Home » Software » Παιχνίδια » Overwatch Workshop, Νέες Κάρτες Γραφικών Nvidia, Apex Legends
GamingSteps#201904026 - Overwatch Workshop, Νέες Κάρτες Γραφικών Nvidia, Apex Legends

Overwatch Workshop, Νέες Κάρτες Γραφικών Nvidia, Apex Legends

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Blizzard πρόσθεσε στο Overwatch το Workshop, ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει τη δημιουργία mode και ηρώων με τη χρήση script. Το Apex Legends ξεκίνησε δυναμικά και αρκετοί πίστεψαν ότι θα εκθρονίσει το Fortnite, αλλά μία πρόσφατη αναφορά δείχνει ότι το παιχνίδι χάνει ραγδαία έδαφος. Η Nvidia κυκλοφόρησε την GeForce GTX 1650 για desktop και τη νέα σειρά GTX 16 για laptop.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Apex Legends χάνει διαρκώς κοινό

Όταν κυκλοφόρησε το Apex Legends, έσπαγε το ένα ρεκόρ χρηστών μετά το άλλο και το Fortnite είχε αποκτήσει έναν άξιο αντίπαλο. Ωστόσο, φαίνεται πως οι καλές μέρες του battle royale παιχνιδιού της Respawn τελείωσαν.

Σύμφωνα με μία αναφορά του StreamElements, το Apex Legends παρουσιάζει δραματική πτώση στο πλήθος ωρών θέασης στο Twitch. Σε αντίθεση με το Fortnite, του οποίου οι προβολές παραμένουν σταθερές εδώ και αρκετό καιρό.

GamingSteps#201904026 - Overwatch Workshop, Νέες Κάρτες Γραφικών Nvidia, Apex Legends

Την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το Apex Legends έφτασε τις 40 εκατομμύρια ώρες θέασης, αλλά μέχρι τα μέσα Μαρτίου οι ώρες θέασης ανά εβδομάδα μειώθηκαν στα 10 εκατομμύρια.

Με την κυκλοφορία του Apex Legends, το Fortnite έχασε ένα μικρό πλήθος προβολών. Όμως, αρκετά σύντομα το battle royale της Epic Games ξεπέρασε και πάλι τις 20 εκατομμύρια ώρες θέασης, κι από τότε παραμένει σταθερό.

Η δραστηριότητα των οπαδών ενός παιχνιδιού στο Twitch δεν αντιστοιχεί στον αριθμό των παικτών του. Ωστόσο, η πτώση που παρουσιάζει το Apex Legends είναι ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι αρχικά θεωρούνταν ο διεκδικητής του στέμματος του Fortnite.

Η Blizzard πρόσθεσε στο Overwatch το Workshop

Η Blizzard εισήγαγε στο Overwatch ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζει Workshop. Το νέο χαρακτηριστικό αποκάλυψε ο διευθυντής του παιχνιδιού, Jeff Kaplan, στο τελευταίο developer update βίντεο.

Το Workshop είναι ένα νέο τμήμα της σελίδας αναζήτησης προσαρμοσμένων παιχνιδιών και επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν script για τη δημιουργία νέων mode και περιεχομένου.

Κατά την παρουσίαση του Workshop, ο Kaplan ανέφερε ότι η διαδικασία της δημιουργίας ενός script δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, τόνισε ότι όσοι έχουν εμπειρία στο scripting ή τον προγραμματισμό θα μπορέσουν να χειριστούν το Workshop πιο εύκολα.

Το Workshop δεν είναι ένας map editor ο οποίος επιτρέπει την αλλαγή της διάταξης του χάρτη ή την τροποποίηση των γραφικών του. Με τα script του Workshop μπορούμε να αλλάξουμε τη λογική που διέπει τους χάρτες στο παρασκήνιο.

Για παράδειγμα, μπορούμε να ορίσουμε ότι το πάτωμα είναι λάβα και ως εκ τούτου να προκαλεί ζημιά στους ήρωες. Ένα άλλο καλό παράδειγμα είναι ότι με το Workshop μπορούμε να ορίσουμε ο ήρωας των παικτών να αλλάζει αυτόματα κάθε λεπτό.

Επίσης, ο Kaplan ανέφερε ότι οι παίκτες μπορούν μέσω του Workshop να δημιουργούν δικούς τους ήρωες. Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό, ούτε είναι γνωστά τα περιθώρια παραμετροποίησης των ηρώων που προσφέρει το Workshop.

Τέλος, η Blizzard έχει προσθέσει στο Workshop ένα εργαλείο εντοπισμού σφαλμάτων, το οποίο βοηθά τους χρήστες να καταλάβουν τι συμβαίνει αν κάτι δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Οι νέες κάρτες γραφικών της Nvidia

Η Nvidia κυκλοφόρησε την GeForce GTX 1650 για σταθερούς υπολογιστές και τη νέα σειρά GTX 16 για laptop. Οι προδιαγραφές των GTX 16 για φορητούς υπολογιστές δεν ταιριάζουν πλήρως με αυτές των GTX 16 που προορίζονται για χρήση σε desktop.

Η GTX 1650 για φορητούς υπολογιστές διαθέτει δύο περισσότερα SM cluster σε σύγκριση με την desktop έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι ο TU117 δεν είναι πλήρως ενεργοποιημένος στην GTX 1650 για σταθερούς υπολογιστές.

Επιπλέον, η GTX 1660 (GDDR5) αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο για σταθερούς υπολογιστές. Ενδεχομένως η Nvidia να κυκλοφορήσει μία GTX 1650 Ti η οποία θα έχει 16 SM cluster και μία laptop έκδοση της GTX 1660 (GDDR5).

Όσον αφορά τις δύο εκδόσεις της GTX 1660 Ti, αυτές διαφέρουν μόνο ως προς την ταχύτητα χρονισμού και την TDP.

GamingSteps#201904026 - Overwatch Workshop, Νέες Κάρτες Γραφικών Nvidia, Apex Legends

Η Nvidia συνέκρινε τη laptop έκδοση της GTX 1660 Ti με αυτή των τεσσάρων ετών GTX 960M. Τα αποτελέσματα των benchmark δείχνουν ότι το νέο μοντέλο είναι τρεις έως τέσσερις φορές πιο γρήγορο.

Όσον αφορά την GTX 1650, η Nvidia ισχυρίζεται ότι είναι έως 2,5 φορές πιο γρήγορη από την GTX 950M ή 1,7 φορές πιο γρήγορη από την laptop έκδοση της GTX 1050.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 28 Απριλίου με 4 Μαΐου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 28 Απριλίου και 4 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

30 Απριλίου

  • Tales of the Neon Sea – σε PC
  • Final Fantasy XII: The Zodiac Age – σε Xbox One και Nintendo Switch
  • Fade to Silence – σε PC
  • UBOAT – σε PC
  • Fell Seal: Arbiter's Mark – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC

1 Μαΐου

  • Table Top Racing: World Tour – Nitro Edition – στο Nintendo Switch

2 Μαΐου

  • Close to the Sun – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Steel Division 2 – σε PC
  • Pandemic Express – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Idea Factory Sale

Αυτήν την εβδομάδα, οι προσφορές του Humble Bundle είναι αφιερωμένες στην Idea Factory, μία εταιρεία παιχνιδιών anime.

Σε όσους από εμάς αρέσουν τα anime σε κάθε τους μορφή, αξίζει πραγματικά να προσθέσουμε στη συλλογή μας μερικά από τα παιχνίδια της Idea Factory. Άλλωστε, οι εκπτώσεις αγγίζουν το 90%.

Trillion: God Of Destruction – Deluxe Bundle -84%

To Trillion: God Of Destruction είναι ένα παιχνίδι τακτικής ρόλων με στοιχεία προσομοίωσης ανθρωπίνων σχέσεων.

Ως παίκτης, δενόμαστε με έξι Demon Lords, τις οποίες εμείς μεγαλώνουμε. Οι θηλυκοί δαίμονες έχουν διαφορετικές ικανότητες και αδυναμίες. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να νικήσουμε τον Trillion.

Με 3,59€ αγοράζουμε το Trillion: God Of Destruction – Deluxe Bundle που περιέχει το βασικό παιχνίδι και το Deluxe πακέτο.

Megadimension Neptunia VII Digital Complete Set -63%

Το Megadimension Neptunia VII είναι ο τελευταίος τίτλος της Ιαπωνικής σειράς παιχνιδιών ρόλων Hyperdimension Neptunia.

Σε αυτόν τον τίτλο παρουσιάζεται ένα νέο σύστημα μάχης με διαφορετικά combo. Ωστόσο, θα δούμε αρκετές ομοιότητες με τους προηγούμενους τίτλους.

Κάθε θεά έχει μία επιπλέον φάση μεταμόρφωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζει η προσωπικότητα και το στιλ της στη μάχη.

Το κόστος του Digital Complete Set με την έκπτωση είναι 22,92€ και περιέχει κυριολεκτικά ό,τι έχει κυκλοφορήσει για το παιχνίδι.

Dark Rose Valkyrie – DLC Bundle -74%

Το Dark Rose Valkyrie παίζεται ως ένα παιχνίδι ρόλων. Ωστόσο, περιέχει τμήματα visual novel, όπου ο παίκτης συναντά χαρακτήρες με σκοπό να αποκαλύψει τον προδότη μεταξύ των υπόλοιπων χαρακτήρων.

Στο DLC Bundle του Dark Rose Valkyrie θα βρούμε το βασικό παιχνίδι μαζί με αρκετά επιπλέον πακέτα. Κοστίζει μόνο 9,10€ και τους κωδικούς τους εισάγουμε στο Steam.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Idea Factory Sale”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για περισσότερα παιχνίδια από anime βασισμένα σε αγαπημένους κόσμους, διαβάστε το σχετικό άρθρο μας.

8 Παιχνίδια από Anime, Βασισμένα σε Αγαπημένους Κόσμους

Σε πολλές περιπτώσεις, ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών συναντάει άλλους κόσμους της ψηφιακής ψυχαγωγίας. Για παράδειγμα, βλέπουμε παιχνίδια να γίνονται ταινίες, ή το αντίθετο. Ένας τέτοιος…

Tomb Raider Week

Το Tomb Raider είναι μία σειρά περιπετειών δράσης που επικεντρώνονται στη ζωή της Lara Croft, η οποία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο αναζητώντας χαμένα αντικείμενα και εισβάλλοντας σε επικίνδυνους τάφους και ερείπια.

Τα παιχνίδια της σειράς επικεντρώνονται στην εξερεύνηση, την περιπέτεια, την επίλυση γρίφων, την αποφυγή επικίνδυνων παγίδων, και την αντιμετώπιση αρκετών εχθρών.

Το Humble Bundle μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τους κύριους τίτλους της σειράς, μερικά spin-off, και αρκετά DLC, με έκπτωση έως 85%.

Οι τιμές κυμαίνονται από 1,74€ που κοστίζει το “Tomb Raider I”, μέχρι 47,99€ που κοστίζει η “Tomb Raider Collection”, η οποία περιέχει τους παρακάτω τίτλους:

  • Rise of the Tomb Raider
  • Rise of the Tomb Raider DLC: 20 Year Celebration Pack
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Cold Darkness Awakened
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Baba Yaga: The Temple of the Witch
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Sparrowhawk Pack
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Hope's Bastion Pack
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Tactical Survivor Pack
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Apex Predator Pack
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Remnant Resistance Pack
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Wilderness Survivor
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Siberian Ranger
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Ancient Vanguard
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Prophet's Legacy
  • Rise of the Tomb Raider DLC: Endurance Mode
  • Tomb Raider GOTY
  • Tomb Raider Anniversary
  • Tomb Raider VIII: Underworld
  • Tomb Raider VII: Legend
  • Tomb Raider VI: The Angel of Darkness
  • Tomb Raider V: Chronicles
  • Tomb Raider IV: The Last Revelation
  • Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft
  • Tomb Raider II
  • Tomb Raider I
  • Lara Croft and the Temple of Osiris
  • Lara Croft and the Temple of Osiris Season Pass
  • Lara Croft and the Temple of Osiris DLC Deus Ex Pack
  • Lara Croft and the Temple of Osiris DLC Hitman Pack
  • Lara Croft and the Temple of Osiris DLC Legend Pack
  • Lara Croft Guardian of light
  • Lara Croft Guardian of Light DLC All the Trappings – Challenge Pack 1
  • Lara Croft Guardian of Light DLC Hazardous Reunion – Challenge Pack 3
  • Lara Croft Guardian of Light DLC Raziel and Kain Character Pack
  • Lara Croft Guardian of Light DLC Things that Go Boom – Challenge Pack 2
  • Lara Croft GO

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Egg Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

New World Bundle

Αν μας αρέσουν οι strategy-based περιπέτειες, οι αρχαίοι κόσμοι, οι Βίκινγκς, και λατρεύουμε τον κίνδυνο, τότε το New World Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς.

Το πακέτο περιέχει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής και προσομοίωσης όλων των εποχών.

Αγοράζοντας το New World Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τα παρακάτω παιχνίδια:

  • Northern Tale
  • Northern Tale 2
  • Viking Saga: New World
  • Viking Saga: The Cursed Ring
  • Viking Saga: Epic Adventure
  • Roads of Rome
  • Roads of Rome 2
  • Roads of Rome 3
  • Demigods
  • When In Rome
  • Island Tribe
  • Turtle Odyssey
  • Farm Mania: Hot Vacation

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 49,87€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 1,95€.

Fantasy Legends Bundle

Το Fantasy Legends Bundle του Fanatical περιέχει 5 ενδιαφέρουσες περιπέτειες δράσης και παιχνίδια στρατηγικής.

Αγοράζοντας το Fantasy Legends Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • The Age of Decadence
  • Grand Ages: Medieval
  • Dungeon Rats
  • Shuyan Saga
  • Crowntakers

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 71,45€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 4,25€.

Exile Bundle

Το Fanatical επέλεξε μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια στα οποία εξερευνούμε φανταστικούς κόσμους, διαχειριζόμαστε ουρανοξύστες, και λύνουμε περίπλοκους γρίφους.

Οι τίτλοι που περιέχει το Exile Bundle θα μας κρατήσουν κολλημένους στον υπολογιστή πολλές ώρες.

Αγοράζοντας το Exile Bundle, αποκτάμε τα παρακάτω παιχνίδια:

  • Anima Gate of Memories
  • Narcosis
  • Project Highrise
  • SEUM: Speedrunners from Hell
  • Old Man's Journey
  • STAR WARS Jedi Knight – Jedi Academy
  • STAR WARS Jedi Knight II – Jedi Outcast
  • The Spatials
  • The Low Road
  • GIBZ

Η πραγματική αξία και των δέκα παιχνιδιών μαζί είναι 127,40€, αλλά το Fanatical μας τα προσφέρει με 5,39€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps