Home » Software » Παιχνίδια » Fortnite Σεζόν 8, Overwatch Baptiste, Pokemon Sword και Pokemon Shield
GamingSteps#20190302 - Fortnite Σεζόν 8, Overwatch Baptiste, Pokemon Sword και Pokemon Shield

Fortnite Σεζόν 8, Overwatch Baptiste, Pokemon Sword και Pokemon Shield

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η νέα έκδοση του Overwatch πρόσθεσε στο παιχνίδι τον 30ο ήρωα, που ακούει στο όνομα Baptiste. Επίσης, η Blizzard πραγματοποίησε μερικές αλλαγές σε κάποιους παλιούς ήρωες, οι οποίες δεν άρεσαν καθόλου στους παίκτες. Η Nintendo ανακοίνωσε τους επόμενους τίτλους της σειράς παιχνιδιών Pokemon. Τέλος, ξεκίνησε η σεζόν 8 του Fortnite και έφερε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι, σε κάθε επίπεδο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη σεζόν 8 του Fortnite

Πριν δύο μέρες ξεκίνησε η σεζόν 8 του Fortnite, και έχει ως κύριο θέμα τους πειρατές. Η νέα σεζόν πρόσθεσε στο παιχνίδι κανόνια, ηφαίστεια, ninja, και πολλά ακόμη.

Το πρώτο στοιχείο που εισήγαγε η σεζόν 8 στο παιχνίδι είναι τα κανόνια. Τα όπλα αυτά είναι τοποθετημένα σε διάφορα σημεία του χάρτη και προκαλούν 100 damage σε όποιον χτυπήσουν.

Επίσης, ακόμη κι αν καταφέρουμε να αποφύγουμε το βλήμα του κανονιού, η έκρηξή του θα μας προκαλέσει 50 damage.

GamingSteps#20190302 - Fortnite Σεζόν 8, Overwatch Baptiste, Pokemon Sword και Pokemon Shield

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές στον χάρτη του Fortnite είναι η προσθήκη ενός τεράστιου ηφαιστείου, από το οποίο ρέει διαρκώς λάβα. Το πύρινο ποτάμι του ηφαιστείου προκαλεί 1 ζημιά κάθε φορά που το αγγίζουμε.

Επιπλέον, αν ο παίκτης βρεθεί στην επιφάνεια της λάβας, τότε θα αρχίσει να αναπηδά, σαν να βρίσκεται πάνω σε τραμπολίνο. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να λαμβάνουμε αρκετό damage μέχρι να απομακρυνθούμε από τη λάβα.

Εκτός της λάβας που τρέχει από το ηφαίστειο, ανά τακτά διαστήματα εκτοξεύονται στον αέρα πύρινα κομμάτια τα οποία κάνουν ζημιά τόσο στους παίκτες, όσο και στα οχήματα.

Το ηφαίστειο είναι τοποθετημένο στην πάνω δεξιά γωνία του χάρτη, της οποίας η όψη έχει αλλάξει εντελώς. Επίσης, στη συγκεκριμένη περιοχή προστέθηκαν νέες τοποθεσίες, όπως το Sunny Steps και το Lazy Lagoon.

Η σεζόν 8 του Fortnite άλλαξε κάπως τον τρόπο λειτουργίας των προκλήσεων και του Battle Pass. Πλέον, οι παίκτες μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από άλλους παίκτες, ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τους στόχους των προκλήσεων πιο εύκολα.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα βοηθήσει αρκετά τους παίκτες να συγκεντρώνουν πιο εύκολα XP και να ολοκληρώνουν πιο γρήγορα τα tier του Battle Pass.

Όπως και κάθε άλλη σεζόν του Fortnite, έτσι κι αυτή προσθέτει στο παιχνίδι νέα συλλεκτικά αντικείμενα. Η Epic Games παρουσίασε όλο το περιεχόμενο και τις αλλαγές στο Battle Pass με το ακόλουθο τρέιλερ.

https://youtu.be/3aMtD0Klp2I

Κατά τα άλλα, με την έναρξη της σεζόν 8, η Epic Games αφαίρεσε από το παιχνίδι τα αεροπλάνα, τον χιονάνθρωπο, τις χειροβομβίδες, τα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ, και όλα τα υπόλοιπα αμαξίδια.

Τέλος, η εταιρεία πρόσθεσε στο παιχνίδι ένα νέο σύστημα σημάτων. Τώρα οι παίκτες μπορούν να στέλνουν στους συμπαίκτες τους σήματα κινδύνου ή να τους ειδοποιούν ότι βρήκαν κάποιο σπάνιο όπλο.

Ο νέος ήρωας του Overwatch είναι ο Baptiste

Το νέο update του Overwatch είναι live στον σέρβερ δοκιμών του παιχνιδιού, και οι παίκτες έχουν τρελαθεί. Πρώτα απ' όλα, με τη νέα έκδοση έκανε το ντεμπούτο του ο νέος ήρωας του Overwatch.

Έπειτα, η Blizzard πραγματοποίησε μερικές δραστικές αλλαγές στους ήδη υπάρχοντες ήρωες του παιχνιδιού, οι οποίες δεν αρέσουν στους παίκτες.

Ο νέος ήρωας του Overwatch είναι ένας Combat Medic από την Αϊτή, ακούει στο όνομα Baptiste, και ο ρόλος του στο παιχνίδι είναι support.

Το βασικό όπλο του Baptiste είναι το “Bionic Launcher”, έχει 45 ammo και δύο είδη βολών.

Αν χρησιμοποιήσουμε το αριστερό κλικ για να ρίξουμε με το “Bionic Launcher”, τότε το όπλο ρίχνει διαδοχικά τρεις σφαίρες. Αν ο παίκτης καταφέρει να χτυπήσει το στόχο, στο ίδιο σημείο, και με τα τρία βλήματα, τότε προκαλεί επιπλέον ζημιά στον αντίπαλο.

Σε περίπτωση που ρίξουμε πατώντας το δεξί κλικ, τότε το όπλο εκτοξεύει μία χειροβομβίδα, η οποία κάνει heal τους κοντινούς συμμάχους. Το heal που κάνει το “Bionic Launcher” είναι περίπου 65 μονάδες και έχει 10 ammo.

Η πρώτη βασική ικανότητα του Baptiste είναι το “Regenerative Burst”. Χρησιμοποιώντας αυτή την ικανότητα, ο παίκτης πραγματοποιεί μία έκρηξη που κάνει heal τον ίδιο και τους συμμάχους του με την πάροδο του χρόνου.

Το συνολικό heal που κάνει το “Regenerative Burst” είναι 650 σε διάστημα έξι δευτερολέπτων.

Επίσης, το heal δεν είναι κάποια αύρα την οποία έχει πάνω του ο Baptiste. Οπότε, αν ο παίκτης απομακρυνθεί από τους συμμάχους του, αυτοί θα συνεχίσουν να γίνονται heal.

Η δεύτερη βασική ικανότητα του νέου ήρωα είναι το “Immortality Field”. Με τη συγκεκριμένη ικανότητα, ο Baptiste εκτοξεύει μία συσκευή η οποία δημιουργεί ένα ειδικό πεδίο.

Το πεδίο αυτό εμποδίζει την υγεία των συμμάχων του Baptiste να πέσει κάτω από το 40. Σε περίπτωση που κάποιος από τους παίκτες έχει κάτω από 40 υγεία, τότε το πεδίο του αυξάνει την υγεία.

Η συσκευή η οποία δημιουργεί το πεδίο παραμένει ενεργή για 8 δευτερόλεπτα και οι αντίπαλοι παίχτες μπορούν να την καταστρέψουν.

Η Ultimate ικανότητα του Baptiste είναι το “Amplification Matrix”. Όταν ο παίκτης ενεργοποιήσει αυτή την ικανότητα, ο ήρωας δημιουργεί ένα πλέγμα, το οποίο διπλασιάζει το damage και το heal που προκαλούν τα όπλα των συμμάχων του.

Το “Amplification Matrix” έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το “Ice Wall” της Mei και το τοποθετούμε με τον ίδιο τρόπο. Η διάρκεια ζωής του πλέγματος είναι 8 δευτερόλεπτα.

Τέλος, η παθητική ικανότητα του Baptiste είναι το “Exo Boots”, δεν έχει cooldown, και διαρκεί δύο δευτερόλεπτα. Όταν το “Exo Boots” είναι διαθέσιμο, ο Baptiste μπορεί να πηδήξει πιο ψηλά.

Όσον αφορά τις αλλαγές στους υπόλοιπους ήρωες, αυτές αφορούν κυρίως τον Lúcio και το Zenyatta, τους οποίους έκανε nerf η εταιρεία.

Η ενίσχυση της ταχύτητας των παικτών από το “Speed Song” του Lúcio έγινε 20% από 30% που ήταν πριν τις αλλαγές. Επίσης, η επίδραση του “Amp It Up” μειώθηκε από το 70% στο 50%.

Ωστόσο, η εταιρεία προσπάθησε να ισορροπήσει λίγο την κατάσταση, και αύξησε την προσωπική ενίσχυση που λαμβάνει ο Lucio από το “Wall Ride”, από 20% στο 40%.

Το Zenyatta έλαβε δύο κύριες αλλαγές. Η Blizzard μείωσε την ενίσχυση της ζημιάς του “Orb of Discord” από 30% στο 25%.

Για να ισορροπήσει τη συγκεκριμένη αλλαγή, η εταιρεία αύξησε τη ζημιά που προκαλεί το κύριο όπλο του Zenyatta από 46 σε 48 ανά βολή.

Η Nintendo ανακοίνωσε τα επόμενα παιχνίδια Pokemon

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct, η εταιρεία ανακοίνωσε τους δύο νέους τίτλους της σειράς παιχνιδιών Pokemon. Επίσης, η Nintendo κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ, το οποίο αποκαλύπτει κάποια από τα χαρακτηριστικά των νέων τίτλων της σειράς.

Τα ονόματα των δύο παιχνιδιών είναι Pokemon Sword και Pokemon Shield και διαδραματίζονται σε μία νέα περιοχή που ακούει στο όνομα Galar. Το περιβάλλον της Galar θυμίζει αρκετά τη βρετανική εξοχή, και είναι γεμάτη με λιβάδια και βουνά.

Τα Pokemon Sword και Pokemon Shield θα περιέχουν όλα τα παλιά τέρατα της σειράς, αρκετά νέα, και τρία ολοκαίνουργια αρχικά Pokemon.

Τα νέα αρχικά τέρατα είναι το Grookey, το οποίο ανήκει στα Pokemon του χόρτου, το Scorbunny, το οποίο είναι ένα Pokemon της φωτιάς, και το Sobble, το οποίο είναι ένα Pokemon του νερού.

Στα Pokemon Let's Go Pikachu και Let's Go Eevee δεν υπήρχαν οι τυχαίες μάχες με άγρια Pokemon. Ωστόσο, στο τρέιλερ των νέων παιχνιδιών βλέπουμε τον εκπαιδευτή να συναντά ένα Pikachu και να στέλνει το Minccino του να το αντιμετωπίσει.

Η Nintendo, όταν κυκλοφόρησε τα Pokemon Sun και Moon, αποφάσισε να αντικαταστήσει τα Γυμναστήρια με ένα νέο είδος προκλήσεων που ονομάζονται δοκιμασίες.

Όμως, στο τρέιλερ των Pokemon Sword και Shield, βλέπουμε τον εκπαιδευτή να πηγαίνει σε ένα Γυμναστήριο.

Από την εποχή των Pokemon X και Y, κάθε τίτλος της σειράς έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα προσαρμογής του χαρακτήρα μας.

Το τρέιλερ αποκαλύπτει ότι στα νέα παιχνίδια Pokemon θα μπορούμε να αλλάζουμε την εμφάνιση του χαρακτήρα μας.

GamingSteps#20190302 - Fortnite Σεζόν 8, Overwatch Baptiste, Pokemon Sword και Pokemon Shield

Τα Pokemon Sword και το Pokemon Shield θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για Nintendo Switch κάποια στιγμή προς το τέλος του 2019.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

SEGA Week

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές για μεμονωμένους τίτλους της SEGA. Μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο αξιόλογα παιχνίδια της εταιρείας, με έκπτωση έως 75%.

Two Point Hospital -20%

Πρόκειται για το remake, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, ενός παιχνιδιού που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '90.

Το Two Point Hospital είναι “παιδί” των δημιουργών του “Theme Hospital”. Γι’ αυτό, διέπεται από το ίδιο χιούμορ και ακολουθεί την ίδια λογική στο gameplay του.

Η Two Point Studios προσθέτει διαρκώς νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, το οποίο σήμερα έχει ένα campaign 15 νοσοκομείων και ξεχωριστό sandbox mode.

Alien: Isolation The Collection -75%

Το Alien: Isolation είναι μία περιπέτεια δράσης, με έντονα survival, horror, και stealth στοιχεία.

https://youtu.be/XRpEsISBznw

Ως παίκτες ελέγχουμε την Amanda Ripley, και πρέπει να εξερευνήσουμε έναν διαστημικό σταθμό. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, ολοκληρώνουμε διάφορους στόχους, ενώ προσπαθούμε να περνάμε απαρατήρητοι και να επιβιώσουμε με κάθε κόστος.

Οι αποστολές που θα αναλάβουμε κυμαίνονται από την ενεργοποίηση ενός υπολογιστή, έως τη συλλογή αντικειμένων και την προσέγγιση συγκεκριμένων περιοχών.

Rebellion Interactive Sale

Πέραν των εκπτώσεων σε παιχνίδια της SEGA, αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές και για αρκετούς τίτλους της Rebellion. Έτσι, μπορούμε να αγοράσουμε επιλεγμένα παιχνίδια της εταιρείας με έκπτωση έως 80%.

Επιπλέον, αν ξοδέψουμε πάνω από δέκα δολάρια στις “Rebellion Interactive Sale”, θα πάρουμε δωρεάν το Sniper Elite.

Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition -80%

Το Sniper Elite 4 είναι ένα shooter παιχνίδι τακτικής με έντονα stealth στοιχεία, στο οποίο έχουμε τον ρόλο ενός ελεύθερου σκοπευτή.

Το παιχνίδι ακολουθεί τα γεγονότα του Sniper Elite 3 και λαμβάνει χώρα στην Ιταλία το έτος 1943. Εμείς αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας μία σειρά αποστολών, εντοπίζοντας και εκτελώντας ποικίλους στόχους.

Για αρκετούς, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του παιχνιδιού είναι το σύστημα ακτίνων Χ. Με τη βοήθεια αυτού του συστήματος, μπορούμε να δούμε τη σάρκα των εχθρών μας να σκίζεται και τα κόκαλά τους να σπάνε.

Strange Brigade Deluxe Edition -66%

Το Strange Brigade είναι ένα shooter παιχνίδι τρίτου προσώπου, που δίνει μεγάλη έμφαση στη συνεργασία των παικτών.

Ως παίκτες, έχουμε το ρόλο ενός εξερευνητή και συνεργαζόμαστε με τρεις ακόμη παίκτες για να αντιμετωπίσουμε διάφορα μυθικά πλάσματα, όπως μούμιες και γιγάντιους σκορπιούς.

Στο Strange Brigade υπάρχουν συνολικά τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, ο καθένας με τα δικά του όπλα και τις δικές του ξεχωριστές ικανότητες.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

S.T.A.L.K.E.R. Complete Bundle

Τα “S.T.A.L.K.E.R.” είναι μία σειρά shooter παιχνιδιών επιβίωσης πρώτου προσώπου με έντονα στοιχεία τρόμου. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην περιοχή του Τσερνόμπιλ σε μία εναλλακτική πραγματικότητα, όπου συμβαίνει μία δεύτερη έκρηξη η οποία αλλάζει τα πάντα.

Με το S.T.A.L.K.E.R. Complete Bundle του Fanatical μπορούμε να αποκτήσουμε τους τρεις πρώτους τίτλους τη σειράς, που είναι η εξής:

  • S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
  • S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
  • S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Η πραγματική αξία όλων των παιχνιδιών μαζί είναι 45,97€. Ωστόσο, εμείς με το S.T.A.L.K.E.R. Complete Bundle πληρώνουμε για αυτά 8,19€.

Spotlight On: Dollar Masquerade Bundle

Το “Glass Masquerade” είναι ένα παιχνίδι επίλυσης παζλ, εμπνευσμένο από τους καλλιτέχνες της Art Deco και της υαλογραφίας του 20ου αιώνα.

Στο παιχνίδι αυτό πρέπει να συνδυάσουμε κρυμμένα κομμάτια γυαλιού, ώστε να αποκαλύψουμε διάφορα εκθέματα, τα οποία φιλοξενούνται σε μία διαδραστική ηλεκτρονική εκπομπή.

Πέραν του βασικού τίτλου, κυκλοφόρησαν και τέσσερα DLC που προσθέτουν επιπλέον παζλ στο παιχνίδι.

Το “Spotlight On: Dollar Masquerade Bundle” κοστίζει μόνο 1,05€ και περιέχει το κύριο παιχνίδι και τα δύο επί πληρωμή DLC. Τα υπόλοιπα δύο DLC μπορούμε να τα κατεβάσουμε δωρεάν από το Steam, μόλις καταχωρήσουμε το κλειδί του παιχνιδιού.

Festival Mystery Bundle

Με το Festival Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να συμπληρώσουμε τη βιβλιοθήκη μας στο Steam με επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Festival Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps