Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Αγγελίες Στο Ίντερνετ - Τα Καλύτερα Site Και Τι Προσέχω
Αγγελίες Στο Ίντερνετ - Τα Καλύτερα Site

Αγγελίες Στο Ίντερνετ – Τα Καλύτερα Site Και Τι Προσέχω

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι μεταχειρισμένες συσκευές είναι ένας τρόπος να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα ή να βρούμε ανταλλακτικά που έχουν καταργηθεί. Το μεγάλο πλεονέκτημα στις αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων είναι ότι υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για αγορές ή πωλήσεις σε καλή τιμή. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα site με αγγελίες στο ίντερνετ για να κερδίσουμε χρήματα πουλώντας αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε ή αγοράζοντας πολύ φθηνότερα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Να σημειωθεί πως επιλέξαμε site που ασχολούνται αποκλειστικά με αγγελίες στο ίντερνετ, και όχι τυχόν ενότητες “αγγελίες/πωλήσεις” που θα βρούμε σε κάποια forum, ή αντίστοιχα group σε social media.

Γιατί συμφέρουν οι αγγελίες στο ίντερνετ

Όλοι έχουμε πράγματα που δεν μας χρησιμεύουν ή δεν τα χρησιμοποιούμε πια. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως έχασαν και την αξία τους. Άλλωστε, κάποιο αντικείμενο που δεν είναι πλέον χρήσιμο για εμάς, μπορεί να είναι σημαντικό και να έχει αξία για άλλους.

Αντίστοιχα, σε όλους μας αρέσει να βρίσκουμε ευκαιρίες και να αγοράζουμε πολύ φθηνότερα. Ένα από τα πιο προφανή οφέλη της αγοράς μεταχειρισμένων αντικειμένων είναι και το χαμηλότερο κόστος. Εξάλλου, μεταχειρισμένο προϊόν δεν σημαίνει κατ' ανάγκη και κακή ποιότητα.

Πολλοί άνθρωποι πωλούν τα αντικείμενά τους όχι αναγκαστικά επειδή έχουν φθαρεί, αλλά απλά επειδή δεν τα χρησιμοποίησαν ποτέ. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει κάποιο λάθος στο μέγεθος, να έχουν αλλάξει οι ανάγκες και οι προσδοκίες τους, και πολλά άλλα.

Αγγελίες Στο Ίντερνετ 9

Έτσι, οι αγγελίες στο ίντερνετ μπορούν να διαμορφώσουν τις ιδανικές συνθήκες για να αποκτήσουμε ένα ποιοτικό προϊόν πληρώνοντας μόνο ένα μέρος του κόστους. Επιπλέον, να πουλήσουμε κάτι που έχουμε κάπου παρατημένο να σκονίζεται και μας πιάνει χώρο.

Τι πρέπει να προσέχω

Πολλές φορές ενδέχεται ένα αντικείμενο να μας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, και δεν αποκλείεται να είναι μια παραπλανητική αγγελία. Ως εκ τούτου, πριν κάνουμε τη συναλλαγή, πρέπει να έχουμε ερευνήσει την αξία του αντικειμένου που αγοράζουμε ή πουλάμε.

Εάν η τιμή είναι πολύ χαμηλή σε μια λίστα αγγελιών πώλησης ή αν ένας αγοραστής μας προσφέρει πολύ παραπάνω χρήματα από την αξία που περιμέναμε, θα πρέπει να είμαστε καχύποπτοι και προσεκτικοί σε ό,τι είδους επικοινωνία ή συμφωνία προχωρήσουμε.

Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να μην παρασυρθούμε από αγγελίες που μας θέτουν επιτακτικά κάποια στενά χρονικά όρια. Ενδέχεται αυτή η πίεση χρόνου να αποσκοπεί στο να ενεργήσουμε βεβιασμένα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αγγελίες Στο Ίντερνετ 10α

Είναι προτιμότερο να επιδιώξουμε μια συνάντηση σε δημόσιο χώρο. Καλό είναι να μην προσκαλούμε ξένους – υποψηφίους αγοραστές να έρχονται στο σπίτι μας. Επίσης, είναι καλή ιδέα να έχουμε έναν φίλο μαζί μας κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Φυσικά, δεν αγοράζουμε αντικείμενα από αγγελίες στο ίντερνετ στα οποία δεν έχουμε ήδη μια καλή εικόνα ή δεν μας επιτρέπουν να τα δούμε με την φυσική μας παρουσία. Πάνω από όλα, δεν συμφωνούμε να στείλουμε χρήματα σε έναν πωλητή που δεν έχουμε γνωρίσει.

Έτσι, επιβάλλεται να αναζητούμε αγγελίες στο ίντερνετ με πραγματικές φωτογραφίες. Οι έγκυρες αγγελίες περιλαμβάνουν συνήθως μια σειρά πραγματικών φωτογραφιών του αντικειμένου, αντί για ενδεικτικές εικόνες που μπορεί κάποιος να βρει εύκολα στο διαδίκτυο.

Εφόσον θεωρούμε ευκαιρία μια αγγελία, αλλά δεν έχουμε πλήρη εικόνα, καλό είναι να ερευνήσουμε αν ο ίδιος πωλητής έχει βάλει και άλλες αγγελίες στο ίντερνετ. Αν εντοπίσουμε και άλλες, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχει δώσει τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου ή email.

Επιπλέον, πρέπει να αρνηθούμε να πληρώσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, εκτός από μετρητά. Εάν πρόκειται για αντικείμενο υψηλής αξίας, όπως ένα αυτοκίνητο, κανονίζουμε να συναντηθούμε σε μια τράπεζα για να ανταλλάξουμε εκεί τα χρήματα.

Vendora.gr

Το Vendora.gr είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα σχετικά sites, καθώς έχει περισσότερες από 55.000 αγγελίες στο ίντερνετ και πάνω από 500.000 μηνιαίες επισκέψεις.

Αγγελίες Στο Ίντερνετ 10αα

Ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας είναι η προτεραιότητα που δίνει στη δημιουργία μίας μεγάλης και ασφαλούς κοινότητας χρηστών. Επιπλέον, δεν χρεώνει κάποια προμήθεια και όλες οι αγγελίες είναι δωρεάν. Έτσι, μπορούμε να ανεβάσουμε όσες θέλουμε.

Το Vendora.gr παρέχει και άμεση υποστήριξη μπλοκάροντας τον λογαριασμό επιτηδείων που έχουν επιδείξει ύποπτη συμπεριφορά ή μηνύματα σχετικά με αγγελίες στο ίντερνετ.

Καθώς η online υπηρεσία έχει πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε λογαριασμό. Μπορούμε να συνδεθούμε με τον γνωστό τρόπο διαμέσου του Facebook, της Google, ή της Microsoft.

Αγγελίες Στο Ίντερνετ 1

Από εκεί και μετά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά το δοκούν τη νέα και δυναμική πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών νέων και μεταχειρισμένων προϊόντων.

Μπορούμε να πουλάμε και να αγοράζουμε καινούρια και μεταχειρισμένα αντικείμενα ευχάριστα, γρήγορα, και χωρίς κόστος. Το Vendora.gr θα μας καθοδηγεί με απλά βήματα σε όλες τις ενέργειές μας.

Έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνούμε κατευθείαν με τον πωλητή μέσω της σελίδας της αγγελίας. Μπορούμε να τον πάρουμε τηλέφωνο ή να του στείλουμε μήνυμα μέσω της πλατφόρμας.

Ανοίγοντας τη σελίδα της αγγελίας και κάτω από τον όνομα του πωλητή και τον χάρτη, εμφανίζεται το τηλέφωνό του και η φόρμα για να στείλουμε μήνυμα, κάνοντας κλικ στο κουτάκι “ενδιαφέρομαι”.

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγγελία μας και επικοινωνήσει μαζί μας, θα λάβουμε μήνυμα. Από εκεί και μετά επιλέγουμε τα μηνύματα από το dropdown μενού. Το Vendora.gr περιλαμβάνει και ενδιαφέρουσες δημοπρασίες σε πολλά αντικείμενα.

Αγγελίες Στο Ίντερνετ 8

Pouliseto

Το Pouliseto είναι μια νέα εφαρμογή για Android και iOS, που επικεντρώνεται ως επί το πλείστον στις πωλήσεις των μεταχειρισμένων αντικειμένων μας. Βασικός στόχος της υπηρεσίας είναι έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε αξία στα παλιά μας αντικείμενα.

Σχεδιάστηκε με μοναδικό σκοπό να μπορεί ο καθένας μόνος του να ανεβάζει αγγελίες στο ίντερνετ, χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις ή να χρειάζεται βοήθεια από συγγενείς και φίλους.

Αγγελίες Στο Ίντερνετ 4

Λόγω του εξελληνισμένου περιβάλλοντος, και εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε το app και να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό για να πουλήσουμε εύκολα τα αντικείμενά μας, χωρίς καμία διαμεσολάβηση από την υπηρεσία.

Xe.gr

Η ιστοσελίδα της Χρυσής Ευκαιρίας προφανώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι ένα από τα πιο γνωστά sites για αγγελίες στο ίντερνετ. Στο xe.gr δεν είναι απαραίτητο να έχουμε λογαριασμό ώστε να μπορούμε να δούμε τις αγγελίες στο ίντερνετ.

Στην περίπτωση όμως που κάνουμε εγγραφή και δημιουργία νέου λογαριασμού, θα μπορούμε να αποθηκεύουμε τις αναζητήσεις που μας ενδιαφέρουν. Με αυτόν τον τρόπο, όταν δημοσιεύονται νέες αγγελίες, θα ειδοποιούμαστε μέσω email.

Επίσης, στη Χρυσή Ευκαιρία μπορούμε να αποθηκεύουμε τις αγγελίες, ώστε να τις βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα όταν θέλουμε να τις δούμε ξανά. Μια άλλη χρήσιμη δυνατότητα είναι ότι μπορούμε να συγκρίνουμε τις αγγελίες που μας ενδιαφέρουν.

Πρόκειται για τις λίστες σύγκρισης, οι οποίες μας επιτρέπουν να συγκεντρώσουμε σε ένα σημείο οτιδήποτε μας ενδιαφέρει. Κατόπιν, συγκρίνουμε τα αποτελέσματα βάσει συγκεκριμένων χαρακτηριστικών.

Car.gr

Φυσικά, και το Car.gr δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αναμφίβολα είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές αγορές για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, και ανταλλακτικά στην Ελλάδα.

Η υπηρεσία μας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσουμε δωρεάν τις αγγελίες στο ίντερνετ. Μια από τις χρήσιμες λειτουργίες του site είναι το “παρκάρισμα”. Μας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύουμε τις αγγελίες που μας ενδιαφέρουν. Εμφανίζεται στα δεξιά της κάθε αγγελίας.

Αγγελίες Στο Ίντερνετ 7

Επίσης, στο ίδιο παράθυρο υπάρχει και η δυνατότητα σύγκρισης, όπου μπορούμε να συγκρίνουμε τις αγγελίες που έχουμε αποθηκεύσει. Θα πρέπει να έχουμε επιλέξει τουλάχιστον δύο αγγελίες.

Οι αγγελίες μας δημοσιεύονται αμέσως μετά την επιτυχή καταχώρηση. Σε περίπτωση που δεν την βρίσκουμε στην αναζήτηση, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε εισάγει τα σωστά κριτήρια αναζήτησης, τα οποία είναι ίδια με αυτά που συμπληρώσαμε στην αγγελία μας.

Συμφέρουν οι αγγελίες στο ίντερνετ?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας για τις αγγελίες στο ίντερνετ ή να μας προτείνετε και άλλα sites με τα οποία έχετε προσωπική εμπειρία και καλά αποτελέσματα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps