Home » Hardware » Προσφορές » Προσφορά Στο Νέο Honor Watch Magic με AMOLED Οθόνη

Προσφορά Στο Νέο Honor Watch Magic με AMOLED Οθόνη

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το νέο διεθνές e-shop GearVita έχει μπει δυναμικά στην ευρωπαϊκή αγορά και φέρνει σε προσφορά το νέο αδιάβροχο smartwatch της Huawei. Δείτε το κομψό Honor Watch Magic από ανοξείδωτο ατσάλι, με έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 1,2 ιντσών, το οποίο διαθέτει GPS και NFC, και ταυτόχρονα μας παρέχει αναλυτικές πληροφορίες όταν γυμναζόμαστε, σε καλή τιμή και με Priority αποστολή χωρίς κίνδυνο τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

To GearVita, όπως και τα μεγαλύτερα κινεζικά e-shop, διαθέτει και αυτό επιλογή αποστολής Priority Line, ειδικά για την αποστολή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πως μπορούμε να αγοράσουμε το smartwatch

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το έξυπνο ρολόι της Huawei δεν διατίθεται επί του παρόντος στην ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Honor Watch Magic

Το smartwatch της Huawei διαθέτει έγχρωμη AMOLED οθόνη αφής στις 1.2 ίντσες, με ανάλυση 390×326 και 390 ppi. Το ρολόι είναι λεπτό με πάχος στα 9,8 χιλιοστά.

Διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και η συσκευή είναι συμβατή με όλα τα smartphones με Android 4.4 και άνω. Μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με τα iPhone με iOS 9+. Υποστηρίζει το Bluetooth 4.2.

Σύμφωνα με το κατάστημα το Honor Watch Magic διαθέτει αντοχή στο νερό, και μπορούμε να το φοράμε στη κολύμβηση.

Το έξυπνο ρολόι φοράει τον επεξεργαστή Cortex M4. Το Honor Watch δεν λειτουργεί με το Wear OS από την Google, αλλά έχει ξεχωριστό λειτουργικό σύστημα από την Huawei, με υποστήριξη σε Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Ιταλικά, και Γαλλικά.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 178 mAh και παρέχει ισχύ για επτά ημέρες λειτουργίας, που ωστόσο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ένταση της χρήσης.

Σύμφωνα με την περιγραφή η μέγιστη αυτονομία μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν απενεργοποιηθούν λειτουργίες όπως το GPS που έχει μεγάλη κατανάλωση ενέργειας.

Η συσκευή λειτουργεί και ως Fitness tracker καθώς έρχεται με ενσωματωμένους αισθητήρες. Υποστηρίζει λειτουργίες όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, και το ενσωματωμένο GPS λειτουργεί ανεξάρτητα από το smartphone.

Μπορεί επίσης να παρακολουθεί τις θερμίδες, βήματα, απόσταση, και άλλες δραστηριότητες γυμναστικής. Διαθέτει χρονόμετρο, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, και NFC για ανέπαφες πληρωμές με το Huawei Pay.

Η τιμή του Huawei Honor Watch Magic ανέρχεται στα €130.33, και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η Priority Line. Το smartwatch θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Για περιορισμένο διάστημα, βάζοντας το κουπόνι BlackFmgW στο checkout έχουμε ακόμα χαμηλότερη τιμή, στα 122.86.

Σας άρεσε το smartwatch της Huawei?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearVita, στο νέο smartwatch της μεγάλης κινέζικης εταιρείας. Αν έχετε αγοράσει τέτοιες συσκευές από την κινέζικη αγορά, μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps