Home » Software » Παιχνίδια » Steam Summer Sales 2019, GOG Galaxy 2.0, Νέο Παιχνίδι PUBG
GamingSteps#20190628 - Steam Summer Sales 2019, GOG Galaxy 2.0, Νέο Παιχνίδι PUBG

Steam Summer Sales 2019, GOG Galaxy 2.0, Νέο Παιχνίδι PUBG

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις του Steam, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Εκτός από τις κλασικές εκπτώσεις, η Valve διοργανώνει το Steam Grand Prix 2019. Η PUBG Corporation ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ένα νέο στούντιο, το οποίο θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη ενός αφηγηματικού παιχνιδιού PUBG. Ξεκίνησε η closed beta του GOG Galaxy 2.0 launcher, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από μία εφαρμογή οργάνωσης παιχνιδιών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Steam Summer Sales 2019 και Steam Grand Prix 2019

Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις του Steam, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια των Steam Summer Sales 2019, μπορούμε να αποκτήσουμε εκατοντάδες τίτλους με έκπτωση έως 98%.

Εκτός από τις κλασικές εκπτώσεις, η Valve διοργανώνει το Steam Grand Prix 2019, μέσω του οποίου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν δωρεάν βραβεία και παιχνίδια.

GamingSteps#20190628 - Steam Summer Sales 2019, GOG Galaxy 2.0, Νέο Παιχνίδι PUBG

Στο Steam Grand Prix 2019 υπάρχουν πέντε ομάδες, το Γουρούνι, ο Λαγός, η Χελώνα, το Κοκατίλ, και το Κόργκι. Ο κάθε χρήστης του Steam επιλέγει μία ομάδα και ξεκινά να συγκεντρώνει πόντους μέσω διαφόρων αποστολών και αγοράζοντας παιχνίδια.

Το Steam Grand Prix 2019 χωρίζεται σε ημερήσιους γύρους, που ο καθένας τελειώνει κάθε μέρα στις 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Στο τέλος κάθε γύρου τυχαίοι παίκτες των τριών πρώτων ομάδων κερδίζουν παιχνίδια από τη λίστα επιθυμιών τους.

Τέλος, όσο συμμετέχουμε στο Steam Grand Prix 2019, κερδίζουμε μάρκες Grand Prix με τις οποίες αγοράζουμε διάφορα αντικείμενα στο Pit Stop.

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για κάθε PC gamer, καθώς μπορεί να συμπληρώσει τη συλλογή του με όποιο παιχνίδι του λείπει ή ήθελε εδώ και καιρό. Όμως, ταυτόχρονα είναι και ιδιαίτερα αγχωτική, διότι οι τίτλοι είναι αμέτρητοι.

Επιλέξαμε για εσάς μερικές από τις καλύτερες προσφορές των Steam Summer Sales:

  • Assassin’s Creed Odyssey -50%, τελική τιμή 29,99€
  • Astroneer -25%, τελική τιμή 20,99€
  • Borderlands 2 -75%, τελική τιμή 7,49€
  • Civilization VI -75%, τελική τιμή 14,99€
  • Devil May Cry 5 -34%, τελική τιμή 39,59€
  • Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition -40%, τελική τιμή 26,99€
  • Just Cause 3 -85%, τελική τιμή 2,99€
  • Life is Strange Complete Season -33%, τελική τιμή 26,59€
  • Monster Hunter: World -50%, τελική τιμή 29,99€
  • Prey -50%, τελική τιμή 14,99€
  • Sekiro: Shadows Die Twice -20%, τελική τιμή 47,99€
  • SOULCALIBUR VI -67%, τελική τιμή 19,79€
  • Star Wars: Complete Collection -72%, τελική τιμή 68,74€
  • Two Point Hospital -50%, τελική τιμή 17,49€
  • XCOM 2 -75%, τελική τιμή 12,49€

Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα προσφορά των Steam Summer Sales 2019 είναι αυτή του Devolver Bootleg, το οποίο έχει έκπτωση 1%. Η αρχική τιμή του παιχνιδιού είναι 3,99€ και με την έκπτωση βγαίνουμε κερδισμένοι κατά 4 λεπτά του ευρώ.

Ξεκίνησε η closed beta του GOG Galaxy 2.0 launcher

Τον Μάιο, η GOG ανακοίνωσε ότι ξεκινά τον πλήρη επανασχεδιασμό του Galaxy launcher και έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα να εγγραφούν στην closed beta. Η φάση της closed beta ξεκίνησε και είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τον νέο launcher.

Το όνομα του launcher είναι GOG Galaxy 2.0 και έχει σκοπό να μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε σε ένα σημείο όλα τα παιχνίδια που έχουμε εγκατεστημένα στον υπολογιστή μας.

Δεν έχει σημασία από ποιόν client έχουμε κατεβάσει το κάθε παιχνίδι, ούτε αν αποτελεί ανεξάρτητη εγκατάσταση στον υπολογιστή μας. Ο GOG Galaxy 2.0 μας επιτρέπει να το προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη του και να έχουμε πρόσβαση σε αυτό άμεσα.

Για να μπορέσουμε να παίξουμε παιχνίδια που είναι συνδεδεμένα με άλλον client, θα πρέπει να προσθέσουμε τον αντίστοιχο λογαριασμό στον GOG Galaxy 2.0. Προς το παρόν, ο νέος launcher της GOG υποστηρίζει τους εξής λογαριασμούς:

  • GOG
  • Steam
  • Battle.net
  • Epic Games Store
  • Origin
  • Uplay
  • Xbox Live
  • PlayStation Network

Ο GOG Galaxy 2.0 βοηθά στην οργάνωση των παιχνιδιών με τη χρήση φίλτρων, προσφέρει εξατομίκευση της βιβλιοθήκης, και διαθέτει μία λίστα επιθυμιών παρόμοια με αυτή του Steam.

Επιπλέον, μέσω του GOG Galaxy 2.0 μπορούμε να δούμε τι παίζουν οι φίλοι μας, τα επιτεύγματά τους, και τα στατιστικά στοιχεία για κάθε παιχνίδι που έχουμε προσθέσει στη βιβλιοθήκη.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην closed beta, τότε ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο και εγγραφείτε άμεσα στη λίστα, διότι οι προσκλήσεις δίνονται με σειρά προτεραιότητας.

Οι δημιουργοί του PUBG ανακοίνωσαν ένα νέο αφηγηματικό παιχνίδι

Η PUBG Corporation ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ένα νέο στούντιο ανάπτυξης, το Striking Distance.

Διευθυντής του νέου στούντιο είναι ο βετεράνος του χώρου Glen Schofield, γνωστός για τη συμμετοχή του στις Sledgehammer Games και Visceral Games.

Το Striking Distance θα ξεκινήσει να εργάζεται στη δημιουργία ενός νέου PUBG τίτλου, ο οποίος δεν θα είναι battle royale ή κάποιο sequel του γνωστού παιχνιδιού. Οι δημιουργοί του περιγράφουν το νέο παιχνίδι ως μία πρωτότυπη αφηγηματική εμπειρία στο σύμπαν PUBG.

Ο Glen Schofield δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απευθυνόταν στους οπαδούς του PUBG και σε άτομα τα οποία θα ήθελαν να συμμετέχουν στην ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Στο βίντεο λέει ότι ανυπομονεί να εξερευνήσει το σύμπαν του PUBG και είναι ενθουσιασμένος με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το παιχνίδι, οι οποίες ξεπερνούν το battle royale στοιχείο.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Γι’ αυτό, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για να δούμε πώς ένα battle royale παιχνίδι θα μπορούσε να προσφέρει μία ιδιαίτερη αφηγηματική εμπειρία.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 30 Ιουνίου με 6 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20190628 - Steam Summer Sales 2019, GOG Galaxy 2.0, Νέο Παιχνίδι PUBG

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 30 Ιουνίου και 6 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

2 Ιουλίου

  • Final Fantasy 14: Shadowbringers – σε PlayStation 4 και PC

4 Ιουλίου

  • Stranger Things 3: The Game – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Wonder Blade – σε PC
  • Clannad – στο Nintendo Switch

5 Ιουλίου

  • Attack on Titan 2: Final Battle – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Sea of Solitude – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • They Are Billions – στο Xbox One
  • Attack on Titan 2: Final Battle – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Football Manager 2019 -66%

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι gamers του κόσμου, και όχι μόνο, γνωρίζουν τη σειρά Football Manager. Πρόκειται για παιχνίδια προσομοίωσης διαχείρισης ποδοσφαίρου, με ανεπτυγμένα συστήματα προπόνησης, αγώνων, και άλλα.

Το Football Manager 2019 θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου, και όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο καλύτερος τίτλος της σειράς.

Θα μπορούμε να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας στις 50 μεγαλύτερες χώρες στο άθλημα, ενάντια σε 2500 συλλόγους, παλεύοντας για την απόκτηση των καλύτερων παικτών του κόσμου.

Metro Exodus -25%

Το Metro Exodus είναι ο τρίτος τίτλος της γνωστής σειράς FPS παιχνιδιών, τα οποία είναι βασισμένα στα μυθιστορήματα του Dmitry Glukhovsky.

Όπως και οι προκάτοχοί του, το Metro Exodus είναι ένα FPS με έντονα stealth και survival horror στοιχεία. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε μία μεταποκαλυπτική ερημιά της πρώην Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο παίκτης καλείται να αντιμετωπίσει αρκετούς κινδύνους και ταυτόχρονα πρέπει να ασχοληθεί με την καταπολέμηση των μεταλλαγμένων πλασμάτων και των εχθρικών ανθρώπων που συναντά.

We Are The Dwarves -92%

Το We Are The Dwarves είναι ένα real-time tactical adventure από την Whale Rock Games. Κυκλοφόρησε το 2016, και έχει συγκεντρώσει αρκετές θετικές κριτικές στο Steam.

Στο We Are The Dwarves ελέγχουμε μία ομάδα αστροναυτών και τους βοηθάμε να αντιμετωπίσουν τις ατελείωτες ορδές εχθρών που συναντούν καθώς εξερευνούν το σύμπαν.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Magnificent Mystery Machine

Με το The Magnificent Mystery Machine του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το The Magnificent Mystery Machine είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Beamdog Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Beamdog Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με παιχνίδια της Beamdog.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 1 ή 3 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 6 παιχνιδιών.

  • Baldur's Gate II: Enhanced Edition
  • Baldur's Gate: Enhanced Edition
  • Baldur's Gate: Siege of Dragonspear DLC
  • Neverwinter Nights: Enhanced Edition
  • Icewind Dale: Enhanced Edition
  • Planescape: Torment: Enhanced Edition

Το ένα παιχνίδι κοστίζει 3,99€ και τα τρία παιχνίδια στοιχίζουν 7,99€. Αν επιλέξουμε τους 3 ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 60€.

Middle-earth: Shadow of Mordor Bundle

Το “Middle-earth: Shadow of Mordor” είναι μία περιπέτεια δράσης ανοιχτού κόσμου, που αναπτύχθηκε από την Monolith Productions. Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα μεταξύ των γεγονότων του “The Hobbit” και του “The Lord of the Rings”.

Πέραν του βασικού τίτλου, κυκλοφόρησαν και αρκετά DLC που προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο στο παιχνίδι και επεκτείνουν την ιστορία του.

Το “Middle-earth: Shadow of Mordor Bundle” κοστίζει μόνο 5,15€ και περιέχει το παιχνίδι και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει γι' αυτό.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Last Day of June στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Last Day of June”, μία περιπέτεια επίλυσης παζλ που κυκλοφόρησε το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το Last Day of June, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps