Home » Hardware » Προσφορές » Εκπτωτικές Προσφορές Με Κουπόνι Σε Xiaomi, Huawei, Lenovo

Εκπτωτικές Προσφορές Με Κουπόνι Σε Xiaomi, Huawei, Lenovo

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Tο διεθνές e-shop GearVita φέρνει νέες προσφορές στις έξυπνες συσκευές της κινέζικης αγοράς. Στα εκπτωτικά πακέτα θα βρούμε εκπτώσεις με κουπόνι στο νέο Redmi Note 7 με οθόνη 6.3″ 2Κ και 48.0MP κάμερα, στο Huawei Enjoy 9 με οθόνη 6.26″, καθώς επίσης και σε άλλες συσκευές της Xiaomi, Huawei, και Lenovo. Δείτε το πακέτο “Coupon Deals“, σε χαμηλές τιμές και με αποστολή χωρίς τελωνείο, για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

To GearVita, όπως και τα μεγαλύτερα κινεζικά e-shop, διαθέτει και αυτό επιλογή αποστολής Priority Line, ειδικά για την αποστολή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Xiaomi Brand Sale

Για να αποκτήσουμε έκπτωση σε πολλές συσκευές της Xiaomi, αρκεί να επισκεφτούμε την ειδική σελίδα με τις προσφορές στις συσκευές της εταιρείας. Εκεί θα βρούμε πτώση τιμής σε κινητά όπως το Xiaomi Poco F1, Xiaomi Mi 8 Lite, κ.α.

Ο κωδικός του κουπονιού είναι ο ακόλουθος:

MISALE10

Huawei Brand Sale

Για να αποκτήσουμε έκπτωση σε πολλές συσκευές της Huawei, αρκεί να επισκεφτούμε την ειδική σελίδα με τις προσφορές στις συσκευές της εταιρείας. Εκεί θα βρούμε πτώση τιμής σε κινητά όπως το Huawei Honor 8A, Honor 8X, Honor Magic 2, κ.α.

Ο κωδικός του κουπονιού είναι ο ακόλουθος:

HUAWEI10

Lenovo Brand Sale

Για να αποκτήσουμε έκπτωση σε πολλές συσκευές της Lenovo, αρκεί να επισκεφτούμε την ειδική σελίδα με τις προσφορές στις συσκευές της εταιρείας. Ο κωδικός του κουπονιού είναι ο ακόλουθος:

LENOVO10

Huawei Enjoy 9 – 3GB/32GB

Το 4G κινέζικο κινητό διαθέτει οθόνη 6.26 ιντσών ανάλυσης 1520×720. Η συσκευή είναι Dual SIM – Dual Standby και δέχεται ταυτόχρονα τις δυο Nano SIM και την micro SD.

Φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 450 και έχει μνήμη RAM στα 3GB, μαζί με 32GB αποθηκευτική μνήμη. Η συσκευή έχει τρεις κάμερες με 13.0MP + 2.0MP πίσω με φλας, και 8.0MP μπροστά. Η μπαταρία του κινητού έχει χωρητικότητα στα 4000mAh.

Σύμφωνα με το κατάστημα, τρέχει το Android 8.1, αλλά επί του παρόντος υποστηρίζει μόνο τα κινέζικα και αγγλικά. Δεν υποστηρίζει ούτε το Play Store.

Η τιμή του Huawei Enjoy 9 ανέρχεται στα €169.39, τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

HUAWEI10

Lenovo K5 Pro Global

Το 4G-LTE κινέζικο κινητό διαθέτει οθόνη 5.99 ιντσών ανάλυσης 1080×2160. Η συσκευή είναι Dual SIM – Dual Standby και δέχεται δυο Nano SIM.

To μεταλλικό κινητό φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 636 Octa στα 1.8GHz, και έχει μνήμη RAM στα 4GB, μαζί με 64GB αποθηκευτική μνήμη.

Τρέχει το Android 8.1, και σύμφωνα με το κατάστημα υποστηρίζει πολυγλωσσικό μενού και το Google Play Store.

To K5 Pro διαθέτει μεγάλη μπαταρία στα 4050m και υποστηρίζει την ταχεία φόρτιση. Διαθέτει και θύρα Type-C. Η συσκευή έχει τέσσερις κάμερες με 16.0MP + 5.0MP πίσω με φλας, και 16.0MP + 5.0MP μπροστά.

Η τιμή του K5 Pro Global ανέρχεται στα €139.56, τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

LENOVO10

Xiaomi Redmi Note 7 – 4GB/64GB

Το νέο κινητό της Xiaomi διαθέτει LTPS οθόνη 6.3 ιντσών με Gorning Gorilla Glass, ανάλυσης 2340×1080, και πυκνότητα στα 409 PPI. Η συσκευή είναι Dual SIM – Dual Standby και δέχεται δυο Nano SIM.

To Redmi Note 7 έχει τρεις κάμερες, 48.0MP + 5.0MP πίσω με φλας, και 13.0MP μπροστά. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα στα 4000mAh, και το κινητό διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το 4G κινητό της Xiaomi φοράει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 660 2.2GHz, και έχει μνήμη RAM στα 4GB, μαζί με 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα.

Σύμφωνα με το κατάστημα, τρέχει το Android 8.0, αλλά επί του παρόντος υποστηρίζει μόνο τα κινέζικα και αγγλικά. Δεν υποστηρίζει ούτε το Play Store.

Η τιμή του Redmi Note 7 ανέρχεται στα €218.43 τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

GVMIRN7

Εσείς ξεχωρίσατε κάποια συσκευή?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε ένα πακέτο προσφορών από το GearVita. Αν έχετε αγοράσει συσκευές της κινέζικης αγοράς, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps