Home » Software » Παιχνίδια » Alienware m15 και m17, Pokémon Sleep και Masters, Death Stranding
GamingSteps#20190531 - Alienware m15 και m17, Pokémon Sleep και Masters, Death Stranding

Alienware m15 και m17, Pokémon Sleep και Masters, Death Stranding

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η Pokémon Press Conference 2019 και η The Pokémon Company ανακοίνωσε νέα παιχνίδια, υπηρεσίες, και hardware που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020. Κατά τη διάρκεια της Computer 2019, η Dell παρουσίασε τα νέα Alienware m15 και m17. Επίσης, η Kojima Productions ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Pokémon Press Conference 2019

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η The Pokémon Company έκανε την Press Conference 2019 στην οποία ανακοίνωσε νέα παιχνίδια, υπηρεσίες, και συσκευές που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020.

Το πρώτο προϊόν που παρουσίασε η εταιρεία είναι το Pokémon Home, μία νέα cloud υπηρεσία η οποία μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε τα pokémon online και να τα χρησιμοποιούμε σε διαφορετικές πλατφόρμες.

GamingSteps#20190531 - Alienware m15 και m17, Pokémon Sleep και Masters, Death Stranding

Η υπηρεσία υποστηρίζει το Pokémon Bank στο 3DS, τα Pokémon Let's Go Eevee, Let's Go Pikachu, Sword, και Shield στο Nintendo Switch, και το Pokémon Go σε Android και iOS.

Επιπλέον, το Pokémon Home επιτρέπει την ανταλλαγή pokémon μεταξύ παικτών όπου κι αν βρίσκονται, είτε είναι φίλοι είτε όχι. Η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στις αρχές του 2020.

Στη συνέχεια, η The Pokémon Company παρουσίασε τη νέα συσκευή tracking Pokémon Go Plus+, η οποία είναι η αναβάθμιση του παλιού Pokémon Go Plus. Η βασική διαφορά των δύο συσκευών είναι ότι η νέα έκδοση καταγράφει και τον ύπνο μας.

Τα δεδομένα που συλλέγει το Pokémon Go Plus+ τα συγχρονίζει με το Pokémon Go και με ένα νέο παιχνίδι που ακούει στο όνομα Pokémon Sleep.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα δεδομένα ύπνου που καταγράφει το Pokémon Go Plus+ θα επηρεάζουν το gameplay του Pokémon Sleep, χωρίς ωστόσο να αναφέρει λεπτομέρειες.

Η Niantic συνεργάζεται με την Nintendo ώστε να βρουν έναν τρόπο εκμετάλλευσης των νέων δεδομένων ύπνου που καταγράφει το Pokémon Go Plus+ από το παιχνίδι Pokémon Go.

Το Pokémon Go Plus+ και το Pokémon Sleep θα κυκλοφορήσουν το 2020. Η εταιρεία θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τα δύο προϊόντα αργότερα φέτος.

Οι δύο τελευταίες ανακοινώσεις της The Pokémon Company αφορούσαν τα παιχνίδια Pokémon Masters και Detective Pikachu. Το πρώτο είναι έναν mobile παιχνίδι αρένας με μάχες 3vs3 και θα περιέχει Masters από το Pokémon universe.

Το Detective Pikachu είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί ήδη για Nintendo 3DS και η εταιρεία θα το κάνει διαθέσιμο για Nintendo Switch, δίνοντάς του ένα διαφορετικό τέλος.

Alienware m15 και m17

Στην CES 2019 η Dell είχε ανακοινώσει το gaming laptop Alienware Area-51m, το οποίο είχε εντελώς νέο σχεδιασμό σε σχέση με τους παλαιότερους φορητούς υπολογιστές της εταιρείας.

Αυτή τη φορά, στην Computex 2019, η εταιρεία παρουσίασε τα Alienware m15 και m17, τα οποία έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με το Area-51m.

Τα νέα laptop είναι τα πιο λεπτά που έχει κατασκευάσει η Alienware και διαθέτουν γυάλινο trackpad. Παρά το λεπτό σώμα, τα m15 και m17 έχουν νέο πληκτρολόγιο με μεγαλύτερο key travel.

Επιπλέον, διαθέτουν πανομοιότυπο σχεδιασμό και hardware. Συγκεκριμένα, έχουν επεξεργαστές Intel 9th Gen και τις πιο πρόσφατες Nvidia GTX και Nvidia RTX, αλλά διαφέρουν από άποψη οθόνης.

Ο m15 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις με 1080p οθόνη και ρυθμό ανανέωσης 60 ή 144 ή 240Hz και με 4K OLED οθόνη στα 60Hz. Από την άλλη, ο m17 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με οθόνη ανάλυσης 1080p και ρυθμό ανανέωσης 60 ή 144Hz.

Οι Alienware m15 με την 1080p οθόνη στα 240Hz και την 4K OLED οθόνη και η δεύτερη έκδοση του m17 θα υποστηρίζουν την τεχνολογία Tobii eye tracking. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η πρώτη φορά που περιλαμβάνεται η τεχνολογία σε laptop 15 ιντσών.

Ο σχεδιασμός των νέων Alienware m15 και m17 επιτρέπει την αντικατάσταση των SSD δίσκων, αλλά όχι της μνήμης RAM ή της κάρτας γραφικών. Τέλος, τα laptop θα κυκλοφορήσουν στις 11 Ιουνίου και οι τιμές τους θα ξεκινούν από τα $1.499.

Η Kojima Productions ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding

Ο Hideo Kojima παρουσίασε το Death Stranding για πρώτη φορά στην E3 το 2016. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει αρκετά trailers και teasers του παιχνιδιού, χωρίς όμως η εταιρεία να ανακοινώσει επίσημα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τελικά, η Kojima Productions δημοσίευσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι δράσης ανοιχτού κόσμου.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019 αποκλειστικά για PlayStation 4. Στο trailer του παιχνιδιού έχουμε τη δυνατότητα να δούμε αρκετά στοιχεία από το gameplay και τους χαρακτήρες.

Στο Death Stranding ο παίκτης παίρνει τον ρόλο του Sam Porter Bridges και πρέπει να εξερευνήσει έναν σκοτεινό κόσμο που έχει μεταμορφωθεί από ένα μυστηριώδες φαινόμενο, γνωστό ως Death Stranding.

GamingSteps#20190531 - Alienware m15 και m17, Pokémon Sleep και Masters, Death Stranding

Ως Sam Porter Bridges, οι παίκτες προσπαθούν να γεφυρώσουν το κοινωνικό χάσμα, δημιουργώντας δεσμούς με άλλους παίκτες ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τον Hideo Kojima, οι συνδέσεις ή “Strands” μεταξύ των παικτών παίζουν μεγάλο ρόλο στο Death Stranding.

Στην παραγωγή του παιχνιδιού συμμετέχουν οι Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Troy Baker, και Guillermo del Toro. Τον ρόλο του Sam Porter Bridges έχει ο Norman Reedus.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 2 με 8 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 2 και 8 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

4 Ιουνίου

  • The Elder Scrolls Online: Elsweyr – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Persona Q2: New Cinema Labyrinth – στο Nintendo 3DS
  • Warhammer: Chaosbane – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Trover Saves The Universe – σε PC
  • Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC

6 Ιουνίου

  • MotoGP 19 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Hell Let Loose – σε PC
  • Slay the Spire – στο Nintendo Switch

7 Ιουνίου

  • Octopath Traveler – σε PC
  • The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel 2 – στο PlayStation 4

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Table Flipping Tabletop Sale -85%

Αυτήν την εβδομάδα το Humble Bundle φιλοξενεί το “Table Flipping Tabletop Sale”. Κατά τη διάρκεια της προσφοράς, μπορούμε να αγοράσουμε διάσημα ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια, με έκπτωση έως 85%.

Tabletop Simulator -50%

Το Tabletop Simulator είναι ένα indie video game που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν και να δημιουργήσουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Με το Tabletop Simulator μπορούμε να αναδημιουργήσουμε σχεδόν κάθε πραγματικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Παράλληλα, στο Steam Workshop του Tabletop Simulator θα βρούμε αμέτρητα στοιχεία για κατέβασμα.

Ticket to Ride -60%

Το Ticket to Ride είναι η ψηφιακή μορφή του ομώνυμου επιτραπέζιου παιχνιδιού.

https://youtu.be/EZAEk6oJGyo

Στο Ticket to Ride είμαστε ο περήφανος κάτοχος μιας σιδηροδρομικής εταιρείας. Κάθε τρένο αποτελείται από κάρτες, που αντιπροσωπεύουν τις ατμομηχανές και τα βαγόνια.

Μία παρτίδα στο Ticket to Ride τελειώνει όταν κάποιος από τους παίκτες μείνει με δύο ή λιγότερα κομμάτια τρένου.

The Jackbox Party Pack 3 -40%

Το Jackbox Party Pack είναι το ιδανικό local multiplayer παιχνίδι για πραγματικά μεγάλες παρέες. Είναι μία σειρά παιχνιδιών που κάθε χρόνο κυκλοφορεί και νέο τίτλο.

Στον τοπικό server που δημιουργεί το παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν έως 100 χρήστες. Από τους χρήστες, οι οκτώ είναι παίκτες και οι υπόλοιποι ψηφίζουν τον νικητή.

Οι παίκτες καλούνται να ολοκληρώσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όταν ο χρόνος τους τελειώσει, τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη του παιχνιδιού και οι υπόλοιποι ψηφίζουν τον νικητή.

Monopoly Plus -60%

Το Monopoly Plus είναι η τρισδιάστατη έκδοση του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών – και τσακωμών στις παρέες – που εκδίδεται σε φυσική μορφή από τις Parker και Hasbro.

Στη Monopoly οι παίκτες συμμετέχουν σε έναν κόσμο οικονομικής δολοπλοκίας με σκοπό να αποκτήσουν πλούτο, μέσω της αγοράς και ενοικίασης ιδιοκτησιών.

Cultist Simulator -33%

Το Cultist Simulator είναι ένα αφηγηματικό παιχνίδι προσομοίωσης, στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός πολίτη μιας ανώνυμης κοινωνίας, όπου οι ενέργειές του μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία “αιρετικών” ακολούθων.

Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού είναι ένας συνδυασμός από κάρτες και κουμπιά δράσης. Οι κάρτες αντιπροσωπεύουν μία σειρά από διαφορετικά στοιχεία, όπως πρόσωπα, συναισθήματα, τοποθεσίες, αντικείμενα, πλούτο, γνώση, και άλλα.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Table Flipping Tabletop Sale -85%”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Tabletop Bundle

Το Tabletop Bundle είναι μία συλλογή από ενδιαφέροντα ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια. Στο συγκεκριμένο bundle θα βρούμε τρεις διαφορετικές επιλογές πακέτων ή τρία διαφορετικά tier, όπως τα ονομάζει το Fanatical.

Πληρώνοντας 1,00€ παίρνουμε το Small World 2, το Mysterium: A Psychic Clue Game, και το Abalone.

Με 4,99€ προσθέτουμε στην παραπάνω λίστα το Pandemic: The Board Game, το Talisman: Digital Edition, και το Splendor.

Τέλος, με 9,99€ παίρνουμε επιπλέον το Carcassonne – Tiles & Tactics και το Ticket to Ride.

Όλοι μαζί οι τίτλοι έχουν πραγματική αξία 77,92€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 9,99€.

Alpha Mystery Bundle

Με το Alpha Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως τρία κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 5,35€, τα δύο κλειδιά 9,59€, και τα τρία κλειδιά 13,99€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Alpha Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Ωστόσο, το Fanatical έχει κρύψει ανάμεσα στα παιχνίδια και πέντε μοναδικά πακέτα αξίας 400$ το κάθε ένα.

Idea Factory Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Idea Factory Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με παιχνίδια της Idea Factory.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 1, 3, ή 5 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 17 παιχνιδιών.

  • Megadimension Neptunia VIIR
  • Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online
  • Moero Chronicle
  • Dark Rose Valkyrie
  • MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies
  • Fairy Fencer F Advent Dark Force
  • Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart
  • Megadimension Neptunia VII
  • Hyperdimension Neptunia U: Action Unleashed
  • Hyperdimension Neptunia ReBirth1
  • Hyperdimension Neptunia ReBirth2: Sisters Generation
  • Hyperdimension Neptunia ReBirth3 V Generation
  • Monster Monpiece
  • Hakuoki: Edo Blossoms
  • Hakuoki: Kyoto Winds
  • Fairy Fencer F
  • Amnesia: Memories

Το ένα παιχνίδι κοστίζει 4,25€ και τα τρία παιχνίδια στοιχίζουν 8,49€. Αν επιλέξουμε τους πέντε ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 150€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 12,79€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το City of Brass στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “City of Brass”, ένα dungeon crawler που κυκλοφόρησε το 2018.

Για να πάρουμε δωρεάν το City of Brass, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps