Home » Software » Παιχνίδια » Νέα Κονσόλα Mad Box, Fortnite vs Netflix, Overwatch Lunar New Year
GamingSteps#20190125 - Fortnite vs Netflix, Overwatch Lunar New Year 2019, Stellaris για κονσόλες

Νέα Κονσόλα Mad Box, Fortnite vs Netflix, Overwatch Lunar New Year

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

H Slightly Mad Studios αποκάλυψε φωτογραφίες της πανίσχυρης κονσόλας Mad Box και απέδειξε ότι η Sony και η Microsoft απέκτησαν έναν άξιο αντίπαλο. Ξεκίνησε το Overwatch Lunar New Year 2019 κι εμείς σας παρουσιάζουμε όλα τα νέα skin. Το Netflix θεωρεί ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του δεν είναι οι αντίστοιχες υπηρεσίες ψυχαγωγίας, αλλά το Fortnite. Τέλος, η Paradox Interactive ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Stellaris: Console Edition.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες της πανίσχυρης κονσόλας Mad Box

Στις αρχές του μήνα η δημιουργός του Project CARS, Slightly Mad Studios, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει τη δική της κονσόλα παιχνιδιών. Τότε ο CEO της εταιρείας, Ian Bell, είχε σχολιάσει μέσω Twitter το εξής:

“Τι είναι το Mad Box; Είναι η πιο ισχυρή κονσόλα που φτιάχτηκε ποτέ.”

https://twitter.com/bell_sms/status/1080468977019584512

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Bell, η κονσόλα που θα δημιουργήσει η εταιρεία θα αποτελέσει σοβαρή απειλή για τις κονσόλες της Sony και της Microsoft.

Ωστόσο, η Slightly Mad Studios σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την Mad Box σε τρία χρόνια. Οπότε, ίσως να έχουν προλάβει να βγουν στην αγορά το Playstation 5 και το Xbox Two.

Πριν λίγες ημέρες, ο Bell δημοσίευσε μία σειρά από tweet στα οποία βλέπουμε την κονσόλα, τα χειριστήρια, και κάποια χαρακτηριστικά της.

https://twitter.com/bell_sms/status/1084779455103430656

Για παράδειγμα, η Mad Box διαθέτει φωτισμό RGB, που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την εφαρμογή που είναι ενεργή στην κονσόλα.

Μπλε για το Project CARS Revolution, κόκκινο για το πρόγραμμα αναπαραγωγής ταινιών, και πράσινο όταν γίνεται αναπαραγωγή μουσικής.

https://twitter.com/bell_sms/status/1087298927022333953

Τα χειριστήρια της Mad Box χρησιμοποιούν ίδια διαμόρφωση κουμπιών με αυτή των Xbox controller. Αυτό όμως που κάνει τα χειριστήρια της Mad Box να διαφέρουν από αυτά της Microsoft είναι η οθόνη αφής.

Στην οθόνη των χειριστηρίων θα βλέπουμε πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι που παίζουμε, ένα πλήρες πληκτρολόγιο, και πολλά ακόμη.

https://twitter.com/bell_sms/status/1087322616405213186

Στην τελευταία του δημοσίευση στο Twitter, ο Bell παρουσίασε τους ειδικούς μοχλούς πίεσης και τα πίσω “πετάλια” των χειριστηρίων.

Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε από την Slightly Mad Studios. Όμως, ο σχεδιασμός της κονσόλας και των χειριστηρίων είναι εντυπωσιακός. Κι αν όντως η Mad Box κάνει όσα υπόσχεται η εταιρεία, τότε η Sony και η Microsoft έχουν βρει έναν άξιο αντίπαλο.

Ας μην ξεχνάμε πως όταν  η Sony έβγαλε το πρώτο PlayStation, τότε που στις κονσόλες επικρατούσαν Sega και Nintendo, φαινόταν ως το outsider. Ας δούμε αν η ιστορία θα επαναληφθεί.

Το Fortnite είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Netflix

Σύμφωνα με μία πρόσφατη αναφορά που δημοσίευσε το Netflix, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της δημοφιλούς video streaming υπηρεσίας είναι το Fortnite. Όχι, δεν γράψαμε κάτι λάθος, το δήλωσε το ίδιο το Netflix γράφοντας τα εξής:

“Κερδίζουμε όλο και περισσότερο screen time αφήνοντας πίσω πολύ δυνατούς ανταγωνιστές. Η αλήθεια είναι πως αυτή την στιγμή μεγάλος μας αντίπαλος είναι το Fortnite και όχι τόσο το HBO.”

GamingSteps#20190125 - Fortnite vs Netflix, Overwatch Lunar New Year 2019, Stellaris για κονσόλες

Ίσως η σύγκριση μεταξύ Netflix και Fortnite να φαίνεται περίεργη. Ωστόσο, η αναφορά του Netflix αφορά τον συνολικό χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες μπροστά στις οθόνες τους.

Μάλιστα, η εταιρεία προσμετρά τον χρόνο που καταναλώνουν οι χρήστες βλέποντας τηλεόραση, παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή τους, ή χρησιμοποιώντας το κινητό τους.

Εφόσον λοιπόν το Fortnite αποτελεί το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του 2018 και έχει προκαλέσει εθισμό σε δεκάδες χιλιάδες χρήστες, είναι λογικό να ανταγωνίζεται σε screen time ακόμη και το Netflix.

Στην ίδια αναφορά, το Netflix τονίζει ότι είδε γενική άνοδο στον χρόνο που περνούν οι χρήστες εντός της υπηρεσίας. Επίσης, σημειώνει ότι τα λίγα λεπτά στα οποία δεν λειτουργούσε το YouTube τον Οκτώβριο, οι εγγραφές στην πλατφόρμα αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Δεν ξέρουμε αν τελικά το Fortnite θα κερδίσει το Netflix στον αγώνα για το περισσότερο screen time των χρηστών. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η δημοφιλής υπηρεσία ανακοίνωσε αύξηση των τιμών της, η οποία θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ.

Overwatch Lunar New Year 2019: The Year of the Pig

Το εορταστικό επετειακό event του Overwatch για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά είναι live σε όλες τις πλατφόρμες. Όπως κάθε χρόνο, το “Lunar New Year” μας φέρνει γιορτινές δραστηριότητες και μας παρουσιάζει μία σειρά από θεματικά skin.

Το φετινό Lunar New Year θα διαρκέσει έως τις 19 Φεβρουαρίου.  Κατά τη διάρκεια του event θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε όλα τα περσινά θεματικά skin, καθώς και μερικά νέα που η εταιρεία πρόσθεσε στο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά η Blizzard φαίνεται να έχει εμπνευστεί τα skin από διάσημους πολέμαρχους, στρατηγούς, και ήρωες της κινέζικης ιστορίας και της κορεάτικης παράδοσης.

Πρώτα από όλα, έχουμε τον Reaper που, αν και ντύθηκε με το Lu Bu skin, συνεχίζει να έχει το ιδιαίτερο προσωπικό του στιλ.

Ακόμη κι αν δεν είμαστε οπαδοί του Reaper, υπάρχουν αρκετά skin για να διαλέξουμε αυτό που μας αρέσει. Όπως ας πούμε το Huang Zhong του Hanzo.

Θα ήταν αδιανόητο να μην σχεδιαστεί skin πολέμαρχου για το αγαπημένο tank όλων των παικτών. Ο Reinhardt φόρεσε το Guan Yu skin και είναι έτοιμος να προστατεύσει τους συμμάχους του με κάθε κόστος.

Από την άλλη, έχουμε το skin Zhang Fei που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τον Torbjorn. Ο ευφυής μηχανικός του Overwatch θα σαμποτάρει την πορεία των αντιπάλων του προς τη νίκη, χρησιμοποιώντας τους πανίσχυρους πύργους του.

Φέτος η Zenyatta θα κάνει heal τους συμμάχους της και θα μετατρέπει σε στόχους τους εχθρούς της ομάδας της, φορώντας το Zhuge Liang skin.

Το skin της Tracer δεν μοιάζει με κάποιον Κινέζο πολέμαρχο. Αντιθέτως, το Hong Gildong είναι βασισμένο στη μορφή του Hong Gil-Dong, ενός Κορεάτη ήρωα που έχει εμπνεύσει αμέτρητες ιστορίες.

Το skin της Brigitte μοιάζει με την στρατιωτική κορεάτικη ενδυμασία Jangoon, από όπου πήρε και το όνομά του.

https://youtu.be/_gvrBXKTMoA

Το τελευταίο skin είναι αυτό της Orisa, του οποίου το όνομα είναι Sanye και είναι αντίγραφο του παραδοσιακού κορεάτικου κουστουμιού Lion tal.

Τέλος, σχεδόν σε κάθε tweet που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του Overwatch, βλέπουμε στοιχεία για το Capture the Flag. Το δημοφιλές mode του Overwatch επιστρέφει και φέτος για να δώσει έναν διαφορετικό αέρα στο παιχνίδι.

Η Paradox ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Stellaris για κονσόλες

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της η Paradox Interactive αποκάλυψε ότι η 26η Φεβρουαρίου είναι η ημέρα κυκλοφορίας της έκδοσης για κονσόλες του Stellaris. Η έκδοση για κονσόλες θα είναι διαθέσιμη μόνο για Xbox One και PS4.

Το Stellaris είχε κυκλοφορήσει το 2016 για Windows, Linux, και macOS. Από τότε, το παιχνίδι έχει υποστεί μερικές σημαντικές αλλαγές που έχουν βελτιώσει αισθητά το gameplay.

Κατά πάσα πιθανότητα, η Console Edition θα είναι βασισμένη στην έκδοση 1.8 του Stellaris. Επίσης, η Paradox επιβεβαίωσε ότι θα διαθέσει σταδιακά στις κονσόλες όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για το παιχνίδι.

H Standard έκδοση του “Stellaris: Console Edition” κοστίζει 39,99€ και περιέχει μόνο τον βασικό τίτλο.

Όσον αφορά τη Deluxe έκδοση, αυτή κοστίζει 59,99€ και εκτός από το βασικό παιχνίδι, περιέχει το “Plantoids Species DLC Pack”, το “Leviathans Story DLC Pack”, και το “Utopia Expansion”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Double Fine Presents Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 29 Ιανουαρίου το “Humble Double Fine Presents Bundle”. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας $65, και κοστίζει μόνο 8,81€.

Πληρώνοντας ό,τι ποσό θέλουμε, παίρνουμε το “Mountain”, το “140”, και το “THOTH”.

Δίνοντας περίπου 6,67 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “GNOG” και το “Escape Goat 2”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 8,81€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το “Gang Beasts” και το “Everything”.

Humble Caffeine Bundle

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με δημιουργούς και εκδότες παιχνιδιών και μας προσφέρει το “Humble Caffeine Bundle”.

Πληρώνοντας ό,τι ποσό θέλουμε, παίρνουμε τo “Headlander”, το “GoNNER BLüEBERRY EDiTION”, το “Treadnauts”, και τη broadcasting πλατφόρμα “Caffeine”.

Δίνοντας κάτι παραπάνω από τα 5,84 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “This War of Mine”, το “Ken Follett's The Pillars of the Earth”, και το “Dear Esther: Landmark Edition”.

Τέλος, με 10,57€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Tyranny”, και το “Shadow Tactics: Blades of the Shogun”. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων μαζί είναι $169.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Fanatical Exclusive: Reaper Bundle

Το Fanatical επέλεξε δέκα παιχνίδια που όλα μαζί συνθέτουν ένα πακέτο βίας, επιβίωσης, στρατηγικής, και φαντασίας, και δημιούργησε το Fanatical Exclusive: Reaper Bundle.

Αγοράζοντας το Fanatical Exclusive: Reaper Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation
  • Homeworld Remastered Collection
  • Immortal Redneck
  • Renowned Explorers: International Society
  • Dungeon Rats
  • Subterrain
  • Hover
  • PAYDAY 2
  • Jalopy
  • Figment

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 178,86€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 5,29€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το The Jackbox Party Pack στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “The Jackbox Party Pack” που κυκλοφόρησε το 2014.

Για να πάρουμε δωρεάν το The Jackbox Party Pack, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps