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια μέχρι να την ενεργοποιήσει εκ νέου.

Όταν οι χρήστες ρώτησαν αν η Stadia Base προσφέρει πρόσβαση σε free-to-play τίτλους, ο Doronichev δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση. Αυτό ίσως σημαίνει ότι όσοι δεν πληρώνουν τη Stadia Pro, δεν θα μπορούν να παίζουν free-to-play παιχνίδια.

Αρκετοί χρήστες εξέφρασαν τον φόβο πως η Stadia είναι ένα πείραμα της Google με ημερομηνία λήξης, όπως τόσα άλλα project της εταιρείας. Ο Doronichev τους καθησύχασε λέγοντας ότι η Google είναι απόλυτα αφοσιωμένη στη Stadia.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι ακόμη κι αν η Google Stadia κλείσει, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα save τους σε κάποια άλλη πλατφόρμα, μέσω του Google Takeout.

Η Google Stadia θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, και σε πρώτη φάση θα διαθέτει cross-play, βασικές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, και γονικό έλεγχο. Αργότερα, η υπηρεσία θα αποκτήσει σύστημα επιτευγμάτων και δυνατότητα διαμοιρασμού παιχνιδιών.

Σε επίπεδο συσκευών, ο Doronichev είπε ότι σταδιακά η Google Stadia θα διατίθεται σε όλο και περισσότερες πλατφόρμες.

Τέλος, κάποιοι χρήστες ρώτησαν αν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας της Google με τη Valve και αν η Stadia θα υποστηρίζει στο μέλλον mods. Σε αυτή την ερώτηση ο Doronichev απάντησε ότι η εταιρεία είναι πάντα ανοιχτή σε νέες ιδέες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 21 με 27 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 21 και 27 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

22 Ιουλίου

  • Beyond: Two Souls – σε PC

23 Ιουλίου

  • Biotope – σε PC
  • Tetris Effect – σε PC

25 Ιουλίου

  • Kill la Kill — If – σε PC
  • Raiden V: Director's Cut – στο Nintendo Switch
  • Songbird Symphony – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • The Ninja Saviors: Return of the Warriors – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Fantasy Strike – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC

26 Ιουλίου

  • Fire Emblem: Three Houses – στο Nintendo Switch
  • Wolfenstein: Youngblood – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Kill la Kill — If – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Remothered: Tormented Fathers – στο Nintendo Switch
  • Tetsumo Party – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Wolfenstein: Cyberpilot VR – σε PC VR και PlayStation VR

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

VeRy Positive Sale

Αυτή την εβδομάδα, το Humble Bundle μας παρουσιάζει τα καλύτερα VR παιχνίδια. Στο VeRy Positive Sale θα βρούμε ποικιλία τίτλων και προσφορές που αγγίζουν το -85%.

The Elder Scrolls V: Skyrim VR -67%

Η Bethesda δημιούργησε ένα πλήρες VR ανοιχτού κόσμου. Το Skyrim VR παρουσιάζει από την αρχή την ιστορία του αυθεντικού τίτλου. Αυτή τη φορά όμως, μας προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση της κλίμακας και του βάθους στον χώρο.

Στο Skyrim VR ζωντανεύει ολόκληρος ο ανοιχτός κόσμος της Tamriel και οι αρχαίοι δράκοι. Μόνο εμείς, με το Oculus Rift ή το HTC Vive μας μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο από τον Alduin τον World-Eater.

Fallout 4 VR -75%

Αν και συμβατό μόνο με το HTC Vive, το Fallout 4 VR περιέχει όλο το περιεχόμενο του αρχικού τίτλου. Η ιστορία που ακολουθούμε είναι ακριβώς η ίδια. Όμως, η εμπειρία είναι εντελώς διαφορετική.

Τα πάντα έχουν επανασχεδιαστεί και προσαρμοστεί ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη εμπειρία VR. Μπορούμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο, να δημιουργήσουμε αντικείμενα, και γενικά να κάνουμε ό,τι και στο κανονικό παιχνίδι.

Doom VFR -67%

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα HTC Vive και το Doom VFR για να χαθούμε σε ένα ατελείωτο εικονικό μακελειό.

Στο Doom VFR θα βρεθούμε στις εγκαταστάσεις της UAC στον Άρη, αλλά ταυτόχρονα θα βυθιστούμε στην κόλαση. Καθ' όλη τη διάρκεια, οι ικανότητές μας θα δοκιμαστούν από τις έντονες μάχες και τα δύσκολα παζλ που πρέπει να λύσουμε.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “VeRy Positive Sale”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Goldrush Bundle

Με το Mystery Goldrush Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει ένα ευρώ και κάτι, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από δέκα ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Goldrush Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Radical Bundle

Το Radical Bundle είναι μία συλλογή από δώδεκα παιχνίδια της HandyGames. Στο συγκεκριμένο bundle θα βρούμε δύο διαφορετικές επιλογές πακέτων ή δύο διαφορετικά tier, όπως τα ονομάζει το Fanatical.

Πληρώνοντας 0,99€ παίρνουμε το SkyDrift, το Railroad Pioneer, και το Thunder.

Με 4,89€ προσθέτουμε στην παραπάνω λίστα τα ακόλουθα παιχνίδια:

  • Rogue Stormers
  • Rad Rodgers Radical Edition
  • Kill to Collect
  • Giana Sisters: Twisted Dreams
  • Giana Sisters: Twisted Dreams – Rise of the Owlverlord
  • Clouds & Sheep 2
  • Overclocked: A History of Violence
  • Airline Tycoon Deluxe
  • Sine Mora EX

F.E.A.R. Bundle

Με το “F.E.A.R. Bundle” του Fanatical αγοράζουμε ολόκληρη τη σειρά παιχνιδιών F.E.A.R. στην τιμή των 5,15€. Το F.E.A.R. αφορά την ομώνυμη ειδική ομάδα, η οποία προσπαθεί να εξοντώσει μία παραφυσική οντότητα, που ονομάζεται Alma Wade.

Το πακέτο περιέχει τους τρεις βασικούς τίτλους της σειράς, τα δύο expansion pack του “F.E.A.R.”, καθώς και το expansion pack του “F.E.A.R. 2: Project Origin”. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων που περιέχει το πακέτο είναι 51,96€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Limbo στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Limbo”, ένα platform παιχνίδι επίλυσης γρίφων που κυκλοφόρησε το 2010.

Για να πάρουμε δωρεάν το Limbo, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps