Home » Hardware » Προσφορές » Ένα Πρωτότυπο Gaming Keyboard, Raspberry Pi 3, Δυνατά Gaming Mouse

Ένα Πρωτότυπο Gaming Keyboard, Raspberry Pi 3, Δυνατά Gaming Mouse

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, το διεθνές e-shop GearVita φέρνει προσφορές που αφορούν περιφερειακές συσκευές για τον υπολογιστή μας, και όχι μόνο. Στην εκπτωτική προσφορά θα βρούμε το νέο ασύρματο ποντίκι της Xiaomi, ένα πρωτότυπο gaming πληκτρολόγιο, αλλά και το νέο Raspberry Pi 3, καθώς επίσης και άλλες μικροσυσκευές. Δείτε το πακέτο προσφορών στα νέα κινέζικα προϊόντα, σε φιλικές τιμές με κουπόνι για λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

To GearVita, όπως και τα μεγαλύτερα κινεζικά e-shop, διαθέτει και αυτό επιλογή αποστολής Priority Line, ειδικά για την αποστολή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Delux T9 Pro Gaming keyboard

Το πληκτρολόγιο Delux T9 Pro είναι σχεδιασμένο για παιχνίδια, ειδικά για κάποιον που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το ένα χέρι ώστε να ελέγχει τα παιχνίδια δράσης για γρήγορες κινήσεις.

Έχει εργονομικό σχήμα με άνετο στήριγμα παλάμης, και ο οπίσθιος φωτισμός LED 7 επιπέδων το καθιστά ένα πολύ χρήσιμο πληκτρολόγιο παιχνιδιών. Η σύνδεση είναι ενσύρματη.

Η τιμή του Delux T9 Pro ανέρχεται στα €34.18, αλλά κατεβαίνει κάτω από τα 30 ευρώ αν χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω κουπόνι. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

GVEST9YR

Raspberry Pi 3 Model A+

Το αυθεντικό Raspberry Pi 3 Model A+ είναι το τελευταίο προϊόν της σειράς Raspberry Pi 3. Διαθέτει τον τετραπύρηνο CPU ARM Cortex-A53 64-bit στα 1.4GHz, ο οποίος δίνει σε αυτό το module μεγαλύτερες ταχύτητες από τα συνηθισμένα επιτραπέζια Raspberry Pi.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιος υπολογιστής, καθώς επίσης και ως κέντρο πολυμέσων και server, χωρίς την ανάγκη για τυχόν εξωτερικές συσκευές.

Η τιμή του Raspberry Pi 3 ανέρχεται στα €35.06, αλλά κατεβαίνει κάτω από τα 30 ευρώ αν χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω κουπόνι. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

YRGVPP3AP

Xiaomi Wireless Gaming Mouse

Με την ασύρματη λειτουργία 2.4G και την ενσύρματη διπλή λειτουργία USB, το Xiaomi Gaming Mouse προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στο gaming, και όχι μόνο.

Διαθέτει ρυθμιζόμενο επίπεδο και έως 7200 dpi και παρέχει γρήγορη κίνηση δείκτη και ακριβή παρακολούθηση. Ο οπίσθιος φωτισμός RGB προσφέρει ένα ωραίο περιβάλλον φωτισμού κατά τη χρήση.

Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός ελαχιστοποιεί την κόπωση των χεριών μας, και μας επιτρέπει να έχουμε άνεση κατά τη διάρκεια παιχνιδιών.

Η τιμή του ποντικιού της Xiaomi ανέρχεται στα €40.32, αλλά κατεβαίνει κάτω από τα 33 ευρώ αν χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω κουπόνι. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

GVMGMCYFR

Baseus 3 in 1 Lightning Micro USB Type C

Το Baseus 3 in 1 είναι ένα hub 3 σε 1 με καλώδιο Micro USB τύπου C, κατάλληλο για διαφορετικούς τύπους σύνδεσης. Το υλικό της βάσης είναι από κέλυφος αλουμινίου + TPE.

Η τιμή του ανέρχεται στα €11,39, αλλά κατεβαίνει κάτω από τα 6 ευρώ αν χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω κουπόνι. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

GVB3ITCUYR

Motospeed V60 Gaming Mouse

Το Motospeed V60 θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία ποντίκια της εταιρείας για gaming, και όχι μόνο. Η εργονομική σχεδίαση και ο στιβαρός σχεδιασμός προσφέρει άνετη αίσθηση στο χέρι.

Το V60 έχει έξτρα πλήκτρα που είναι πολύ χρήσιμα στο παιχνίδι, και προσφέρει ομαλή και ευαίσθητη εμπειρία λειτουργίας με ρυθμιζόμενα DPI.

Η τιμή του ανέρχεται στα €21.03, αλλά κατεβαίνει κάτω από τα 15 ευρώ αν χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω κουπόνι. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

GVMV60RR

Εσείς ξεχωρίσατε κάποια συσκευή?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearVita σε πέντε κινέζικες συσκευές. Αν έχετε αγοράσει μικροσυσκευές της κινέζικης αγοράς, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps