Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Γιατί Να ΜΗΝ Παραγγείλεις Από Κίνα Τον Φεβρουάριο

Γιατί Να ΜΗΝ Παραγγείλεις Από Κίνα Τον Φεβρουάριο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Γνωρίζατε ότι στην Κίνα γιορτάζουν μία δεύτερη πρωτοχρονιά κάθε χρόνο; Φέτος το λεγόμενο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου και φέρνει μαζί του προσφορές σε διάφορα είδη. Με αφορμή αυτή τη γιορτή, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικές εκπτώσεις στα προϊόντα από Κίνα. Αρκεί βέβαια να κάνουμε την παραγγελία μας την κατάλληλη στιγμή.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι η Κινέζικη Πρωτοχρονιά

Κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο στην Κίνα γιορτάζουν το νέο Σεληνιακό Έτος – γνωστό και ως Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ.

Αυτή η γιορτή είναι γνωστή ως “Κινέζικη Πρωτοχρονιά” και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αργίες στην Κίνα. Φέτος είναι η χρονιά του “γουρουνιού” και η γιορτή ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου.

Λόγω της αργίας, καλό είναι να αποφύγουμε τις αγορές από Κίνα κατά την περίοδο 4 έως 10 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουμε καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων.

Ως εκ τούτου, η εβδομάδα που διανύουμε είναι η καλύτερη περίοδος για αγορές. Όχι μόνο για να παραλάβουμε τα πακέτα μας στην ώρα τους, αλλά επειδή παράλληλα θα βρούμε και διάφορες προσφορές σε πολύ γνωστά προϊόντα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο συμφέρουσες αγορές από τις προσφορές της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, μαζί με όλα τα διαθέσιμα κουπόνια ανά κατηγορία.

Flash sales σε smartphone

Για τους χρήστες που επιζητούν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, στην κατηγορία των ναυαρχίδων θα βρούμε δύο από τις καλύτερες επιλογές.

Στη μεσαία και χαμηλή κατηγορία προτείνουμε:

Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές.

Εκπτωτικά κουπόνια έως 31 Ιανουαρίου

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρούμε διάφορα προϊόντα σε έκπτωση, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα κουπόνια. Η έκπτωση ισχύει έως τις 31 Ιανουαρίου και για περιορισμένο αριθμό προϊόντων.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προσφορές, μέσα από μία λίστα 500 προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο από τα κουπόνια δεν λειτουργήσει, σημαίνει ότι εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα κομμάτια.

Laptop, mini PC, και tablet

Το Beelink N41 N4100 Mini PC στα 141.59€ με το κουπόνι GBCNN41 αποτελεί ίσως την καλύτερη προσφορά που εντοπίσαμε μέχρι στιγμής. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η αγορά ενός mini PC, το προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν ψάχνετε laptop στις 13 ίντσες για δουλειές γραφείου, το αναδιπλούμενο Teclast F6 Pro Notebook στα 388.51€ με το κουπόνι GBNBF6pro είναι μία από τις καλύτερες επιλογές.

Άλλα προϊόντα που μας κίνησαν το ενδιαφέρον:

TVBox

Το Beelink GT1 MINI 4/64GB στα 61.94€ με το κουπόνι GBCNGT1MINI είναι ένα από τα καλύτερα TV box της αγοράς. Αν προτιμάμε την έκδοση με τα 4/32GB, θα τη βρούμε στα 55.75€ με το κουπόνι GBCN432.

Εναλλακτικά, μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο από τα παρακάτω κορυφαία TVbox, ανάλογα με το budget μας.

Smartwatch

Τα έξυπνα ρολόγια μετράνε τα βήματά μας, τους παλμούς μας, συνδέονται με το κινητό μας για να μπορούμε να απαντήσουμε σε κλήσεις, και η λίστα συνεχίζεται. Μάλιστα, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για όλα τα γούστα.

Action και Security Camera

Με το FLOUREON 8CH 1080P DVR Kit 1TB στα 126.55€ με το κουπόνι QY2R20O989UN7 αγοράζουμε ένα πλήρες πακέτο ασφαλείας για να προστατέψουμε τους προσωπικούς μας χώρους.

Αν μας ενδιαφέρουν οι action cameras ή κάποια IP cam, τα παρακάτω μοντέλα θα μας καλύψουν πλήρως:

Φωτισμός και προτζέκτορες

Ο έξυπνος φωτισμός μπαίνει τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο στα σπίτια μας. Αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τα συμβατικά πολύφωτα με τα έξυπνα ομόλογά τους, αυτές είναι οι πιο ενδιαφέρουσες επιλογές:

Όσον αφορά τους προτζέκτορες, πέρα από επαγγελματικές παρουσιάσεις, μπορούμε πολύ οικονομικά να μετατρέψουμε το σαλόνι μας σε μια μικρή κινηματογραφική αίθουσα.

Drones

Τα drones για αρκετούς αποτελούν εργαλεία δουλειάς, ενώ για άλλους εργαλεία διασκέδασης.

Οι γνώστες του αντικειμένου γνωρίζουν ότι τα DJI Mavic έχουν την τιμητική τους, οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα.

Αν είμαστε αρχάριοι και δεν θέλουμε να δώσουμε μία μικρή περιουσία σε ένα επαγγελματικό drone, υπάρχει λύση:

Συμπληρωματικές αγορές

Πρόκειται για αγορές που δεν ταιριάζουν σε καμία άλλη κατηγορία, αλλά παρ' όλα αυτά μπορούν να μας φανούν χρήσιμες στην καθημερινότητά μας.

Για παράδειγμα, το Xiaomi Smart Qi Wireless Charging Mouse Pad στα 46.01€ με το κουπόνι IT-CN51MOS

Δώρα Βαλεντίνων

Στην ειδική σελίδα του GearBest θα βρούμε και αρκετές προτάσεις δώρων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί να απέχει ακόμα αρκετά η 14 Φεβρουαρίου, αλλά αν θέλουμε να έχουμε το δώρο στην ώρα του, θα πρέπει να προνοήσουμε από νωρίς.

Εσείς έχετε κάποιο από τα προϊόντα που προτείνουμε; Αν έχετε απορίες ή αν βρήκατε κάποια προσφορά που να αξίζει, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps