Home » Hardware » Προσφορές » Προσφορά Στο Νέο Beelink Mini PC Και TV Box Με Android 9.0

Προσφορά Στο Νέο Beelink Mini PC Και TV Box Με Android 9.0

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι εκπτώσεις από το GearVita συνεχίζονται ακάθεκτες και το διεθνές e-shop παρουσιάζει τρεις χρήσιμες συσκευές για την οικιακή μας ψυχαγωγία, και όχι μόνο. Στις προσφορές θα βρούμε το νέο ισχυρό Beelink J45 με 4GB DDR4 και 128GB SSD, το best seller Xiaomi Μι Box με Android 8.1, αλλά και ένα VFM TV Box με Android 9.0 και 4GB + 32GB μνήμες. Δείτε το εκπτωτικό πακέτο με κουπόνια, που κατεβάζει το κόστος αγοράς, για λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

To GearVita, όπως και τα μεγαλύτερα κινεζικά e-shop, διαθέτει και αυτό επιλογή αποστολής Priority Line, ειδικά για την αποστολή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πως μπορούμε να αγοράσουμε τις συσκευές

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, οι δύο συσκευές, πλην του Xiaomi Mi Box S, δεν διατίθενται επί του παρόντος στην ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Beelink J45 Mini PC 4GB/128GB

Το mini PC έχει μνήμη DDR4 στα 4GB και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο SSD στα 128GB που είναι επεκτάσιμος, καθώς δέχεται επέκταση με HDD αλλά και με micro SD κάρτα.

Διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Pentium J4205 64-bit που λειτουργεί μέχρι και 2.6GHz. Ενσωματώνει τη GPU HD Graphics 505 της Intel που λειτουργεί σε 250 MHz-800 MHz.

Το mini PC συνοδεύεται και από μια βολική βάση στήριξης αν θέλουμε να την προσαρμόσουμε στο τοίχο ή όπου αλλού επιθυμούμε.

Η μικρή συσκευή διαθέτει ειδικό σύστημα ψύξης. Υποστηρίζει Dual WiFi και έχει υποδοχές USB 3.0. Επιπλέον, και Mini HDMI, υποδοχή για TF card, και διαθέτει ταχύτατη Ethernet 1000Mbps.

Η τιμή του Beelink J45 ανέρχεται στα €181.73, συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο. Αρκεί να βάλουμε το κουπόνι GVJ45PC128Y στο checkout αφού το παραγγείλουμε από εδώ.

Tanix TX6 TV Box – Android 9.0

Το νέο TV Box έχει ισχυρή μνήμη στα 4GΒ, και τρέχει το Android 9.0, και σύμφωνα με το κατάστημα υποστηρίζει πολυγλωσσικό μενού. Διαθέτει την ισχυρή Allwinner H6 CPU, με Mali T720 GPU.

Το TV Box έχει αποθηκευτικό στα 32GB και υποδοχή για επέκταση με κάρτα microSD. Υποστηρίζει Dual Band WiFi 2.4/5.8G και διαθέτει Bluetooth στην έκδοση 4.1.

Το Tanix TX6 επίσης υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια. Η μικρή αλλά δυνατή συσκευή έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που την καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστη.

Το κινέζικο TV Box δεν απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι με το τηλεχειριστήριο της να δούμε το θέαμα στην τηλεόραση μας.

Η τιμή του Tanix TX6 ανέρχεται στα €43.38, συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο.  Αρκεί να βάλουμε το κουπόνι GVTX632RR στο checkout αφού το παραγγείλουμε από εδώ.

Xiaomi Mi Box S Global Version

Το νέο TV Box της Xiaomi έχει μνήμη στα 2GΒ, και διαθέτει αποθηκευτικό στα 8GB με υποδοχή για επέκταση μέσω κάρτας microSD. Το Mi Box φοράει την τετραπύρηνη CPU S905W ARM Cortex-A53, και 3+2-core GPU.

Υποστηρίζει ανάλυση 4K Ultra HD και υψηλή δυναμική εμβέλεια (HDR). Τρέχει το Android 8.1, και διαθέτει τηλεχειριστήριο με φωνητική αναζήτηση. Έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

To Mi Box διαθέτει SmartCast, που στην ουσία είναι ενσωματωμένο Chromecast, για να μεταφέρουμε ή να αναπαράγουμε ασύρματα στην τηλεόρασή μας, τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το Android κινητό μας, το laptop και το επιτραπέζιο PC. Υποστηρίζει 5.1 Surround Sound.

Η συσκευή δεν απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι με το τηλεχειριστήριο του να δούμε το θέαμα στην τηλεόραση μας.

Η τιμή του Xiaomi Mi Box S θα βρίσκεται στα €57.30 συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο. Αρκεί να βάλουμε το κουπόνι FRYMIBOXGV στο checkout αφού το παραγγείλουμε από εδώ.

Εσείς ξεχωρίσατε κάποια συσκευή?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearVita σε τρεις μικροσκοπικές συσκευές. Αν έχετε αγοράσει mini PC και TV Box της κινέζικης αγοράς, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps