Home » Software » Παιχνίδια » Battle Royale Tetris 99, Απολύσεις Activision Blizzard, Apex Legends
GamingSteps#20190215 - Battle Royale Tetris 99, Απολύσεις Activision Blizzard, Apex Legends

Battle Royale Tetris 99, Απολύσεις Activision Blizzard, Apex Legends

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Nintendo κυκλοφόρησε το Tetris 99, το οποίο είναι ένα battle royale παιχνίδι με τουβλάκια. Το Apex Legends έφτασε τους 25 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μέσα σε μία εβδομάδα και η πρώτη σεζόν του θα ξεκινήσει τον Μάρτιο. Η Activision Blizzard προέβει σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων, ενώ η Blizzard δεν θα κυκλοφορήσει κανέναν νέο μεγάλο τίτλο μέσα στο 2019. Τέλος, άλλαξε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Total War: Three Kingdoms.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας, φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Activision Blizzard απέλυσε εκατοντάδες εργαζόμενους

Στις αρχές της εβδομάδας, γέμισε το διαδίκτυο με φήμες για μαζικές απολύσεις από την Activision Blizzard. Τελικά, στα μέσα της εβδομάδας, η εταιρεία ξεκίνησε τον κύκλο των απολύσεων, τονίζοντας ότι θα μειώσει το προσωπικό της κατά 8%.

GamingSteps#20190215 - Battle Royale Tetris 99, Απολύσεις Activision Blizzard, Apex Legends

Σύμφωνα με τον CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick, το 2018 ήταν μία καλή χρονιά για την εταιρεία. Όμως, ως εταιρεία δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, γι' αυτό και θα ξεκινήσουν το 2019 με μειωμένες προσδοκίες.

Στα πλαίσια της νέας στρατηγικής της, η Activision Blizzard έκρινε αναγκαία την άμεση μείωση του προσωπικού της. Η εταιρεία μείωσε κυρίως το πλήθος των εργαζομένων σε τομείς που δεν αφορούν την ανάπτυξη και την συντήρηση των παιχνιδιών της.

Παράλληλα, ο Bobby Kotick κοινοποίησε προς τους μετόχους της Activision Blizzard το ακόλουθο κείμενο.

“Αν και τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2018 ήταν τα καλύτερα στην ιστορία μας, δεν γνωρίσαμε τις πλήρεις δυνατότητές μας.

Για να πετύχουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, κάναμε αρκετές αλλαγές στην ηγεσία. Αυτές οι αλλαγές ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που μας προσφέρει η βιομηχανία.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα ισχυρά franchises μας, τις μεγάλες εμπορικές δυνατότητές μας, τις άμεσες ψηφιακές σχέσεις με τους εκατομμύρια παίκτες μας, και τους εκπληκτικά ταλαντούχους υπαλλήλους μας.”

Επιπλέον, η Activision σχολίασε πως τα έσοδα της Blizzard μειώθηκαν αισθητά μέσα στο 2018. Επίσης, τόνισε ότι η Blizzard στηρίχθηκε κυρίως στην κυκλοφορία του “World of Warcraft: Battle for Azeroth”, από το οποίο είχε σχετικά καλές απολαβές.

Σε μία προσπάθεια ανάκαμψης, η Blizzard δεν θα εκδώσει κάποιο νέο μεγάλο τίτλο μέσα στο 2019. Αντιθέτως, θα επικεντρωθεί στα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια και στην ολοκλήρωση του Diablo Immortal για κινητά και του Warcraft 3 Reforged.

Η πρώτη σεζόν του Apex Legends θα ξεκινήσει τον Μάρτιο

Το Apex Legends κατάφερε να συγκεντρώσει δέκα εκατομμύρια παίκτες μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του. Φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την ανοδική πορεία του παιχνιδιού, το οποίο ξεπέρασε τα 25 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε μία εβδομάδα.

Επιπλέον, το Apex Legends έλαβε ένα νέο update στο οποίο προστέθηκαν μία σειρά από event. Η πρώτη εκδήλωση αφορά τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια του event, οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν ειδικά αντικείμενα. Επίσης, στον κόσμο του Apex Legends θα υπάρχουν διάσπαρτα εορταστικά σεντούκια, από τα οποία οι χρήστες θα κερδίζουν αντικείμενα της εκδήλωσης.

Τέλος, η πρώτη σεζόν του παιχνιδιού αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο. Μαζί με την έναρξη της σεζόν, η Respawn Entertainment θα παρουσιάσει και το νέο battle pass σύστημα του παιχνιδιού.

Άλλαξε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Total War: Three Kingdoms

Η Creative Assembly, δημιουργός των παιχνιδιών Total War, είχε ορίσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας του “Total War: Three Kingdoms” την 7η Μαρτίου του 2019. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναβάλει την κυκλοφορία του παιχνιδιού για τις 23 Μαΐου.

O Brand Director της Creative Assembly, Rob Bartholomew, ανέφερε ότι ο νεότερος τίτλος της σειράς είναι πιο περίπλοκος από τους προηγούμενους. Γι' αυτό το λόγο, η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο, ώστε να διασφαλίσει την ποιότητα του παιχνιδιού.

Επίσης, η εταιρεία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τον επιπλέον χρόνο για να διορθώσει τα σφάλματα που παρουσιάζει το παιχνίδι και να τελειοποιήσει τους μηχανισμούς του.

Σύμφωνα με την Creative Assembly, η παράταση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν επηρεάζει καθόλου τις προπαραγγελίες. Όσοι έχουν προπαραγγείλει το “Total War: Three Kingdoms”, θα το λάβουν κανονικά στις 23 Μαΐου.

Τέλος, η Creative Assembly θα πραγματοποιεί εβδομαδιαία stream, στα οποία θα παρουσιάζει στους παίκτες την πρόοδο της ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Το Tetris 99 είναι ένα battle royale διαφορετικό από τα άλλα

Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα battle royale παιχνίδι που ακούει στο όνομα Tetris 99. Το παιχνίδια έχει το ίδιο gameplay με το κλασικό Tetris, όπου στοιβάζουμε τουβλάκια με στόχο να κάνουμε ολόκληρες σειρές οι οποίες καταστρέφονται.

Σε αυτό το battle royale δεν σκοτώνουμε τους αντιπάλους μας, ούτε πέφτουμε από ιπτάμενα λεωφορεία. Αντιθέτως, ανταγωνιζόμαστε 98 ακόμη παίκτες σε έναν γύρο Tetris μέχρι τελικής πτώσης.

Το παιχνίδι δημιουργεί μία ομάδα 99 παικτών, οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι όλων στο Tetris. Στο κέντρο της οθόνης της κονσόλας βλέπουμε τη δική μας πίστα και τριγύρω υπάρχουν μικρογραφίες των επιπέδων των αντιπάλων μας.

GamingSteps#20190215 - Battle Royale Tetris 99, Απολύσεις Activision Blizzard, Apex Legends

Νικητής είναι αυτός που θα καταφέρει να μείνει τελευταίος, δηλαδή αυτός που δεν θα αφήσει την πίστα να γεμίσει με τουβλάκια.

Το Tetris 99 είναι διαθέσιμο μόνο στο Nintendo Switch και μπορούν να το παίξουν μόνο όσοι έχουν ενεργή την υπηρεσία Nintendo Switch Online.

Έχουμε δει κάθε είδους battle royale παιχνίδια, σε καμία περίπτωση όμως δεν περιμέναμε να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο παιχνίδι βασισμένο στο Tetris.

Το επόμενο που μένει είναι να βγει μία battle royale έκδοση του Pac-Man, η οποία μάλλον θα ήταν περισσότερο διασκεδαστική.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

2K Sale

Αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές για μεμονωμένους τίτλους της 2K Games. Μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας τα πιο αξιόλογα παιχνίδια της εταιρείας, με έκπτωση έως 80%.

Sid Meier’s Civilization VI – Digital Deluxe -70%

Το Civilization είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο προσπαθούμε να χτίσουμε την αυτοκρατορία μας. Είμαστε ο Κυβερνήτης του Κόσμου. Δημιουργούμε και οδηγούμε τον πολιτισμό από την Εποχή του Λίθου μέχρι την Εποχή της Πληροφορίας.

Στο Civilization VI θα βρούμε νέους τρόπους ανάπτυξης του κόσμου μας. Οι πόλεις πλέον αναπτύσσονται σε όλον τον χάρτη και οι συνεχείς έρευνες μας προσφέρουν όλο και περισσότερες δυνατότητες.

XCOM 2 Collection -60%

Το XCOM 2 λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά το XCOM: Enemy Unknown. Η XCOM ήταν μία στρατιωτική οργάνωση που προσπάθησε να νικήσει τους εξωγήινους εισβολείς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πλέον, την οργάνωση στελεχώνει μία ομάδα ανταρτών.

Ως παίκτης, είμαστε ο ηγέτης της επαναστατικής ομάδας και προσπαθούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό των κατοίκων. Στόχος της XCOM είναι να εξαλείψει την εξωγήινη απειλή και να αποτρέψει την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους.

NBA 2K19 20th Anniversary Edition -50%

Το NBA 2K είναι μία σειρά basketball simulation παιχνιδιών, της οποίας ο πρώτος τίτλος κυκλοφόρησε το 1999. Κάθε παιχνίδι της σειράς προσομοιώνει την εμπειρία του να παίζεις μπάσκετ και συγκεκριμένα να συμμετέχεις στο NBA.

Το NBA 2K19 είναι ο 20ος τίτλος της σειράς και κυκλοφόρησε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2018. Η βασική έκδοση του παιχνιδιού έχει στο εξώφυλλό της τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks.

Παράλληλα, στις 7 Σεπτεμβρίου βγήκε στην αγορά η συλλεκτική έκδοση για τον εορτασμό των 20 χρόνων της σειράς. Η 20th Anniversary Edition έχει ως εξώφυλλο τον Lebron James, που από φέτος ανήκει στο δυναμικό των LA Lakers.

Square Enix Sale

Πέραν των εκπτώσεων σε παιχνίδια της 2K Games, αυτήν την εβδομάδα στο Humble Bundle θα βρούμε προσφορές και για αρκετούς τίτλους της Square Enix. Έτσι, μπορούμε να αγοράσουμε επιλεγμένα παιχνίδια της εταιρείας με έκπτωση έως 90%.

Shadow of the Tomb Raider – Croft Edition -50%

Στο Shadow of the Tomb Raider, η Lara Croft μάχεται με την παραστρατιωτική οργάνωση Trinity. Παράλληλα, προσπαθεί να σταματήσει την αποκάλυψη των Μάγια που η ίδια προκάλεσε.

Βασισμένοι στην μυθολογία των Μάγια και των Αζτέκων, οι σχεδιαστές δημιούργησαν την θρυλική κρυμμένη πόλη Paititi. Εκεί, μπορούμε να αναλάβουμε δευτερεύουσες αποστολές, να ανταλλάξουμε αγαθά, και να βρούμε διάφορους NPC.

Deus Ex: Mankind Divided -85%

Το Deus Ex: Mankind Divided είναι ο τέταρτος τίτλος της σειράς παιχνιδιών Deus Ex και αποτελεί το sequel του Deus Ex: Human Revolution που κυκλοφόρησε το 2011.

Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά τη Human Revolution του 2029. Εμείς είμαστε ο έμπειρος πράκτορας Adam Jensen και αναγκαζόμαστε να δράσουμε μυστικά σε έναν κόσμο που πλέον μισεί το είδος μας.

Life Is Strange – Complete Season -80%

Το Life Is Strange είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών επεισοδίων, όπου ο παίκτης είναι ο κύριος χαρακτήρας και παίρνει αποφάσεις οι οποίες θα αποφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα όσο η ιστορία εκτυλίσσεται.

https://youtu.be/xvf7smzgBFw

Η ιστορία αφορά δύο έφηβες που προσπαθούν να λύσουν έναν φόνο και να σταματήσουν μια καταστροφή η οποία προσεγγίζει την πόλη τους.

Πριν παίξουμε το Life Is Strange, θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με το “Life Is Strange: Before The Storm” που αποτελεί το prequel του παιχνιδιού.

Αν τελικά μας αρέσει το Life Is Strange και θέλουμε να μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας, μπορούμε να παίξουμε το Life Is Strange 2.

Μπορούμε να αγοράσουμε το πρώτο επεισόδιο του Life Is Strange 2 από το Humble Bundle με 50% έκπτωση. Την ίδια στιγμή, το “Life Is Strange 2 – Complete Season” κοστίζει 39,99€ και αγοράζοντας το θα λάβουμε όλα τα επεισόδια του παιχνιδιού.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Torment Bundle

Το Torment Bundle περιέχει οκτώ παιχνίδια τα οποία λαμβάνουν χώρα σε συναρπαστικούς κόσμους γεμάτους περιπέτεια, μυστήρια, και γρίφους.

Στο Torment Bundle θα βρούμε του ακόλουθους τίτλους:

  • Escape Doodland
  • Bad Dream: Coma
  • Earthworms
  • Clinically Dead
  • Mech Rage
  • Camper Jumper Simulator
  • Esport Manager
  • Darkest Hunters

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 62,82€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 2,35€.

Spotlight On: Elven Legacy Complete Bundle

Το “Elven Legacy” είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής, εκδότης του οποίου είναι η Paradox Interactive. Πρόκειται για το sequel του Fantasy Wars, ενός turn-based παιχνιδιού τακτικής που είχε κυκλοφορήσει το 2007.

Πέραν του βασικού τίτλου, κυκλοφόρησαν και τρία expansion που προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο και χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Το “Spotlight On: Elven Legacy Complete Bundle” κοστίζει μόνο 1,00€ και περιέχει το κύριο παιχνίδι και όλα τα τρία expansion που έχουν κυκλοφορήσει γι' αυτό.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps