Home » Software » Παιχνίδια » Valve Index VR Headset, Borderlands 3, BAFTA Games Awards 2019
GamingSteps#20190406 - Valve Index VR Headset, Borderlands 3, BAFTA Games Awards 2019

Valve Index VR Headset, Borderlands 3, BAFTA Games Awards 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Valve θα κυκλοφορήσει το δικό της VR headset στις αρχές Ιουνίου. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η απονομή των BAFTA Games Awards 2019 και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν το God Of War. Η Gearbox Software ανακοίνωσε το Borderlands 3, το οποίο θα βγει στην αγορά τον Σεπτέμβριο και μέχρι το 2020 θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

H Valve θα κυκλοφορήσει το δικό της VR headset

Πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο Steam μία σελίδα που παρουσίαζε το VR headset της Valve. Στη σελίδα υπήρχαν μερικές πληροφορίες για τη συσκευή, μία φωτογραφία του VR headset, και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το όνομα του VR headset είναι Valve Index, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, και οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου.

GamingSteps#20190406 - Valve Index VR Headset, Borderlands 3, BAFTA Games Awards 2019

Με βάση όσα βλέπουμε στη φωτογραφία, το Valve Index έχει ενσωματωμένα εξωτερικά ακουστικά των οποίων η πίσω πλευρά είναι ανοιχτή. Ο σχεδιασμός αυτός μας επιτρέπει να διατηρούμε επαφή με το περιβάλλον, καθώς είμαστε βυθισμένοι στην εικονική πραγματικότητα.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις του Valve Index είναι διπύρηνος επεξεργαστής με Hyper-Threading, 8GB μνήμη RAM, Nvidia 970 ή AMD RX480, και θύρες DisplayPort 1.2 και USB 2.0 ή νεότερη.

Ωστόσο, η Valve προτείνει να χρησιμοποιούμε το Index με τετραπύρηνο επεξεργαστή, Nvidia 1070 ή κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών, και USB 3.0.

Η Valve απομάκρυνε σχεδόν άμεσα τη σελίδα από το Steam και είπε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχει είναι αληθείς. Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε ότι μαζί με το Valve Index θα κυκλοφορήσουν και τα χειριστήριά του.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Borderlands 3

Στην PAX East 2019 που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα, η Gearbox Software LLC ανακοίνωσε το Borderlands 3. Κατά τη διάρκεια της PAX East, η εταιρεία πρόβαλλε το trailer του παιχνιδιού και ένα teaser με το όνομα “Mask of Mayhem”.

Στον τρίτο τίτλο της σειράς θα δούμε τόσο νέους χαρακτήρες, όσο και ήρωες που επιστρέφουν από το Borderlands και το Borderlands 2.

Οι βασικοί ανταγωνιστές του Borderlands 3 είναι οι δίδυμες αδερφές Calypso, οι οποίες συμμάχησαν με έναν στρατό ψυχοπαθών, μηχανών, μεταλλαγμένων, και τεράτων.

Επίσης, στο Borderlands 3 θα βρούμε βαριά θωρακισμένους δεινόσαυρους, ενώ επιστρέφουν διάφορα παράσιτα, όπως τα spiderants και τα varkids.

Στο Borderlands 3, εκτός από την Pandora, θα ανακαλύψουμε νέους κόσμους και θα εξερευνήσουμε εχθρικές ερήμους, κατεστραμμένες πόλεις, και θανατηφόρες θάλασσες.

Η Gearbox ανέφερε ότι το Borderlands 3 θα έχει εκατοντάδες όπλα, τα οποία κρύβουν διάφορες εκπλήξεις. Για παράδειγμα, υπάρχουν όπλα που κυνηγάνε τους εχθρούς και τους βρίζουν ταυτόχρονα.

Επίσης, κάποια όπλα αναβαθμίζονται αυτόματα όταν κάνουμε κάτι συγκεκριμένο. Για παράδειγμα, ένα από τα όπλα γίνεται φλογοβόλο, αν πυροβολήσουμε με αυτό ένα ηφαίστειο.

Tο Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, και Windows. Η έκδοση για Windows θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Epic Store μέχρι τον Απρίλιο του 2020.

Το παιχνίδι θα έχει season pass και τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις. Η βασική έκδοση του Borderlands 3 θα κοστίζει $60 και περιέχει μόνο το παιχνίδι. Επίσης, υπάρχει μία μεσαία έκδοση με τιμή $80, η οποία δεν γνωρίζουμε τι προσφέρει.

Η τρίτη έκδοση του Borderlands 3 θα κοστίζει $100 με $120 και θα ξεκλειδώνει το season pass μαζί με διάφορα μπόνους.

Τέλος, η τιμή της μεγαλύτερης έκδοσης του Borderlands 3 θα είναι $250. Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιέχει όλα όσα αναφέραμε και διάφορα φυσικά αντικείμενα, όπως φιγούρες δράσης, έναν υφασμάτινο χάρτη, ένα μοντέλο του πλοίου Sanctuary 3, και πολλά ακόμα.

Οι νικητές των BAFTA Games Awards 2019

Η BAFTA είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός οργανισμός, ο οποίος υποστηρίζει και προωθεί τις τέχνες της κινούμενης εικόνας, όπως οι ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια.

GamingSteps#20190406 - Valve Index VR Headset, Borderlands 3, BAFTA Games Awards 2019

Κάθε χρόνο ο οργανισμός απονείμει τα BAFTA Games Awards και την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η απονομή των BAFTA Games Awards 2019. Οι νικητές των φετινών βραβείων ανά κατηγορία είναι οι παρακάτω.

ARTISTIC ACHIEVEMENT: Return of the Obra Dinn
AUDIO ACHIEVEMENT: God of War
BEST GAME: God of War
BRITISH GAME: Forza Horizon 4
DEBUT GAME: Yoku's Island Express
EVOLVING GAME: Fortnite
FAMILY: Nintendo Labo
GAME BEYOND ENTERTAINMENT: My Child Lebensborn
GAME DESIGN: Return of the Obra Dinn
GAME INNOVATION: Nintendo Labo
MOBILE GAME: Florence
MULTIPLAYER: A Way Out
MUSIC: God of War
NARRATIVE: God of War
ORIGINAL PROPERTY: Into the Breach
PERFORMER: Ο Jeremy Davies ως ο The Stranger στο God of War
EE MOBILE GAME OF THE YEAR (Σύμφωνα με το κοινό): Old School

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Kalypso Publisher Week

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές για μεμονωμένους τίτλους της Kalypso Media. Μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο αξιόλογα παιχνίδια της εταιρείας, με έκπτωση έως 80%.

Tropico Series -70%

Τα Tropico είναι μία σειρά παιχνιδιών προσομοίωσης, που ως αντικείμενό τους έχουν την κατασκευή και τη διαχείριση.

Στόχος μας στα παιχνίδια αυτά είναι να μείνουμε στην εξουσία, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς αν ο λαός δεν είναι ικανοποιημένος, μπορεί να μας καθαιρέσει. Παράλληλα, ο στρατός μπορεί κάνει πραξικόπημα.

Στο Humble Bundle θα βρούμε για λίγες ημέρες το “Tropico 5 – Complete Collection” στην τιμή των 10,49€. Η συλλογή περιλαμβάνει τα:

  • Tropico 5
  • Tropico 5 – Espionage
  • Tropico 5 – Generalissimo
  • Tropico 5 – Gone Green
  • Tropico 5 – Inquisition
  • Tropico 5 – Joint Venture
  • Tropico 5 – Mad World
  • Tropico 5 – Supervillain
  • Tropico 5 – Surfs Up!
  • Tropico 5 – T-Day
  • Tropico 5 – The Big Cheese
  • Tropico 5 – The Supercomputer
  • Tropico 5 – Waterborne

Την ίδια περίοδο διατίθεται και το “Tropico 4 Collectors Bundle DLC”, με έκπτωση 60%. Δίνοντας περίπου δέκα ευρώ, παίρνουμε το “Tropico 4: Steam Special Edition”, μαζί με όλα τα DLCs του παιχνιδιού:

  • Tropico 4: Apocalypse
  • Tropico 4: Junta Military DLC
  • Tropico 4: Megalopolis DLC
  • Tropico 4: Modern Times
  • Tropico 4: Pirate Heaven DLC
  • Tropico 4: Plantador DLC
  • Tropico 4: Propaganda!
  • Tropico 4: Quick-dry Cement DLC
  • Tropico 4: The Academy
  • Tropico 4: Vigilante DLC
  • Tropico 4: Voodoo DLC

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προσφορές η Gold Edition του Tropico 3, με έκπτωση 70%.

Το “Tropico 3: Gold Edition” κοστίζει μόνο 4,49€ και περιέχει το “Tropico 3 – Steam Special Edition”, μαζί με το πακέτο επέκτασης “Tropico 3: Absolute Power”.

Railway Empire -50%

Το Railway Empire είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης, στο οποίο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο και πιο επικερδές σιδηροδρομικό δίκτυο της εκάστοτε περιοχής.

Ο βασικός τίτλος λαμβάνει χώρα τις δεκαετίες μεταξύ 1830 και 1930 στις ΗΠΑ. Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει πέντε DLC που προσθέτουν νέες περιοχές, καινούργιες μηχανές, και επιπλέον αποστολές στο παιχνίδι.

Για παράδειγμα, στο “Railway Empire: Mexico” αναπτύσσουμε την αυτοκρατορία μας στην περιοχή του Μεξικό και προσπαθούμε να αποκτήσουμε τις κατάλληλες υποδομές ώστε να ξεκινήσουμε την εξαγωγή προϊόντων στις ΗΠΑ.

Τα υπόλοιπα τέσσερα DLC του Railway Empire είναι το “The Great Lakes”, το “Crossing the Andes”, το “Great Britain & Ireland”, και το “Germany”.

Μέχρι τη λήξη της Kalypso Publisher Week, μπορούμε να αποκτήσουμε το Railway Empire και όλα τα DLC του, εκτός του “Germany”, με έκπτωση έως 50%

Project Highrise: Architect's Edition -30%

Το Project Highrise είναι ένα δισδιάστατο παιχνίδι προσομοίωσης, στο οποίο είμαστε ο υπεύθυνος της κατασκευής και συντήρησης ενός ουρανοξύστη. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κατασκευάζουμε γραφεία, καταστήματα, διαμερίσματα, και εστιατόρια.

Επίσης, φροντίζουμε ώστε όλα τα τμήματα του ουρανοξύστη να είναι εφοδιασμένα με ρεύμα, νερό, και θέρμανση. Διαφορετικά, οι ένοικοι δεν θα είναι ικανοποιημένοι, κάτι που έχει αντίκτυπο στα έσοδά μας.

Αγοράζοντας το Project Highrise: Architect's Edition, παίρνουμε τον βασικό τίτλο του παιχνιδιού και τα πέντε DLC του, τα οποία προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο και δυνατότητες στο gameplay.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Kalypso Publisher Week”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Dollar Bundle

Αυτή την εβδομάδα στο Fanatical υπάρχουν διαθέσιμα αμέτρητα bundle, τα οποία είναι χωρισμένα σε κατηγορίες. Μία από τις κατηγορίες είναι τα Dollar Bundle που κοστίζουν μόνο 1,05€ και προσφέρουν από 4 μέχρι και 14 παιχνίδια.

Το πρώτο πακέτο είναι το Dollar Murder Bundle, το οποίο περιέχει τα πέντε παιχνίδια της σειράς μυστηρίου “Art οf Murder”. Οι τίτλοι της σειράς είναι οι εξής:

  • Art of Murder – Cards of Destiny
  • Art of Murder – Deadly Secrets
  • Art of Murder – FBI Confidential
  • Art of Murder – Hunt for the Puppeteer
  • Art of Murder – The Secret Files

Συνεχίζουμε με το Dollar Chronicles Bundle, του οποίου το περιεχόμενο είναι τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια μυστηρίου της σειράς “Chronicles of Mystery”. Οι τίτλοι που περιέχει το πακέτο είναι οι παρακάτω:

  • Chronicles of Mystery – Secret of the Lost Kingdom
  • Chronicles of Mystery – The Legend of the Sacred Treasure
  • Chronicles of Mystery – The Tree of Life
  • Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual

Το τρίτο και τελευταίο πακέτο είναι το Dollar Rush Bundle, το οποίο περιέχει 14 ρετρό διαστημικές περιπέτειες, κλασικά side-scrollers, και πολύχρωμα puzzle-based arcade παιχνίδια. Οι τίτλοι που θα βρούμε σε αυτό το πακέτο είναι οι ακόλουθοι:

  • Slash It
  • Slash It 2
  • Cube Runner
  • Upside Down
  • Spin Rush
  • Neon Space
  • Neon Space 2
  • Duke of Alpha Centauri
  • Hungry Flame
  • Survive in Space
  • Fly and Destroy
  • Charlie's Adventure
  • Asteroid Bounty Hunter
  • ShipLord

Fanatical Anthology Bundle

Μία ακόμη κατηγορία πακέτων που θα βρούμε αυτή την εβδομάδα στο Fanatical είναι τα “Fanatical Anthology Bundle”, τα οποία κοστίζουν περίπου τρία ευρώ και περιέχουν από 12 έως 14 παιχνίδια.

Το πρώτο πακέτο είναι το Fanatical Anthology Racing Bundle που περιέχει 14 παιχνίδια αγώνων, τα οποία είναι τα παρακάτω:

  • Table Top Racing: World Tour
  • Riff Racer – Race Your Music!
  • GT Legends
  • GTR Evolution (inc. RACE 07 and Formula RaceRoom Add-On)
  • Vangers
  • Insane 2
  • Zero Gear
  • Race.a.bit
  • Mashed
  • RACE: The WTCC Game + Caterham Expansion
  • Little Racers STREET
  • BARRIER X
  • Mini Motor Racing EVO
  • Drift Streets Japan

Στο δεύτερο πακέτο, που ακούει στο όνομα Fanatical Anthology Fantasy Bundle, θα βρούμε 13 περιπέτειες δράσης, RPG, και παιχνίδια στρατηγικής. Οι τίτλοι του πακέτου είναι οι εξής:

  • Blood Knights
  • Lichdom: Battlemage
  • Demonicon
  • GemCraft – Chasing Shadows
  • Rune Classic
  • Sudeki
  • Blades of Time Limited Edition
  • Heroes of Annihilated Empires
  • Wizardry 6 & 7
  • Etherlords I & II
  • Knights and Merchants
  • Inquisitor
  • Numen: Contest of Heroes

Το τελευταίο πακέτο είναι το Fanatical Anthology Awesome Bundle που περιέχει 12 παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam. Τα παιχνίδια του πακέτου είναι τα παρακάτω:

  • Kingdom Rush
  • Pumped BMX +
  • Deep Dungeons of Doom
  • System Shock 2
  • Lovely Planet
  • The Original Strife: Veteran Edition
  • War of the Human Tanks
  • Crimsonland
  • Oknytt
  • Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage
  • Hammerfight
  • One Finger Death Punch

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το The Witness στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “The Witness”, ένα puzzle game που κυκλοφόρησε το 2016.

Για να πάρουμε δωρεάν το The Witness, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps