Home » Software » Παιχνίδια » Monopoly Overwatch, 16.000 Ban Στο Apex Legends, Razer Game Store
GamingSteps#20190222 - Monopoly Overwatch, 16.000 Ban Στο Apex Legends, Razer Game Store

Monopoly Overwatch, 16.000 Ban Στο Apex Legends, Razer Game Store

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Μέσα σε μόλις δέκα ημέρες η Respawn Entertainment απέκλεισε 16.000 παίκτες στο Apex Legends για ποικίλες παραβάσεις. Η Hasbro θα κυκλοφορήσει νέες φιγούρες δράσης, μία συλλεκτική Monopoly, και μερικά ακόμη παιχνίδια με θέμα το Overwatch. Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την έναρξη της λειτουργίας του Razer Game Store και η εταιρεία αποφάσισε να το κλείσει οριστικά. Τέλος, η Paradox Interactive άνοιξε τη δική της πλατφόρμα σχετικά με τα mods των παιχνιδιών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας, φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Respawn Entertainment απέκλεισε 16.000 παίκτες στο Apex Legends

Μόλις δέκα ημέρες μετά τη κυκλοφορία του παιχνιδιού, η εταιρεία απέκλεισε πάνω από 16.000 παίκτες για ποικίλες παραβάσεις.

GamingSteps#20190222 - Monopoly Overwatch, 16.000 Ban Στο Apex Legends, Razer Game Store

Η εταιρεία χρησιμοποιεί στο παιχνίδι την υπηρεσία Easy Anti-Cheat, που έχει στόχο την αντιμετώπιση της πειρατείας και του cheating. Έτσι, κατάφερε να εντοπίσει χιλιάδες παραβάτες και να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα.

Επιπλέον, η Respawn Entertainment ενθαρρύνει τους παίκτες να αναφέρουν οτιδήποτε ύποπτο παρατηρήσουν στον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων τους.

Προς το παρόν, η εταιρεία διατηρεί μία ειδική σελίδα αναφορών, μέχρις ότου να ολοκληρώσει το δικό της σύστημα αιτήσεων.

Τέλος, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, το Apex Legends θα λάβει ένα νέο patch, που θα διορθώσει αρκετά από τα προβλήματα του παιχνιδιού.

Κλείνει οριστικά το Razer Game Store

Πριν περίπου δέκα μήνες, η Razer ξεκίνησε τη λειτουργία του δικού της ηλεκτρονικού καταστήματος παιχνιδιών. Στο Razer Game Store πωλούνταν κλειδιά για το Steam ή το Uplay της Ubisoft.

Η Razer πραγματοποιεί εκ βάθρων αναδιοργάνωση του δυναμικού της, και γι' αυτό πρόσφατα απέλυσε 30 υπαλλήλους της. Παράλληλα, ξεκίνησε τη διακοπή διαφόρων project. Έτσι, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κλείσει οριστικά το Razer Game Store.

Στην ανακοίνωση της, η εταιρεία αναφέρει ότι το κατάστημα θα είναι ενεργό μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί από το Razer Game Store θα λειτουργούν κανονικά. Απλώς θα πρέπει οι χρήστες να ενεργοποιήσουν τα κλειδιά των παιχνιδιών στο Steam ή το Uplay πριν το κλείσιμο του καταστήματος.

Όσον αφορά τα ψηφιακά νομίσματα της Razer, το Razer Gold και το Razer Silver, αυτά θα παραμείνουν ενεργά. Οι χρήστες θα μπορούν να εξαργυρώνουν κανονικά τα ψηφιακά τους νομίσματα, ακόμη και μετά το κλείσιμο του Razer Game Store.

Η Hasbro θα κυκλοφορήσει συλλεκτική Monopoly Overwatch

Η Hasbro ανακοίνωσε μία μεγάλη συλλογή με φιγούρες δράσης του Overwatch, μαζί με μία σειρά από παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2019. Στη νέα συλλογή της Hasbro θα βρούμε εννέα φιγούρες δράσης, τρία όπλα Nerf, και μία συλλεκτική Monopoly.

Πρώτα από όλα, υπάρχουν τέσσερις φιγούρες δράσης των 6 ιντσών που κοστίζουν 20 δολάρια η μία. Οι φιγούρες αυτές θα έχουν τις μορφές των Lucio, Sombra, Tracer, και του Reaper με τη στολή του Blackwatch Reyes.

Στη συλλογή θα βρούμε επίσης δύο πακέτα που περιέχουν δύο φιγούρες δράσης το κάθε ένα και κοστίζουν 40 δολάρια έκαστο. Το ένα ζευγάρι είναι η Pharah με τη Mercy και το άλλο ζευγάρι είναι ο Soldier 76 με την Ana.

Κλείνουμε την ενότητα με την 6 ιντσών φιγούρα δράσης του Reinhardt. Ο Reinhardt είναι ένα αρκετά εύσωμο τανκ και το πακέτο περιέχει την τεράστια ασπίδα του, οπότε η δική του φιγούρα κοστίζει 50 δολάρια.

Επίσης, η Hasbro θα κυκλοφορήσει τρία Nerf Microshots mini-dart blasters, τα οποία θα κοστίζουν 10 δολάρια το κάθε ένα. Αυτά τα τρία Nerf θα είναι εμπνευσμένα από τα όπλα του Lucio, της Mei, και του Roadhog.

Η “Monopoly Gamer: Overwatch Collector's Edition” θα κοστίζει 50 δολάρια και θα έχει τους δικούς της ειδικούς κανόνες.

Κάθε παίκτης δημιουργεί μία ομάδα τριών ατόμων και μάχεται με τους αντιπάλους του για το ποιος θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους. Οι παίκτες συγκεντρώνουν πόντους ολοκληρώνοντας στόχους και συλλέγοντας loot box.

Το πακέτο του παιχνιδιού περιέχει το ταμπλό της Monopoly, έξι φιγούρες χαρακτήρων, έξι κάρτες αρχηγών, εννέα κάρτες Loot box, 16 κάρτες στόχων, τέσσερις κάρτες οδηγιών, δύο ζάρια, και 90 πλαστικές μάρκες HP.

Η Paradox Interactive άνοιξε πλατφόρμα για mods παιχνιδιών

Αρκετές εταιρείες επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν mods στα παιχνίδια τους, γιατί ξέρουν καλά ότι το modding τα βελτιώνει. Ως εκ τούτου, αρκετοί χρήστες χρησιμοποιούν τα mods για να προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες στα παιχνίδια.

Η Paradox Interative είναι μία από τις εταιρείες που αναγνωρίζουν την αξία των mods και σχεδόν κάθε τίτλος της επιτρέπει τη χρήση τους. Δεν είναι άλλωστε και λίγοι οι modders που ασχολούνται με τα παιχνίδια της συγκεκριμένης εταιρείας.

Οι χρήστες αυτοί δημιουργούν mods που προσθέτουν περιεχόμενο στα παιχνίδια ή λύνουν μικρά προβλήματα που ίσως παρουσιάζει ο κάθε τίτλος.

Μέχρι σήμερα, η κύρια πηγή mods ήταν το Steam Workshop και τα διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η Paradox Interactive αποφάσισε να ανοίξει τη δική της πλατφόρμα σχετικά με το modding και το έπραξε σε συνεργασία με τη Microsoft.

Η νέα πλατφόρμα ακούει στο όνομα Paradox Mods και δίνει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζει η χρήση των mods στις κονσόλες.

Όσοι χρήστες θέλουν να χρησιμοποιούν mods στα παιχνίδια που παίζουν στην κονσόλα τους πρέπει να ακολουθούν μία χρονοβόρα διαδικασία. Κι αυτό διότι δεν υπάρχει αυτόματος τρόπος να περάσει κάποιος mods στις κονσόλες.

Πλέον, με την πλατφόρμα της Paradox, οι χρήστες του Xbox One θα μπορούν να εγκαθιστούν άμεσα τα αγαπημένα τους mods. Προς το παρόν η πλατφόρμα φιλοξενεί μερικές δεκάδες mods για το Surviving Mars, το Stellaris, και το Cities Skylines.

Επιπλέον, η Paradox Interactive δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να ανεβάσουν στην πλατφόρμα τα δικά τους mods.

GamingSteps#20190222 - Monopoly Overwatch, 16.000 Ban Στο Apex Legends, Razer Game Store

Η Paradox Mods έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της. Όπως και να έχει, δύσκολα θα καταφέρει να εκθρονίσει το Steam Workshop, τουλάχιστον όσον αφορά τα παιχνίδια για PC.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

505 Games SALE

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές για μεμονωμένους τίτλους της 505 Games. Μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο αξιόλογα παιχνίδια της εταιρείας, με έκπτωση έως 90%.

ABZÛ -50%

Το ABZÛ είναι μία περιπέτεια προσομοίωσης που λαμβάνει χώρα στον αχανή ωκεανό. Σε αυτό το παιχνίδι, ο μύθος θέλει το “AB” να σημαίνει “νερό”, το “ZÛ” να αντικατοπτρίζει την κατοχή της γνώσης, και όλο μαζί να αποτελεί τον ωκεανό της σοφίας.

Στο ABZÛ είμαστε ένας δύτης ο οποίος ξύπνησε επιπλέοντας στην επιφάνεια της θάλασσας. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού εξερευνούμε τον βυθό, ο οποίος έχει πλούσια χλωρίδα και πανίδα.

Ένας από τους κύριους στόχους μας στο ABZÛ είναι να ανακαλύψουμε την αρχαία τεχνολογία, η οποία είναι κρυμμένη καλά στα βυθισμένα ερείπια.

Last Day of June -60%

Το Last Day of June είναι μία περιπέτεια επίλυσης παζλ, η οποία αφορά τη ζωή ενός ζευγαριού, του Carl και της June.

Εμείς ως παίκτης ελέγχουμε τον Carl, ο οποίος μετά από ένα τραγικό δυστύχημα έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι. Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διερευνούμε τις αναμνήσεις της κοινής ζωής μας με την June.

Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την ροή των γεγονότων, τα οποία δυστυχώς οδήγησαν στον θάνατο της June. Για να το πετύχουμε αυτό, καλούμαστε να λύσουμε μία σειρά από απαιτητικά παζλ.

Portal Knights -60%

Το Portal Knights είναι μία indie περιπέτεια επιβίωσης, με έντονα rpg, building, και crafting στοιχεία. Το στιλ των γραφικών του παιχνιδιού είναι εμπνευσμένο από τα JRPG παιχνίδια, όπως το Legend of Zelda.

Στο Portal Knights μπορούμε να εξερευνήσουμε έναν απέραντο φανταστικό κόσμο, να δημιουργήσουμε αμέτρητα αντικείμενα, και να πολεμήσουμε πανίσχυρα τέρατα. Στο sandbox περιβάλλον του παιχνιδιού μπορούμε να παίζουμε μόνοι μας ή με φίλους.

Laser League -60%

Το Laser League είναι ένα φουτουριστικό sport παιχνίδι για πολλούς παίκτες, το οποίο αναπτύχθηκε από την Roll7 και δημοσιεύθηκε από την 505 Games.

Στο Laser League, δύο ομάδες μάχονται σε μία κλειστή αρένα και προσπαθούν να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους. Για να πετύχουν τον στόχο τους, οι παίκτες δημιουργούν διάφορα εμπόδια κατασκευασμένα από λέιζερ.

Brothers: A Tale of Two Sons -85%

Το Brothers: A Tale of Two Sons είναι μία περιπέτεια, στην οποία ακολουθούμε την πορεία δύο αδελφών, του Naiee και του Naia.

Στο Brothers: A Tale of Two Sons χειριζόμαστε τους χαρακτήρες των δύο αδελφών και προσπαθούμε να λύσουμε μία σειρά από παζλ. Παράλληλα, πρέπει να κρατάμε ζωντανούς και τους δύο χαρακτήρες, ειδάλλως χάνουμε και επιστρέφουμε στο τελευταίο checkpoint.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διάλογοι του παιχνιδιού είναι γραμμένοι σε μία φανταστική γλώσσα, η οποία είναι βασισμένη στα Λιβανέζικα.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “505 Games SALE”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

STAR WARS – Unleashed Bundle

Το STAR WARS – Unleashed Bundle του Fanatical μας ταξιδεύει στον φανταστικό κόσμο του Star Wars, μέσα από μία σειρά πέντε παιχνιδιών. Πρόκειται για μία συλλογή που θα απολαύσουν τόσο οι οπαδοί του Star Wars, όσο και οι νεοφερμένοι χρήστες.

Στο STAR WARS – Unleashed Bundle θα βρούμε τους ακόλουθους τίτλους:

  • STAR WARS – The Force Unleashed Ultimate Sith Edition
  • STAR WARS Jedi Knight – Jedi Academy
  • STAR WARS Jedi Knight II – Jedi Outcast
  • STAR WARS – Knights of the Old Republic
  • STAR WARS Knights of the Old Republic II – The Sith Lords

Η πραγματική αξία όλων των παιχνιδιών μαζί είναι 59,95€. Ωστόσο, εμείς με το STAR WARS – Unleashed Bundle πληρώνουμε για αυτά 5,75€.

Tabletop Bundle

Το Tabletop Bundle είναι μία συλλογή από ενδιαφέροντα ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια. Στο συγκεκριμένο bundle θα βρούμε τρεις διαφορετικές επιλογές πακέτων ή τρία διαφορετικά tier, όπως τα ονομάζει το Fanatical.

Πληρώνοντας 1,00€ παίρνουμε το Small World 2, το Mysterium: A Psychic Clue Game, και το Abalone.

Με 4,99€ προσθέτουμε στην παραπάνω λίστα το Pandemic: The Board Game, το Talisman: Digital Edition, και το Splendor.

Τέλος, με 9,99€ παίρνουμε επιπλέον το Carcassonne – Tiles & Tactics και το Ticket to Ride.

Όλοι μαζί οι τίτλοι έχουν πραγματική αξία 77,92€, εμείς όμως πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 9,99€.

Colossus Bundle

Το Colossus Bundle λειτουργεί όπως το Tabletop Bundle, με μόνη διαφορά το πλήθος των tier, τον αριθμό των παιχνιδιών, και το είδος τους.

Με το Colossus Bundle έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε έως 11 περιπέτειες δράσης, παιχνίδια στρατηγικής, τρόμου, και άλλα.

Με 1,05€ προσθέτουμε στη συλλογή μας το Chaos Reborn, το S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, και το Sniper: Ghost Warrior Trilogy.

Δίνοντας περίπου 5€, θα λάβουμε μαζί με τα παραπάνω και τους εξής τίτλους:

  • Ash of Gods: Redemption
  • The Last Leviathan
  • Heliborne
  • Invisigun Heroes
  • The Town of Light
  • Moon Hunters
  • Epistory – Typing Chronicles
  • Warhammer: End Times – Vermintide

Η πραγματική αξία όλων των παιχνιδιών μαζί είναι 225,89€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Thimbleweed Park στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Thimbleweed Park”, μία point-and-click περιπέτεια που κυκλοφόρησε το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το Thimbleweed Park, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps