Home » Διάφορα » Τα 18 Πιο Δημοφιλή Άρθρα Του PCsteps Για Το 2018

Τα 18 Πιο Δημοφιλή Άρθρα Του PCsteps Για Το 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλη τη διάρκεια του 2018, 3.730.000 μοναδικοί αναγνώστες διάβασαν συνολικά 11.043.000 σελίδες του PCsteps. Ποια θέματα κέντρισαν τα βλέμματα και ποιοι οδηγοί μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των αναγνωστών για τη χρονιά που μας πέρασε; Δείτε τα 18 πιο δημοφιλή άρθρα του PCsteps που δημοσιεύσαμε ή ανανεώσαμε το 2018 και κέρδισαν την προτίμησή σας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

18: Κινητό Ίντερνετ: Προγράμματα Mobile Internet 3G/4G 2018

Για τους περισσότερους από εμάς, δεν περνάει μέρα χωρίς να σερφάρουμε έστω και για λίγο στο διαδίκτυο. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το ίντερνετ, ενώ ακόμα κι όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού, φροντίζουμε να μείνουμε “online” μέσω των smartphone.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, που μέσα στα πιο δημοφιλή άρθρα του 2018 θα βρούμε και τη λίστα με όλα τα διαθέσιμα πακέτα mobile internet.

Κινητό Ίντερνετ: Προγράμματα Mobile Internet 3G / 4G 2018
Κινητό Ίντερνετ: Προγράμματα Mobile Internet 3G / 4G 2018

Είτε πρόκειται για εργασία, είτε για ψυχαγωγία, είτε για ενημέρωση, το ίντερνετ είναι πλέον βασική ανάγκη στις μέρες μας. Για όσους χρειαζόμαστε να είμαστε συνδεδεμένοι…

Ο Κλεομένης Χατζηγεωργίου φρόντισε να συγκεντρώσει στη λίστα όλα τα πακέτα συμβολαίου, καρτοκινητής, και καρτοσυμβολαίου, για όλες τις εταιρείες στην Ελλάδα, ανανεώνοντας τον παλαιότερο οδηγό.

Είτε έχουμε κάρτα Cosmote, Vodafone, ή Wind, με μια γρήγορη ματιά στον οδηγό θα βρούμε το πακέτο που μας ταιριάζει. Περισσότεροι από 16.000 αναγνώστες συμβουλεύτηκαν τον οδηγό στην πρόσφατη αυτή ανανέωση.

17: Αξίζει η Αλλαγή DNS 1.1.1.1 Για Πιο Γρήγορο Ίντερνετ?

Το πρωτόκολλο DNS είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της λειτουργίας του ίντερνετ. Με την κατάλληλη αλλαγή DNS server πετυχαίνουμε καλύτερη ταχύτητα πλοήγησης στο ίντερνετ, καθώς οι σελίδες φορτώνουν γρηγορότερα.

Μέσα στο 2018, η Cloudflare παρουσίασε έναν νέο δωρεάν DNS resolver με IP 1.1.1.1. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για τη γρηγορότερη υπηρεσία DNS που υπάρχει. Είναι όμως έτσι;

Αξίζει η Αλλαγή DNS 1.1.1.1 Για Πιο Γρήγορο Ίντερνετ? Υπέρ Και Κατά

Την Άνοιξη του 2018, η Cloudflare παρουσίασε ένα νέο DNS resolver που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP 1.1.1.1. Πρόκειται για μια υπηρεσία που υπόσχεται ταχύτερη πλοήγηση…

Μετά από πολλαπλές δοκιμές, ο Άκης Τίγκας κατέγραψε τις επιδόσεις του DNS 1.1.1.1, ώστε να δούμε αν αξίζει η αλλαγή.

Με πάνω από 18.000 προβολές από τα μέσα Σεπτεμβρίου, ο οδηγός αποδεικνύει ότι η ταχύτητα πλοήγησης στο ίντερνετ είναι σημαντική προτεραιότητα για αρκετούς από εμάς.

16: Σύνδεση Laptop με Τηλεόραση / Προτζέκτορα: Όλοι οι Τρόποι

Τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό από το ίντερνετ; Μα φυσικά η οικιακή ψυχαγωγία. Ειδικά όταν μπορούμε να απολαύσουμε τις ταινίες, σειρές, ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο στην τηλεόραση, η ψυχαγωγία απογειώνεται.

Ακόμα κι αν δεν διαθέτουμε smart TV, ή αν έχουμε όλα τα αρχεία μας στον υπολογιστή ή το κινητό, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τα συνδέσουμε με την τηλεόραση.

Σύνδεση Laptop με Τηλεόραση
Σύνδεση Laptop με Τηλεόραση ή Προτζέκτορα: Όλοι οι τρόποι

Η τηλεόραση σε κάθε σπίτι είναι συνήθως μακράν η μεγαλύτερη οθόνη, ειδικά όταν μπορούμε να αποκτήσουμε ένα μοντέλο 55 ιντσών από 299 ευρώ. Αν λοιπόν…

Οι μέθοδοι που μας περιγράφει ο Άκης Τίγκας μπορούν να εφαρμοστούν και σε προτζέκτορα, ώστε να συνδέσουμε εύκολα το laptop, τον σταθερό υπολογιστή, ή το κινητό μας.

Ένας από τους παλαιότερους οδηγούς του PCsteps, η τελευταία του ανανέωση συγκέντρωσε περισσότερες από 20.000 προβολές.

15: Τα Καλύτερα Δωρεάν VPN

Καλή η ταχύτητα πλοήγησης, αλλά και η ιδιωτικότητα παίζει μεγάλο ρόλο στη χρήση του ίντερνετ. Αυτό επιβεβαιώνει και η επισκεψιμότητα του οδηγού με τα καλύτερα και ασφαλέστερα δωρεάν VPN του 2018, που βρίσκεται στην 15η θέση.

Στον οδηγό θα βρούμε τις καλύτερες δωρεάν και πληρωμένες λύσεις VPN, τις οποίες συγκέντρωσε μετά από πληθώρα δοκιμών και μετρήσεων ο Άκης Τίγκας, ανανεώνοντας τον παλαιότερο οδηγό. Από την ανανέωση, η δημοσίευση συγκέντρωσε 22.000 προβολές.

14: Έξυπνα Κόλπα του Google Photos Που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Δεδομένου ότι το Android καταλαμβάνει τη συντριπτική πλειοψηφία στην αγορά smartphone, οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το Google Photos στη διαχείριση των προσωπικών μας φωτογραφιών.

Η εφαρμογή της Google διαθέτει αρκετά κόλπα και ρυθμίσεις που ενδεχομένως να μην γνωρίζουμε.

Έξυπνα Κόλπα του Google Photos Που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Το Google Photos είναι το πρόγραμμα της Google για online αποθήκευση, ταξινόμηση, και διαμοιρασμό των προσωπικών μας φωτογραφιών. Για όσους δεν γνωρίζουν το Google Photos,…

Ο Νίκος Μπράβος τα συγκέντρωσε όλα σε έναν αναλυτικό οδηγό, και μας ξεναγεί στα κρυμμένα μυστικά του Google Photos.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη δημοσίευση, ο οδηγός συγκέντρωσε 23.000 προβολές, κερδίζοντας επάξια την 14η θέση.

13: Πώς να Βγάλεις Λεφτά Από το Ίντερνετ Με το YouTube

Πόσα λεφτά μπορούμε να βγάλουμε από το YouTube; Είναι εύκολο; Τι εξοπλισμό χρειαζόμαστε;

Σε όλες αυτές τις ερωτήσεις – και όχι μόνο – μας απαντά ο Άγγελος Κυρίτσης στον 13ο πιο δημοφιλή οδηγό για το 2018.

Πώς να Βγάλεις Λεφτά Από Το Ίντερνετ Με το YouTube
Πώς να Βγάλεις Λεφτά Από Το Ίντερνετ Με το YouTube

Μέχρι και πριν μερικά χρόνια, για να κάνει καριέρα ένας νέος δημιουργός, έπρεπε να πείσει παραγωγούς να του εμπιστευθούν τα χρήματά τους. Σήμερα, η μεγαλύτερη πλατφόρμα…

Μπορεί να νομίζουμε ότι είναι εύκολο να βγάλει κανείς λεφτά από το YouTube, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει αρκετή δουλειά και γαϊδουρινή υπομονή, όπως και κάθε άλλη μορφή εργασίας.

Στη νεότερη ανανέωση του οδηγού, έχοντας συμπεριλάβει και τη δική μας εμπειρία από το κανάλι του PCsteps, η δημοσίευση συγκέντρωσε 26.500 προβολές.

12: Έξυπνα Κόλπα του Google Play Store που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Τι κρυμμένα μυστικά μπορεί να υπάρχουν στο Play Store, που να μην τα έχουμε ανακαλύψει από μόνοι μας;

Και όμως, όταν πρόκειται για συντομεύσεις, μικρά κόλπα, και ρυθμίσεις που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη σε μία εφαρμογή, δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι ότι τα ξέρουμε όλα.

Ο Νίκος Μπράβος συγκέντρωσε όλα τα έξυπνα κόλπα και μας τα παρουσιάζει στον αναλυτικό του οδηγό.

Όλα τα Μυστικά του Google Play Store Που Ίσως δεν Γνωρίζατε 48
Έξυπνα Κόλπα του Google Play Store που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Το Play Store, ως μέρος του Google Play, αποτελεί μια ευρέως διαδεδομένη εφαρμογή στον κόσμο των android κινητών, καθώς έρχεται προεγκατεστημένη σχεδόν με κάθε συσκευή Android….

Αυτός είναι ο δεύτερος οδηγός με εφαρμογή της Google που καταφέρνει να μπει στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς οδηγούς για το 2018, συγκεντρώνοντας 29.000 προβολές.

11: Δωρεάν Office – Οι Καλύτερες Εναλλακτικές της Microsoft

Το Microsoft Office ήταν για χρόνια ο βασιλιάς στις σουίτες γραφείου, και το πιθανότερο είναι ότι θα παραμείνει στην ίδια θέση για αρκετό καιρό ακόμα.

Ωστόσο, δεν έχει νόημα να πληρώσουμε μια μικρή περιουσία για την απλή χρήση office στο σπίτι, όταν υπάρχουν τόσες αξιόλογες δωρεάν εναλλακτικές.

Δωρεάν Office 1
Δωρεάν Office – Οι καλύτερες Εναλλακτικές της Microsoft

Προγράμματα όπως τα Word, Excel, και PowerPoint, είναι απαραίτητα ουσιαστικά σε κάθε υπολογιστή. Όμως τα Windows δεν έρχονται με προεγκατεστημένη κάποια σουίτα Office, και το…

Ο Άκης Τίγκας ανανέωσε τον οδηγό την άνοιξη του 2018, παρουσιάζοντάς μας την “τελευταία λέξη της μόδας” στις εναλλακτικές σουίτες office, και συγκεντρώνοντας 32.000 προβολές.

10: Πώς Κάνω Επιδιόρθωση Windows 7, 8.1, 10, Χωρίς Format

Αρκετοί χρήστες αποφεύγουν το format όπως ο διάβολος το λιβάνι, και ενδεχομένως να κάνουν τα πάντα για να μην χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσουν το λειτουργικό τους.

Επειδή το ευχέλαιο αποδεδειγμένα δεν πιάνει, η καλύτερη λύση σε μια τέτοια περίπτωση είναι η επιδιόρθωση.

Με την ανανέωση του οδηγού στις αρχές του 2018, συμπεριλάβαμε όλους τους νέους τρόπους επιδιόρθωσης των Windows. Ως αποτέλεσμα, ο οδηγός συγκέντρωσε 33.000 προβολές για φέτος.

9: Δωρεάν Antivirus 2018 – Η Καλύτερη Προστασία στα Windows

Κάθε Φεβρουάριο, τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα εργαστήρια για τον έλεγχο των antivirus δημοσιεύουν το πόρισμά τους για τα καλύτερα antivirus της χρονιάς που πέρασε.

Αντίστοιχα, διαβάζοντας τις εκτεταμένες αναφορές, παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα στον δικό μας ετήσιο οδηγό.

Για το 2016, ήταν ο δεύτερος πιο δημοφιλής οδηγός στο PCsteps, ενώ το 2017 έπεσε στην έβδομη θέση.

Παρότι φέτος έπεσε άλλες δύο θέσεις πιο κάτω, εξακολουθεί να παραμένει στους πιο δημοφιλείς οδηγούς της χρονιάς. Η αντίστοιχη δημοσίευση του 2018 είχε 36.000 προβολές. Στο σύνολο από το πρώτο post, έχει ξεπεράσει τα 590.000 views.

8: Format Υπολογιστή με Απόλυτη Ασφάλεια, Βήμα προς Βήμα

Όταν η επιδιόρθωση δεν βοηθάει, το επόμενο βήμα είναι το format. Παρότι είναι από τα θέματα που απασχολούν συχνά τους χρήστες υπολογιστών, η διαδικασία για αρκετούς φαντάζει πυρηνική φυσική.

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν το αναλύεις βήμα προς βήμα, φροντίσαμε να περιγράψουμε αναλυτικά τη διαδικασία, ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει format στον υπολογιστή του εύκολα και με ασφάλεια.

Τον ανανεώσαμε φέτος το καλοκαίρι, ώστε να προσθέσουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους. Έτσι, ο οδηγός κέρδισε 36.000 προβολές, που του χάρισαν την όγδοη θέση.

Η πρώτη δημοσίευση έγινε το 2013, και από τότε έχει συγκεντρώσει συνολικά 373.000 προβολές.

7: Πώς Ξεμπλοκάρω Site Με Ταινίες Online και Υπότιτλους Διεθνώς

Φέτος τον Νοέμβρη, η ΕΔΠΠΙ υποχρέωσε τους παρόχους ίντερνετ να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε διάφορες σελίδες που σχετίζονται με torrent και πειρατικό περιεχόμενο.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, καθώς είναι σχετικά σπάνια φαινόμενα στη χώρα μας τέτοια περιστατικά λογοκρισίας.

Ο Άκης Τίγκας μας περιγράφει στον οδηγό του πώς μπορούμε να αποφύγουμε τέτοιους περιορισμούς.

Παρότι ο οδηγός δημοσιεύθηκε αρχές Νοέμβρη και σχεδόν στην εκπνοή της χρονιάς, έφτασε την έβδομη θέση με το εκπληκτικό νούμερο των 48.000 προβολών μέσα σε δύο μήνες.

6: Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ στο Κινητό (Ιούλιος 2018)

Το Φθινόπωρο του 2016, ο Γιώργος Τράντζας ανακάλυψε μία μέθοδο για να έχουμε απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ με καρτοκινητό. Δημοσίευσε την πρώτη έκδοση αυτού του οδηγού στις 6 Νοεμβρίου του 2016.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό (HTTP Injector, Ιούλιος 2018)

Τα σημερινά smartphones μας προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων. Μεταξύ άλλων, μπορούμε να δούμε τα email μας και να πλοηγηθούμε στο διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη σταθερής γραμμής. Δυστυχώς, το ίντερνετ…

Μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ο Γιώργος είχε εντοπίσει μία εναλλακτική μέθοδο, η οποία μάλιστα επέτρεψε ιλιγγιώδη ταχύτητα έως και 100Mbps.

Η αναδημοσίευση του οδηγού στις 9 Ιουλίου του 2017 αποδείχτηκε ακόμα πιο δημοφιλής. Προσέλκυσε επιπλέον 125.000 προβολές, φτάνοντας συνολικά τις 372.000 προβολές από την πρώτη δημοσίευση.

Για φέτος, ο οδηγός επανήλθε στο προσκήνιο με νέους host για Cosmote και Vodafone, και κατάφερε να φτάσει συνολικά τις 484.000 προβολές.

5: Τα Καλύτερα Ελληνικά Build με Έτοιμα Kodi Addons

Πρώτη, αλλά όχι και τελευταία φορά που συναντάμε το Kodi στη λίστα με τα πιο δημοφιλή άρθρα του 2018.

Τα πρόσθετα στο Kodi είναι ο λόγος που αποτελεί μια ανεκτίμητη λύση για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Θεωρητικά, μπορούμε να περάσουμε τα πρόσθετα που χρειαζόμαστε ένα προς ένα. Όμως, υπάρχουν έτοιμα build με πακέτα προσθέτων τα οποία διευκολύνουν σημαντικά την όλη διαδικασία.

Στις αρχές του 2018, ο Άκης Τίγκας ανανέωσε τον οδηγό με 6 κορυφαία ελληνικά build. Η δημοσίευση προσέλκυσε περισσότερες από 68.000 προβολές.

4: Site Γνωριμιών στην Ελλάδα – Οι Πιο Δημοφιλείς Επιλογές

Ο οδηγός μας για τα site γνωριμιών, τον οποίο παραδοσιακά ανανεώνουμε κάθε 14 Φεβρουαρίου, έφτασε την τέταρτη θέση της κατάταξης, σκαρφαλώνοντας σταθερά όλο και πιο πάνω κάθε χρόνο.

Από τη μία, αυτό δείχνει ένα βαθμό μοναξιάς ανάμεσα στους αναγνώστες μας. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ελπιδοφόρο το γεγονός πως οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ απενοχοποιούνται όλο και περισσότερο.

Site Γνωριμιών στην Ελλάδα – Οι πιο Δημοφιλείς Επιλογές

Μέχρι και πριν λίγα σχετικά χρόνια, το να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση με γνωριμία μέσω Internet έφερε κάποιο κοινωνικό στίγμα. Σήμερα, όμως, χάρη στην επέλαση των…

Από την τελευταία ανανέωση, ο οδηγός είχε 79.000 νέες προβολές, ενώ στο σύνολο έχει ξεπεράσει τις 293.000.

3:  Οι Νέες Απαγορευμένες Android Εφαρμογές για Ταινίες και Live Σπορ

Το Kodi είναι μακράν η κορυφαία επιλογή για ταινίες και σειρές. Σίγουρα όμως δεν είναι η πιο εύκολη στη χρήση, ειδικά όταν μιλάμε για Android TV box.

Στον οδηγό του, ο Άκης Τίγκας μας περιγράφει τις πιο 5 καλύτερες και πιο εύκολες εφαρμογές για Android, με τις οποίες μπορούμε να παρακολουθήσουμε ταινίες και live σπορ στο κινητό μας. Και φυσικά, δεν μιλάμε για εφαρμογές που μπορούμε να βρούμε στο Play Store.

Νέα Απαγορευμένα Apps Για Ταινίες & Ασύρματη Εγκατάσταση Σε TV Box
Νέες Android Εφαρμογές Για Ταινίες & Ασύρματη Μεταφορά Σε TV Box

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Google Play διαθέτει αναρίθμητα apps για κάθε χρήση. Όμως, υπάρχουν χρήσιμες εφαρμογές ψυχαγωγίας και θεάματος που η Google δεν τις δέχεται…

Ο οδηγός ανανεώθηκε τον Απρίλιο του 2018, και μέχρι στιγμής συγκέντρωσε 91.000 προβολές.

2: Πώς να Δω Σειρές και Ταινίες Online με Πρόσθετα στο Νέο Kodi

Με την απλή εγκατάσταση του Kodi, και χωρίς να κάνουμε καμία επιπλέον ρύθμιση, έχουμε έναν media player με αρκετές δυνατότητες, αλλά όχι απαραίτητα κάτι το σπουδαίο.

Μόνο αν αποφασίσουμε να βουτήξουμε στα βαθιά, θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις δυνατότητες του εξαιρετικού αυτού λογισμικού.

Ταινίες-Online
Εγκατάσταση Kodi & Πώς Να Δω Σειρές Και Ταινίες Online

Το Kodi είναι η καλύτερη επιλογή για να βελτιώσουμε θεαματικά το οικιακό σινεμά. Παρότι υπάρχουν και άλλα μέσα για δωρεάν ταινίες, κανένα απολύτως δεν συγκρίνεται…

Στον υπέρ-αναλυτικό οδηγό του, ο Άκης Τίγκας εξετάζει τα καλύτερα πρόσθετα του Kodi. Ακολουθώντας τις οδηγίες του, θα ξεκλειδώσουμε όλες τις δυνατότητές του Kodi και θα το φέρουμε ακριβώς στα μέτρα μας.

Με 115.000 προβολές μέσα στο 2018 και πάνω από 365.000 προβολές συνολικά, ο οδηγός κατάφερε να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση για φέτος.

1: Αγορά Υπολογιστή

Η αγορά υπολογιστή ήταν για το 2018 το θέμα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Με τη δυναμική επιστροφή της AMD στην αγορά επεξεργαστών και την πτώση των τιμών σε RAM και SSD, η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για αναβαθμίσεις και αγορά νέων συστημάτων.

Παράλληλα, είδαμε φέτος να κορυφώνεται και να ξεφουσκώνει η μανία για mining κρυπτονομισμάτων, με τις τιμές στις κάρτες γραφικών να ακολουθούν ανάλογη πορεία.

Κάθε μήνα, ο Άγγελος Κυρίτσης συγκρίνει τις τιμές στο hardware, ζυγίζει τις διαθεσιμότητες, λαμβάνει υπόψιν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, και μας παρουσιάζει τις βέλτιστες επιλογές αγοράς υπολογιστή.

Αγορά Υπολογιστή Αγορά PC Οδηγός Αγοράς Υπολογιστή
Αγορά Υπολογιστή: PC Build €449 – €16.934 – Απρίλιος 2024

Η αγορά υπολογιστή έχει ιδιαιτερότητες, ειδικά όταν θέλουμε να παραγγείλουμε ένα PC build στα μέτρα μας. Ποιος είναι ο κατάλληλος επεξεργαστής και ποια μητρική τον…

Ανάλογα με τη χρήση και το πορτοφόλι μας, στον οδηγό θα βρούμε προτάσεις αγοράς από 330€ μέχρι και 8000€ – για όσους προτιμούν να αγοράσουν υπολογιστή παρά αυτοκίνητο.

Τι άλλαξε από το 2017

Στο Top-17 της προηγούμενης χρονιάς είχαμε και θέματα που δεν περιμέναμε να γίνουν τόσο δημοφιλή, όπως η χρήση της άνω τελείας.

Φέτος δεν είχαμε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Τα πιο δημοφιλή θέματα αφορούν το ίντερνετ και την οικιακή ψυχαγωγία μέσω streaming. Παράλληλα, αρκετοί οδηγοί διατήρησαν τη θέση τους στη λίστα.

Για το αναλυτικό Top-17 του 2017, δείτε τον οδηγό μας:

Τα 17 πιο Δημοφιλή Άρθρα του PCsteps για το 2017

To 2017, 3.600.000 μοναδικοί αναγνώστες διάβασαν 12.300.000 σελίδες του PCsteps. Επίσης, η συγγραφική μας ομάδα αυξήθηκε ακόμα περισσότερο, αναδεικνύοντας νέα στυλ γραφής και νέα θέματα…

Εσείς είχατε διαβάσει τα πιο δημοφιλή άρθρα του PCsteps για φέτος?

Αν είχατε ήδη διαβάσει κάποιον από τους παραπάνω οδηγούς, ή αν ανακαλύψατε ορισμένους από αυτούς σε αυτή την ανασκόπηση, γράψτε μας στα σχόλια.

Ευχόμαστε καλό 2019 σε όλους!

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps