Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Ιούνιος 2019
CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Ιούνιος 2019

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Ιούνιος 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και σειρές. Όμως, πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τα δούμε με ελληνικούς υπότιτλους στο Kodi, Stremio, και τα σχετικά sites για ταινίες, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στο μηνιαίο CineSteps φιλτράρουμε τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα έργα που προτείνουμε τα έχουμε δει. Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

Chernobyl (2019)

  • Είδος: Δράμα – Αληθινή ιστορία
  • Δίκτυο: HBO
  • Ένας κύκλος – 5 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 9,6/10 – 21.514 ψήφοι
  • Subs4Series: 9,9/10 – 9 ψήφοι
  • Το 98% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Στα πέντε επεισόδια που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα, θα δούμε την πυρηνική καταστροφή του Τσερνόμπιλ στη Σοβιετική Ουκρανία τον Απρίλιο του 1986 και τις πρωτοφανείς προσπάθειες, επιτυχείς αλλά και λανθασμένες, που κατέβαλαν οι αρχές.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi και το Stremio αναπαράγουν την σειρά σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Make the economy scream (2019)

  • Είδος: Ντοκιμαντέρ
  • IMDb: 8,7/10 – 44 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 92% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό οδοιπορικό του Έλληνα δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου στη Βενεζουέλα, όπου θα δούμε τι στα αλήθεια συμβαίνει σε αυτή την χώρα, αλλά και για ποιο λόγο οι ΗΠΑ προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνησή της.

Το ντοκιμαντέρ έχει ως αφετηρία τη φράση “Make the economy scream”, με την οποία ο Ρίτσαρντ Νίξον έδωσε εντολή στη CIA να διαλύσει την οικονομία της Χιλής πριν από το πραξικόπημα του Πινοσέτ.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το GamatoTV είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει το ντοκιμαντέρ σε καλή ποιότητα.

La noche de 12 años (2018)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα, Αληθινή ιστορία
  • IMDb: 7,7/10 – 4.582 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,0/10 – 17 ψήφοι
  • Το 97% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Η “Μία Νύχτα, 12 Χρόνια” είναι μια ταινία του 2018 από την Ουρουγουάη, η οποία έκανε πρεμιέρα στο 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και είχε υποψηφιότητα για την καλύτερη ξενόγλωσση ταινία στα 91α βραβεία Όσκαρ.

Στην καταθλιπτική ομολογουμένως ατμόσφαιρα της ταινίας που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, θα δούμε την προσπάθεια επιβίωσης τριών ανταρτών Τουπαμάρος που υποβάλλονται σε βασανιστήρια από το στρατιωτικό καθεστώς της Ουρουγουάης.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την ταινία σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, το GamatoTV, και το Ταινιομανία, σε ανεκτή ποιότητα.

The Escape Artist (2013)

  • Είδος: Δράση, Δράμα
  • Δίκτυο: BBC
  • Ένας κύκλος – 3 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,7/10 – 4.715 ψήφοι
  • Subs4Series: 7,3/10 – 6 ψήφοι
  • Το 93% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Η βρετανική σειρά έκανε πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου 2013 στο BBC One. Παρότι μας άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις, ωστόσο, έχει ενδιαφέρον λόγω των απρόσμενων ανατροπών στην πλοκή της.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς σε καλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και το Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Undercover (2019)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα, Αληθινά γεγονότα
  • Δίκτυο: Netflix
  • IMDb: 8,0/10 – 2.424 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι

Πρόκειται για μια ολλανδική σειρά από το Netflix, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, όπου οι μυστικοί πράκτορες είχαν διεισδύσει στη οργάνωση βαρόνων του ecstasy (MDMA).

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi και το Stremio αναπαράγουν την σειρά σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Life on Mars (2006–2007)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα, Φανταστική ιστορία
  • Δίκτυο: BBC
  • Δύο κύκλοι – 16 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,5/10 – 6.019 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 88% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Η ζωή στον Άρη είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά που μεταδόθηκε στο BBC One μεταξύ 9 Ιανουαρίου 2006 και 10 Απριλίου 2007. Ο τίτλος της φανταστικής ιστορίας της σειράς είναι μια αναφορά στο ομώνυμο single του David Bowie που κυκλοφόρησε το 1973.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα νέα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την σειρά σε καλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και το Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Επίσης, ο ελληνικός tracker Magico.one αναπαράγει όλα τα επεισόδια σε καλή ποιότητα 720p μέσω λήψης torrent και με ενσωματωμένο το αρχείο των υποτίτλων ή με απευθείας αναπαραγωγή χωρίς λήψεις μέσω Ace Stream.

Hotel Mumbai (2018)

  • Είδος: Δράμα – Αληθινή ιστορία
  • IMDb: 7,8/10 – 9.441 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,4/10 – 8 ψήφοι
  • Το 92% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία που έλαβε χώρα το 2008 στην Ινδία. Στη ταινία θα δούμε την τρομοκρατική επίθεση Τζιχαντιστών στο μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο Taj στη Βομβάη, η οποία προκάλεσε πολλά θύματα και το χάος στην πόλη.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το GamatoTV και το Magico.one είναι τα μοναδικά μέσα επί του παρόντος, που αναπαράγουν την ταινία με ελληνικούς υποτίτλους.

Νέοι κύκλοι επεισοδίων και πρεμιέρες

Πρόσφατα ξεκίνησαν οι νέοι κύκλοι δύο εξαιρετικών σειρών, που οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα γνωρίζουμε και έχουμε απολαύσει όλα τα προηγούμενα επεισόδιά τους.

Gomorra: La serie – 4ος κύκλος

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο Cinesteps, η σειρά αφορά τη μαφία και είναι βασισμένη στο ομώνυμο best-seller του Robertο Saviano. Διαδραματίζεται στη Νάπολη, εκεί όπου οι απόγονοι των νονών συνεχίζουν ακάθεκτοι τη δράση τους.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ του 4ου κύκλου εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν τα πρώτα επεισόδια της σειράς σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το magico.one μέσω torrent.

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps