Home » Software » Παιχνίδια » Όσα Γνωρίζουμε Για Το PlayStation 5 Pro, Add-ons Στο Minecraft, Νέο AAA Crazy Taxi Παιχνίδι
GamingSteps#20240223 - Όσα Γνωρίζουμε Για Το PlayStation 5 Pro, Add-ons Στο Minecraft, Νέο AAA Crazy Taxi Παιχνίδι

Όσα Γνωρίζουμε Για Το PlayStation 5 Pro, Add-ons Στο Minecraft, Νέο AAA Crazy Taxi Παιχνίδι

Καθώς το PlayStation 5 μπαίνει στο τελικό στάδιο της ζωής του, η Sony φαίνεται ότι επιθυμεί να δώσει σε αυτήν τη γενιά κονσολών μία τελική ώθηση με την κυκλοφορία του PS5 Pro. Η Mojang πρόσθεσε στο Minecraft τα λεγόμενα “Add-ons”, τα οποία στην ουσία είναι mod για τη Bedrock έκδοση του γνωστού sandbox παιχνιδιού. Στέλεχος της Sega είπε ότι το επόμενο Crazy Taxi θα είναι AAA τίτλος.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το PlayStation 5 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το GTA VI

Καθώς το PlayStation 5 μπαίνει στο τελικό στάδιο της ζωής του, η Sony φαίνεται ότι επιθυμεί να δώσει σε αυτήν τη γενιά κονσολών μία τελική ώθηση, με στόχο την επίτευξη επιπλέον κέρδους.

Για να το πετύχει αυτό, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα Pro μοντέλο, όπως είχε κάνει και με τη γενιά των PS4. Μάλιστα, πηγές της βιομηχανίας αναφέρουν ότι το PlayStation 5 Pro θα βγει στην αγορά πριν το Grand Theft Auto VI που θα κυκλοφορήσει το 2025.

GamingSteps#20240223 - Όσα Γνωρίζουμε Για Το PlayStation 5 Pro, Add-ons Στο Minecraft, Νέο AAA Crazy Taxi Παιχνίδι

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η Sony θα διαθέσει το PS5 Pro το δεύτερο εξάμηνο του 2024, πιθανώς την εορταστική περίοδο, ώστε να προσφέρει ένα καλό hardware για το GTA VI, το οποίο αναμένεται να κάνει ρεκόρ πωλήσεων, όπως οι προκάτοχοι του.

Ο συνδυασμός της κυκλοφορίας του PlayStation 5 Pro την περίοδο των γιορτών και το λανσάρισμα ενός τόσο μεγάλου τίτλου, θα μπορούσε να βοηθήσει τη Sony να μειώσει την οικονομική ζημία που προκύπτει από τις πωλήσεις κονσολών.

Παραδοσιακά, οι εταιρείες που κυκλοφορούν κονσόλες έχουν πάντα απώλεια χρημάτων, την οποία καλύπτουν με τις πωλήσεις αξεσουάρ και αποκλειστικών τίτλων.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές του PS5 Pro, δεν έχει γίνει γνωστό κάτι συγκεκριμένο. Τέλος, η Sony αναμένεται να πουλήσει το Pro μοντέλο ελαφρώς ακριβότερο, ώστε να μην χρειαστεί να μειώσει την τιμή όσων κονσολών PS5 έχουν μείνει στην αγορά.

Τα Add-ons του Minecraft είναι για τη Bedrock ό,τι τα mod για τη Java Edition

Τα mod μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ την εμπειρία παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς δεν είναι επίσημο περιεχόμενο και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί παίκτες τα αποφεύγουν.

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές ασφαλείς πηγές από τις οποίες κάποιος μπορεί να κατεβάσει mod για τα αγαπημένα του παιχνίδια, όπως το Steam Workshop. Επιπλέον, κάποιες εταιρείες παίρνουν τα mod και τα μετατρέπουν σε επίσημο περιεχόμενο.

Ένα αρκετά καλό παράδειγμα είναι το Prison Architect. Όταν η
Paradox Interactive εξαγόρασε το παιχνίδι, ξεκίνησε να δημιουργεί DLC βασισμένα στο πιο δημοφιλές περιεχόμενο του Steam Workshop για αυτόν τον τίτλο.

Ένα παιχνίδι το οποίο αποκτά άλλη διάσταση με την προσθήκη mod είναι το Minecraft. Ωστόσο, η εγκατάσταση τους δεν είναι πάντα εύκολη, ή ακόμη και δυνατή, ειδικά όταν αναφερόμαστε στη Bedrock έκδοση.

Ευτυχώς, αυτό αλλάζει, καθώς η Mojang πρόσθεσε στο Minecraft τα λεγόμενα “Add-ons”, τα οποία στην ουσία είναι mod για το γνωστό sandbox παιχνίδι επιβίωσης και οι παίκτες μπορούν να τα κατεβάζουν από το Marketplace.

Τα Add-ons μπορεί να είναι επίσημα από την ίδια τη Mojang, ή mod που έχουν αναπτύξει χρήστες ή ομάδες δημιουργίας mod. Μπορεί να είναι διαθέσιμα δωρεάν ή επί πληρωμή.

Τέλος, η εγκατάσταση των Αdd-ons στη Bedrock έκδοση είναι πολύ απλή, καθώς απαιτεί από τον παίκτη να πατήσει απλώς το κουμπί της λήψης.

Το επόμενο Crazy Taxi θα είναι AAA τίτλος

Τον Δεκέμβριο του 2023, κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023, η Sega ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει νέους τίτλους σε πολλά γνωστά franchise. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία δήλωσε ότι ετοιμάζει μία νέα προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών Crazy Taxi.

Τότε, η Sega δεν είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για κανέναν από τους υπό ανάπτυξη τίτλους. Ωστόσο, τώρα, ένα στέλεχος της εταιρείας αναφέρθηκε στο επερχόμενο Crazy Taxi παιχνίδι.

Ο Takaya Segawa, πρόεδρος του Sapporo Studio και SEO της Sega, δήλωσε ότι το νέο στούντιο που ίδρυσε η εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2021 είναι υπεύθυνο για τίτλους όπως το Phantasy Star Online 2: New Genesis και το Hatsune Miku: Colorful Stage.

Έπειτα, ο Segawa είπε ότι το στούντιο συμμετέχει στην ανάπτυξη διαφόρων AAA τίτλων, συμπεριλαμβανομένου του Crazy Taxi. Δυστυχώς, το στέλεχος δεν ανέφερε άλλες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο τίτλο.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 25 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240223 - Όσα Γνωρίζουμε Για Το PlayStation 5 Pro, Add-ons Στο Minecraft, Νέο AAA Crazy Taxi Παιχνίδι

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 25 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

27 Φεβρουαρίου

 • Dicefolk – σε PC
 • Shiren the Wanderer: The Mystery of Serpentcoil Island – στο Nintendo Switch
 • Terror at Oakheart – σε PC
 • Wrath: Aeon of Ruin – σε PC
 • Sympathy Kiss – στο Nintendo Switch

28 Φεβρουαρίου

 • Brothers: A Tale of Two Sons Remake – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • Star Wars: Dark Forces Remaster – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • Pecaminosa: A Deadly Hand – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • TimeMelters – σε PC
 • Cook, Serve, Delicious! – σε Xbox One και Xbox Series X/S
 • Spiritfall – σε PC

29 Φεβρουαρίου

 • Final Fantasy VII Rebirth – σε PlayStation 5
 • Welcome to ParadiZe – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • Ad Infernum – σε PC
 • Of the Red, the Light, and the Ayakashi Tsuzuri – σε Nintendo Switch και PC

1 Μαρτίου

 • Ufouria: The Saga 2 – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mind-Bending Masterpieces

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Μαρτίου το Mind-Bending Masterpieces. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 177,06€, και κοστίζει μόνο 13,78€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,18€ και πάνω, παίρνουμε το “Superliminal”, το “Manifold Garden”, το “The Pedestrian”, το “The Witness”, και το “The Talos Principle: Gold Edition”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 13,78€ αγοράσουμε επιπλέον το “Patrick's Parabox” και το “Taiji”.

Exceptional Indie Allies

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Μαρτίου το Exceptional Indie Allies. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 137,40€, και κοστίζει μόνο 9,21€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,21€ και πάνω, παίρνουμε το “Endling – Extinction is Forever”, το “Norco”, το “Wytchwood”, το “APICO”, το “Not For Broadcast”, το “Mutazione”, και το “One Step From Eden”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Fire Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,59€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Fire Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

 • Farm Together
 • Maneater
 • Luck be a Landlord
 • Ziggurat 2
 • Cookie Cutter
 • Summum Aeterna
 • Aeterna Noctis
 • Tribe: Primitive Builder
 • Star Renegades
 • Dust & Neon
 • Untamed Tactics
 • Final Vendetta
 • Diluvian Ultra
 • Retro Machina
 • The Crackpet Show
 • Simulacra Trilogy Bundle
 • ScourgeBringer
 • Murderous Muses
 • Oaken
 • Interstellar Space: Genesis Complete Edition
 • Friends vs Friends
 • Monster Prom 2: Monster Camp

Build Your Own Relentless

Με το Build Your Own Relentless του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Relentless επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 4,99€, πέντε παιχνίδια για 6,99€, ή οκτώ παιχνίδια στην τιμή των 9,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

 • Graveyard Keeper
 • Neighbours back From Hell
 • Black Book
 • Human Fall Flat
 • For The King
 • Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered
 • Chicken Police – Paint it RED!
 • Neverinth
 • WizardChess
 • The Life and Suffering of Sir Brante
 • Blind Fate: Edo no Yami
 • Jetstream
 • Void Scrappers
 • SEARCH PARTY: Director's Cut
 • The Horror Of Salazar House
 • Fates of Ort

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps