Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Απρίλιος 2019
CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Απρίλιος 2019

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Απρίλιος 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και σειρές, όμως πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό, θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τα δούμε με ελληνικούς υπότιτλους στο Kodi, Stremio, και τα σχετικά sites για ταινίες, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στο μηνιαίο CineSteps φιλτράρουμε τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Ταινίες-και-Σειρές-20-2

Ωστόσο, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν διεκδικούμε δάφνες κριτικού κινηματογράφου. Πρόκειται καθαρά για την προσωπική μας άποψη μέσα από το χρόνιο πάθος μας για σινεμά.

Όπως είναι φυσικό, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

Apple Tree Yard (2017)

  • Είδος: Δράμα, Θρίλερ
  • Ένας κύκλος – 4 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,1/10 – 2.784 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 91% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Apple Tree Yard είναι μια ωραία βρετανική δραματική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο BBC One το 2017. Ξεχωρίζει η ερμηνεία της σπουδαίας Αγγλίδας ηθοποιού Έμιλι Γουάτσον, αλλά παίζουν και άλλοι πολύ γνωστοί και καλοί ηθοποιοί. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα νέα πρόσθετα του Kodi και το Stremio αναπαράγουν την σειρά σε καλή ποιότητα 720p και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Vera (2011-2019)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα
  • Εννιά κύκλοι – 36 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,9/10 – 6.429 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,3/10 – 8 ψήφοι
  • Το 94% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Η Vera είναι μια πανέξυπνη ντετέκτιβ που πρωταγωνιστεί σε αυτή την ωραία βρετανική σειρά εγκλήματος και μυστηρίου, που έκανε πρεμιέρα το 2011. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα νέα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την σειρά σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Επίσης, και ο ελληνικός tracker Magico.one αναπαράγει όλα τα επεισόδια σε καλή ποιότητα 720p μέσω λήψη torrent και με ενσωματωμένο το αρχείο των υποτίτλων ή με απευθείας αναπαραγωγή χωρίς λήψεις μέσω Ace Stream.

Accused (2010–2012)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα, Αληθινά γεγονότα
  • Δύο κύκλοι – 10 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,0/10 – 1.608 ψήφοι
  • Subs4Series: Δεν υπάρχουν ψήφοι
  • Το 87% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Accused είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα βρετανική αστυνομική σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2012.

Κάθε επεισόδιο πραγματεύεται μια αληθινή ιστορία δράματος, ακολουθώντας ανθρώπους που δεν είναι εγκληματίες και καταλήγουν στη φυλακή. Παίζουν πάρα πολύ γνωστοί και καλοί ηθοποιοί. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα νέα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την σειρά σε ποιότητα 480p και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Επιπλέον, και ο ελληνικός tracker Magico.one σε καλή ποιότητα 720p μέσω λήψη torrent και με ενσωματωμένο το αρχείο των υποτίτλων ή με απευθείας αναπαραγωγή χωρίς λήψεις μέσω Ace Stream.

River (2015)

  • Είδος: Έγκλημα, Δράμα
  • Ένας κύκλος – 6 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,1/10 – 15.892 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,1/10 – 13 ψήφοι
  • Το 94% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Ο John River είναι άλλη μια ωραία βρετανική σειρά, όπου ένας λαμπρός αστυνομικός επιθεωρητής διακρίνεται για την μεγαλοφυΐα του, η οποία αγγίζει τα όρια της τρέλας. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα νέα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την σειρά σε καλή ποιότητα 720p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio, GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Exile (2011)

  • Είδος: Έγκλημα, Μυστήριο
  • Ένας κύκλος – 3 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,4/10 – 1.472 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,5/10 – 2 ψήφοι
  • Το 89% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Exile είναι μια βρετανική αστυνομική σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2011. Ξεχωρίζει η ερμηνεία του εξαιρετικού Τζιμ Μπρόντμπεντ, αλλά παίζουν και άλλοι πολύ γνωστοί και καλοί ηθοποιοί, όπως η Ολίβια Κόλμαν. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα νέα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την σειρά σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Επίσης, και ο ελληνικός tracker Magico.one αναπαράγει όλα τα επεισόδια σε καλή ποιότητα 720p μέσω λήψη torrent και με ενσωματωμένο το αρχείο των υποτίτλων ή με απευθείας αναπαραγωγή χωρίς λήψεις μέσω Ace Stream.

Pride (2014)

  • Είδος: Αληθινή ιστορία, Κωμωδία, Δράμα
  • IMDb: 7,8/10 – 46.098 ψήφοι
  • Subs4Series: 6,2/10 – 29 ψήφοι
  • Το 91% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το Pride είναι μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική ταινία, η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές του Ηνωμένου Βασιλείου εργάζονται για να βοηθήσουν τους ανθρακωρύχους κατά τη διάρκεια της μακράς απεργίας τους το καλοκαίρι του 1984. Παίζουν γνωστοί και πολύ καλοί ηθοποιοί. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα νέα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την σειρά σε ποιότητα 1080p και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps