Home » Software » Παιχνίδια » Apple Arcade, No Man's Sky VR, The Lord of the Rings: Gollum
GamingSteps#20190329 - Apple Arcade, No Man's Sky VR, The Lord of the Rings: Gollum

Apple Arcade, No Man’s Sky VR, The Lord of the Rings: Gollum

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Apple κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα στον χώρο της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών και παρουσιάζει τη νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade. Το No Man's Sky λαμβάνει υποστήριξη VR, η οποία θα προστεθεί στο παιχνίδι το καλοκαίρι με το δωρεάν update Beyond. Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε το “The Lord of the Rings: Gollum”, μία αφηγηματική περιπέτεια δράσης η οποία αφορά τη ζωή του Gollum.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την Apple Arcade

Η Apple ξεκίνησε τα πρώτα της δειλά βήματα στον χώρο της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών. Στο Keynote March 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαρτίου, η εταιρεία ανακοίνωσε την Apple Arcade, μία νέα συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών.

https://youtu.be/67umVefSXnY

Η Apple Arcade μοιάζει κάπως με την Xbox Games Pass, με τη διαφορά ότι δίνει δωρεάν πρόσβαση σε paid παιχνίδια του App Store. Επίσης, η συνδρομή της Apple προσφέρει το πλήρες περιεχόμενο των παιχνιδιών και όχι μόνο τον βασικό τίτλο.

Όπως είναι λογικό, η Apple Arcade απευθύνεται στους κατόχους Apple συσκευών, και θα είναι διαθέσιμη σε iPhone, iPad, Mac, και Apple TV. Έτσι, θα μας επιτρέπει να παίζουμε παιχνίδια στο δρόμο, στο γραφείο, ή από την άνεση του καναπέ μας.

Επιπλέον, η Apple έχει κλείσει ήδη συμφωνίες με τη Sega, τη Konami, τη Disney, τη Sumo Digital, και αρκετές ακόμη εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να συμμετέχουν στην Apple Arcade.

https://youtu.be/95FuVib8mcY

Η εταιρεία σχεδιάζει να διαθέσει την Apple Arcade το φθινόπωρο σε πάνω από 150 χώρες και η συνδρομητική υπηρεσία θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 100 αποκλειστικούς τίτλους. Ενδεικτικά, η Apple ανακοίνωσε τα παρακάτω παιχνίδια:

  • ATONE: Heart of the Elder Tree
  • Beyond a Steel Sky
  • Doomsday Vault
  • Down in Bermuda
  • Enter The Construct
  • Frogger in Toy Town
  • HitchHiker
  • Hot Lava
  • Kings of the Castle
  • LEGO Brawls
  • Lega Arthouse, Cardpocalypse
  • Lifelike
  • Monomals
  • Mr. Turtle
  • No Way Home
  • Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm
  • Overland
  • Projection: First Light
  • Repair
  • Sayonara Wild Hearts
  • Sneaky Sasquatch
  • Sonic Racing
  • Spidersaurs
  • The Bradwell Conspiracy
  • The Pathless
  • UFA on Tape: First Contact
  • Where Cards Fall
  • Winding Worlds
  • Yaga

GamingSteps#20190329 - Apple Arcade, No Man's Sky VR, The Lord of the Rings: Gollum

Τέλος, η Apple Arcade θα δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε τα παιχνίδια χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Από τη στιγμή που θα είμαστε συνδρομητές της υπηρεσίας, θα μπορούμε να κατεβάσουμε τα παιχνίδια σε οποιαδήποτε συσκευή θέλουμε και να παίζουμε από όπου εμείς θέλουμε, είτε έχουμε σύνδεση, είτε όχι.

Το No Man's Sky λαμβάνει υποστήριξη VR

Το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει το επόμενο μεγάλο δωρεάν update του No Man's Sky, το οποίο ακούει στο όνομα Beyond. Σύμφωνα με τη δημιουργό του παιχνιδιού, Hello Games, η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει τρεις μεγάλες βελτιώσεις και προσθήκες.

Μέχρι τώρα, η Hello Games έχει αποκαλύψει μόνο τις δύο μεγάλες αλλαγές που φέρνει το Beyond. Η πρώτη αφορά το multiplayer σύστημα του παιχνιδιού, το οποίο θα επεκταθεί αισθητά και θα αποκτήσει νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά.

Έπειτα, έχουμε τη VR λειτουργία, την οποία αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες η Hello Games μέσω ενός trailer.

Αντί η εταιρεία να κυκλοφορήσει μία VR έκδοση του No Man's Sky, αποφάσισε να ενσωματώσει τη VR λειτουργία στον υπάρχοντα τίτλο. Έτσι, όποιος έχει αγοράσει το παιχνίδι, μόλις βγει το Beyond update θα μπορεί να παίξει σε VR περιβάλλον.

Επίσης, η χρήση της VR λειτουργίας δεν απαιτεί καν τη δημιουργία νέου save. Σύμφωνα με τη Hello Games, όλα τα παλιά save θα λειτουργούν κανονικά και σε VR περιβάλλον.

Επιπλέον, όσο βρισκόμαστε στο VR περιβάλλον του παιχνιδιού, θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε όλα τα multiplayer στοιχεία του No Man's Sky.

Σε γενικές γραμμές, όλα τα χαρακτηριστικά του No Man's Sky έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα και θα είναι πλήρως λειτουργικά στο VR περιβάλλον.

Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε το “The Lord of the Rings: Gollum”

Τα πνευματικά δικαιώματα των παιχνιδιών που αφορούν τον μαγικό κόσμο της Μέσης Γης του J.R.R. Tolkien έχουν περάσει από πολλά χέρια.

Ωστόσο, οι εταιρείες που έχουν κυκλοφορήσει τους περισσότερους τίτλους είναι η EA και η Warner Bros. Interactive Entertainment.

Ο τελευταίος μεγάλος τίτλος με θέμα τη Μέση Γη ήταν το “Middle-earth: Shadow of War”, ένα action RPG το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 από τη Warner Bros.

Από τότε δεν είχε ακουστεί τίποτα για οποιαδήποτε επερχόμενο παιχνίδι που αφορά τη σειρά βιβλίων του J.R.R. Tolkien.

Μέχρι που τη Δευτέρα, η Daedalic Entertainment, γνωστή για τη σειρά point-and-click περιπετειών Deponia, ανακοίνωσε το “The Lord of the Rings: Gollum”.

Το “The Lord of the Rings: Gollum” είναι μία αφηγηματική περιπέτεια δράσης, στην οποία ο παίκτης παίρνει το ρόλο του Gollum. Στόχος του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να βιώσουν την ιστορία του Gollum από μία οπτική την οποία δεν είχαμε γνωρίσει μέχρι τώρα.

Η Daedalic Entertainment δήλωσε ότι το “The Lord of the Rings: Gollum” θα παραμείνει πιστό στα καταπληκτικά βιβλία του J.R.R. Tolkien.

Το “The Lord of the Rings: Gollum” θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 και μέχρι τότε η Daedalic Entertainment θα δημοσιεύει κατά καιρούς νεότερα για την ανάπτυξή του.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Bethesda Publisher Week

Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια της Bethesda. Προσθέτουμε παιχνίδια στη συλλογή μας με εκπτώσεις έως 67%, τα οποία είτε δημιούργησε η ίδια η εταιρεία, είτε είναι απλά ο διανομέας τους.

Fallout 76 Tricentennial Edition -35%

Το Fallout 76 είναι ένα αφηγηματικό prequel των παιχνιδιών Fallout και ακολουθεί μία εναλλακτική πλοκή. Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα το 2102, 25 χρόνια μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο που κατέστρεψε τη Γη.

Ο χαρακτήρας μας είναι κάτοικος του Vault 76, ένα υπόγειο καταφύγιο στο οποίο κατοικούν τα πιο λαμπρά μυαλά της Αμερικής και βρίσκεται στη Δυτική Βιρτζίνια.

Το Vault 76 ανοίγει τη “Reclamation Day”, με σκοπό να ενώσει τους ευφυείς κατοίκους του για να αποικίσουν στη Wasteland και να την επαναφέρουν στην παλιά της δόξα.

Η βασική έκδοση του Fallout 76 κοστίζει 40,19€. Την ίδια στιγμή, με 51,99€ αγοράζουμε το “Fallout 76 Tricentennial Edition” το οποίο περιέχει το βασικό παιχνίδι και μία σειρά από συλλεκτικά αντικείμενα.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition -50%

Το The Elder Scrolls είναι μία σειρά από παιχνίδια δράσης ανοιχτού κόσμου, με εξαίρεση το free-to-play card game “The Elder Scrolls: Legends”.

Ως παίκτες, βρισκόμαστε σε έναν φανταστικό κόσμο και ακολουθούμε την ιστορία του παιχνιδιού που λαμβάνει χώρα στην ήπειρο Tamriel.

Η σειρά διαθέτει αρκετούς τίτλους, όπως το Morrowind και το Oblivion και έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία. Οι πωλήσεις της έχουν ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Τη Special Edition του πολυβραβευμένου “The Elder Scrolls V: Skyrim” μπορούμε να την αποκτήσουμε με 19,99€.

Dishonored 2 -67%

Το Dishonored 2 κυκλοφόρησε το 2016 ως η συνέχεια του πρώτου τίτλου. Στο παιχνίδι βρισκόμαστε στην Karnaca, η εμφάνιση της οποίας είναι συνδυασμός στοιχείων από την Ελλάδα, την Ιταλία, και την Ισπανία.

Μετά την απομάκρυνση της Αυτοκράτειρας Emily Kaldwin από τη μάγισσα Delilah Copperspoon, προσπαθούμε να πάρουμε τον θρόνο πίσω. Έχουμε την επιλογή να παίξουμε είτε ως η Emily, είτε ως ο Βασιλικός Φρουρός και πατέρας της, Corvo Attano.

Η τιμή του Dishonored 2 είναι στα 13,19€ μέχρι το τέλος της “Bethesda Publisher Week”. Επίσης, για όσους δεν έχουν παίξει ακόμη το πρώτο Dishonored, τώρα είναι η ευκαιρία τους, μιας και κοστίζει μόνο 3,29€.

Τέλος, στην τιμή των 27,99€ μπορούμε να αποκτήσουμε την πλήρη συλλογή του Dishonored.

Wolfenstein II: The New Colossus Deluxe Edition -50%

Το Wolfenstein ως παιχνίδι έχει μία ιστορία 30 και πλέον ετών. Το Wolfenstein II: The New Colossus είναι ο τελευταίος τίτλος της σειράς που κυκλοφόρησε το 2017.

Στο Wolfenstein II συνεχίζουμε την ιστορία του παιχνιδιού από εκεί ακριβώς που την αφήσαμε στο “Wolfenstein: The New Order”. Είμαστε ο βετεράνος William B.J. Blazkowicz και πολεμάμε ενάντια του ναζιστικού καθεστώτος στην Αμερική.

Για όσους αγαπούν τη σειρά, τα 26,39€ για την Deluxe έκδοση του “The New Colossus” δεν είναι πολλά. Όσοι θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτή, σας προτείνουμε το “Return to Castle Wolfenstein” που κοστίζει 1,64€.

Prey -50%

Το Prey είναι ένα shooter παιχνίδι επιβίωσης πρώτου προσώπου που κυκλοφόρησε το 2017. Δημιουργός του είναι η Arkane Studios και εκδότης η Bethesda Softworks.

Στο Prey λοιπόν χειριζόμαστε τον Morgan Yu και εξερευνούμε τον διαστημικό σταθμό Talos I. Προσπαθούμε να εξοντώσουμε ένα εχθρικό εξωγήινο είδος που ονομάζεται Typhon, ενώ στόχος μας είναι να αποδράσουμε από τον σταθμό.

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, μπορούμε να αγοράσουμε το βασικό παιχνίδι για 14,99€ ή τη Deluxe έκδοση, που περιέχει και το expansion “Prey: Mooncrash”, με κόστος 19,99€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Bethesda Publisher Week”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Tales from Candlekeep – Complete Bundle

Το “Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation” είναι ένα turn-based dungeon-crawling παιχνίδι στρατηγικής, εκδότης του οποίου είναι η BKOM Studios. Όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι βασισμένο στις ιστορίες του D&D.

Εκτός του βασικού τίτλου, κυκλοφόρησαν και πέντε DLC που προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο και χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Το “Tales from Candlekeep – Complete Bundle” κοστίζει μόνο 4,99€ και περιέχει το κύριο παιχνίδι και τα πέντε DLC που έχουν κυκλοφορήσει γι' αυτό.

Vengeance Bundle

Το Vengeance Bundle του Fanatical περιέχει 9 παιχνίδια, τα οποία μας ταξιδεύουν σε μαγικά βασίλεια, μεσαιωνικούς κόσμους, και στα βάθη του διαστήματος.

Αγοράζοντας το Vengeance Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Distant Worlds: Universe
  • Sword Legacy Omen
  • Through the Woods
  • White Night
  • Learn Japanese to survive Hiragana Battle
  • SimplePlanes
  • I am not a Monster
  • Heroes of the Monkey Tavern
  • Heavy Burger

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 152,81€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 5,29€.

Aspyr Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Aspyr Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με παιχνίδια της Aspyr Media Inc.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 3 ή 5 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 27 παιχνιδιών.

  • Borderlands: The Pre-Sequel
  • Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass DLC
  • Borderlands 2
  • Borderlands 2 Season Pass DLC
  • Call of Duty 2
  • BioShock Infinite
  • BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode One DLC
  • BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode Two DLC
  • BioShock Infinite – Season Pass DLC
  • Homeworld Remastered Collection
  • Geometry Wars 3: Dimensions Evolved
  • Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
  • InnerSpace
  • Layers of Fear
  • Mafia III
  • Next Up Hero
  • Sid Meier's Civilization V
  • Sid Meier's Civilization V: Brave New World DLC
  • Sid Meier's Civilization V – Gods and Kings DLC
  • Sid Meier's Civilization: Beyond Earth
  • Sid Meier's Civilization: Beyond Earth – Rising Tide DLC
  • SimCity 4 Deluxe Edition
  • STAR WARS – Knights of the Old Republic
  • STAR WARS Knights of the Old Republic II – The Sith Lords
  • STAR WARS – The Force Unleashed™ Ultimate Sith Edition
  • STAR WARS Jedi Knight – Jedi Academy
  • STAR WARS Jedi Knight II – Jedi Outcast

Τα τρία παιχνίδια κοστίζουν 12,69€ και τα πέντε παιχνίδια στοιχίζουν 19,55€. Αν επιλέξουμε τους 5 ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 180€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το “The Elder Scrolls III: Morrowind”

Ο πρώτος τίτλος της σειράς RPG παιχνιδιών δράσης ανοιχτού κόσμου “The Elder Scrolls” κυκλοφόρησε το 1994 και ακούει στο όνομα “The Elder Scrolls: Arena”.

Η Bethesda, θέλοντας να γιορτάσει τα 25 χρόνια της σειράς, δίνει δώρο το “The Elder Scrolls III: Morrowind” μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Για να πάρουμε το δωρεάν αντίγραφο του παιχνιδιού, πρέπει να διαθέτουμε ή να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό Bethesda. Έπειτα, ακολουθούμε αυτόν τον σύνδεσμο και κάνουμε redeem τον κωδικό “TES25TH-MORROWIND”.

Το αντίγραφο που παιχνιδιού που θα λάβουμε είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του launcher της Bethesda. Οπότε, θα πρέπει να κατεβάσουμε το πρόγραμμα από αυτή τη σελίδα, να το εγκαταστήσουμε, και να κατεβάσουμε το παιχνίδι από το λογαριασμό μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps