Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Κωδικός Windows 10, Τυχαίο Κείμενο Word, Έξυπνη Απάντηση Gmail
QuickSteps#81 - Κωδικός Windows 10, Τυχαίο Κείμενο Word, Έξυπνη Απάντηση Gmail

Κωδικός Windows 10, Τυχαίο Κείμενο Word, Έξυπνη Απάντηση Gmail

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτήν την εβδομάδα, αφαιρούμε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows, απενεργοποιούμε τις ρυθμίσεις και τον Πίνακα Ελέγχου, και ρυθμίζουμε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές. Δημιουργούμε τυχαίο κείμενο στο Microsoft Word, διορθώνουμε το σφάλμα με τον τύπο αρχείου μιας εικόνας, και βλέπουμε ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την web κάμερα στα Windows 10. Τέλος, απενεργοποιούμε την έξυπνη απάντηση στο Messages και το Gmail.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Πώς αφαιρώ ή απενεργοποιώ τον κωδικό πρόσβασης στα Windows 10

Ο κωδικός του λειτουργικού προστατεύει τα δεδομένα που έχουμε στον υπολογιστή μας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Ωστόσο, σε αρκετούς δεν αρέσει να πληκτρολογούν τον κωδικό τους κάθε φορά που θέλουν να συνδεθούν στα Windows.

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε δύο επιλογές. Μπορούμε να αφαιρέσουμε εντελώς τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού μας ή να ενεργοποιήσουμε την αυτόματη σύνδεση των Windows.

Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να τονίσουμε ότι η αφαίρεση ή η απενεργοποίηση του κωδικού πρόσβασης ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα, ειδικά αν χειρίζονται τον υπολογιστή  παραπάνω από ένα άτομα.

Τι Σημασία Έχουν οι Λογαριασμοί Χρηστών στα Windows 7, 8, και 10

Οι λογαριασμοί χρηστών είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στα Windows και σε κάθε λειτουργικό σύστημα. Όμως, οι περισσότεροι χρήστες αγνοούν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι διαφορετικοί…

Επίσης, σε καμία περίπτωση μην αφαιρείτε ή απενεργοποιείτε τον κωδικό πρόσβασης από έναν λογαριασμό με δικαιώματα διαχειριστή.

Τέλος, οι μέθοδοι που περιγράφουμε λειτουργούν μόνο με τοπικούς λογαριασμούς χρήστη. Οπότε, εάν ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος με κάποιον λογαριασμό Microsoft, θα πρέπει να τον μετατρέψουμε σε τοπικό.

Αφαίρεση κωδικού πρόσβασης στα Windows 10

Για να αφαιρέσουμε τον κωδικό πρόσβασης από τον λογαριασμό μας πηγαίνουμε στις “Ρυθμίσεις”, κάνουμε κλικ στο “Λογαριασμοί”, και επιλέγουμε το “Επιλογές εισόδου”.

QuickSteps#81 - Κωδικός Windows 10, Τυχαίο Κείμενο Word, Έξυπνη Απάντηση Gmail

Στη συνέχεια, κάνουμε κλικ στο “Κωδικός πρόσβασης” και μετά στο κουμπί “Αλλαγή”.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί γράφουμε τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιούμε και πατάμε “Επόμενο”.

Εφόσον δεν θέλουμε να έχουμε κωδικό πρόσβασης, στην επόμενη οθόνη αφήνουμε όλα τα πεδία κενά και κάνουμε κλικ στο “Επόμενο”.

Για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία, πατάμε στο “Τέλος”, κλείνουμε το παράθυρο των ρυθμίσεων, και αποσυνδέουμε τον λογαριασμό χρήστη.

Από εδώ και πέρα, για να συνδεθούμε στον λογαριασμό μας, χρειάζεται απλά να πατάμε το κουμπί “Είσοδος”.

Αυτόματη σύνδεση στα Windows 10

Η αυτόματη σύνδεση στα Windows κρύβει έναν ιδιαίτερα σημαντικό κίνδυνο. Για να μπορεί το λειτουργικό σύστημα να συνδέει αυτόματα τον λογαριασμό μας, αποθηκεύει τοπικά τον κωδικό πρόσβασης.

Οπότε, αν κάποιος γνωρίζει πώς να τον βρει, θα μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε πολύ πιο σημαντικά δεδομένα.

Αρχικά, στην αναζήτηση των Windows γράφουμε “netplwiz” και κάνουμε κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, αφαιρούμε το τικ από το “Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή.” και κάνουμε κλικ στο “ΟΚ”.

Στη συνέχεια, πηγαίνουμε “Ρυθμίσεις → Λογαριασμοί” και μπαίνουμε στις “Επιλογές εισόδου”.

Στην ενότητα “Να απαιτείται είσοδος” επιλέγουμε “Ποτέ” και κλείνουμε το παράθυρο των ρυθμίσεων.

Αυτό ήταν, από εδώ και στο εξής δεν θα χρειαστεί να πληκτρολογήσουμε ποτέ ξανά τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθούμε στα Windows. Το λειτουργικό σύστημα θα μας συνδέει αυτόματα.

Πώς απενεργοποιώ τις ρυθμίσεις και τον Πίνακα Ελέγχου

Οι ρυθμίσεις και ο Πίνακας Ελέγχου επιτρέπουν την αλλαγή αρκετών παραμέτρων του συστήματος. Για παράδειγμα, μέσω των ρυθμίσεων μπορούμε να τροποποιήσουμε τον γονικό έλεγχο των Windows.

Γονικός Έλεγχος στα Windows 7, 8, 10 με Ρυθμίσεις και Εφαρμογές

Πλέον τα παιδιά είναι σχεδόν δεδομένο ότι έχουν δικό τους υπολογιστή ή κινητό, και χρησιμοποιούν καθημερινά το ίντερνετ. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε πώς…

Οπότε, σε περίπτωση που διαθέτουμε έναν οικογενειακό υπολογιστή ή πρόκειται για τον υπολογιστή του παιδιού μας, θα ήταν σοφό να φροντίσουμε ώστε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτά οι υπόλοιποι χρήστες.

Για να απενεργοποιήσουμε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις και τον Πίνακα Ελέγχου, θα πρέπει να παρέμβουμε στο Μητρώο των Windows.

Το Μητρώο των Windows περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Για να ανοίξουμε το Μητρώο των Windows, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “ΟΚ”.

Αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε ENTER.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

Στη συνέχεια, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή DWORD (32-bit)”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “NoControlPanel”.

Πάντοτε επιλέγουμε αυτόν τον τύπο τιμής, ακόμα και αν έχουμε 64bit Windows. Το QWORD (64 bit) είναι διαφορετικό είδος τιμής και δεν θα λειτουργήσει.

Τώρα, κάνουμε διπλό κλικ στο “NoControlPanel”. Στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “1” και πατάμε το “ΟΚ”.

Τέλος, κάνουμε επανεκκίνηση τον υπολογιστή μας για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Σε περίπτωση που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε ξανά τον Πίνακα Ελέγχου, απλώς αλλάζουμε τα “Δεδομένα τιμής” του “NoControlPanel” από “1” σε “0”.

Πώς δημιουργώ τυχαίο κείμενο στο Word

Κατά τη δημιουργία εγγράφων, ιστοσελίδων, προγραμμάτων, και τα λοιπά, ορισμένοι από εμάς χρησιμοποιούμε τυχαίες ακολουθίες λέξεων οι οποίες καταλαμβάνουν τη θέση του τελικού κειμένου.

Ο λόγος που κάνουμε κάτι τέτοιο είναι διότι μας βοηθά να μορφοποιήσουμε το κείμενο κατάλληλα ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμούμε, χωρίς να έχουμε συντάξει ακόμη το τελικό κείμενο.

Αν χρησιμοποιούσαμε απλές αναφορικές φράσεις όπως το “Εδώ θα μπει κείμενο”, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε βέβαιοι για τον χώρο που θα καταλαμβάνει το τελικό κείμενο.

Αρκετοί χρησιμοποιούν online εργαλεία παραγωγής κειμένου, αλλά με το Word μπορούμε να παράγουμε τυχαίο κείμενο με τρεις διαφορετικές μεθόδους.

Παραγωγή τυχαίου κειμένου με τη συνάρτηση Rand

Η πρώτη μέθοδος αφορά τη χρήση της συνάρτησης Rand(). Με αυτή τη συνάρτηση μπορούμε να παράγουμε τυχαίο κείμενο με συγκεκριμένο πλήθος γραμμών και παραγράφων.

Για να παράγουμε το τυχαίο κείμενο γράφουμε “=Rand()” και πατάμε Enter. Με αυτόν τον τρόπο η συνάρτηση δημιουργεί πέντε παραγράφους με τρεις προτάσεις η κάθε μία.

Ωστόσο, μπορούμε να ορίσουμε το πλήθος των παραγράφων και των προτάσεων που θα περιέχει η κάθε μία, εισάγοντας τις κατάλληλες παραμέτρους μέσα στην παρένθεση της Rand.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, χρησιμοποιούμε την “=Rand(x,y)”, όπου το “x” είναι ο αριθμός των παραγράφων και το “y” το πλήθος των προτάσεων της κάθε παραγράφου.

Οπότε, αν γράψουμε “=Rand(2,5)”, η συνάρτηση θα δημιουργήσει δύο παραγράφους με πέντε προτάσεις η κάθε μία.

Παραγωγή κειμένου Lorem Ipsum

Για να παράγουμε τυχαίο κείμενο Lorem Ipsum, γράφουμε “=Lorem()” και πατάμε Enter. Με αυτόν τον τρόπο η συνάρτηση δημιουργεί πέντε παραγράφους με τρεις προτάσεις η κάθε μία.

Ωστόσο, μπορούμε να ορίσουμε το πλήθος των παραγράφων και των προτάσεων που θα περιέχει η κάθε μία, εισάγοντας τις κατάλληλες παραμέτρους μέσα στην παρένθεση της Lorem.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, χρησιμοποιούμε την “=Lorem(x,y)”, όπου το “x” είναι ο αριθμός των παραγράφων και το “y” το πλήθος των προτάσεων της κάθε παραγράφου.

Οπότε, αν γράψουμε “=Lorem(2,5)”, η συνάρτηση θα δημιουργήσει δύο παραγράφους με πέντε προτάσεις η κάθε μία.

Αναπαραγωγή της φράσης “Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.”

Αρκετοί γνωρίζουμε την φράση “Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.” του Ανδρέα Κάλβου. Η Microsoft την έχει επιλέξει ως τυχαίο κείμενο για την προβολή διαφόρων δειγμάτων, όπως για παράδειγμα η προεπισκόπηση των γραμματοσειρών.

Το Word επιτρέπει τη δημιουργία τυχαίου κειμένου με την πολλαπλή αναπαραγωγή αυτής της φράσης.

Για να παράγουμε ένα τέτοιο τυχαίο κείμενο, γράφουμε “=rand.old()” και πατάμε Enter. Με αυτόν τον τρόπο, η συνάρτηση δημιουργεί τρεις παραγράφους με τρεις προτάσεις η κάθε μία.

Ωστόσο, μπορούμε να ορίσουμε το πλήθος των παραγράφων και των προτάσεων που θα περιέχει η κάθε μία, εισάγοντας τις κατάλληλες παραμέτρους μέσα στην παρένθεση της rand.old.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, χρησιμοποιούμε την “=rand.old(x,y)”, όπου το “x” είναι ο αριθμός των παραγράφων και το “y” το πλήθος των προτάσεων της κάθε παραγράφου.

Οπότε, αν γράψουμε “=rand.old(2,5)”, η συνάρτηση θα δημιουργήσει δύο παραγράφους με πέντε προτάσεις η κάθε μία.

Πώς διορθώνω το σφάλμα με τον τύπο αρχείου μιας εικόνας

Όλοι κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να ανοίξουμε μία φωτογραφία και το πρόγραμμα επεξεργασίας εμφάνισε ένα σφάλμα σαν αυτό της εικόνας.

Τις περισσότερες φορές λαμβάνουμε αυτό το σφάλμα σε φωτογραφίες που έχουμε κατεβάσει από το διαδίκτυο. Οι αιτίες που προκαλούν αυτό το πρόβλημα είναι αρκετές, αλλά η πιο συνηθισμένη έχει να κάνει με τη λανθασμένη επέκταση του αρχείου.

Για άγνωστους λόγους, ο κάτοχος της εικόνας μπορεί να άλλαξε την επέκταση του αρχείου. Επίσης, θα μπορούσε η ιστοσελίδα να χρησιμοποιεί κάποιο script, το οποίο αλλάζει αυτόματα την επέκταση των εικόνων όταν κάποιος τις κατεβάζει.

Για παράδειγμα, το Twitter αλλάζει την επέκταση των εικόνων σε “.jfif” όταν κάποιος προσπαθήσει να τις κατεβάσει στον υπολογιστή του. Εξαιτίας αυτής της αλλαγής, ακόμη και το Photoshop αδυνατεί να ανοίξει αυτά τα αρχεία.

Έχουμε στη διάθεση μας δύο μεθόδους με τις οποίες μπορούμε να επιδιορθώσουμε αυτά τα αρχεία. Η πρώτη είναι να μετονομάσουμε την εικόνα και να αλλάξουμε την επέκταση αρχείου.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, ανοίγουμε τον φάκελο που περιέχει την εικόνα, κάνουμε κλικ στην “Προβολή”, και ενεργοποιούμε τις “Επεκτάσεις ονόματος αρχείων”.

Έπειτα, κάνουμε δεξί κλικ στο αρχείο, επιλέγουμε “Μετονομασία”, και αλλάζουμε την επέκταση σε αυτή που αντιπροσωπεύει τον τύπο του αρχείου.

Αν και η συγκεκριμένη μέθοδος είναι αρκετά απλή, απαιτεί να γνωρίζουμε τον αρχικό τύπο του αρχείου. Ειδάλλως, θα πρέπει να την επαναλάβουμε πολλές φορές μέχρι να βρούμε τον σωστό τύπο αρχείου της εικόνας.

Η δεύτερη μέθοδος έχει να κάνει με τη χρήση ενός δωρεάν εργαλείου που ακούει στο όνομα XnConvert, το οποίο μπορούμε να κατεβάσουμε από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Μόλις κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε το XnConvert, τρέχουμε την εφαρμογή και σύρουμε στο παράθυρο την εικόνα που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, πάμε στην καρτέλα “Output”, επιλέγουμε στο “Format” τον τύπο αρχείου που θέλουμε να έχει η εικόνα, και κάνουμε κλικ στο “Convert”.

Το XnConvert θα μετατρέψει άμεσα την εικόνα και θα εμφανίσει το νέο αρχείο στον ίδιο φάκελο με τον προηγούμενο.

Σε περίπτωση που το αρχείο έχει την ίδια επέκταση με αυτή του τύπου στον οποίο θέλουμε να το μετατρέψουμε, το XnConvert θα εμφανίσει το παρακάτω μήνυμα. Εμείς απλώς πατάμε “Yes” για να αντικαταστήσει το αρχικό αρχείο.

Αυτό ήταν, το αρχείο εικόνας έχει επιδιορθωθεί και πλέον μπορούμε να το ανοίξουμε κανονικά με οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας θέλουμε.

Πώς βλέπω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί την κάμερα στα Windows 10

Είτε χρησιμοποιούμε φορητό υπολογιστή, είτε σταθερό, όταν η web κάμερα είναι ενεργή, υπάρχει αναμμένο ένα λαμπάκι. Αν γνωρίζουμε ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα, όλα καλά. Τι κάνουμε όμως αν δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει;

Μπαίνουμε στις “Ρυθμίσεις”, κάνουμε κλικ στο “Προστασία προσωπικών δεδομένων”, και μετά επιλέγουμε την “Κάμερα”.

Σε αυτό το σημείο υπάρχουν δύο λίστες. Μία με τις εφαρμογές του Microsoft Store και μία με τα προγράμματα που έχουμε εγκατεστημένα στον υπολογιστή μας.

Οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα, ακριβώς κάτω από το όνομά της θα έχει το μήνυμα “Σε χρήση αυτήν τη στιγμή”.

Επιπλέον, αν θέλουμε να επιτρέψουμε ή να απαγορεύσουμε τη χρήση της κάμερας σε κάποια εφαρμογή του Microsoft Store, τότε απλώς ρυθμίζουμε κατάλληλα τον διακόπτη δίπλα στο όνομά της.

Όσον αφορά τις εφαρμογές επιφάνειας εργασίας, εκεί υπάρχει μία βασική διαφορά. Η Microsoft έχει προσθέσει έναν γενικό διακόπτη στις ρυθμίσεις, ο οποίος όταν είναι ενεργός επιτρέπει στα προγράμματα να χρησιμοποιούν την κάμερα.

Σύμφωνα με τη Microsoft, στη λίστα των εφαρμογών επιφάνειας εργασίας εμφανίζονται μόνο όσα πρόγραμμα έχουν λάβει άδεια να χρησιμοποιούν την κάμερα.

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι κανένα πρόγραμμα δεν θα χρησιμοποιήσει την κάμερα, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τον κεντρικό διακόπτη.

Επιπλέον, θα πρέπει να απενεργοποιήσουμε και τον κεντρικό διακόπτη για τις εφαρμογές του Microsoft Store.

Πώς ρυθμίζω τις προεπιλεγμένες εφαρμογές στα Windows 10

Τα Windows χρησιμοποιούν κάποιες προεπιλεγμένες εφαρμογές για το άνοιγμα αρχείων, διαδικτυακών συνδέσμων, e-mail, και τα λοιπά. Για παράδειγμα, από προεπιλογή τα Windows 10 ανοίγουν τα αρχεία ήχου με την εφαρμογή “Μουσική Groove”.

Ωστόσο, μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows, μπορούμε να αλλάξουμε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές με αυτές που θέλουμε.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, μπαίνουμε στις “Ρυθμίσεις”, κάνουμε κλικ στις “Εφαρμογές”, και μπαίνουμε στις “Προεπιλεγμένες εφαρμογές”.

Τώρα, πατάμε στην εφαρμογή που θέλουμε να αλλάξουμε και τα Windows θα εμφανίσουν μία λίστα με τα προγράμματα τα οποία μπορούν να εκτελούν αυτήν την εργασία.

Για παράδειγμα, αν κάνουμε κλικ στο “Μουσική Groove”, βλέπουμε μία λίστα με τον VLC, τον Media Player Classic, και τον Windows Media Player.

Επιλέγουμε την εφαρμογή της αρεσκείας μας σε κάθε κατηγορία και κλείνουμε το παράθυρο των ρυθμίσεων.

Εμείς, για παράδειγμα, έχουμε επιλέξει ως προεπιλεγμένη εφαρμογή αναπαραγωγής αρχείων ήχου και βίντεο τον VLC. Αντίστοιχα, ο προεπιλεγμένος browser είναι ο Chrome και ως εφαρμογή προβολής φωτογραφιών διατηρήσαμε τις “Φωτογραφίες”.

Πώς απενεργοποιώ την έξυπνη απάντηση στο Gmail και το Messages

H Google αποφάσισε να προσθέσει την έξυπνη απάντηση στην εφαρμογή Messages και στο app του Gmail. Μπορεί η έξυπνη απάντηση να είναι αρκετά βολική, αλλά πολλές φορές είναι απλά ενοχλητική ως λειτουργία.

Απενεργοποίηση της έξυπνης απάντησης στο Gmail

Για να απενεργοποιήσουμε την έξυπνη απάντηση στην εφαρμογή του Gmail, πατάμε τις τρεις γραμμές πάνω αριστερά και μπαίνουμε στις “Ρυθμίσεις”.

Διαλέγουμε τον λογαριασμό στον οποίο θέλουμε και απενεργοποιούμε την “Έξυπνη απάντηση”.

Αν χρησιμοποιούμε πάνω από έναν λογαριασμό e-mail, θα πρέπει να κάνουμε ακριβώς το ίδιο για τον κάθε έναν χωριστά.

Απενεργοποίηση της έξυπνης απάντησης στο Messages

Για να απενεργοποιήσουμε την έξυπνη απάντηση στο Messages, πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά και μπαίνουμε στις “Ρυθμίσεις”.

Έπειτα πατάμε στις “Προτάσεις στη συζήτηση” και απενεργοποιούμε την “Έξυπνη απάντηση”.

QuickSteps#81 - Κωδικός Windows 10, Τυχαίο Κείμενο Word, Έξυπνη Απάντηση Gmail

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps