Home » Software » Παιχνίδια » Nvidia RTX Super Series, Φήμες Για PC Έκδοση Red Dead Redemption 2
GamingSteps#20190706 - Nvidia RTX Super Series, Φήμες για PC Έκδοση Red Dead Redemption 2

Nvidia RTX Super Series, Φήμες Για PC Έκδοση Red Dead Redemption 2

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Nvidia ανακοίνωσε τις Super εκδόσεις των RTX 20 καρτών της, οι οποίες έχουν κομψό σχεδιασμό και καλύτερες επιδόσεις από τους προκατόχους τους. Χρήστες του διαδικτύου ανακαλύπτουν διαρκώς στοιχεία ότι η Rockstar θα κυκλοφορήσει PC έκδοση του Red Dead Redemption 2. Ο αντιπρόεδρος στρατηγικής ανάπτυξης της EA μίλησε για το EA Originals και τόνισε ότι δεν είναι οι “κακοί” της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Κάρτες γραφικών Nvidia RTX Super Series

Η Nvidia ανακοίνωσε τις Super εκδόσεις των RTX 20 καρτών της, οι οποίες έχουν κομψό σχεδιασμό, φινίρισμα χρωμίου, και καλύτερες επιδόσεις από τις παλαιότερες 2060, 2070, και 2080.

Τα μοντέλα Super 2060 και 2070 θα κυκλοφορήσουν στις 9 Ιουλίου και η έκδοση Super 2080 θα γίνει διαθέσιμη στις 23 Ιουλίου. Επιπλέον, η εταιρεία δεν θα διαθέσει υπερχρονισμένες εκδόσεις των νέων καρτών γραφικών.

Παρά την αναβάθμιση, η RTX 2080 Ti παραμένει η καλύτερη κάρτα γραφικών της σειράς RTX 20. Επίσης, η RTX 2060 διατηρεί τον τίτλο της φθηνότερης κάρτας γραφικών με υποστήριξη Ray Tracing.

Η RTX 2060 Super είναι 22% ταχύτερη από την RTX 2060 και έχει 8GB μνήμης αντί για 6GB. Επιπλέον, είναι πιο γρήγορη από την GTX 1080 και έχει σχεδόν ίδια απόδοση με την RTX 2070.

Η RTX 2070 Super είναι 24% ταχύτερη από την RTX 2070 και γρηγορότερη από την GTX 1080 Ti. Τέλος, η RTX 2080 Super έχει αυξημένη ταχύτητα μνήμης στα 15,5 Gbps, είναι 10-15% ταχύτερη από την RTX 2080, και γρηγορότερη από την Titan Xp.

GamingSteps#20190706 - Nvidia RTX Super Series, Φήμες για PC Έκδοση Red Dead Redemption 2

Όσον αφορά τις τιμές λιανικής των νέων καρτών της Nvidia, η RTX 2060 Super θα κοστίζει 399 δολάρια και η RTX 2070 Super με την RTX 2080 Super θα έχουν την ίδια τιμή με τους προκατόχους τους, δηλαδή $499 και $699 αντίστοιχα.

Θα κυκλοφορήσει Red Dead Redemption 2 για PC;

Πριν έναν χρόνο, κάποιοι χρήστες του Reddit ανακάλυψαν ένα προφίλ στο LinkedIn το οποίο ανήκε σε κάποιον προγραμματιστή της Rockstar Leeds, που έφυγε από την εταιρεία το 2016.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του προφίλ, ο πρώην προγραμματιστής της Rockstar είχε εργαστεί σε αρκετούς τίτλους της εταιρείας, και μία από τις καταχωρήσεις ήταν η εξής: “Red Dead Redemption 2 – PS4/XBox1/PC”.

Λίγο αργότερα, ο κάτοχος του προφίλ διέγραψε τη σημείωση για την PC έκδοση του Red Dead Redemption 2.

Ωστόσο, τον Μάιο, κάποιοι άλλοι χρήστες του Reddit ανακάλυψαν ακόμη ένα προφίλ στο LinkedIn το οποίο ανήκει σε έναν πρώην προγραμματιστή της Rockstar.

Ο Nan Ma, όπως είναι το όνομά του, ανέφερε στο προφίλ του ότι έχει εργαστεί για το Red Dead Redemption 2 τόσο στις εκδόσεις για κονσόλες, όσο και στην έκδοση για PC.

Πλέον, ο Nan Ma έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία VR παιχνιδιών και έχει αφαιρέσει από το προφίλ του την αναφορά στο Red Dead Redemption 2.

Οι παραπάνω ανακαλύψεις πυροδότησαν τις φήμες ότι η Rockstar θα κυκλοφορήσει PC έκδοση του Red Dead Redemption 2, οι οποίες ενισχύονται από τα νεότερα ευρήματα ενός χρήστη του Twitter.

Ο JakoMako51, καθώς σκάλιζε τον κώδικα της κοινωνικής πλατφόρμας του Red Dead Redemption 2, Social Club, εντόπισε τη γραμμή κώδικα “RDR2_PC_Accomplishments”.

Αν και ο ίδιος θεωρεί τη συγκεκριμένη γραμμή κώδικα ως στοιχείο για την κυκλοφορία της PC έκδοσης του παιχνιδιού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σημαίνει απολύτως τίποτα.

Αρχικά, κανείς δεν γνωρίζει αν η γραμμή κώδικα υπήρχε εξαρχής ή αν η εταιρεία την πρόσθεσε αργότερα. Έπειτα, το PC θα μπορούσε να είναι η συντομογραφία του “Player Character”.

Από την άλλη, υπάρχει πιθανότητα ολόκληρο το τμήμα του κώδικα να αφορά τα επιτεύγματα και τα τρόπαια του παίκτη ανά πλατφόρμα, διότι στο ίδιο σημείο υπάρχει η αναφορά “RDR2_PS4_Trophies”.

Όπως και να έχει, κανείς δεν γνωρίζει με το τι μπορεί να έχει σχέση ο εν λόγω κώδικας και η Rockstar Games δεν έχει σχολιάσει κάτι επί του θέματος.

Ο αντιπρόεδρος στρατηγικής ανάπτυξης της EA μίλησε για το EA Originals

Η EA είναι μία από τις πιο παλιές εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών, με χιλιάδες εργαζόμενους και παρουσία στο χρηματιστήριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο αντιπρόεδρος στρατηγικής ανάπτυξης της EA, Matt Bilbey, δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως το κοινό θεωρεί την εταιρεία ως τους κακούς της βιομηχανίας.

Ο Bilbey συνέχισε λέγοντας ότι οι υπάλληλοι της EA λατρεύουν να δημιουργούν και να παίζουν παιχνίδια. Ωστόσο, όταν κάποιο μέλος μιας τόσο μεγάλης εταιρείας κάνει ένα λάθος, τότε αυτό διογκώνεται και το κοινό την βλέπει με άλλο μάτι.

Επίσης, δήλωσε ότι όσο η EA μεγαλώνει, τόσο απομακρύνεται από νέες και πρωτότυπες ιδέες. Γι’ αυτό, η εταιρεία δημιούργησε το πρόγραμμα EA Originals.

Το πρόγραμμα αυτό βοηθάει τους δημιουργούς indie παιχνιδιών να κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια τους. Παράλληλα, τους παρέχει το μεγαλύτερο μερίδιο των εσόδων από τις πωλήσεις.

Η EA φροντίζει μέσω των εσόδων από τα indie παιχνίδια να καλύπτει μόνο τα λειτουργικά έξοδα. Ωστόσο, ο Bilbey τόνισε ότι το EA Originals δεν είναι φιλανθρωπικό πρόγραμμα, καθώς η εταιρεία κερδίζει κάτι πολύ σημαντικό, μικρούς τίτλους παιχνιδιών.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι όταν είσαι η EA, όλοι περιμένουν να κυκλοφορείς AAA τίτλους και οι ομάδες ανάπτυξης σου βρίσκονται σε συνεχή πίεση. Κάπως έτσι καταλήγεις στο να μην ασχολείσαι με μικρότερους και ίσως πιο δημιουργικούς τίτλους.

Πέραν των μικρών τίτλων, το EA Originals δίνει την ευκαιρία στα μέλη των ομάδων της εταιρείας να έχουν επαφή με ακόμη περισσότερους ταλαντούχους ανθρώπους.

Τέλος, ο Bilbey τόνισε ότι η EA μαθαίνει από τα λάθη της, και έχει τη δυνατότητα να μεταλαμπαδεύει την εμπειρία της στους νέους δημιουργούς του προγράμματος EA Originals.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 7 με 13 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20190706 - Nvidia RTX Super Series, Φήμες για PC Έκδοση Red Dead Redemption 2

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 7 και 13 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

9 Ιουλίου

  • Senran Kagura: Peach Ball – στο Nintendo Switch
  • Umihara Kawase Fresh! – στο Nintendo Switch
  • Bear With Me: The Lost Robots – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Bear With Me: The Complete Collection – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • They Are Billions – στο PlayStation 4

10 Ιουλίου

  • Dr. Mario World – για Android και iOS
  • Goat of Duty – σε PC
  • Godhood – σε PC
  • SolSeraph – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Space Dance – σε PC

11 Ιουλίου

  • Dragon Quest Builders 2 – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • God Eater 3 – στο Nintendo Switch
  • Blazing Chrome – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Sky: Children of Light – για iOS
  • Professor Lupo and his Horrible Pets – σε Nintendo Switch και PC
  • Psyvariar Delta – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Tiny Metal: Full Metal Rumble – σε Nintendo Switch και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Amnesia: The Dark Descent & A Machine For Pigs -90%

Το Amnesia: The Dark Descent και το sequel του Amnesia: A Machine for Pigs είναι δύο εκπληκτικά survival horror παιχνίδια. Και στα δύο θα βρούμε καλογραμμένες ιστορίες, ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα, και αρκετά παζλ για να λύσουμε.

Στο “The Dark Descent” είμαστε ο Daniel, ένας νεαρός Λονδρέζος που ξυπνά στους σκοτεινούς διαδρόμους του πρωσικού κάστρου του Brennenburg. Δεν έχουμε ιδέα τι μας έχει συμβεί, ούτε για το πώς βρεθήκαμε εκεί.

Γνωρίζουμε μόνο το όνομά μας και πως ζήσαμε στο Mayfair. Ωστόσο, μαθαίνουμε από ένα σημείωμα που κάποτε γράψαμε οι ίδιοι ότι σβήσαμε σκόπιμα τη μνήμη μας, πως μας κυνηγάει μία “σκιά”, και ότι πρέπει να κατέβουμε στα άδυτα του κάστρου.

Το “A Machine for Pigs” διαθέτει αρκετές αλληλένδετες ιστορίες. Μερικές από αυτές διαδραματίζονται στο παρελθόν, κάποιες άλλες στο παρόν. Ανάμεσά τους υπάρχουν αληθινές ιστορίες, αλλά και δημιουργήματα της φαντασίας μας.

Βρισκόμαστε λοιπόν στο Λονδίνο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1899. Το όνομά μας είναι Oswald Mandus και είμαστε ένας πλούσιος βιομήχανος και κρεοπώλης. Πρωτίστως, όμως, είμαστε ο ανιψιός του Daniel από το “The Dark Descent”.

Cultist Simulator -33%

Το Cultist Simulator είναι ένα αφηγηματικό παιχνίδι προσομοίωσης, στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός πολίτη μιας ανώνυμης κοινωνίας, όπου οι ενέργειές του μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία “αιρετικών” ακολούθων.

Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού είναι ένας συνδυασμός από κάρτες και κουμπιά δράσης. Οι κάρτες αντιπροσωπεύουν μία σειρά από διαφορετικά στοιχεία, όπως πρόσωπα, συναισθήματα, τοποθεσίες, αντικείμενα, πλούτο, γνώση, και άλλα.

The Escapists -75%

Στο The Escapists, ως παίκτης, αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός φυλακισμένου, ο οποίος πρέπει να δραπετεύσει από μία σειρά φυλακών με αυξανόμενο επίπεδο δυσκολίας. Κάθε φορά που δραπετεύουμε από μία φυλακή, ξεκλειδώνουμε την επόμενη.

Εκτός από τον βασικό τίτλο του The Escapists, μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει και πέντε DLC, τα οποία προσθέτουν στο παιχνίδι νέες φυλακές, αντικείμενα, και πολλά ακόμη.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Magnificent Mystery Machine

Με το The Magnificent Mystery Machine του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το The Magnificent Mystery Machine είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Tales from Candlekeep – Complete Bundle

Το “Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation” είναι ένα turn-based dungeon-crawling παιχνίδι στρατηγικής, εκδότης του οποίου είναι η BKOM Studios. Όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι βασισμένο στις ιστορίες του D&D.

Εκτός του βασικού τίτλου, κυκλοφόρησαν και πέντε DLC που προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο και χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Το Tales from Candlekeep – Complete Bundle κοστίζει μόνο 5,39€ και περιέχει το κύριο παιχνίδι και τα πέντε DLC που έχουν κυκλοφορήσει γι' αυτό.

Leisure Suit Larry Bundle

Με το Leisure Suit Larry Bundle του Fanatical αγοράζουμε τη βασική σειρά παιχνιδιών “Leisure Suit Larry” με μόλις 1,99€. Τα Leisure Suit Larry είναι μία σειρά περιπετειών για ενήλικες, που αφορούν την πολυτάραχη ζωή του Larry Laffer.

Το πακέτο περιέχει τους ακόλουθους τίτλους της σειράς:

  • Leisure Suit Larry 1 – In the Land of the Lounge Lizards
  • Leisure Suit Larry 2 – Looking For Love (In Several Wrong Places)
  • Leisure Suit Larry 3 – Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
  • Leisure Suit Larry 5 – Passionate Patti Does a Little Undercover Work
  • Leisure Suit Larry 6 – Shape Up Or Slip Out
  • Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail
  • Leisure Suit Larry – Magna Cum Laude Uncut and Uncensored

Η πραγματική αξία όλων των παιχνιδιών που περιέχει το πακέτο είναι 33,93€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Overcooked στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Overcooked”, ένα παιχνίδι προσομοίωσης μαγειρικής που κυκλοφόρησε το 2016.

Για να πάρουμε δωρεάν το Overcooked, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps