Home » Software » Παιχνίδια » Κλώνος Angry Birds Φτιαγμένος Με AI, Steam Deck OLED, Χωρίς DLC Το Cities: Skylines 2
GamingSteps#20231111 - Κλώνος Angry Birds Φτιαγμένος Με AI, Steam Deck OLED, Χωρίς DLC Το Cities: Skylines 2

Κλώνος Angry Birds Φτιαγμένος Με AI, Steam Deck OLED, Χωρίς DLC Το Cities: Skylines 2

Valve ανακοίνωσε τον νέο της φορητό gaming υπολογιστή, Steam Deck OLED, ο οποίος διαθέτει οθόνη HDR OLED, βελτιωμένη κατά 30-50% αυτονομία μπαταρίας, και ταχύτερες λήψεις μέσω Wi-Fi. Η Colossal Order δεσμεύτηκε να μην κυκλοφορήσει κανένα επί πληρωμή DLC για το Cities: Skylines 2, μέχρι να λύσει όλα τα προβλήματα επιδόσεων. Ένας ειδικός σε εργαλεία ΤΝ αποκάλυψε έναν κλώνο του Angry Birds, τον οποίο ανέπτυξε με τη βοήθεια των Midjourney, Dall-E 3, και GPT-4.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Νέο μοντέλο Steam Deck με OLED οθόνη και βελτιωμένη αυτονομία

Η Valve ανακοίνωσε τον νέο της φορητό gaming υπολογιστή, ο οποίος διαθέτει οθόνη HDR OLED, βελτιωμένη κατά 30-50% αυτονομία μπαταρίας, και ταχύτερες λήψεις μέσω Wi-Fi, χάρη στην ενσωμάτωση της κάρτας Wi-Fi 6E.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Steam Deck OLED, όπως ονομάζεται η συσκευή, είναι 30 γραμμάρια ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του και διατηρεί χαμηλότερες εσωτερικές θερμοκρασίες χάρη σε έναν μεγαλύτερο ανεμιστήρα και νέο βελτιωμένο σύστημα ψύξης. Πέρα από αυτά, το νέο μοντέλο έχει ελάχιστες διαφορές με το LCD μοντέλο σε επίπεδο hardware, ενώ οι δύο συσκευές μοιάζουν και εμφανισιακά.

Η Valve περιγράφει την οθόνη HDR OLED του Steam Deck ως ειδικά σχεδιασμένη για gaming και τονίζει την εντυπωσιακή αντίθεση και ευκρίνεια. Επιπλέον, υπόσχεται αισθητά ανανεωμένη εμπειρία gaming με βελτιωμένα χρώματα, βαθύ μαύρο, και εξαιρετική απόδοση κίνησης.

Μετά το λανσάρισμα του Steam Deck OLED, η εταιρεία θα καταργήσει σταδιακά τα LCD μοντέλα με 64GB και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Έως την εξάντληση των αποθεμάτων, τα συγκεκριμένα μοντέλα θα πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή, στα 369 ευρώ και 469 ευρώ, αντίστοιχα.

GamingSteps#20231111 - Κλώνος Angry Birds Φτιαγμένος Με AI, Steam Deck OLED, Χωρίς DLC Το Cities: Skylines 2

Από την άλλη, η Valve θα συνεχίσει την παραγωγή και διάθεση του 256GB LCD μοντέλου και θα το πουλάει στη μειωμένη τιμή των 419 ευρώ. Το Steam Deck OLED διατίθεται σε δύο εκδόσεις, αυτή με τα 512GB αποθηκευτικό χώρο στα 569 ευρώ και εκείνη με το 1TB αποθηκευτικό χώρο στα 679 ευρώ.

Τέλος, η εταιρεία παρουσίασε μία Limited Edition του Steam Deck OLED με 1TB αποθηκευτικό χώρο σε κόκκινο και μαύρο χρώμα. Δυστυχώς, το απόθεμα για αυτό το μοντέλο είναι “εξαιρετικά περιορισμένο” και διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η Valve θα ξεκινήσει τις αποστολές του OLED μοντέλου στις 16 Νοεμβρίου.

Τα προβλήματα επιδόσεων του Cities: Skylines 2 οδήγησαν σε αναβολή των DLC

Το στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών Colossal Order δεσμεύτηκε να μην κυκλοφορήσει κανένα επί πληρωμή DLC για το Cities: Skylines 2, μέχρι να λύσει όλα τα προβλήματα επιδόσεων που παρουσιάζει το παιχνίδι, ώστε να συμμορφώνεται με τα πρότυπα που έχει θέσει η ίδια.

Αυτός ο τίτλος είχε προβλήματα επιδόσεων πριν καν κυκλοφορήσει. Αυτό ώθησε την Colossal Order, και την εκδότη του παιχνιδιού Paradox Interactive, να εκδώσουν μία σπάνια προειδοποίηση προς τους πιθανούς αγοραστές στην οποία αποκάλυπταν τη μη επίτευξη του στόχου που είχαν θέσει. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι στην προκαθορισμένη ημερομηνία, διότι θεωρούσαν ότι ήταν η καλύτερη κίνηση για το μέλλον του.

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η Colossal Order ασχολήθηκε ενεργά με τα προβλήματα επιδόσεων και διάφορα σφάλματα που εντόπισαν οι παίκτες. Μάλιστα, η εταιρεία διέθεσε μερικά update που βελτιώνουν τις επιδόσεις και διορθώνουν αρκετά από τα σφάλματα.

Η διευθύνοντας σύμβουλος, Mariina Hallikainen, δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο αναγνώρισε τα τρέχοντα προβλήματα σχετικά με τη συλλογή σκουπιδιών της πόλης και επιβεβαίωσε ότι στο επόμενο update θα λυθεί ένα σφάλμα που είχε ως αποτέλεσμα τον υπερβολικό αριθμό εγκαταλελειμμένων αγελών σκύλων.

Επιπλέον, η Hallikainen εξέφρασε την προθυμία της Colossal Order να εξετάσει τις προτάσεις των παικτών για το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης των βελτιώσεων ποιότητας ζωής από τον προκάτοχό του. Αυτές οι βελτιώσεις δεν μπήκαν στον νέο τίτλο λόγω προτεραιοτήτων και χρονικών περιορισμών, σύμφωνα με τη διευθύνοντα σύμβουλο.

Η βασική υπόσχεση της εταιρείας είναι ότι θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω στο Cities: Skylines 2 για να διασφαλιστεί ότι θα αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

Ειδικός δημιούργησε κλώνο του Angry Birds αποκλειστικά με εργαλεία AI

Τα σημερινά καταστήματα παιχνιδιών για κινητά, όπως το Google Play Store και το Apple App Store, κατακλύζονται από αντίγραφα δημοφιλών τίτλων. Πρόκειται για μία τάση που έχει ενταθεί, με νέους κλώνους να εμφανίζονται καθημερινά.

Επιπλέον, η έλευση της ανάπτυξης παιχνιδιών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) έχει εκσυγχρονίσει και επιταχύνει περαιτέρω τη διαδικασία αντιγραφής επιτυχημένων τίτλων. Ωστόσο, οι ηθικές επιπτώσεις γύρω από την ανάπτυξη παιχνιδιών με βάση την ΤΝ είναι πολύπλοκες και πολύπλευρες.

Παρά τις ανησυχίες αυτές, διακεκριμένοι προγραμματιστές υποστηρίζουν την ΤΝ ως πολύτιμο εργαλείο για την ταχεία δημιουργία concept και πρωτοτύπων παιχνιδιών.

Για παράδειγμα, ο ειδικός σε εργαλεία ΤΝ Javi Lopez έκανε tweet σχετικά με έναν κλώνο του Angry Birds, τον οποίο ανέπτυξε με τη βοήθεια των Midjourney, Dall-E 3, και GPT-4. Ως απάντηση, ο υπεύθυνος έργου του Angry Birds δημοσίευσε ενθαρρυντικά λόγια στο reddit, χρησιμοποιώντας το όνομα leshokunin.

Αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς της τρέχουσας κατάστασης της τεχνολογίας, ο leshokunin τόνισε τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία γρήγορων concept και πρωτοτύπων, καθώς και τη συμμετοχή σε game jams. Οραματίστηκε επίσης την AI ως μία βιώσιμη εναλλακτική λύση σε πλατφόρμες όπως το Scratch για παιδιά που πειραματίζονται με δημιουργικές ιδέες.

Εκφράζοντας αισιοδοξία για το μέλλον, ο υπεύθυνος έργου του Angry Birds εξέφρασε την επιθυμία να δει περισσότερες πλατφόρμες να αγκαλιάζουν την ΤΝ ως δημιουργικό εργαλείο. Αν και ο συνδυασμός των τεχνολογιών που χρησιμοποίησε ο Lopez δείχνει πολλά υποσχόμενος για την ανάπτυξη πρωτοτύπων παιχνιδιών, εγείρει ανησυχίες.

Πώς η χρήση ΤΝ θα μπορούσε να επηρεάσει την ακεραιότητα των καταστημάτων εφαρμογών; Με ποιο τρόπο μπορούν να προστατεύσουν την πνευματική ιδιοκτησία τους τα καθιερωμένα στούντιο παιχνιδιών; Επίσης, τι μπορεί να γίνει ώστε να περιοριστούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικροί ανεξάρτητοι προγραμματιστές που αντιστέκονται στην ενσωμάτωση της ΤΝ στα έργα τους;

Ο Lopez ανέφερε ότι χρησιμοποίησε το GPT-4 για όλη τη σύνταξη του κώδικα στο τρομακτικό παιχνίδι Angry Pumpkins. Από την άλλη, το Dall-E και το Midjourney συνεισέφεραν στη δημιουργία των γραφικών.

Παρά το γεγονός ότι ο Lopez μοιράστηκε τις προτροπές που χρησιμοποίησε για τη χρήση και συνεργασία αυτών των εργαλείων ΤΝ, υπάρχει ένας απτός κίνδυνος ότι αυτή η γνώση μπορεί να αξιοποιηθεί για την επαναδημιουργία τίτλων που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία εταιρειών, με στόχο τη δωρεάν διάθεση ή ακόμα και τη δημιουργία παράνομων εσόδων.

Επιπλέον, εκμεταλλευόμενοι τις προτροπές που δημοσίευσε ο Lopez, θα μπορούσαν αρκετοί να αναπτύξουν περισσότερα αντίγραφα του Angry Birds. Αυτό το φαινόμενο θα μπορούσε να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να οδηγήσει σε περαιτέρω επιδείνωση του φαινομένου των κλώνων στα καταστήματα εφαρμογών για κινητά.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 12 με 18 Νοεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20231111 - Κλώνος Angry Birds Φτιαγμένος Με AI, Steam Deck OLED, Χωρίς DLC Το Cities: Skylines 2

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 12 και 18 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

13 Νοεμβρίου

  • Spirittea – σε Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

14 Νοεμβρίου

  • Farming Simulator 22: Premium Edition – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Gods of the Twilight – σε PC
  • Hogwarts Legacy – σε Nintendo Switch
  • Astral Ascent – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Broken Roads – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Coral Island – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • KarmaZoo – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Invincible Presents: Atom Eve – σε PC
  • Turok 3: Shadow of Oblivion Remastered – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

15 Νοεμβρίου

  • Checkmate Showdown – σε PC
  • The Last Faith – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Teardown – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • American Arcadia – σε PC
  • Ascent of Ashes – σε PC
  • Lake: Season's Greetings – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

16 Νοεμβρίου

  • Flashback 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Jagged Alliance 3 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Loddlenaut – σε PC
  • Universe for Sale – σε PC
  • Assassin's Creed Nexus VR – σε Meta Quest
  • The Kindeman Remedy – σε PC
  • The King of Fighters XIII: Global Match – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Small Saga – σε PC
  • Yohane the Parhelion: Blaze in the Deepblue – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

17 Νοεμβρίου

  • Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Persona 5 Tactica – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Super Mario RPG – σε Nintendo Switch
  • The Walking Dead: Destinies – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Bluey: The Videogame – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Hira Hira Hihiru – σε PC
  • Tiger Blade – σε PlayStation 5

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

IGN Editor’s Choice: The 9 and Above Club

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 23 Νοεμβρίου το IGN Editor’s Choice: The 9 and Above Club. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 190,62€, και κοστίζει μόνο 15,10€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 15,10€ και πάνω, παίρνουμε το “Disco Elysium – The Final Cut”, το “Wildermyth”, το “Chivalry 2”, το “Spiritfarer®: Farewell Edition”, το “GRIME”, το “The Forgotten City”, το “Paradise Killer”, ένα κουπόνι 10 δολαρίων για αγορές από το IGN Store, και ένα κουπόνι για τρεις μήνες IGN Plus.

Adventures in the 2nd Dimension: Positively Playful Platformers

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 30 Νοεμβρίου το Living in a Simulation. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 111,39€, και κοστίζει μόνο 9,41€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,41€ και πάνω, παίρνουμε το “Super Bunny Man”, το “Pogostuck: Rage With Your Friends”, το “Webbed”, το “Hoa”, το “One Hand Clapping”, το “Will You Snail?”, το “Toodee & Topdee”, και το “Minute of Islands”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Birthday Mystery Bundle

Με το Birthday Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,39 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Birthday Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,99€, πέντε παιχνίδια για 15,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 20,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Gibbon: Beyond the Trees
  • Inertial Drift
  • Rhythm Sprout: Sick Beats & Bad Sweets
  • Batbarian: Testament of the Primordials
  • Land Above Sea Below
  • SpiderHeck
  • Soundfall
  • Syberia: The World Before
  • Spacelines from the Far Out
  • Minoria
  • Pumpkin Jack
  • Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground
  • In Other Waters
  • INDUSTRIA
  • Aeon Must Die!
  • Tinkertown
  • Roadwarden
  • Kingdom Two Crowns
  • Neo Cab / Orwell: Ignorance is Strength Double Pack
  • Founders' Fortune

Build Your Own Diamond Collection Bundle – Fall Edition

Με το Build Your Own Diamond Collection Bundle – Fall Editionτου Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Diamond Collection Bundle – Fall Edition επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 16,89€, τέσσερα παιχνίδια για 21,39€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 25,89€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • Prey – Digital Deluxe
  • Lost Ruins
  • Bug Fables: The Everlasting Sapling
  • Daydream: Forgotten Sorrow
  • Wolfenstein: The Two Pack
  • Phoenotopia: Awakening
  • Wolfenstein: Youngblood – Deluxe Edition
  • Rise of the Third Power
  • Star Renegades
  • No Straight Roads: Encore Edition
  • Lost Ember + Lost Ember VR
  • RAGE 2
  • Call of the Sea
  • MudRunner – American Wilds Edition
  • City of Gangsters

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps