Home » Software » Δωρεάν Εφαρμογές » FIFA+: Η Νέα Δωρεάν Πλατφόρμα Ποδοσφαίρου Με Ζωντανούς Αγώνες & Πολλά Άλλα

FIFA+: Η Νέα Δωρεάν Πλατφόρμα Ποδοσφαίρου Με Ζωντανούς Αγώνες & Πολλά Άλλα

Από τις 12 Απριλίου 2022, ένας νέος παίκτης του streaming φέρνει άφθονο ποδοσφαιρικό θέαμα για τους λάτρεις του αθλήματος. Η πλατφόρμα βρίσκεται σε εμβρυικό στάδιο, αλλά σύντομα θα γίνει ο προορισμός για όλα τα δρώμενα του ποδοσφαίρου σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Δείτε τι είναι η FIFA+, η δωρεάν υπηρεσία που ήδη προσφέρει ζωντανούς αγώνες, ντοκιμαντέρ, και μεγάλο αρχείο με τα καλύτερα ματς και γκολ όλων των Μουντιάλ, και όχι μόνο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το FIFA Plus

Η FIFA , η οποία έχει την έδρα της στην Ευρώπη και είναι ο οργανισμός που επιβλέπει το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρουσίασε πρόσφατα το FIFA+, μια δωρεάν πλατφόρμα ποδοσφαίρου.

Σε μια εποχή όπου κυριαρχούσαν πλατφόρμες ροής όπως το Netflix, ήταν θέμα χρόνου να μπει στη δράση το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Και αυτό ακριβώς έκανε η FIFA με την κυκλοφορία της νέας υπηρεσίας.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει ζωντανούς αγώνες από εγχώρια πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και πρωτότυπο περιεχόμενο σε μορφή ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους με υπότιτλους σε 11 γλώσσες. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι.

Επιπλέον, διαθέτει αρχειοθετημένο υλικό με πλήρεις αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου ή τα highlights τους, καθώς και συλλογές που εστιάζουν σε μεμονωμένους παίκτες ή συλλογές όπως τα “καλύτερα γκολ”, κ.λ.π.

Το FIFA+ κυκλοφορεί στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Πορτογαλικά, αλλά θα επεκταθεί συμπεριλαμβάνοντας και άλλες γλώσσες τον Ιούνιο του 2022. Επίσης, η ποδοσφαιρική πλατφόρμα είναι χωρίς συνδρομή. Έτσι, μπορούμε να παρακολουθούμε όλο το περιεχόμενο της χωρίς να ξοδέψουμε δεκάρα.

Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο FIFA+ μέσω οποιουδήποτε browser πατώντας εδώ. Εναλλακτικά, η πλατφόρμα διαθέτει εφαρμογή για συσκευές iOS μέσω του App Store ή του Android στο Google Play. Σύντομα αναμένεται και το σχετικό app για όλες τις Smart TV.

Τι μπορούμε να παρακολουθήσουμε στην πλατφόρμα

Το FIFA+ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ποδοσφαιρικού περιεχομένου που θα αρέσει σε οπαδούς όλων των ηλικιών. Μερικές κατηγορίες περιλαμβάνουν:

Live:

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανούς αγώνες από διάφορα πρωταθλήματα και τουρνουά στο FIFA+, συμπεριλαμβανομένων 1400 παιχνιδιών προς το παρόν.

Καθώς η πλατφόρμα είναι πολύ νέα και βρίσκεται ακόμη σε πρώιμη φάση, σταδιακά αναμένεται να αυξήσει δραστικά το ποδοσφαιρικό θέαμα προσφέροντας περίπου 40.000 ζωντανούς αγώνες το χρόνο.

Η υπηρεσία αναφέρει ότι μέχρι να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ στα τέλη του 2022, ο αριθμός αυτός θα έχει αυξηθεί σε 4.000 ζωντανούς ποδοσφαιρικούς αγώνες κάθε μήνα.

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε ματς του Champions League και της Premiere League. Ενδέχεται αυτό να αλλάξει στο μέλλον, αλλά το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποια συνδρομή για αυτούς τους αγώνες.

Originals:

Αν είμαστε λάτρης των ντοκιμαντέρ ποδοσφαίρου, το FIFA+ προσφέρει πολλά ντοκιμαντέρ κατ'αποκλειστικότητα. Θα δούμε ενδιαφέρουσες στιγμές σε μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και ιστορίες για εμβληματικούς παίκτες.

FIFA Archive:

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 στο Κατάρ να έρχεται αργότερα φέτος, ίσως θελήσουμε να κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν και να παρακολουθήσουμε πλήρεις αγώνες από προηγούμενα τουρνουά.

Το αρχείο FIFA είναι από τα πιο ενδιαφέροντα, καθώς μπορούμε να δούμε ξανά τα καλύτερα ματς και γκολ όλων των Μουντιάλ.

Είτε θέλουμε να παρακολουθήσουμε ολόκληρο τον τελικό ενός Μουντιάλ, είτε τα καλύτερα γκολ από τα πολύ πρόσφατα τουρνουά, το FIFA+ προσφέρει ένα εκτεταμένο αρχείο για να ξαναζήσουμε όλο αυτό το ποδοσφαιρικό θέαμα.

Highlights:

Εκτός από τους πλήρεις αγώνες, μπορούμε να δούμε και τις καλύτερες στιγμές στο Παγκόσμιο Κύπελλο – και όχι μόνο – καθώς θα βρούμε αποσπάσματα από πρόσφατους αγώνες σε διαφορετικές διοργανώσεις.

Ποια είναι η γνώμη σας για το FIFA+?

Αν και το FIFA+ βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια, με τον καιρό θα μεγαλώσει και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου ελπίζουν ότι θα γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η αθλητική πλατφόρμα.

Προς το παρόν, είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλουμε να παρακολουθήσουμε αποκλειστικά ντοκιμαντέρ και αγώνες ποδοσφαίρου που στο παρελθόν ήταν δύσκολο να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα.

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps