Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Μάιος 2019
CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Μάιος 2019

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Μάιος 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και σειρές. Όμως, πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό, θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τα δούμε με ελληνικούς υπότιτλους στο Kodi, Stremio, και τα σχετικά sites για ταινίες, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στο μηνιαίο CineSteps φιλτράρουμε τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Όπως είναι φυσικό, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

The Politician's Husband (2013)

  • Είδος: Δράμα
  • Δίκτυο: BBC
  • Ένας κύκλος – 3 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,2/10 – 1.455 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,5/10 – 2 ψήφοι
  • Το 92% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά του BBC όπου πρωταγωνιστούν δύο κορυφαίοι Βρετανοί ηθοποιοί. Στα τρία επεισόδια θα δούμε τι μπορεί να συμβεί μεταξύ δύο παντρεμένων πολιτικών, όταν η καριέρα της συζύγου αρχίζει και επισκιάζει την αντίστοιχη του συζύγου.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το Kodi, διαμέσου του Real-Debrid στο πρόσθετο Gaia, και το GamatoTV είναι τα μοναδικά μέσα που αναπαράγουν την σειρά σε καλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

The Damned United (2009)

  • Είδος: Ταινία, Βιογραφία, Δράμα, Αθλητισμός
  • IMDb: 7,6/10 – 37.899 ψήφοι
  • Subs4Series: 7,7/10 – 28 ψήφοι
  • Το 92% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Φυσικά, το πιο πιθανό είναι να μην είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν δει αυτήν την ταινία.

Ωστόσο, αν μας διέφυγε, ίσως πρέπει να δούμε την ιστορία του θρυλικού Μπράιαν Κλαφ, και το θυελλώδες πέρασμα του από την κορυφαία ομάδα του αγγλικού ποδοσφαίρου εκείνης της εποχής, τη Leeds United.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi και το Stremio αναπαράγουν την ταινία σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Promovies, το GamatoTV, και το Ταινιομανία, σε ανεκτή ποιότητα.

Επιπλέον, ο ελληνικός tracker Magico.one αναπαράγει την ταινία σε καλή ποιότητα 720p μέσω λήψης torrent και με ενσωματωμένο το αρχείο των υποτίτλων ή με απευθείας αναπαραγωγή χωρίς λήψεις μέσω Ace Stream.

After Life (2019)

  • Είδος: Κωμωδία, Δράμα
  • Δίκτυο: Netflix
  • Ένας κύκλος – 6 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,5/10 – 30.315 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,3/10 – 2 ψήφοι
  • Το 98% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Η After Life είναι μια πολύ ωραία βρετανική μαύρη κωμωδία έξι επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2019 στο Netflix. Πρόσφατα, στις 3 Απριλίου, το Netflix ανανέωσε τη σειρά για δεύτερη σεζόν.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την σειρά σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, το GamatoTV, και το Ταινιομανία, σε ανεκτή ποιότητα.

Επιπλέον, ο ελληνικός tracker Magico.one αναπαράγει όλα τα επεισόδια σε καλή ποιότητα 720p μέσω λήψης torrent και με ενσωματωμένο το αρχείο των υποτίτλων ή με απευθείας αναπαραγωγή χωρίς λήψεις μέσω Ace Stream.

Warrior (2019)

  • Είδος: Δράση, Δράμα
  • Δίκτυο: Netflix
  • Ένας κύκλος – 10 επεισόδια
  • IMDb: 8,3/10 – 4.246 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι

Το 1ο επεισόδιο της νεότατης σειράς του δημιουργού του Banshee μας άφησε καλές εντυπώσεις. Το Warrior έκανε πρεμιέρα στις 5 Απριλίου 2019 στο Cinemax και βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα του αείμνηστου Bruce Lee.

Η σειρά μας μεταφέρει στο Σαν Φρανσίσκο στα τέλη της δεκαετίας του 1880, όπου θα δούμε τον πόλεμο ανάμεσα στις συμμορίες της Chinatown και τον ρόλο των σκληροτράχηλων Ιρλανδών της αμερικανικής πόλης.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και το Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Tijuana (2019)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα
  • Δίκτυο: Netflix
  • Ένας κύκλος – 11 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,8/10 – 122 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι

Η Τιχουάνα είναι το σημαντικότερο βιομηχανικό και οικονομικό κέντρο του Μεξικού, η οποία ασκεί ισχυρή επιρροή στην οικονομία και την πολιτική της χώρας.

Στην ενδιαφέρουσα δραματική σειρά θα δούμε το πόσο ασταθή και ιδιαίτερα επικίνδυνα είναι τα πράγματα στις ημέρες μας για τους δημοσιογράφους που ζουν και εργάζονται στο Μεξικό. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το GamatoTV και ο ελληνικός tracker Magico.one είναι τα μοναδικά μέσα που διαθέτουν όλα τα επεισόδια σε καλή ποιότητα 720p.

Dogs of Berlin (2018)

  • Είδος: Δράση, Έγκλημα, Δράμα
  • Δίκτυο: Netflix
  • Ένας κύκλος – 10 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,5/10 – 6.019 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 94% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Dogs of Berlin είναι γερμανική τηλεοπτική σειρά με αρκετή δόση παρωδίας, η οποία μας άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Δεκεμβρίου 2018.

Στη σειρά θα δούμε το Βερολίνο σε μία κατάσταση αναβρασμού μετά από τη δολοφονία του Γερμανού-Τούρκου σταρ του ποδοσφαίρου, τον ρόλο της Τουρκικής και Λιβανέζικης μαφίας, των νεοναζί, και την ανάμειξη δύο αστυνομικών με τον υπόκοσμο της γερμανικής πόλης.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα νέα πρόσθετα του Kodi και το Stremio αναπαράγουν την σειρά σε καλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και το Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Επίσης, ο ελληνικός tracker Magico.one αναπαράγει όλα τα επεισόδια σε καλή ποιότητα 720p μέσω λήψης torrent και με ενσωματωμένο το αρχείο των υποτίτλων ή με απευθείας αναπαραγωγή χωρίς λήψεις μέσω Ace Stream.

Νέοι κύκλοι επεισοδίων και πρεμιέρες

Πρόσφατα ξεκίνησαν οι νέοι κύκλοι δύο εξαιρετικών σειρών, που οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα γνωρίζουμε και έχουμε απολαύσει όλα τα προηγούμενα επεισόδιά τους.

Killing Eve – 2ος κύκλος

Πρόκειται για μία ωραία σειρά οκτώ επεισοδίων, η οποία είναι γυρισμένη σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις και τοποθεσίες που αξίζει να δούμε. Βέβαια, τα δύο πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου δεν έχουν το εξαιρετικό επίπεδο της προηγούμενης σεζόν.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ του 2ου κύκλου εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν τα πρώτα επεισόδια της σειράς σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και το Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Line of Duty – 5ος κύκλος

Λογικά ο 5ος κύκλος της κορυφαίας βρετανικής σειράς και το τμήμα των εσωτερικών υποθέσεων της αγγλικής αστυνομίας θα βρίσκεται ήδη στις προτιμήσεις σας.

Αν σας ξέφυγε και δεν την έχετε δει ακόμη ενώ σας αρέσει η αστυνομική δράση, είναι πολύ καλή ιδέα να της δώσετε άμεση προτεραιότητα. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ του 5ου κύκλου εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi και το Stemio αναπαράγουν τα επεισόδια της σειράς σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και το Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps