Home » Διάφορα » 18 Κρυφά "Διαμάντια" του PCsteps το 2018

18 Κρυφά “Διαμάντια” του PCsteps το 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα 18 πιο δημοφιλή άρθρα του PCsteps είναι άρθρα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις για δημοφιλείς αναζητήσεις στο Internet. Όμως, στη θεματολογία ολόκληρης της χρονιάς έχουμε συμπεριλάβει και πιο εξειδικευμένα άρθρα, πάντοτε με την ίδια ασυμβίβαστη ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Δείτε 18 άρθρα τα οποία αξίζουν την προσοχή σας, και ίσως να μην είχατε σκεφτεί να αναζητήσετε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αν σας ενδιαφέρουν περισσότερα κρυφά “διαμάντια”, δείτε τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις του 20172016, 2015, και 2014.

Τα Πιο Ελαφριά Προγράμματα Για Windows, Για Κάθε Χρήση

Για οικονομικούς λόγους, πολλοί από εμάς δεν έχουμε ακριβώς τον υπολογιστή που θα θέλαμε, όσον αφορά την επεξεργαστική ισχύ και τη μνήμη RAM.

Ακόμα όμως κι αν έχουμε έναν παλιό ή χαμηλών δυνατοτήτων υπολογιστή, δεν σημαίνει πως θα πρέπει υποχρεωτικά το σύστημα να σέρνεται.

Ο Άκης Τίγκας εγκατέστησε και δοκίμασε τα πιο ελαφριά προγράμματα για Windows, σε κάθε κατηγορία, που θα χρησιμοποιήσουν τους λιγότερους από τους πόρους του συστήματος, όσον αφορά τον επεξεργαστή και τη RAM.

Τα Πιο Ελαφριά Προγράμματα Για Windows, Για Κάθε Χρήση

Είναι αλήθεια ότι το ίντερνετ είναι γεμάτο από εφαρμογές που κάνουν σχεδόν τα πάντα. Όμως, πολλές φορές στο PC τρέχουμε βαριά προγράμματα, είτε γιατί τα…

Τι είναι το DirectX και το Vulkan και πώς Επηρεάζουν τα Παιχνίδια

Όσοι ασχολούμαστε με το gaming στον υπολογιστή, σίγουρα έχουμε ακούσει για το DirectX της Microsoft. Οι περισσότεροι από εμάς, όμως, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι και τι κάνει, πέραν από το ότι σχετίζεται με κάποιο τρόπο με την απόδοση των παιχνιδιών.

Ο Νίκος Μπράβος αναλύει τη λειτουργία του DirectX, καθώς και την εξέλιξη του Khronos Vulkan, το οποίο είναι ένα project ανοιχτού κώδικα που ανταγωνίζεται το DirectX.

Στο Khronos Group συμμετέχουν κολοσσοί της τεχνολογίας, όπως οι Google, Intel, Sony, Nvidia, και AMD. Ενώ δεν έχει ακόμα την ίδια απόδοση με το DirectX στα περισσότερα παιχνίδια, το πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Τι είναι το Direct-X και το Vulkan και πως επηρεάζουν τα παιχνίδια
Τι είναι το DirectX και το Vulkan και πώς Επηρεάζουν τα Παιχνίδια

Οι περισσότεροι gamer έχουμε ακούσει για το DirectX της Microsoft, όμως λίγοι γνωρίζουμε σε τι ακριβώς χρησιμεύει και πώς επηρεάζει τα παιχνίδια. Τώρα μάλιστα, που…

Τι Είναι ο Δίσκος SSD και Πώς Διαφέρει Από Τους Δίσκους HDD

Όλοι γνωρίζουμε πως οι δίσκοι SSD είναι σημαντικά ταχύτεροι από τους συμβατικούς HDD. Ακόμα και ένας οικονομικός SSD μπορεί να έχει δέκα φορές καλύτερη απόδοση από έναν HDD, ή και ακόμα μεγαλύτερη. Για ποιους λόγους όμως ισχύει αυτό?

Η Δήμητρα Κούστα αναλύει την τεχνολογία των SSD σε αντιπαράθεση με τους HDD, και μας δίνει μια εικόνα για το πώς λειτουργεί το ταχύτερο είδος μονάδας αποθήκευσης αυτή τη στιγμή.

Τι Είναι ο Δίσκος SSD και Πώς Διαφέρει Από Τους Δίσκους HDD

Ακούμε πολύ συχνά την έννοια “δίσκος SSD”, καθώς και το πόσο χρήσιμος είναι στον υπολογιστή μας. Πράγματι, η τεχνολογία του SSD επιταχύνει σε μεγάλο ποσοστό…

Τα Πιο Ακριβά Ψηφιακά Αντικείμενα Που Έχουν Πουληθεί Σε Παιχνίδια

Στις μέρες μας, έχουμε συνηθίσει στην ιδέα του να πληρώνουμε χρήματα για να αγοράζουμε αντικείμενα χωρίς υλική υπόσταση. Αυτό κάνουμε ουσιαστικά όταν αγοράζουμε λογισμικό, τραγούδια σε Mp3, ψηφιακές φωτογραφίες, ή e-book.

Όμως, ακόμα και σε αυτό το είδος αγορών, θα συναντήσουμε ακρότητες. Ειδικά όσον αφορά ψηφιακά αντικείμενα σε παιχνίδια, που κυμαίνονται από απλά διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι όπλα, διαστημικά σκάφη, ψηφιακές πόλεις και ψηφιακούς πλανήτες.

Ο Φώτης Μπαλάς συγκέντρωσε τις πιο ακραίες αγοραπωλησίες στο χώρο του gaming, που ξεκινούν από μερικές χιλιάδες δολάρια και φτάνουν μέχρι πολλαπλά εκατομμύρια.

Τα Πιο Ακριβά Ψηφιακά Αντικείμενα Που Έχουν Πουληθεί Σε Παιχνίδια

Σε πολλά σύγχρονα βιντεοπαιχνίδια, μπορούμε να αγοράζουμε in-game εικονικά είδη μέσω των microtransactions. Αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να έχουμε ξοδέψει μερικά ευρώ για να…

Τα Μεγαλύτερα Λάθη στην Συντήρηση των Windows

Όσο χρησιμοποιούμε τα Windows, ειδικά αν εγκαθιστούμε τακτικά νέα προγράμματα και παιχνίδια, η απόδοση του λειτουργικού αρχίζει να φθίνει. Αργά ή γρήγορα, φτάνουμε στο σημείο που να χρειάζεται format και επανεγκατάσταση των Windows.

Η τακτική συντήρηση των Windows θα βοηθήσει σημαντικά στο να καθυστερήσει η ανάγκη του format. Όμως, ανάμεσα στην άγνοια και ημιμάθεια αρκετών χρηστών, και ορισμένους επιτήδειους που επιχειρούν να την εκμεταλλευτούν, δεν είναι όλες οι μέθοδοι συντήρησης ασφαλείς και αποτελεσματικές.

Ο Κλεομένης Χατζηγεωργίου τονίζει τα σημαντικότερα λάθη στη συντήρηση των Windows, που κυμαίνονται από απλές παραλείψεις μέχρι το να χρησιμοποιούμε άχρηστες εφαρμογές τύπου registry cleaner ή RAM optimizer.

Τα Μεγαλύτερα Λάθη στην Συντήρηση των Windows

Για την καλύτερη λειτουργία του υπολογιστή μας, θα πρέπει να πραγματοποιούμε κάποιου είδους τακτικό “service”. Η συντήρηση των Windows αλλάζει και γίνεται πιο εύκολη με…

Οι Μεγαλύτεροι Μύθοι για τη Μνήμη RAM στον Υπολογιστή

Η μνήμη RAM είναι ένα από τα θεμελιώδη υποσυστήματα του υπολογιστή, και επηρεάζει άμεσα την απόδοσή του.

Ταυτόχρονα, όμως, κυκλοφορούν αρκετοί μύθοι σχετικά με τη μνήμη. Μύθοι που αφορούν το πόση RAM χρειαζόμαστε, τι σημασία έχει η συχνότητα, και αν είναι απαραίτητος ο καθαρισμός μνήμης.

Ο Γιάννης Φυτίλης έχει συγκεντρώσει τους πιο δημοφιλείς μύθους, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για κάθε πτυχή της RAM.

Οι Μεγαλύτεροι Μύθοι για τη Μνήμη RAM στον Υπολογιστή

Η μνήμη RAM είναι ένα από τα βασικότερα υποσυστήματα των υπολογιστών και των smartphone μας. Ουσιαστικά, οποιοδήποτε εφαρμογή έχουμε ενεργή και τρέχει, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου…

Η Σωστή Φροντίδα Στον Σκληρό Δίσκο

Ο σκληρός δίσκος είναι το μόνο πραγματικά αναντικατάστατο κομμάτι στον υπολογιστή. Ο λόγος είναι πως περιέχει προσωπικά αρχεία, όπως φωτογραφίες, βίντεο, ή και κείμενα. Αν ο δίσκος χαλάσει και δεν είχαμε αντίγραφα ασφαλείας, τα αρχεία χάνονται οριστικά.

Λόγω φθοράς, κάθε σκληρός δίσκος είναι θέμα χρόνου να καταστραφεί. Δεν υπάρχει τεχνολογία δίσκων που να λειτουργεί για πάντα, ακόμα και για τους νεότερους SSD.

Ο Γιώργος Λάνδρου έχει συγκεντρώσει τις κατάλληλες πρακτικές ώστε ο σκληρός μας δίσκος να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο, όσον αφορά τη φυσιολογική φθορά. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυόμαστε, γιατί πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα αστοχίας υλικού.

Η Σωστή Φροντίδα Στον Σκληρό Δίσκο, Για Να Κρατήσει Περισσότερο

Αν και οι τιμές των SSD δίσκων έχουν πέσει αρκετά, οι μηχανικοί σκληροί δίσκοι (HDD) βρίσκονται ακόμα στο προσκήνιο, κυρίως λόγω της χαμηλής τιμής και…

Πλήρης Χειρισμός Υπολογιστή Με Windows Χωρίς Ποντίκι

Το ποντίκι είναι ένα από τα πιο χρήσιμα περιφερειακά σε οποιονδήποτε υπολογιστή με γραφικό περιβάλλον. Ακόμα και οι οθόνες αφής που θα βρούμε σε ορισμένα laptop, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν καλύτερη εναλλακτική από το παλιό, καλό ποντίκι.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε έναν υπολογιστή χωρίς ποντίκι. Μπορεί το ποντίκι να χάλασε ή απλά το ασύρματο να έμεινε από μπαταρία.

Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός. Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος περιγράφει όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πλήρως τα Windows χωρίς ποντίκι, έστω προσωρινά.

Πλήρης Χειρισμός Υπολογιστή Με Windows Χωρίς Ποντίκι

Ο δείκτης του ποντικιού πάγωσε ξαφνικά στην οθόνη, δεν κουνιέται καθόλου. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί, το ποντίκι όχι. Ίσως τέλειωσε η μπαταρία στο ασύρματο. Μπορεί να…

Πώς να βρω Όλες τις Διευθύνσεις IP στο Τοπικό Δίκτυο LAN

Οι περισσότεροι στο σπίτι μας έχουμε ένα μικρό δίκτυο LAN, που περιλαμβάνει μετρημένες συσκευές, έναν ή δύο υπολογιστές, κινητά, ίσως και κανένα tablet.

Αν όμως έχουμε αρκετές δικτυακές συσκευές, όπως εκτυπωτές ή εξωτερικούς σκληρούς, είναι χρήσιμο να μπορούμε να βρούμε τη διεύθυνση IP της καθεμίας. Και φυσικά όσο μεγαλώνει ένα δίκτυο LAN, τόσο πιο απαραίτητη είναι αυτή η δυνατότητα

Ο Σάββας Κυριακίδης αναλύει όλες τις μεθόδους με τις οποίες μπορούμε να εντοπίσουμε την τοπική διεύθυνση IP κάθε συσκευής στο προσωπικό μας τοπικό δίκτυο.

Πώς να βρω Όλες τις Διευθύνσεις IP στο Τοπικό Δίκτυο LAN

Σε ένα οικιακό δίκτυο, συνήθως δεν έχουμε συνδεδεμένες πολλές συσκευές. Έναν-δύο υπολογιστές, κινητά, κανένα tablet, ίσως και κάποιο δικτυακό σκληρό δίσκο ή εκτυπωτή με WiFi….

14 Μυστικά Και Κόλπα για Το Whatsapp Που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Μπορεί το Whatsapp να μην είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα όπως το Viber, δεν παύει όμως να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές instant messaging.

Ο Αλβέρτος Σαμπάχ συγκέντρωσε περισσότερη από μια ντουζίνα μυστικά και κόλπα για την εφαρμογή, που πιθανώς να μην γνώριζαν ακόμα κάποιοι που τη χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια.

14 Μυστικά Και Κόλπα για Το Whatsapp
14 Μυστικά Και Κόλπα για Το Whatsapp Που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Το Whatsapp είναι μία από τις πιο γνωστές εφαρμογές για την αποστολή μηνυμάτων, chat, κλήσεις VoIP, και βιντεοκλήσεις. Στα τέλη του 2017 είχε πάνω από…

Γιατί τα 3D Γραφικά Και Οι 3D Ταινίες Είναι Ακόμα Τόσο Χάλια

Έχετε δει ποτέ 3D ταινία και να κλαίτε μετά τα επιπλέον χρήματα του εισιτηρίου? Αγοράσατε τηλεόραση με δυνατότητα 3D και τελικά δεν τη χρησιμοποιήσατε ποτέ, παρά μόνο σαν απλή τηλεόραση? Σας έχει απογοητεύσει η εικονική πραγματικότητα?

Η τρίτη διάσταση είναι το μέλλον της ψυχαγωγίας. Προς το παρόν, όμως, οι υλοποιήσεις της εξακολουθούν να είναι απογοητευτικές. Η Έλενα Σωτήρη έχει συγκεντρώσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις της τεχνολογίας, και τι αναμένεται να αλλάξει στο μέλλον.

Γιατί τα 3D Γραφικά Είναι Ακόμα Τόσο Χάλια
Γιατί τα 3D Γραφικά Και Οι 3D Ταινίες Είναι Ακόμα Τόσο Χάλια

Όλα τα νέα προϊόντα στην αγορά ισχυρίζονται ότι είναι “πολύ καλύτερα απ’ τα προηγούμενα μοντέλα”, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία σε όλους τους τομείς. Τις περισσότερες φορές…

Εθισμός στο Facebook – Ενδείξεις και Αντιμετώπιση

Για τους περισσότερους από εμάς, το να ελέγχουμε τους λογαριασμούς μας στα social media έχει γίνει καθημερινή συνήθεια. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που αυτή η συνήθεια γίνεται μανία, και καταλήγουμε να ξοδεύουμε ασύμμετρα πολύ χρόνο σε αυτές τις σελίδες.

Ο Άκης Τίγκας, βασισμένος σε έγκυρες διεθνείς έρευνες, έχει συγκεντρώσει τις σημαντικότερες ενδείξεις εθισμού στο Facebook και άλλα social media, και τι μέτρα μπορούμε να πάρουμε αν αντιληφθούμε μια τέτοια τάση.

Εθισμός στο Facebook 1
Εθισμός στο Facebook – Ενδείξεις και Αντιμετώπιση

Στις αρχές του 2018, ανακοινώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πως ο εθισμός στα παιχνίδια είναι ψυχική διαταραχή. Δεν είναι μυστικό ότι ο παρόμοιος εθισμός…

Επιστήμη Στο YouTube – Τα Καλύτερα Ελληνικά Κανάλια

Κάθε λεπτό, δημιουργοί ανεβάζουν στο YouTube βίντεο συνολικής διάρκειας εκατοντάδων ωρών. Ανάμεσα σε τραγούδια, αστεία ή και σαχλά βίντεο, θα βρούμε και βίντεο με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, δοσμένο με απλό και ενδιαφέροντα τρόπο.

Ο Νίκος Μπράβος συγκέντρωσε τα καλύτερα κανάλια από Έλληνες δημιουργούς στο YouTube σχετικά με την επιστήμη, από φυσική και μαθηματικά μέχρι αστροφυσική. Ακόμα και αν παρακολουθείτε αντίστοιχα ξένα κανάλια, αξίζουν την προσοχή σας.

Επιστήμη στο Youtube - Τα Καλύτερα Ελληνικά Κανάλια
Επιστήμη Στο YouTube – Τα Καλύτερα Ελληνικά Κανάλια

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το YouTube ως μέσο ψυχαγωγίας, για να γελάμε με αστεία βίντεο, να ακούμε μουσική και να κατεβάζουμε τραγούδια, ή o Κυρίτσης…

Προϊόντα Xiaomi για να Ανεβάσεις το “IQ” του Σπιτιού σου

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε την Xiaomi από τα κινητά της. Η εταιρεία όμως δραστηριοποιείται πρακτικά σε κάθε κατηγορία συσκευών υψηλής τεχνολογίας.

Η Δήμητρα Κούστα συγκέντρωσε σε έναν οδηγό όλες τις διαφορετικές συσκευές της Xiaomi που μπορούν να κάνουν πιο έξυπνο το σπίτι μας. Από Smart TV και σκούπα ρομπότ μέχρι έξυπνη καφετιέρα, φίλτρα αέρος και νερού, και έξυπνο… καπάκι τουαλέτας.

Προϊόντα Xiaomi για να Ανεβάσεις το “IQ” του Σπιτιού σου

Σε έναν κόσμο όπου οι νέες τεχνολογίες ενσωματώνονται με ένταση και ταχύτητα στην καθημερινότητα, η έννοια του smart-living παίρνει ολοένα και περισσότερες εφαρμογές στην αστική…

Τι Βλάβες Προκαλεί Μια Διακοπή Ρεύματος στον Υπολογιστή

Το να κοπεί απότομα το ρεύμα μπορεί να έχει ένα εύρος από επιπτώσεις στον υπολογιστή μας, από το να μην φορτώνει το λειτουργικό σύστημα μέχρι να καεί κάποιο από τα υποσυστήματα και να χρειάζεται αντικατάσταση.

Ο Φώτης Μπαλάς αναλύει όλους τους κινδύνους που έχει μια απρόβλεπτη διακοπή ρεύματος για τον υπολογιστή, τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατέψουμε τα συστήματά μας, και πώς μπορούμε να διεκδικήσουμε αποζημίωση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Τι Βλάβες Προκαλεί Μια Διακοπή Ρεύματος στον Υπολογιστή

Οι διαταραχές του ηλεκτρικού ρεύματος μπορούν να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες στις συσκευές μας. Μια διακοπή ρεύματος στον υπολογιστή είναι ικανή να καταστήσει μη λειτουργικό το…

Όλη Η Αλήθεια Για Την Αγορά Gaming Headset και Ακουστικών

Είναι γνωστό πως όταν προστίθεται ο χαρακτηρισμός “gaming” σε ένα υποσύστημα του υπολογιστή, συνήθως ανεβάζει σημαντικά την τιμή του. Ειδικά όμως για τα ακουστικά, συναντάμε ακραίους ισχυρισμούς από τους κατασκευαστές.

Ο Κλεομένης Χατζηγεωργίου ξεκαθαρίζει τους ισχυρισμούς του marketing και ξεκάθαρα ψέματα όπως ο δήθεν ήχος surround, και μας δείχνει τι να προσέξουμε στην επιλογή ακουστικών για gaming.

Όλη Η Αλήθεια Για Την Αγορά Gaming Headset και Ακουστικών

Gaming πληκτρολόγια, gaming καρέκλες, gaming mousepad… Στην εποχή των e-sports και του Twitch, αρκεί η ταμπέλα “gaming” για να πουλήσουν οι εταιρείες hardware το οποιοδήποτε…

Τι Είναι το Machine Learning Και Πώς Έφερε Επανάσταση στο AI

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένας τομέας με αμέτρητες εφαρμογές ακόμα και σήμερα, από τον οποίο έχουμε τεράστιες προσδοκίες για το μέλλον. Η τεχνική του Machine Learning έφερε επανάσταση στο χώρο του AI.

Ο Γιάννης Φυτίλης εξηγεί απλά και κατανοητά τι ακριβώς είναι η μηχανική μάθηση και πώς είναι δυνατόν το τελικό αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς πώς ακριβώς λειτουργεί, ούτε καν ο ίδιος του ο δημιουργός.

Τι Είναι το Machine Learning Και Πώς Έφερε Επανάσταση στο AI

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένας συναρπαστικός τομέας της τεχνολογίας, που υπόσχεται να αλλάξει τον κόσμο. Η Artificial Intelligence (AI) για δεκαετίες ανήκε αποκλειστικά στην επιστημονική…

Δωρεάν Οικιακό Σύστημα Ασφαλείας με ένα Παλιό Laptop

Ένα επαγγελματικό σύστημα ασφαλείας με κάμερες μπορεί να κοστίσει από εκατοντάδες μέχρι χιλιάδες ευρώ. Αν όμως δεν έχουμε ανάγκη για τόσο υψηλή ασφάλεια, ακόμα και ένα παλιό laptop είναι αρκετό για ένα στοιχειώδες αλλά αποτελεσματικό σύστημα ασφαλείας.

Ο Γιώργος Λάνδρου δείχνει πώς με εξοπλισμό που ενδεχομένως ήδη έχουμε μπορούμε να στήσουμε το δικό μας σύστημα ασφαλείας στο σπίτι ή την επιχείρησή μας, χωρίς να μας κοστίσει τίποτα.

Δωρεάν Οικιακό Σύστημα Ασφαλείας με ένα Παλιό Laptop

Ανησυχείτε για το τι μπορεί να συμβεί στο σπίτι ή στο γραφείο όταν εσείς λείπετε; Θέλετε να ελέγχετε ένα συγκεκριμένο χώρο από απόσταση, αλλά η…

Ποια άρθρα του PCsteps του 2018 σας άρεσαν περισσότερο?

Αν ξεχωρίσατε και άλλες δημοσιεύσεις στο PCsteps για τη χρονιά που μας πέρασε, τις οποίες δεν αναφέραμε, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps