Home » Software » Παιχνίδια » Nintendo VR Kit, Two Point Hospital DLC
GamingSteps#20190308 - Το Rape Day Εκτός Steam, Nintendo VR Kit, Two Point Hospital DLC

Nintendo VR Kit, Two Point Hospital DLC

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το νέο DLC του Two Point Hospital ακούει στο όνομα “Pebberley Island” και μας μεταφέρει σε έναν τροπικό παράδεισο, όπου αναζητούμε την πηγή της αθανασίας. Η Nintendo κάνει την είσοδό της στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με το “Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit”.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Με το νέο DLC του Two Point Hospital οι παίκτες αναζητούν την αθανασία

Το Two Point Hospital κέρδισε άμεσα το κοινό για δύο βασικούς λόγους. Αρχικά, το παιχνίδι αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο το remake του παλιού καλού “Theme Hospital”.

Έπειτα, οι δημιουργοί του Two Point Hospital είναι αυτοί που έφτιαξαν το “Theme Hospital”. Ως εκ τούτου, σεβάστηκαν την ταυτότητα του παιχνιδιού και την μετέφεραν άρτια στο νέο τους δημιούργημα.

Η δημιουργός του Two Point Hospital, Two Point Studios, εκπλήσσει πάντα τους παίκτες με οτιδήποτε νέο προσθέτει στο παιχνίδι της.

Μέχρι τώρα, το Two Point Hospital έχει λάβει ένα DLC και δύο μεγάλες αναβαθμίσεις. Το DLC ακούει στο όνομα “Bigfoot” και προσθέτει στο παιχνίδι 34 νέες ασθένειες, τρία νέα νοσοκομεία, καθώς και αμέτρητα χειμωνιάτικα αντικείμενα.

Οι δύο μεγάλες αναβαθμίσεις του Two Point Hospital περιείχαν το “Sandbox: Freeplay” mode και τον “Interior Designer”, που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν custom αντικείμενα.

Αυτή τη φορά, η Two Point Studios μας ταξιδεύει σε έναν τροπικό παράδεισο και μας προσφέρει το αγαθό της αθανασίας.

Το Pebberley Island είναι το σπίτι 34 νέων παράξενων ασθενειών, μεταξύ των οποίων υπάρχει μία που μετατρέπει τους ασθενείς σε πολύχρωμα πουλιά.

Επίσης, στο νέο DLC του Two Point Hospital θα βρούμε τρεις ολοκαίνουριες περιπέτειες, τις οποίες βιώνουμε καθώς διαχειριζόμαστε τα τρία νέα νοσοκομεία του παιχνιδιού.

Μία από τις περιπέτειες αυτές αφορά τον θαρραλέο εξερευνητή Wiggy Silverbottom, που προσπαθεί να βρει την κρυμμένη πηγή της αθανασίας.

Δεν ξέρουμε αν στο τέλος ο Wiggy Silverbottom θα καταφέρει να βρει την πηγή της αθανασίας. Ωστόσο, θα το μάθουμε στις 18 Μαρτίου που κυκλοφορεί το “Pebberley Island”.

Η Nintendo κυκλοφορεί το πρώτο της Labo VR Kit

Η Nintendo κάνει την είσοδό της στην εικονική πραγματικότητα με την κυκλοφορία του “Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit”. Πρόκειται για ένα DIY σετ, το οποίο μας επιτρέπει να δημιουργούμε διάφορες VR συσκευές, χρησιμοποιώντας χαρτόνια.

Το “Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit” σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να το χρησιμοποιούμε με το Nintendo Switch. Όπως και κάθε άλλο σετ της σειράς Nintendo Labo, το VR Kit θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικά πακέτα.

Το ακριβότερο πακέτο της σειράς περιέχει έξι διαφορετικές χάρτινες κατασκευές και κοστίζει 80 δολάρια. Μερικές από τις κατασκευές αυτές είναι: ένα σετ VR goggles, ένα blaster, μία κάμερα, και ένας ελέφαντας.

Για όσους ψάχνουν κάτι πιο οικονομικό, υπάρχει το βασικό πακέτο, που κοστίζει 40 δολάρια και περιέχει τα VR goggles και το blaster. Οι υπόλοιπες κατασκευές του VR Kit θα κυκλοφορήσουν και ξεχωριστά σε πακέτα των 20 δολαρίων.

GamingSteps#20190308 - Το Rape Day Εκτός Steam, Nintendo VR Kit, Two Point Hospital DLC

Όλα τα πακέτα περιέχουν το λογισμικό Nintendo Labo, το οποίο έχει παιχνίδια, οδηγίες βήμα προς βήμα, και τη λειτουργία “γκαράζ”, που μας επιτρέπει να δημιουργούμε τις δικές μας Labo κατασκευές.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας των “Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit” έχει οριστεί να είναι η 12η Απριλίου.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

VR Sale

Αυτή την εβδομάδα, το Humble Bundle μας παρουσιάζει τα καλύτερα VR παιχνίδια. Στο VR Sale θα βρούμε ποικιλία τίτλων και προσφορές που αγγίζουν το -85%.

The Elder Scrolls V: Skyrim VR -35%

Η Bethesda δημιούργησε ένα πλήρες VR ανοιχτού κόσμου. Το Skyrim VR παρουσιάζει από την αρχή την ιστορία του αυθεντικού τίτλου. Αυτή τη φορά όμως, μας προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση της κλίμακας και του βάθους στον χώρο.

Στο Skyrim VR ζωντανεύει ολόκληρος ο ανοιχτός κόσμος της Tamriel και οι αρχαίοι δράκοι. Μόνο εμείς, με το Oculus Rift ή το HTC Vive μας μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο από τον Alduin τον World-Eater.

Fallout 4 VR -35%

Αν και συμβατό μόνο με το HTC Vive, το Fallout 4 VR περιέχει όλο το περιεχόμενο του αρχικού τίτλου. Η ιστορία που ακολουθούμε είναι ακριβώς η ίδια, όμως η εμπειρία είναι εντελώς διαφορετική.

Τα πάντα έχουν επανασχεδιαστεί και προσαρμοστεί ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη εμπειρία VR. Μπορούμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο, να δημιουργήσουμε αντικείμενα, και γενικά να κάνουμε ό,τι και στο κανονικό παιχνίδι.

Doom VFR -50%

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα HTC Vive και το Doom VFR για να χαθούμε σε ένα ατελείωτο εικονικό μακελειό.

Στο Doom VFR θα βρεθούμε στις εγκαταστάσεις της UAC στον Άρη, αλλά ταυτόχρονα θα βυθιστούμε στην κόλαση. Καθ' όλη τη διάρκεια, οι ικανότητές μας θα δοκιμαστούν από τις έντονες μάχες και τα δύσκολα παζλ που πρέπει να λύσουμε.

Αν μας αρέσει το γρήγορο κτηνώδες gameplay της γνωστής σειράς και η εικονική πραγματικότητα, τότε τα 14,99€ για το Doom VFR είναι λίγα.

Square Enix Publisher Week

Πέραν των εκπτώσεων σε VR παιχνίδια, αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές και για αρκετούς τίτλους της Square Enix. Μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο αξιόλογα παιχνίδια της εταιρείας, με έκπτωση έως 90%.

Shadow of the Tomb Raider – Croft Edition -50%

Στο Shadow of the Tomb Raider, η Lara Croft μάχεται με την παραστρατιωτική οργάνωση Trinity. Παράλληλα, προσπαθεί να σταματήσει την αποκάλυψη των Μάγια, που η ίδια προκάλεσε.

Βασισμένοι στην μυθολογία των Μάγια και των Αζτέκων, οι σχεδιαστές δημιούργησαν την θρυλική κρυμμένη πόλη Paititi. Εκεί, μπορούμε να αναλάβουμε δευτερεύουσες αποστολές, να ανταλλάξουμε αγαθά, και να βρούμε διάφορους NPC.

Deus Ex: Mankind Divided – Digital Deluxe Edition -85%

Το Deus Ex: Mankind Divided είναι ο τέταρτος τίτλος της σειράς παιχνιδιών Deus Ex και αποτελεί το sequel του Deus Ex: Human Revolution που κυκλοφόρησε το 2011.

Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά τη Human Revolution του 2029. Εμείς είμαστε ο έμπειρος πράκτορας Adam Jensen και αναγκαζόμαστε να δράσουμε μυστικά σε έναν κόσμο που πλέον μισεί το είδος μας.

Life is Strange – Complete Season -80%

Το Life is Strange είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών επεισοδίων, όπου ο παίκτης είναι ο κύριος χαρακτήρας και παίρνει αποφάσεις, οι οποίες θα αποφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα όσο η ιστορία εκτυλίσσεται.

Η ιστορία αφορά δύο έφηβες που προσπαθούν να λύσουν έναν φόνο και να σταματήσουν μια καταστροφή η οποία προσεγγίζει την πόλη τους.

Πριν παίξουμε το Life is Strange, θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με το “Life is Strange: Before The Storm”, που αποτελεί το prequel του παιχνιδιού.

Αν τελικά μας αρέσει το Life is Strange και θέλουμε να μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας, μπορούμε να παίξουμε το Life is Strange 2.

Μπορούμε να αγοράσουμε το πρώτο επεισόδιο του Life is Strange 2 από το Humble Bundle με 50% έκπτωση. Την ίδια στιγμή, το “Life is Strange 2 – Complete Season” κοστίζει 39,99€ και αγοράζοντας το θα λάβουμε όλα τα επεισόδια του παιχνιδιού.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

SNK Classics Bundle

Το Fanatical επέλεξε οκτώ παιχνίδια της SNK Corporation και μας τα προσφέρει μέσω δύο διαφορετικών tier.

Το πρώτο tier του SNK Classics Bundle κοστίζει 3,89€ και περιέχει τα παρακάτω παιχνίδια:

  • THE KING OF FIGHTERS XIII STEAM EDITION
  • METAL SLUG X
  • METAL SLUG 3
  • THE LAST BLADE
  • TWINKLE STAR SPRITES
  • SHOCK TROOPERS

Πληρώνοντας ένα ακόμη ευρώ, αγοράζουμε το tier 2 του SNK Classics Bundle και προσθέτουμε στην παραπάνω λίστα το “METAL SLUG” και το “METAL SLUG 2”.

Side Scroller Bundle

Αν μας αρέσουν τα side-scrolling παιχνίδια, τότε το Side Scroller Bundle του Fanatical φτιάχτηκε για εμάς. Το πακέτο περιέχει μερικά από τα καλύτερα platformer και simulation παιχνίδια όλων των εποχών.

Αγοράζοντας το Side Scroller Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Never Alone Arctic Collection
  • Seraph
  • Slain: Back from Hell
  • River City Ransom: Underground
  • Earth Atlantis

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 78,95€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 3,69€.

IObit Software Bundle

Το Fanatical δεν έχει μόνο παιχνίδια. Μερικές φορές προσφέρει κάποια προνομιακά πακέτα προγραμμάτων. Για λίγες ημέρες μόνο, θα βρούμε στο Fanatical το IObit Software Bundle, το οποίο περιέχει όλα τα προγράμματα της IObit.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πακέτα του Fanatical, με την αγορά του IObit Software Bundle λαμβάνουμε τα κλειδιά ενεργοποίησης των προγραμμάτων.

Έπειτα, πρέπει να κατεβάσουμε το εκάστοτε πρόγραμμα από την ιστοσελίδα της IObit και να ενεργοποιήσουμε την πλήρη έκδοσή του, χρησιμοποιώντας το κλειδί που πήραμε από το Fanatical.

Το IObit Software Bundle είναι χωρισμένο σε τρία διαφορετικά tier. Το πρώτο από τα tier κοστίζει 1,95€ και περιέχει το “Driver Booster 6 Pro”, το “IOBIT Uninstaller 8 Pro”, και το “Start Menu 8 Pro”.

Αγοράζοντας το δεύτερο tier του IObit Software Bundle, παίρνουμε επιπλέον το “Advanced System Care 12 Pro”, το “Smart Defrag 6 Pro”, το “Protected Folder Pro”, και το “IOTransfer 3 Pro”. Το δεύτερο tier του πακέτου κοστίζει 6,05€.

Το τρίτο και τελευταίο tier του IObit Software Bundle κοστίζει 9,15€ και προσθέτει στη λίστα με τα προγράμματα το “MacBooster 7”. Η πραγματική αξία όλων των προγραμμάτων μαζί είναι 227,94€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Slime Rancher στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Slime Rancher”, ένα life simulation που κυκλοφόρησε το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το Slime Rancher, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps